Alleenstaande Mama's logo

Alleenstaande Mama's reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Alleenstaande Mama's reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Alleenstaande Mama's logo
Website
alleenstaande-mamas.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Alleenstaande-mamas.nl datingsite ervaringen

Ben jij een alleenstaande mama of ben je opzoek naar een alleenstaande mama? Misschien is de Alleenstaande-mamas.nl datingsite wel iets voor jou. Lees hier de Alleenstaande-mamas.nl datingsite ervaringen van mensen die deze site hebben gebruikt.

Over Alleenstaande-mamas.nl datingsite

Ben jij opzoek naar liefde of vriendschap met single ouders dan is Alleenstaande-mamas.nl de online datingsite voor jou. Op deze vriendschap en datingsite kom je alleenstaande mama's en alleenstaande papa's tegen waarmee je heerlijk kunt chatten en afspraakjes maken. Het internet biedt zoveel mogelijkheden om in contact te komen met leuke mensen. Een leuke date is het zo geregeld. De datingsite Alleenstaande-Mamas.nl is groeit elke dag met bijna 200 nieuwe leden en is daarmee uitgegroeid tot een van de grootste en meest actieve datingsites voor alleenstaande vrouwen.

Hoe werkt de Alleenstaande-mamas.nl datingsite?

Op de datingsite Alleenstaande-mamas.nl kun je in een veilige en vertrouwde omgeving contacten leggen met enthousiaste singles. Zodra je bent ingeschreven op Alleenstaande-mamas.nl kun je in alle rust opzoek naar leuke mensen die aansluiten bij jouw wensen. Bekijk duizenden profielen van leuke singles en start direct met mailen en chatten. Door gebruik te maken van de ingebouwde mailfunctie kun je anoniem berichten sturen. Zo hou je zelf de touwtjes in handen en kun je zelf bepalen wanneer je iemand in het echt wilt ontmoeten. Over AlleenStaande-Mamas.nl

Alleenstaande-mamas ervaringen en klachten.

Wil jij weten of de Alleenstaande-mamas.nl datingsite ook iets voor jou is? Lees dan de Alleenstaande-mamas.nl reviews en beoordelingen die gebruikers van deze contactsite hebben geplaatst. Zo weet je precies wat je kan verwachten en kun je zelf bepalen of ook jij in contact wil komen met singles die in de zelfde situatie als jij zitten. Heb je zelf een positieve ervaring met deze datingsite? Plaats dan een Alleenstaande-mamas.nl review en geef deze site een beoordeling. Ben je gebruiker geweest maar ben je helemaal niet tevreden? Deel dan jouw Alleenstaande-mamas.nl klachten en vertel wat jouw ervaring is met deze site.

Reviews over Alleenstaande Mama's

Gerelateerde bedrijven

Parship logo
Parship
42 beoordelingen
4,1
Zelf.nl logo
Zelf.nl
5 beoordelingen
7,6
OHRA logo
OHRA
8 beoordelingen
8,3
8,9
100% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Onze beoordeling over alleenstaande-mamas.nl

Alleenstaande Mama's is geverifieerd door ons expert team. De webshop Alleenstaande Mama's bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Alleenstaande Mama's lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Alleenstaande Mama's. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van alleenstaande-mamas.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van alleenstaande-mamas.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Alleenstaande Mama's.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne site met leuke mannen

Hoi, ik wilde graag aangeven dat Alleenstaande Mamas echt een hele leuke datingwebsite is. Zeker omdat ik als alleenstaande moeder het toch maar moeilijk vond om op andere datingsites in te schrijven. Vooral omdat ik bang was dat ik mannen zou afschrikken als ze zouden horen dat ik al kinderen heb. Op Alleenstaande Mamams weten de mannen in ieder geval zeker waar ze aan toe zijn.

De website is erg prettig en je krijgt vaak snel reacties van de mensen op de site. En het opdoen van leuke contacten is daarom erg leuk en gemakkelijk.

Ik geef daarom een dikke pluim aan deze datingsite!

Groetjes, Vera

Geplaatst op: 11-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Vera

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke mama ontmoet

Ik was al 3 jaar gescheiden en vond het tijd om een leuke vrouw te vinden. Maar ik ben niet echt meer van het uitgaan aangezien ik ook kinderen heb die ik veel aandacht wil geven.

Ik heb me op advies ingeschreven bij deze datingsite en heb echt zoveel leuke vrouwen ontmoet. Ineens had ik elke week wel een leuke date. Uiteindelijk een super leuke mama ontmoet waarmee ik direct een click had.

We zijn nu al 4 maanden samen en kan mijn geluk niet op. Echt een top site!

Geplaatst op: 28-09-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zo leuk om online te daten

Sinds ik alleenstaand ben na mijn scheiding wilde ik niet aan het daten gaan. Ik dacht dat ik te oud was. Na enig aandringen van mijn vriendinnen besloot ik te gaan kijken. Toen ik ging vergelijken zag ik dat Alleenstaande Mamas helemaal voor mij geschikt was. Na nog wat twijfelen heb ik maar een account aangemaakt en tot op de dag van vandaag geen spijt van.

Er moeten wel meer mannen op de site komen hoor die kunnen dan bij Alleenstaande Papas inschrijven. Want het daten is zo leuk en ook voor vriendschappen. Dus mannen schrijf je in.

Geplaatst op: 13-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sylvia

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Naam verwarrend, maar super leuk

Misschien niet heel handig die naam want is het nu voor mannen of voor vrouwen. Maar er is dus ook een mannen variant en dit is voor alleenstaande moeders.

Echt heel leuk dat ik als alleenstaande moeder ook kan daten. Op andere datingsites werd het altijd een issue als ik moest vertellen dat ik kinderen had. Veel mannen schrokken daarvan. Maar op Alleenstaande Mamas is dat dus geen probleem.

Dikke pluim voor deze site!

Geplaatst op: 18-06-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Stiekem wel leuk

Hi, ik ben een alleenstaande mama en daten op het internet leek me dus echt niets. Ik ben het uiteindelijk maar eens gaan proberen. Veel verschillende datingsites zoals lexa en relatieplanet geprobeerd maar ben bij Alleenstaande-mamas.nl blijven hangen. Wat een leuke site en eigenlijk vind ik het stiekem wel leuk.

Kom en schrijf je ook in als je met me wilt daten hehe.

Groetjes!

S.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Hele goede ervaring

Ongeveer een maandje of 4 geleden ingeschreven. Ik heb zoveel leuke mannen ontmoet op deze site. Voornamelijk was ik opzoek naar een maatje. Met een kleintje in huis is het gewoon anders om direct in een relatie te duiken. Ik heb echt een hele leuke man ontmoet en we zijn nu aan het daten. En dat allemaal dankzij Alleenstaande-mamas.nl!

Geplaatst op: 14-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Alleenstaande Mama's


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Parship logo
Parship
42 beoordelingen
4,1
Zelf.nl logo
Zelf.nl
5 beoordelingen
7,6
OHRA logo
OHRA
8 beoordelingen
8,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Alleenstaande Mama's een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Alleenstaande Mama's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Alleenstaande Mama's actief?

Alleenstaande Mama's is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Alleenstaande Mama's reviews? Dan kun je naar de website van Alleenstaande Mama's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie