40plusrelatie logo

40plusrelatie ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
40plusrelatie logo
40plusrelatie ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

50Liefde logo 50Liefde
47 beoordelingen
8,2
50plusrelatie.nl logo 50plusrelatie.nl
0 beoordelingen
10
Ourtime.nl logo Ourtime.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen 40plusrelatie

Ben je 40 plus en zoek je een maatje of een nieuwe partner maar mis je de tijd en de gelegenheid om echt op zoek te gaan, dan kun je 40plusrelatie inschakelen. Of dat ook echt iets voor jou is, kun je hier lezen want wij hebben de reviews en ervaringen hier voor je samengevat. Op basis daarvan kun je eventueel besluiten om ook voor 40plusrelatie te kiezen.

Over 40plusrelatie

40plusrelatie is het grootste relatiebureau voor singles vanaf 40 jaar in Nederland en België. Voor mensen rond deze leeftijd is het niet altijd even gemakkelijk om een partner of een maatje te vinden. Zeker deze groep mensen heeft een druk leven en een overvolle agenda. Je kunt je weliswaar inschrijven op datingsites, maar die avonturen eindigen doorgaan toch in een teleurstelling. In tegenstelling tot datingsites zet 40plusrelatie professionals in om jou aan een partner te helpen. Door de gespecialiseerde benadering en de uiterst professionele werkwijze van 40plusdating is de kans groot wel een partner te vinden, en dat geldt voor heel Nederland en België.

Waarom kiezen voor 40plusrelatie?

In tegenstelling tot de gemiddelde datingsite werkt men bij 40plusrelatie met professionals. Deze consulenten bewegen zich door heel het land en ook door België. Ook bijzonder is dat er altijd eerst telefonisch contact is met de consulent in de regio waarin jij woonachtig bent. In dat gesprek wordt de werkwijze uitgelegd en kun jij aangeven wat jij precies wilt en zoekt. Vervolgens kan de zoektocht starten. De consulenten van 40plusdating hebben de ambitie om elke dag opnieuw de perfecte match te realiseren. Na elke match volgt bovendien terugkoppeling, zodat een volgende match nog beter aan kan sluiten bij dat wat je zoekt.

Is 40plusrelatie betrouwbaar?

De mensen die al gebruik hebben gemaakt van de diensten van 40plusrelatie zijn unaniem; allemaal noemen ze deze specialist zeer betrouwbaar. Die betrouwbaarheid blijkt ook nog eens uit het feit dat de organisatie is aangesloten bij de Branchevereniging Singles Keurmerk. Bedrijven die dit kenmerk hebben, bieden gegarandeerd kwaliteit. De consulenten gaan zeer nauwkeurig te werk en trachten steeds maar weer de beste matches te realiseren.

Klantenservice en klachten

Hoewel de werkwijze van 40plusrelatie transparant en betrouwbaar is en de consulenten dagelijks hun beste beetje voorzetten, kan er best eens wat misgaan. In dat geval kun je een schriftelijke klacht indienen. Je kunt echter ook een e-mail sturen of gewoon bellen. 40plusrelatie is eveneens actief op Facebook. Ook via die weg kun je dus contact leggen mocht je vragen hebben of een klacht kenbaar willen maken. Klachten worden overigens altijd zo snel mogelijk opgelost door deze specialist.

Wil jij ook beoordelen?

De toegevoegde waarde van beoordelingen is al lang bewezen. Met die informatie neem je altijd een meer weloverwogen besluit en door de reviews en ervaringen wordt de kans dat je een verkeerde partner inschakelt gewoon een stuk kleiner. Om die reden willen we je vriendelijk vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen ook helpen bij het maken van de juiste keuzes. En ach, het is maar een kleine moeite en een geringe tijdsinvestering.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over 40plusrelatie

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over 40plusrelatie

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

50Liefde logo 50Liefde
47 beoordelingen
8,2
50plusrelatie.nl logo 50plusrelatie.nl
0 beoordelingen
10
Ourtime.nl logo Ourtime.nl
0 beoordelingen
10