Lexa logo

Lexa ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

15 beoordelingen • 6,3
Bezoek de website
Lexa logo
Lexa ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
15 beoordelingen • 6,3
Beoordeling
15 beoordelingen
6,3
5 sterren
27%
4 sterren
33%
3 sterren
0%
2 sterren
7%
1 ster
33%
Bestelproces
6,3
Service
6,3
Prijs
6,3
Levering
6,3

Gerelateerde bedrijven

Relatieplanet.nl logo Relatieplanet.nl
12 beoordelingen
6,7
Alleenstaande Mama's logo Alleenstaande Mama's
6 beoordelingen
8,7
Adultmatch.nl logo Adultmatch.nl
0 beoordelingen
10

Lexa ervaringen

Op deze site kun je reacties lezen van mensen die hun Lexa ervaringen graag delen. Heb je zelf gebruik gemaakt van deze website dan kun jij je Lexa ervaringen delen door een review te plaatsen een een oordeel te geven over deze site.

Over Lexa

Lexa is al jarenlang een van de grootste datingsites in Nederland. Inmiddels hebben al vele duizenden singles zich aangemeld bij deze website en hebben ook al vele duizenden leden een succesvolle relatie gevonden. Of je nu opzoek bent naar de ideale partner of voor vriendschappelijke contacten, Lexa biedt de uitkomst. Creëer je eigen account in enkele minuten en start direct met contact te leggen met andere singles. Dagelijks schrijven tientallen nieuwe singles zich in en wie weet zich jouw droom date daar wel tussen. Elke dag zijn er nieuwe leuke dates mogelijk, kun je de perfecte prins of prinses vinden of gewoon iemand vinden om een leuke vriendschap mee op te bouwen. Lexa hecht veel waarden aan betrouwbaarheid en veiligheid voor hun gebruikers. Daarom is Lexa verkozen tot de meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Gratis inschrijven bij Lexa

Je kunt je gratis inschrijven bij Lexa en vandaag nog leuke singles bij jou in de buurt ontmoeten. Er staan duizenden singles te wachten om jou te ontmoeten. Dus voor je het weet scoor je een leuke date. Probeer Lexa nu en ervaar het plezier van online daten vandaag nog.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Lexa

profielfoto van Man89
Man89
28-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuk maar niemand gevonden

Ik heb mij aangemeld op Lexa maar na een maand mee gestopt. Vond eigelijk alles goed werken, maar had het gevoel dat er 10 mannen op 1 vrouw aasde. Helaas niet voor mij.

profielfoto van Huub
Huub
18-06-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuke mensen - kosten moet je rekening mee houden

Hoi allen, ik wil graag wat kwijt over Lexa. De slogan is "als het om daten gaat" en ik heb best veel gedate in mijn tijd bij Lexa. De site is best groot en daarom had ik ook veel dates bij me in de buurt. Zeker omdat ik in een klein dorp woon is het prettig dat ik best veel dates en matches heb gehad bij mij in de buurt.

Ik heb denk in 3 maanden tijd ongeveer 5-6 dates gehad en uiteindelijk een leuke vrouw ontmoet.

Absolute aanrader maar zoals je weet moet je optijd opzeggen anders innen ze nog een maand. Ik was er optijd bij maar hoor wel eens van anderen dat ze net te laat zijn en dat is toch jammer van de centen.

Conlusie: Lexa is TOP! maar zeg wel optijd op:)

profielfoto van Daisy
Daisy
18-06-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gezellige mannen

Hola allemaal, ik ben Daisy en heb al enige tijd een account op Lexa. En nu biedt ik me niet aan hier hahaha. Maar ik wil gewoon zeggen dat ik het zo naar me zin heb op de site en leuk vind om te daten dat ik graag meer mannen erbij wil halen. Ik hoop snel de ware te vinden maar tot die tijd geniet ik nog even van alle aandacht op de site.

Kom je ook?

Groetjes xxx

profielfoto van Cindy B.
Cindy B.
14-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuke dates

Echt super leuke dates gehad. Snap niet dat mensen negatief kunnen zijn. Heb niets meer dan goede ervaringen en zou het zo weer doen. Maarja ik heb nu een vriend en nu hoeft het niet meer:)

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-11-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Best leuk

Daten online is leuk en Lexa is een gevestigde naam en dat wil wel zeggen dat het om kwaliteit gaat. En er zijn heel veel mensen die het al gebruiken dus dan is het optelsommetje makkelijk. Daarom heb ik me ook ingeschreven.

profielfoto van Huub
Huub
18-06-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuke mensen - kosten moet je rekening mee houden

Lexa als het om daten gaat is de slogan. En heb tijdens mijn tijd op de site heel wat leuke dates gehad. Soms dichtbij en soms veraf. Maar wat me opviel is dat er best een hoop leuke mensen op de site zitten. En omdat de site best wel groot is heb je ook echt veel matches en dates bij je in de buurt. Ik kom zelf uit een kleiner dorp en toch had ik in een straal van 5-10km best veel matches.

Heb op de site ook de liefde van mijn leven gevonden en daarom ben ik echt heel er blij!

Puntje van aandacht is om optijd op te zeggen anders schrijven ze zo weer af. Maar dat is bij alles zo tegenwoordig maar let er toch even op. Is toch zonde van het geld.

profielfoto van Omar
Omar
25-01-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Beste datingsite, maar let op automatisch incasso

Heb veel datingssites geprobeerd, maar Lexa is voor mij de allerbeste. Heb hier me huidige vriendin ontmoet dus dan is dat al snel het geval denk ik ;). Ben ongeveer 6 maanden lid geweest en voor mijn vaste vriendin 4 andere dates gehad waarvan de klik niet voldoende was. De enigste tip welke ik iedereen kan meegeven is dat je goed erop moet letten dat je de automastisch incasso optijd moet stilzetten. Wil je niet meer verder vergeet deze dan niet te stoppen!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geen spijt

Als vrouw op een online datingsite heb je niet te klagen over de aandacht. Ik ben een paar maanden lid geweest bij Lexa en heb er geen spijt van. De site is heel prettig om mee te werken en het trekt een bepaald publiek aan die me wel aantrekt. Heb meerdere dates gehad maar heb er geen relatie aan over gehouden. Het was wel een hele leuke ervaring die ik zeker kan aanraden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-08-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede datingsite!

Ik heb mij vorige week aangemeld en heb in die korte tijd veel leuke dames ontmoet. Ik ben daarom ook erg tevreden met de website!

Absoluut een aanrader!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-04-2014
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nep profielen

Ik weet niet waarom ik nog anderhalve ster geef aan Lexa maar het is echt niet te geloven. Ik had me aangemeld en kreeg direct wat berichten. Toen ik vervolgens een betaald profiel aan had gemaakt waren deze berichten ineens weg.

Verder moet je voor van alles extra betalen en zelfs voor functies die bij andere sites gewoon gratis zijn. Ik ga er nooit meer aan beginnen en kan je alleen maar adviseren om het ook niet te doen.

En doe je het toch dan wens ik je veel succes!

profielfoto van Wil G.
Wil G.
07-09-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oneerlijke afzetterij over de hoofden van eenzame mensen

Ik had het abbonement stopgezet binnen de wettelijke termijn, maar geen refund gekregen. 70 eurom door mijn neus geboord ! Ergo ze hebben helemaal niet gereageerd op mijn emails hierover ! Frusterend is ook dat je ze gewoon niet kan spreken, ze hebben geen telefoon , alleen een emailformulier. Dus ze hebben je helemaal in hun macht. En je kan niks. Misselijkmakend ! Ditmis nu in de laaste twee weken gebeurd dus ik wacht nog even. Maar ik overweeg om een officiele klacht in te dienen. Dit zijn bijna mafiapraktijken !
De website werkt trouwens erg traag, duurt meer dan een dag voordat ze wijzigingen in een profieltekst ed. hebben goedgekeurd en het echt online staat. Waardeloos!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-09-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
fraud

I ordered a one month subscription but
just after I paid it appeared that I had
actually paid for 6 months.I was very
careful about this because when drawing
up my order I noticed a tendency for the
programme to shift to the 6 months uption.
I feel cheated and to make matters worse.
Lexa removed me completely from the site
because I angrily responded to a member
who had called me disgusting.She was the
only one to whom I did not respond politely.
Lexa is the absolute pits.

profielfoto van Choppy
Choppy
10-08-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geld kwijr, geen gebruik van de site kunnen maken, geen respons op klachten

Leuk dacht ik half jaartje proberen.
Echter, na bijna 3 weken, (dus na de herroepingstijd) ineens niet meer in kunnen loggen, mijn acount/email adres zou niet bekend zijn. Inmiddels meerdere berichten gestuurd welke bevestigd worden door een automatische bevestigingsmail ook klachten ingediend.
Nooit krijg ik respons en verder alleen een vaag postadres in Frankrijk gevonden. Helaas laat ik dit niet over mijn scheef gaan en heb ik aangifte gedaan van het niet leveren voor betaalde diensten. Een juridisch proces is in gang gezet.
Erg jammer dit.

profielfoto van Lotte
Lotte
13-02-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloze site

Om te starten moet je lid zijn om te kunnen reageren. Bij de mathes krijg ik ongeveer mensen welke 15 jaar jonger zijn terwjil ik echt wel opzoek ben naar mensen welke mijn leeftijd hebben of ouder zijn. Ik ben dan nu ook al 1 maand lid, maar heb tot de dag van vandaag nog niemand ontmoet. Waardloze site dus! Je kan nog beter in de supermarkt kijken of er wat tussen zit!

profielfoto van Johan
Johan
10-02-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nepperij

Kan niet anders zegegn dan dat je wordt genept bij Lexa. veel neppe profile en reactie. Een date zal je hier niet vinden laat staan de persoon waar je naar opzoek bent!

Schrijf een review over Lexa

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Relatieplanet.nl logo Relatieplanet.nl
12 beoordelingen
6,7
Alleenstaande Mama's logo Alleenstaande Mama's
6 beoordelingen
8,7
Adultmatch.nl logo Adultmatch.nl
0 beoordelingen
10