Novamora logo

Novamora reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Novamora reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
508
Novamora logo
Website
novamora.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Novamora.nl

Zoek je dé online ontmoetingsplek voor singles en stellen en verlang je naar extra spanning en sensatie? Dan zou je kunnen kiezen voor het platform van Novamora.nl. Voor jij dat doet, zoek je echter vaak dat laatste zetje in de rug. Die bevestiging dat je een goede beslissing neemt. Om een beter beeld te krijgen van wat Novamora.nl precies is, hebben we de reviews en ervaringen van gebruikers van het platform voor jou samengevat. Zo kun je betere beoordelen of het een platform is dat aansluit bij jouw wensen.

Over Novamora.nl

Novamora.nl geldt als een van de jongste en een van de snelst groeiende erotische datingsites die ons land rijk is. De onderneming werd pas in 2017 gesticht. Meteen vanaf de start was Novamora.nl bekend, niet in de laatste plaats door de vele radio- en televisiecommercials, iets waar de datingsite nadrukkelijk in investeerde. Het legde de onderneming echter geen windeieren. Bezoekers van andere platforms stapten toch wel massaal over naar deze nieuwe aanbieder, een aanbieder die precies weet wat er speelt en waar mensen van nu precies naar zoeken en behoefte aan hebben.

Waarom kiezen voor Novamora.nl?

Je kiest voor Novamora.nl omdat het ondertussen toch wel de ideale ontmoetingsplek voor stellen en singles genoemd mag worden. Zeker als je naar extra spanning en sensatie zoekt is het gewoon dé plek. Voordeel van het gebruik van dit platform is wel dat je al binnen enkele minuten de eerste contacten gelegd kunt hebben. Bij Novamora.nl weet je bovendien dat je tamelijk anoniem te werk kunt gaan. Een foto bijvoorbeeld, is zeker niet verplicht en je e-mailadres blijft verborgen. Je mag bovendien zelf een naam bedenken. Kies je voor een standaard account dan heb je volop contactmogelijkheden. Die mogelijkheden worden bij het afsluiten van een VIP-abonnement verder vergroot. Dan zie je bijvoorbeeld je laatste bezoekers en kun je de FotoZapper gebruiken.

Is Novamora.nl betrouwbaar?

Ja, Novamora.nl is betrouwbaar. Dat maken we op uit de talloze reviews en ervaringen van gebruikers van het platform. De mensen achter de organisatie doen er alles aan om zogenaamde fake profielen te weren. Want daar is men binnen de organisatie van Novamora.nl fel tegen. Novamora.nl houdt niemand aan het lijntje en werkt niet met chat operators. Uit alle macht wordt getracht de kwaadwillende te weren. Dat je een keer een nare ervaring met iemand hebt, ligt vaak niet aan de organisatie, maar aan de persoon die je denkt voor je te hebben maar die in werkelijkheid heel iemand anders is. Daar kan Novamora.nl echter heel weinig tegen doen. Als je in de maling genomen wordt, dan is dat door andere gebruikers en niet door de onderneming zelf. De anonimiteit wordt gewaarborgd door Novamora.nl en niet voor niets is ”˜Fair Play’ de slogan van het platform. Ook over de vestigingsplaats, het KvK-nummer en zelfs het eigen BTW nummer doet Novamoral.nl in het geheel niet moeilijk.

Klantenservice en klachten

Als je met vragen zit, dan vind je in negen van de tien gevallen het antwoord al als je klikt op de button met ”˜veel gestelde vragen’. Mocht je daarna toch nog met vraagtekens achterblijven, log dan in op je account en maak gebruik van het reactieformulier.

Wil jij ook beoordelen

Je hebt ervaren hoeveel baat je kunt hebben bij de beoordelingen van andere mensen. Jij kunt nu een meer weloverwogen beslissing nemen over Novamora.nl. Wil jij voortaan ook andere mensen helpen bij het nemen van de juiste beslissing? Laat dan ook een beoordeling achter. Het is een kleine moeite, maar het is voor andere mensen van ontzettend veel waarde.

Reviews over Novamora
Gerelateerde bedrijven
Ondeugend-Daten logo
Ondeugend-Daten
5 beoordelingen
6,6
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Date4cash logo
Date4cash
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Novamora

Het bedrijf Novamora is geverifieerd door ons. De webshop novamora.nl is al sinds 2017 een betrouwbare partij om te bestellen. Novamora is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Novamora maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Novamora is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van novamora.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Novamora.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Transparant, veel leden en leuke functies

Ik heb de afgelopen maanden veel sites geprobeerd met vaak teleurstellend resultaat. Novamora heeft me vanaf de eerste week positief verrast met leuke contacten. Wel gelijk erg veel berichten, maar dat nemen we voor lief.

Geplaatst op: 31-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rebecca V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Novamora
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ondeugend-Daten logo
Ondeugend-Daten
5 beoordelingen
6,6
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Date4cash logo
Date4cash
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Novamora een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Novamora. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Novamora actief?

Novamora is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) erotische en sexdating en swingers dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Novamora reviews? Dan kun je naar de website van Novamora gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie