Alleenstaande Mama's logo

Alleenstaande Mama's reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Alleenstaande Mama's reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
44
Alleenstaande Mama's logo
Website
alleenstaande-mamas.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Alleenstaande Mama's

Daten is nooit echt gemakkelijk. En dat is een waarheid die er niet beter op wordt naarmate je ouder begint te worden. En al zeker niet als er ook kinderen in the picture zijn. Gelukkig vind je vandaag de dag wel heel wat datingsites die een oplossing kunnen bieden. Ben jij een alleenstaande mama? Of ben je op zoek naar een date en vind je een alleenstaande mama helemaal geen probleem? Dan is Alleenstaande Mama’s de site die je zoekt. Maar zijn de gebruikerservaringen met Alleenstaande Mama’s wel goed? Hoe beoordelen echte gebruikers van deze datingsite Alleenstaande Mama's? Heb je hier een leuke tijd? Je ontdekt het in de reviews op deze pagina!

Over Alleenstaande Mama's

Alleenstaande Mama’s is een datingsite waar de focus, zoals de naam al weggeeft, ligt op alleenstaande moeders. De bedoeling van de website is om je als moeder met een kind op een veilige manier kennis te leren maken met anderen. In de eerste plaats om een romantische connectie met gelijkgestemden aan te gaan maar je kunt natuurlijk ook op zoek naar vriendschap. Alleenstaande Mama’s is in zijn genre de grootste datingsite van het land en kan per dag zowat 150 nieuwe leden verwelkomen. Alleenstaande Mama’s kent ook enkele bekende zustersites zoals bijvoorbeeld Alleenstaande Papa’s. De enige echte voorwaarde om lid te worden is dat je 18 jaar of ouder bent. Bovendien worden alle aanmeldingen één voor één handmatig gecontroleerd en kan je op eender welk moment bij de klantenservice terecht voor vragen of advies.

Waarom kiezen voor Alleenstaande Mama's?

Alleenstaande Mama’s werkt in grondslag zoals alle andere datingsites. Je maakt een account aan (wat overigens gratis kan), je vult je profiel in en je gaat vervolgens op verkenning doorheen de website. Met een gratis account kan je een profiel aanmaken, profielen bekijken, standaardberichten versturen, foto’s plaatsen en standaard zoeken. Kies je voor het betalende VIP-account? Dan komen daar heel wat opties bij. Dat zijn bijvoorbeeld extra foto opties, zoeken op trefwoord, jouw laatste bezoekers bekijken, chatten, berichten lezen en ga zo maar door. Je kunt een VIP-account afsluiten voor een periode van 1 maand, 2 maanden of 4 maanden. Betalen kan in een veilige betaalomgeving via Bancontact, iDeal, kredietkaart of door middel van een overschrijving. Weet je niet meteen hoe je het hele gebeuren aan moet pakken? Dan vind je op de website heel wat datingtips terug en ook succesverhalen. Ideaal voor de juiste motivatie!

Is Alleenstaande Mama's betrouwbaar?

Alleenstaande Mama’s is een datingsite die uitgebaat wordt door het grotere concern Amazing Bits. Dit bedrijf heeft ook andere datingsites zoals Alleenstaande Papa’s in handen. Er is dus een ruime ervaring binnen de sector aanwezig. Bovendien staat er zeven dagen op zeven een supportteam ter beschikking die je kunt contacteren bij vragen, bij problemen of voor advies. De website zelf is veilig verbonden op basis van het SSL-certificaat. Dit kan je zien aan het slotje in de adresbalk. Daarenboven vind je op de contactpagina heel wat bedrijfsgegevens terug. Je vindt hier het adres, het KvK-nummer en het btw-identificatienummer terug. Ten slotte staan op de website algemene voorwaarden en een privacy policy beschreven en is Alleenstaande Mama’s lid van Safe Dating Networks. Kortom: Alleenstaande Mama’s is absoluut betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Bij de klantenservice pagina op de website vind je de sectie veelgestelde vragen terug. Brengt dit geen soelaas? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantendienst van Alleenstaande Mama's. Dat kan bij vragen over de werking, over de website, bij problemen of voor advies. Je kunt de klantenservice bereiken door het reactieformulier op de website te gebruiken of door een brief naar het adres van de hoofdzetel op te sturen. Reactie volgt meestal binnen de werkdag. Heb je een klacht? Ook dan stuur je jouw klacht via het reactieformulier op de website op. Op klachten ontvang je ten laatste twee weken later een antwoord terug. Meestal volgt antwoord na enkele werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Zeker in de wereld van de datingsites zijn de ervaringen van anderen van goudwaarde om te bepalen welke websites betrouwbaar zijn en welke niet. Ben jij aangesloten bij Alleenstaande Mama's? Of was je het ooit? Dan is jouw beoordeling van deze website waar wij naar op zoek zijn. Is de prijs van Alleenstaande Mama’s bijvoorbeeld goed? Valt de klantenservice vlot te bereiken? Is het hele proces transparant? Zijn er voldoende mensen aangesloten bij de datingsite? Kortom: zou je opnieuw lid worden. Vertel het ons in een review!

Reviews over Alleenstaande Mama's
Gerelateerde bedrijven
StedenDating logo
StedenDating
4 beoordelingen
6,5
Partnerselect.net logo
Partnerselect.net
2 beoordelingen
9,5
SF.dating logo
SF.dating
4 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen
8
86% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Onze beoordeling over Alleenstaande Mama's

Alleenstaande Mama's is geverifieerd door ons expert team. De webshop Alleenstaande Mama's bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Alleenstaande Mama's lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Alleenstaande Mama's. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van alleenstaande-mamas.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van alleenstaande-mamas.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Alleenstaande Mama's.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Helemaal niet alleen

Je hebt alleenstaande moeders, en je hebt alleenstaande moeders. Over de laatste groep bedoel ik al die moeders die weer een kind(eren) krijgen van iemand anders.

Voor al deze over het algemeen het volgende:
Vuile egoïstische moeder-loeders!
Met jullie goedmakerskindjes. Alsof de vorigen maar vanuit niets kwamen of zo. De eerdere kinderen zo automatisch minder aandacht (hoe dan ook). Maar blablabla 'mijn lichaam, mijn baarmoeder'. Ikke ikke.
Ik doe lekker waar ik zelf in heb.

Jullie dubbelmoeders met jullie extra kindertoeslagen etc.
Sommigen zelfs voor de tweede of derde keer alleenstaande moeder.
Vrouwelijke intuïtie :/

De overheid zou moeders zwaarder moeten belasten in belasting als zij ervoor kiezen een kind van iemand anders te nemen.
Stelletje konijnen....

Geplaatst op: 06-01-2023
Laatst bewerkt op: 06-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zo leuk om online te daten

Sinds ik alleenstaand ben na mijn scheiding wilde ik niet aan het daten gaan. Ik dacht dat ik te oud was. Na enig aandringen van mijn vriendinnen besloot ik te gaan kijken. Toen ik ging vergelijken zag ik dat Alleenstaande Mamas helemaal voor mij geschikt was. Na nog wat twijfelen heb ik maar een account aangemaakt en tot op de dag van vandaag geen spijt van.

Er moeten wel meer mannen op de site komen hoor die kunnen dan bij Alleenstaande Papas inschrijven. Want het daten is zo leuk en ook voor vriendschappen. Dus mannen schrijf je in.

Geplaatst op: 13-07-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sylvia

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne site met leuke mannen

Hoi, ik wilde graag aangeven dat Alleenstaande Mamas echt een hele leuke datingwebsite is. Zeker omdat ik als alleenstaande moeder het toch maar moeilijk vond om op andere datingsites in te schrijven. Vooral omdat ik bang was dat ik mannen zou afschrikken als ze zouden horen dat ik al kinderen heb. Op Alleenstaande Mamams weten de mannen in ieder geval zeker waar ze aan toe zijn.

De website is erg prettig en je krijgt vaak snel reacties van de mensen op de site. En het opdoen van leuke contacten is daarom erg leuk en gemakkelijk.

Ik geef daarom een dikke pluim aan deze datingsite!

Groetjes, Vera

Geplaatst op: 11-07-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vera

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Naam verwarrend, maar super leuk

Misschien niet heel handig die naam want is het nu voor mannen of voor vrouwen. Maar er is dus ook een mannen variant en dit is voor alleenstaande moeders.

Echt heel leuk dat ik als alleenstaande moeder ook kan daten. Op andere datingsites werd het altijd een issue als ik moest vertellen dat ik kinderen had. Veel mannen schrokken daarvan. Maar op Alleenstaande Mamas is dat dus geen probleem.

Dikke pluim voor deze site!

Geplaatst op: 18-06-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Stiekem wel leuk

Hi, ik ben een alleenstaande mama en daten op het internet leek me dus echt niets. Ik ben het uiteindelijk maar eens gaan proberen. Veel verschillende datingsites zoals lexa en relatieplanet geprobeerd maar ben bij Alleenstaande-mamas.nl blijven hangen. Wat een leuke site en eigenlijk vind ik het stiekem wel leuk.

Kom en schrijf je ook in als je met me wilt daten hehe.

Groetjes!

S.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Hele goede ervaring

Ongeveer een maandje of 4 geleden ingeschreven. Ik heb zoveel leuke mannen ontmoet op deze site. Voornamelijk was ik opzoek naar een maatje. Met een kleintje in huis is het gewoon anders om direct in een relatie te duiken. Ik heb echt een hele leuke man ontmoet en we zijn nu aan het daten. En dat allemaal dankzij Alleenstaande-mamas.nl!

Geplaatst op: 14-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke mama ontmoet

Ik was al 3 jaar gescheiden en vond het tijd om een leuke vrouw te vinden. Maar ik ben niet echt meer van het uitgaan aangezien ik ook kinderen heb die ik veel aandacht wil geven.

Ik heb me op advies ingeschreven bij deze datingsite en heb echt zoveel leuke vrouwen ontmoet. Ineens had ik elke week wel een leuke date. Uiteindelijk een super leuke mama ontmoet waarmee ik direct een click had.

We zijn nu al 4 maanden samen en kan mijn geluk niet op. Echt een top site!

Geplaatst op: 28-09-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Alleenstaande Mama's
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
StedenDating logo
StedenDating
4 beoordelingen
6,5
Partnerselect.net logo
Partnerselect.net
2 beoordelingen
9,5
SF.dating logo
SF.dating
4 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Alleenstaande Mama's een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Alleenstaande Mama's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 86% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Alleenstaande Mama's actief?

Alleenstaande Mama's is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Alleenstaande Mama's reviews? Dan kun je naar de website van Alleenstaande Mama's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie