Welke dating apps zijn er?

Welke dating apps zijn er?

Een date regelen en daten is tegenwoordig niet heel moeilijk meer, want je hebt een enorme keuze uit verschillende dating apps en sites die je helpen om de liefde te vinden. Ondanks dat het niet moeilijk is om singles te vinden en te ontmoeten, is het wel een uitdaging om met je profiel boven de rest uit te steken en om de interesses van singles te krijgen. In ons artikel “Goed datingprofiel; waar moet ik beginnen?” geven wij handige tips en trucs over hoe je het beste je profiel kunt opbouwen. Als je eenmaal weet hoe dit werkt en wanneer je in staat bent om een goed profiel op te bouwen, wordt het tijd om de apps te downloaden. Maar welke dating apps zijn er en welke zijn de beste?

Dating apps en sites

Enorm veel datingsites hebben ook dating apps. Je hoeft dus niet altijd achter een computer of een laptop te zitten om singles te vinden of om te reageren op de likes, hartjes en berichtjes die je van een potentiële partner hebt ontvangen. Met de app regel je heel eenvoudig de zaken via een applicatie op de smartphone of de tablet en heb je binnen een handomdraai contact met singles die geïnteresseerd zijn in jou.

Lexa en Ourtime.nl

Lexa en Ourtime.nl zijn van hetzelfde bedrijf. Waar Lexa zich richt op de jongere doelgroep, focust Ourtime.nl zich meer op de doelgroep van 50 plussers. Beiden platformen hebben een app die je gratis kunt downloaden in de app stores. Zowel voor iOS als Android zijn er apps beschikbaar. Via de app kun je jezelf registreren, een profiel aanmaken en beheren en je contacten met andere singles onderhouden. Lexa en Ourtime.nl zijn ook platformen die uitstekend worden beoordeeld door gebruikers en wij denken dan ook dat je de dating apps van deze aanbieders het beste kunt gebruiken.

Parship

Parship is eveneens een goede partij om zaken mee te doen. Als je op zoek bent naar de liefde althans. Parship is een grote speler en ook een datingsite die goed staat aangeschreven. Met meer dan 50.000 leden is er een enorme hoeveelheid singles waar je contact mee kunt leggen en uiteraard investeert de datingsite ook fors in een app voor zowel iOS als Android. Dus ook via de app van Parship kun je een account aanmaken en beheren en op zoek gaan naar de liefde.

Tinder en Grindr

Ben je niet op zoek naar een relatie, maar een spannende date of een one night stand? Dan zijn de apps Tinder en Grindr uitstekende keuzes. Beiden apps zijn zowel beschikbaar voor iOS- en Android-gebruikers en feitelijk zijn de apps ook de enige manier om de platformen te gebruiken. Ze hebben in tegenstelling tot Lexa, Ourtime.nl en Parship geen datingsite. Tinder en Grindr zijn wel gebouwd om snel contact te leggen en de praktijk bewijst dat dit niet de platformen zijn waar je op zoek kunt gaan naar serieuze relaties. Overigens is het grote verschil dat Tinder voor vrijwel iedere doelgroep geschikt is terwijl Grindr zich juist focust op homoseksuelen.

Categorieën
Dating Dating
Recente blogartikelen
Wat is het verschil tussen een all inclusive en een ultra all inclusive vakantie?
Wat is het verschil tussen een all inclusive en een ultra all inclusive vakantie? 14-05-2024
De beste vakantiebestemmingen in de buurt van Nederland
De beste vakantiebestemmingen in de buurt van Nederland 13-05-2024
Lees meer blogs