Regiosexcontact.nl logo

Regiosexcontact.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Regiosexcontact.nl logo
Regiosexcontact.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Novamora logo Novamora
0 beoordelingen
10
Regioswingers.nl logo Regioswingers.nl
0 beoordelingen
10
Date4cash logo Date4cash
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen Regiosexcontact.nl

Ben je aan het denken om je in te schrijven op Regiosexcontact.nl? Dan spreekt het voor zich dat je op voorhand je research doet en graag wat meer te weten wilt komen over de website. Erg handig daarbij zijn de ervaringen en beoordelingen van Regiosexcontact.nl van de hand van de echte gebruikers van deze datingsite. Hier hebben we dan ook voor jou alle reviews, beoordelingen en ervaringen op een rijtje gezet. Zo heb jij alle informatie voorhanden om volmondig ja of nee te zeggen tegen het aanmaken van een profiel!

Over Regiosexcontact.nl

Regiosexcontact.nl profileert zich als een erotische datingsite voor mannen en vrouwen. Op de website staat het omschreven als de oplossing voor mannen en vrouwen op zoek naar een casual date. Het draait hier dus niet rond het vinden van de liefde of om een relatie. Het draait hier om het vinden van een partner om die lustgevoelens even te botvieren. De naam Regiosexcontact.nl laat dan ook al weinig aan de verbeelding over en geeft meteen ook aan dat het zwaartepunt ligt bij het opbouwen van contacten in de buurt. Die regionale insteek gecombineerd met de duidelijke communicatie zijn dan ook de grootste selling points van Regiosexcontact.nl. Je hoeft overigens niet per se een happy single te zijn om je ei kwijt te kunnen op deze datingsite. Ze richt zich op een zeer breed publiek en biedt ook een tehuis aan stelletjes en zelfs getrouwde vrouwen en mannen. Ook leuk: op de website kan je heel wat datingtips terugvinden!

Waarom kiezen voor Regiosexcontact.nl?

Regiosexcontact.nl heeft meerdere honderdduizenden geregistreerde gebruikers en is daarmee één van de grootse spelers op de sexdating markt. Bovendien is Regiosexcontact.nl een onderdeel van het zogenaamde Sexy Dating Networks. Dat betekent dat je de zoekcriteria zo kunt instellen dat je ook zoekt op profielen van partner- en zustersites. Je vist met andere woorden altijd in een vrij grote vijver. Daarnaast is een sterk punt van Regiosexcontact.nl de discretie die aan de dag wordt gelegd. Zo kan je jouw profiel perfect op verbergen plaatsen of foto’s uploaden die uitsluitend door bepaalde leden bekeken kunnen worden. Wat de mogelijkheden betreft biedt Regiosexcontact.nl alle opties die je wel kent van andere datingsites. Je kunt een gratis profiel aanmaken, berichten sturen, favorieten beheren en knipogen sturen. Heb je VIP-toegang? Dan kan je ook de laatste bezoekers aan je pagina bekijken, binnenkomende berichten daadwerkelijk lezen en extra foto’s bekijken. Een leuke toevoeging is de speeddate functie. Het heeft wat weg van Tinder en soortgelijke apps en maakt het hele gebeuren net wat losser.

Is Regiosexcontact.nl betrouwbaar?

Over deze vraag kunnen we eigenlijk vrij kort zijn: ja Regiosexcontact.nl is een betrouwbare website. Zo vind je klaar en duidelijk op de homepage een link naar alle relevante bedrijfsgegevens. Dat is niet enkel het adres van de hoofdzetel, maar ook het KvK-nummer en het Btw-identificatienummer. Daarnaast is Regiosexcontact.nl een dergelijk grote naam binnen de branche dat ze wel vrij betrouwbaar moeten zijn. Ook is het zo dat ze als onderdeel van Sexy Dating Networks aan bepaalde maatstaven moeten voldoen. Zeker een positief punt is de optie die je hebt om onaangename gebruikers te blokkeren. Ten slotte is er ook een klantenservice die je via een contactformulier kunt bereiken.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Regiosexcontact.nl neemt de vorm aan van een contactformulier dat je op de website in kunt vullen. Dit kan je doen in verschillende categorieën. Heb je een vraag voor de beheerders? Dan loont het misschien om eerst en vooral even de FAQ door te nemen. Al heel wat zaken waarmee je zou kunnen worstelen staan daarin beschreven. Heb je toch nog een andere vraag of een klacht? Dan reageren de medewerkers van Regiosexcontact.nl zo snel als mogelijk op jouw roep om hulp. Bestaande klanten krijgen hierbij voorrang, maar je moet toch rekening houden met een wachttijd één of meerdere dagen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf al eens een date gefixt via Regiosexcontact.nl? En is deze dan van een leien dakje gelopen of was het één grote treurnis? Wij horen graag wat je over deze datingsite te zeggen hebt in de vorm van een review of beoordeling. Deze kan je direct op deze website plaatsen zodat iedereen jouw ervaringen met spannende casual dates via Regiosexcontact.nl kan doornemen. Jouw beoordeling laat anderen toe om een weloverwogen afweging te maken over het al dan niet inschrijven op Regiosexcontact.nl!

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Regiosexcontact.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Regiosexcontact.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Novamora logo Novamora
0 beoordelingen
10
Regioswingers.nl logo Regioswingers.nl
0 beoordelingen
10
Date4cash logo Date4cash
0 beoordelingen
10