MeetUrSugar logo

MeetUrSugar reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
MeetUrSugar reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3849
MeetUrSugar logo
Website
meetursugar.com
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen MeetUrSugar

MeetUrSugar maakt daten leuker voor iedereen en zorgt ervoor dat iedereen gelijke kansen heeft. Bij dit datingplatform willen ze dat alle mensen elkaar persoonlijk ontmoeten. MeetUrSugar maakt daten gemakkelijk en leuk voor iedereen door een hoogwaardige date-tool aan te bieden. Leden gaan frequent op leuke dates omdat MeetUrSugar ervoor zorgt dat alle mensen die actief zijn op de site serieus bezig zijn met daten. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van MeetUrSugar voordat jij besluit om gebruik te maken van deze dienst? Wij hebben de reviews van MeetUrSugar op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn voordat jij een profiel aanmaakt.

Over MeetUrSugar

Bij MeetUrSugar zorgen ze ervoor dat daten weer helemaal van nu is. MeetUrSugar maakt het speelveld voor mannen en vrouwen gelijk, waardoor daten voor iedereen lonender is. Jij hoeft geen tijd meer te verspillen aan het sturen van eindeloze berichten en chatten zonder dat je weet wanneer het ooit tot een date komt. Door gebruik te maken van MeetUrSugar kom jij direct ter zake en op die eerste date. De unieke software matcht je met relevante mensen en helpt je om ze persoonlijk te ontmoeten. Het zorgvuldig ontworpen systeem is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Het is dan ook de missie van MeetUrSugar om iedereen de mogelijkheid te geven om te kunnen daten.

Waarom kiezen voor MeetUrSugar

Het systeem van MeetUrSugar is zeer veilig. Hierdoor kan de datingdienst garanderen dat je een date krijgt met de persoon die je voor ogen hebt. Lukt het niet om een date te krijgen? Dan ontvang jij jouw lidmaatschapsgeld volledig terug. MeetUrSugar kan oprecht zeggen dat je date gegarandeerd is. De lidmaatschapskosten zijn daarbij laag omdat ze bij MeetUrSugar willen dat jij degene bent die er baat bij heeft om elkaar in het echt te ontmoeten. Het complete systeem is ontworpen om een veilige en betrouwbare datingomgeving te bieden. De kleine contributie wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat leden serieus op zoek zijn naar liefde. Op deze manier ben je er zeker van dat alle leden op de site serieus op zoek zijn en er niet alleen zijn om te chatten, zonder de intentie om iemand echt in het echt te ontmoeten. Je kunt je gratis registreren. Als je naar leden wilt zoeken, moet je zelf lid worden. Ga naar het tabblad Lidmaatschappen en selecteer je gewenste lidmaatschap.

Is MeetUrSugar betrouwbaar?

Door je gratis te registeren kun je alvast een kijkje nemen op het platform. De bedrijfsinformatie van MeetUrSugar is gemakkelijk terug te vinden onder het tabje Contact. Een uitstekende manier om er achter te komen of deze datingsite betrouwbaar is, is door de reviews over MeetUrSugar te lezen. Wij vragen echte leden om hun ervaring met MeetUrSugar te delen, zodat jij een goed beeld krijgt bij dit bedrijf. Naast een pagina met antwoorden op veelgestelde vragen is er ook een klantenservice die je kunt contacteren.

Klantenservice en klachten

MeetUrSugar is gevestigd in Utrecht. Wanneer je contact op wilt nemen met de klantenservice kan dit zowel telefonisch als per e-mail. Je wordt zo snel mogelijk geholpen.

Wil jij ook beoordelen?

Ga jij geregeld op date via MeetUrSugar? Of heb je geen leuke date kunnen vinden? Wat jouw ervaring met MeetUrSugar ook is, wij horen het graag. Door jouw beoordeling over MeetUrSugar te delen help je namelijk andere mensen die nog niet zeker weten of ze lid willen worden.

Reviews over MeetUrSugar
Gerelateerde bedrijven
WeetWieJeDate.nl logo
WeetWieJeDate.nl
2 beoordelingen
7
Ondeugend-Daten logo
Ondeugend-Daten
5 beoordelingen
6,6
G-Dating logo
G-Dating
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met MeetUrSugar

MeetUrSugar is geverifieerd door ons expert team. De webshop MeetUrSugar bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is MeetUrSugar lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via MeetUrSugar. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van meetursugar.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van meetursugar.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 19-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top site

Het was super makkelijk om een account aan te maken. Binnen een dag had ik al iemand gevonden en naar een paar weken hebben we echt iets leuks opgebouwd samen. De site werkt echt perfect!

Geplaatst op: 27-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MeetUrSugar
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
WeetWieJeDate.nl logo
WeetWieJeDate.nl
2 beoordelingen
7
Ondeugend-Daten logo
Ondeugend-Daten
5 beoordelingen
6,6
G-Dating logo
G-Dating
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MeetUrSugar een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over MeetUrSugar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MeetUrSugar actief?

MeetUrSugar is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MeetUrSugar reviews? Dan kun je naar de website van MeetUrSugar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie