G-Dating logo

G-Dating reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
G-Dating reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3223
G-Dating logo
Website
g-dating.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen G-Dating

Ben jij lesbienne of wil je dat onderzoeken? Dan is G-Dating wellicht het perfecte platform voor jou. Om je een beter beeld te geven van wat G-Dating je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen voor je bestudeerd en samengevat. Op basis daarvan kun je besluiten om ook een account aan te maken op G-Dating.

Over G-Dating

G-Dating is een datingsite voor lesbiennes. Je kunt er je seksuele geaardheid ontdekken en accepteren en zoeken naar een leuke date, een vriendschap of de liefde van je leven. G-Dating is een drukbezocht platform waar elke dag opnieuw nieuwe vrouwen zich inschrijven en dus steeds nieuwe kandidaten beschikbaar zijn. Via G-Dating kom je op een leuke en snelle manier in contact met andere vrouwen. Nergens anders vind je zo snel je droomdate. Bovendien krijg je bij G-Dating standaard en helemaal gratis een groot aantal functionaliteiten.

Waarom kiezen voor G-Dating?

Je kiest voor G-Dating vanwege het groot aantal gelijkgestemden dat zich ingeschreven heeft. Bovendien kun je gratis een account aanmaken en kun je ook al gratis andere profielen bekijken, de fotozapp matches bekijken, knipogen sturen, foto’s plaatsen en de hoofdfoto’s van andere leden bekijken. Wil je meer dan kan dat tegen betaling. Via G-Dating kom je vooral snel in contact met andere vrouwen. Dat kan op basis van de door jou opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.

Is G-Dating betrouwbaar?

Als we afgaan op de reviews en ervaringen van leden, dan kunnen we de conclusie trekken dat je met G-Dating te maken hebt met een betrouwbaar platform. Je bent er veilig en anoniem. Verder heb je de zekerheid dat je op G-Dating niet te maken krijgt met fake profielen. Elk contact is dus echt. Ook wordt geen gebruik gemaakt van chatoperators en wordt je dus niet onnodig lang door een computer aan het lijntje gehouden. Het geeft overigens ook vertrouwen dat de bedrijfsgegevens - G-Dating is een onderdeel van Amazing Bits- als bijvoorbeeld het KvK en BTW nummer gewoon op de website vindt.

Klantenservice en klachten

G-Dating doet er alles aan het iedereen naar de zin te maken. Toch kun je een klacht hebben. Die kun je in dat geval schriftelijk indienen, je vindt het adres immers gewoon op de website. Als je sneller wilt, maak dan gebruik van het contactformulier dat je op het platform vindt. Check wel altijd eerst de veel gestelde vragen. Soms geef je dat al meer duidelijkheid.

Wil jij ook beoordelen?

De beoordelingen van bestaande klanten hebben altijd waarde. Ze geven je net dat beetje extra, praktische informatie en dat helpt je bij het nemen van de juiste beslissingen. Het reduceert bovendien de kans om een foutieve beslissing te nemen. Daarom vragen wij je om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook helpen bij het maken van alleen de juiste keuzes. En het maken van een beoordeling is slechts een kleine moeite, maar het kan voor iemand anders van heel veel betekenis zijn.

Reviews over G-Dating
Gerelateerde bedrijven
gayParship logo
gayParship
2 beoordelingen
8
Bi love logo
Bi love
4 beoordelingen
8,3
Guys-Dating logo
Guys-Dating
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
8
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over G-Dating

Het bedrijf G-Dating is geverifieerd door ons. De webshop g-dating.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. G-Dating is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. G-Dating maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

G-Dating is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van g-dating.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van G-Dating.

Geplaatst op: 23-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
WAARDELOOS, NOOIT MEER !!

Als er bij zgn. profiel staat "dat vertel ik later" dan weet ik het al, leeg. Heel veel lege profielen of met onzin gevuld, ze zijn allemaal 1.60-1.70 lang LEEG.
Geen contact en dus ook geen antwoord.
Zonde van het geld.

Geplaatst op: 08-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Odilia-73 G.

5 / 10
4/5 2/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen rara of neppe profielen

De meeste datingsites richten zich vaak ook op mannen en vrouwen maar dat is hier niet het geval. Als je specefiek opzoek wilt naar alleen vrouwen dan kun je hier goed terecht.

Geplaatst op: 30-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over G-Dating
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
gayParship logo
gayParship
2 beoordelingen
8
Bi love logo
Bi love
4 beoordelingen
8,3
Guys-Dating logo
Guys-Dating
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is G-Dating een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over G-Dating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is G-Dating actief?

G-Dating is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gay en lesbisch dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de G-Dating reviews? Dan kun je naar de website van G-Dating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie