40plusrelatie logo

40plusrelatie reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
40plusrelatie reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1510
40plusrelatie logo
Website
40plusrelatie.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen 40plusrelatie

Ben je 40 plus en zoek je een maatje of een nieuwe partner maar mis je de tijd en de gelegenheid om echt op zoek te gaan, dan kun je 40plusrelatie inschakelen. Of dat ook echt iets voor jou is, kun je hier lezen want wij hebben de reviews en ervaringen hier voor je samengevat. Op basis daarvan kun je eventueel besluiten om ook voor 40plusrelatie te kiezen.

Over 40plusrelatie

40plusrelatie is het grootste relatiebureau voor singles vanaf 40 jaar in Nederland en België. Voor mensen rond deze leeftijd is het niet altijd even gemakkelijk om een partner of een maatje te vinden. Zeker deze groep mensen heeft een druk leven en een overvolle agenda. Je kunt je weliswaar inschrijven op datingsites, maar die avonturen eindigen doorgaan toch in een teleurstelling. In tegenstelling tot datingsites zet 40plusrelatie professionals in om jou aan een partner te helpen. Door de gespecialiseerde benadering en de uiterst professionele werkwijze van 40plusdating is de kans groot wel een partner te vinden, en dat geldt voor heel Nederland en België.

Waarom kiezen voor 40plusrelatie?

In tegenstelling tot de gemiddelde datingsite werkt men bij 40plusrelatie met professionals. Deze consulenten bewegen zich door heel het land en ook door België. Ook bijzonder is dat er altijd eerst telefonisch contact is met de consulent in de regio waarin jij woonachtig bent. In dat gesprek wordt de werkwijze uitgelegd en kun jij aangeven wat jij precies wilt en zoekt. Vervolgens kan de zoektocht starten. De consulenten van 40plusdating hebben de ambitie om elke dag opnieuw de perfecte match te realiseren. Na elke match volgt bovendien terugkoppeling, zodat een volgende match nog beter aan kan sluiten bij dat wat je zoekt.

Is 40plusrelatie betrouwbaar?

De mensen die al gebruik hebben gemaakt van de diensten van 40plusrelatie zijn unaniem; allemaal noemen ze deze specialist zeer betrouwbaar. Die betrouwbaarheid blijkt ook nog eens uit het feit dat de organisatie is aangesloten bij de Branchevereniging Singles Keurmerk. Bedrijven die dit kenmerk hebben, bieden gegarandeerd kwaliteit. De consulenten gaan zeer nauwkeurig te werk en trachten steeds maar weer de beste matches te realiseren.

Klantenservice en klachten

Hoewel de werkwijze van 40plusrelatie transparant en betrouwbaar is en de consulenten dagelijks hun beste beetje voorzetten, kan er best eens wat misgaan. In dat geval kun je een schriftelijke klacht indienen. Je kunt echter ook een e-mail sturen of gewoon bellen. 40plusrelatie is eveneens actief op Facebook. Ook via die weg kun je dus contact leggen mocht je vragen hebben of een klacht kenbaar willen maken. Klachten worden overigens altijd zo snel mogelijk opgelost door deze specialist.

Wil jij ook beoordelen?

De toegevoegde waarde van beoordelingen is al lang bewezen. Met die informatie neem je altijd een meer weloverwogen besluit en door de reviews en ervaringen wordt de kans dat je een verkeerde partner inschakelt gewoon een stuk kleiner. Om die reden willen we je vriendelijk vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen ook helpen bij het maken van de juiste keuzes. En ach, het is maar een kleine moeite en een geringe tijdsinvestering.

Reviews over 40plusrelatie
Gerelateerde bedrijven
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
50Liefde logo
50Liefde
50 beoordelingen
8,0
Ourtime.nl logo
Ourtime.nl
4 beoordelingen
5,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over 40plusrelatie

Het bedrijf 40plusrelatie is geverifieerd door ons. De webshop 40plusrelatie.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. 40plusrelatie is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. 40plusrelatie maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van 40plusrelatie.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van 40plusrelatie.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van 40plusrelatie.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer deskundig en professioneel

Sinds een aantal maanden sta ik ingeschreven bij 40Plusrelatie. Wat een leuke voorstellen krijg ik van mijn matchmaker. Ik ben nog niet geslaagd met de ware maar dat komt goed, weet ik zeker!! Heb er achteraf spijt van dat ik zolang op die datingsites ben blijven hangen, verloren tijd met een hoop teleurstellingen, was dat. Ervaring met relatiebemiddeling en een persoonlijke matchmaker tot op heden, zeer goed!! Ik zou het iedereen, die op zoek is naar een partner aanraden!!

Geplaatst op: 20-12-2023
Laatst bewerkt op: 20-12-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super betrokken

Het was voor mij een hele stap op opnieuw te beginnen, daar kon ik wel wat hulp bij gebruiken, daarom schreef ik mij in bij een ander relatiebureau, dit was een grote teleurstelling, ik hoorde nooit wat, dan maar online daten, maar dit was vreselijk. Na lang twijfelen heb ik contact opgenomen met Lindsy van 40PlusRelatie, ik kreeg direct een goed gevoel, zij beloofde dat ze haar uiterste best ging doen en hield mij netjes op de hoogte iedere maand. Mijn eerste 2 voorstellen waren niet de mannen voor mij, maar het derde voorstel was een schot in de roos! Inmiddels staat onze eerste samen vakantie in oktober gepland. Ik kan Lindsy als matchmaker aanbevelen, ze is eerlijk en doet echt haar best om een nieuwe partner voor je te vinden. Hier kunnen andere bureaus nog iets van leren.

Geplaatst op: 05-09-2023
Laatst bewerkt op: 05-09-2023
Geschreven door: Linda I.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne site

De site zelf werkt erg goed en het ziet er ook allemaal super overzichtelijk uit. Je komt ook echt de goede matches tegen en ze zoeken echt het beste voor je uit. Top site!

Geplaatst op: 16-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over 40plusrelatie
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
50Liefde logo
50Liefde
50 beoordelingen
8,0
Ourtime.nl logo
Ourtime.nl
4 beoordelingen
5,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 40plusrelatie een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over 40plusrelatie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 40plusrelatie actief?

40plusrelatie is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 40 plus en senioren dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 40plusrelatie reviews? Dan kun je naar de website van 40plusrelatie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie