Lexa logo

Lexa reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Lexa reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Lexa logo
Website
Lexa.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Lexa

Wil jij maar al te graag weten welke ervaringen andere mensen met Lexa hebben? Dat kan, want alle reviews over Lexa hebben wij verzameld voor je. Reviews van klanten zijn ontzettend waardevol. Ze zeggen vaak heel veel over een bedrijf, aangezien klanten eerlijk zijn en ze ervaring hebben met het bedrijf. Twijfel jij over Lexa of wil jij graag eerst wat reviews lezen voordat je je aanmeld? Heel slim! Lees de reviews, zodat je daarna een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Over Lexa

Lexa is een datingsite en is in 2002 opgericht door Rob Koster en Nathan Skwortsow. In 2006 is het echter overgenomen door Meetic. Meetic is een Frans bedrijf en marktleider op het gebied van online dating. Lexa staat vanaf 2012 op nummer 1 qua datingsites in Nederland. Wereldwijd zijn er maar liefst ruim 2 miljoen leden en iedere dag komen er alleen maar meer en meer leden bij. Er hebben zich ongeveer net zoveel mannen als vrouwen aangemeld in verschillende leeftijdscategorieën. Als je op zoekt bent naar een nieuwe liefde, een leuke date of een interessant gesprek, dan kun je je aanmelden bij Lexa. Dankzij Lexa kun je online heel gemakkelijk en laagdrempelig daten. Meld je aan, zoek personen die je leuk vindt en ga ervoor. Wie weet waar dit toe kan leiden.

Waarom kiezen voor Lexa

In slechts een paar stappen heb je al een gratis profiel aangemaakt op Lexa. Nadat je member bent geworden, kun je kiezen voor een gratis membership of voor een betaald lidmaatschap. Wanneer je kiest voor een betaald lidmaatschap, kun je gebruik maken van meer functionaliteiten. Denk hierbij aan het verzenden van berichten, onbeperkt profielen bekijken en ontvangen flirts bekijken. De kosten hiervoor bedragen 24,99 per maand, 50,97 per 3 maanden of 59,94 voor een halfjaar. Daarnaast heb je ook nog betaalde extra’s, bijvoorbeeld dat je een contactfilter in kunt stellen of dat je als eerste voorgesteld wordt aan nieuwe members. Diverse mogelijkheden dus om de liefde te vinden. Als je eenmaal lid bent geworden, kun je een geschikte match vinden aan de hand van meerdere zoekcriteria. Zoek bijvoorbeeld op een bepaald gebied, of de ander een kinderwens heeft, innerlijke eigenschappen en/of uiterlijke kenmerken. Lexa beschikt over een groot ledenbestand, waardoor de kans groot is dat je iemand vindt die bij je past. Daarnaast is er een gratis app die je op je mobiel kunt downloaden en er worden regelmatig singlefeesten door het hele land georganiseerd.

Is Lexa betrouwbaar?

Grote kans dat je Lexa kent van een televisiereclame, van internet of via via. Lexa heeft meerdere keurmerken en certificaten, waardoor het de indruk wekt dat ze betrouwbaar zijn. Zo is Lexa gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg, beschikt het over het keurmerk Veilig Daten en heeft het een logo van E-commerce Europe Trustmark op de website staan. Het hoofdkantoor zit in Amsterdam en het bedrijf is ingeschreven bij het handelsregister. Verder beschikt het bedrijf over een klantenservice, is het actief op onder andere Facebook en Instagram, en worden er fysieke single events georganiseerd. Wanneer je je hebt ingeschreven, heb je altijd de mogelijkheid om je abonnement op te zeggen én binnen 14 dagen heb je het recht om de overeenkomst te herroepen. Dat voelt heel veilig.

Klantenservice en klachten

Allereerst vind je op de website van Lexa antwoorden op de meestgestelde vragen. Dit zijn heel handige vragen, bijvoorbeeld over hoe je je automatische verlenging stop zet, hoe je foto’s toevoegt en hoe je je woonplaats kunt veranderen. Mocht je niets aan deze veelgestelde vragen hebben, dan kun je Lexa ook telefonisch bereiken, je kunt customer care een mailtje sturen of maak gebruik van het online contactformulier. Als je een klacht in wilt dienen, kun je eveneens gebruik maken van het contactformulier. Helaas is niet duidelijk binnen hoeveel dagen er op je vraag gereageerd wordt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden een account gehad bij Lexa of sta je daar nog steeds geregistreerd? Hoe heb jij Lexa ervaren? Wat waren bijvoorbeeld de voor- en nadelen, kon je makkelijk een profiel aanmaken en is zo’n betaald membership het geld waard? Deel jouw ervaring met anderen en schrijf een review. Op die manier help je andere mensen. Mensen die Lexa nog niet kennen en graag meer over het bedrijf willen weten voordat ze zichzelf registreren.

Gerelateerde bedrijven

Alleenstaande Moeders logo
Alleenstaande Moeders
2 beoordelingen
9
MaatjeMeer-Match logo
MaatjeMeer-Match
2 beoordelingen
9
MetJou logo
MetJou
4 beoordelingen
6
6,7
63% zou hier weer kopen
17 beoordelingen
Lees onze review over Lexa

Lexa is geverifieerd door ons expert team. De webshop Lexa bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Lexa lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Lexa. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Lexa is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Lexa.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Lexa.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke date

Ik heb net voor heel het corona gebeuren een leuke date gehad met een spontane vrouw die ik op lexa heb ontmoet. De date was super en het contact via het platform van lexa verliep soepel. Helaas is het uiteindelijk niets geworden tussen ons maar het was een fantastische ervaring!

Geplaatst op: 04-05-2021
Geschreven door: Remy B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuk maar niemand gevonden

Ik heb mij aangemeld op Lexa maar na een maand mee gestopt. Vond eigelijk alles goed werken, maar had het gevoel dat er 10 mannen op 1 vrouw aasde. Helaas niet voor mij.

Geplaatst op: 28-03-2018
Geschreven door: Man89

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke mensen - kosten moet je rekening mee houden

Hoi allen, ik wil graag wat kwijt over Lexa. De slogan is "als het om daten gaat" en ik heb best veel gedate in mijn tijd bij Lexa. De site is best groot en daarom had ik ook veel dates bij me in de buurt. Zeker omdat ik in een klein dorp woon is het prettig dat ik best veel dates en matches heb gehad bij mij in de buurt.

Ik heb denk in 3 maanden tijd ongeveer 5-6 dates gehad en uiteindelijk een leuke vrouw ontmoet.

Absolute aanrader maar zoals je weet moet je optijd opzeggen anders innen ze nog een maand. Ik was er optijd bij maar hoor wel eens van anderen dat ze net te laat zijn en dat is toch jammer van de centen.

Conlusie: Lexa is TOP! maar zeg wel optijd op:)

Geplaatst op: 18-06-2015
Geschreven door: Huub

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gezellige mannen

Hola allemaal, ik ben Daisy en heb al enige tijd een account op Lexa. En nu biedt ik me niet aan hier hahaha. Maar ik wil gewoon zeggen dat ik het zo naar me zin heb op de site en leuk vind om te daten dat ik graag meer mannen erbij wil halen. Ik hoop snel de ware te vinden maar tot die tijd geniet ik nog even van alle aandacht op de site.

Kom je ook?

Groetjes xxx

Geplaatst op: 18-06-2015
Geschreven door: Daisy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke dates

Echt super leuke dates gehad. Snap niet dat mensen negatief kunnen zijn. Heb niets meer dan goede ervaringen en zou het zo weer doen. Maarja ik heb nu een vriend en nu hoeft het niet meer:)

Geplaatst op: 14-02-2014
Geschreven door: Cindy B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Best leuk

Daten online is leuk en Lexa is een gevestigde naam en dat wil wel zeggen dat het om kwaliteit gaat. En er zijn heel veel mensen die het al gebruiken dus dan is het optelsommetje makkelijk. Daarom heb ik me ook ingeschreven.

Geplaatst op: 24-11-2015
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke mensen - kosten moet je rekening mee houden

Lexa als het om daten gaat is de slogan. En heb tijdens mijn tijd op de site heel wat leuke dates gehad. Soms dichtbij en soms veraf. Maar wat me opviel is dat er best een hoop leuke mensen op de site zitten. En omdat de site best wel groot is heb je ook echt veel matches en dates bij je in de buurt. Ik kom zelf uit een kleiner dorp en toch had ik in een straal van 5-10km best veel matches.

Heb op de site ook de liefde van mijn leven gevonden en daarom ben ik echt heel er blij!

Puntje van aandacht is om optijd op te zeggen anders schrijven ze zo weer af. Maar dat is bij alles zo tegenwoordig maar let er toch even op. Is toch zonde van het geld.

Geplaatst op: 18-06-2015
Geschreven door: Huub

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Beste datingsite, maar let op automatisch incasso

Heb veel datingssites geprobeerd, maar Lexa is voor mij de allerbeste. Heb hier me huidige vriendin ontmoet dus dan is dat al snel het geval denk ik ;). Ben ongeveer 6 maanden lid geweest en voor mijn vaste vriendin 4 andere dates gehad waarvan de klik niet voldoende was. De enigste tip welke ik iedereen kan meegeven is dat je goed erop moet letten dat je de automastisch incasso optijd moet stilzetten. Wil je niet meer verder vergeet deze dan niet te stoppen!

Geplaatst op: 25-01-2015
Geschreven door: Omar

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen spijt

Als vrouw op een online datingsite heb je niet te klagen over de aandacht. Ik ben een paar maanden lid geweest bij Lexa en heb er geen spijt van. De site is heel prettig om mee te werken en het trekt een bepaald publiek aan die me wel aantrekt. Heb meerdere dates gehad maar heb er geen relatie aan over gehouden. Het was wel een hele leuke ervaring die ik zeker kan aanraden.

Geplaatst op: 19-10-2014
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede datingsite!

Ik heb mij vorige week aangemeld en heb in die korte tijd veel leuke dames ontmoet. Ik ben daarom ook erg tevreden met de website!

Absoluut een aanrader!

Geplaatst op: 28-08-2014
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Nep profielen

Ik weet niet waarom ik nog anderhalve ster geef aan Lexa maar het is echt niet te geloven. Ik had me aangemeld en kreeg direct wat berichten. Toen ik vervolgens een betaald profiel aan had gemaakt waren deze berichten ineens weg.

Verder moet je voor van alles extra betalen en zelfs voor functies die bij andere sites gewoon gratis zijn. Ik ga er nooit meer aan beginnen en kan je alleen maar adviseren om het ook niet te doen.

En doe je het toch dan wens ik je veel succes!

Geplaatst op: 01-04-2014
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Oneerlijke afzetterij over de hoofden van eenzame mensen

Ik had het abbonement stopgezet binnen de wettelijke termijn, maar geen refund gekregen. 70 eurom door mijn neus geboord ! Ergo ze hebben helemaal niet gereageerd op mijn emails hierover ! Frusterend is ook dat je ze gewoon niet kan spreken, ze hebben geen telefoon , alleen een emailformulier. Dus ze hebben je helemaal in hun macht. En je kan niks. Misselijkmakend ! Ditmis nu in de laaste twee weken gebeurd dus ik wacht nog even. Maar ik overweeg om een officiele klacht in te dienen. Dit zijn bijna mafiapraktijken !
De website werkt trouwens erg traag, duurt meer dan een dag voordat ze wijzigingen in een profieltekst ed. hebben goedgekeurd en het echt online staat. Waardeloos!

Geplaatst op: 07-09-2018
Geschreven door: Wil G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fraud

I ordered a one month subscription but
just after I paid it appeared that I had
actually paid for 6 months.I was very
careful about this because when drawing
up my order I noticed a tendency for the
programme to shift to the 6 months uption.
I feel cheated and to make matters worse.
Lexa removed me completely from the site
because I angrily responded to a member
who had called me disgusting.She was the
only one to whom I did not respond politely.
Lexa is the absolute pits.

Geplaatst op: 02-09-2018
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geld kwijr, geen gebruik van de site kunnen maken, geen respons op klachten

Leuk dacht ik half jaartje proberen.
Echter, na bijna 3 weken, (dus na de herroepingstijd) ineens niet meer in kunnen loggen, mijn acount/email adres zou niet bekend zijn. Inmiddels meerdere berichten gestuurd welke bevestigd worden door een automatische bevestigingsmail ook klachten ingediend.
Nooit krijg ik respons en verder alleen een vaag postadres in Frankrijk gevonden. Helaas laat ik dit niet over mijn scheef gaan en heb ik aangifte gedaan van het niet leveren voor betaalde diensten. Een juridisch proces is in gang gezet.
Erg jammer dit.

Geplaatst op: 10-08-2018
Geschreven door: Choppy

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze site

Om te starten moet je lid zijn om te kunnen reageren. Bij de mathes krijg ik ongeveer mensen welke 15 jaar jonger zijn terwjil ik echt wel opzoek ben naar mensen welke mijn leeftijd hebben of ouder zijn. Ik ben dan nu ook al 1 maand lid, maar heb tot de dag van vandaag nog niemand ontmoet. Waardloze site dus! Je kan nog beter in de supermarkt kijken of er wat tussen zit!

Geplaatst op: 13-02-2014
Geschreven door: Lotte

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nepperij

Kan niet anders zegegn dan dat je wordt genept bij Lexa. veel neppe profile en reactie. Een date zal je hier niet vinden laat staan de persoon waar je naar opzoek bent!

Geplaatst op: 10-02-2014
Geschreven door: Johan

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Lexa


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Alleenstaande Moeders logo
Alleenstaande Moeders
2 beoordelingen
9
MaatjeMeer-Match logo
MaatjeMeer-Match
2 beoordelingen
9
MetJou logo
MetJou
4 beoordelingen
6

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lexa een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 17 beoordelingen geplaatst over Lexa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lexa actief?

Lexa is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lexa reviews? Dan kun je naar de website van Lexa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.