Guys-Dating logo

Guys-Dating reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Guys-Dating reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
798
Guys-Dating logo
Website
g-dating.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Guys-Dating

Ben je homoseksueel en zoek je een leuke date, vriendschap of ben je op zoek naar en serieuze relatie? Dan kun je bij tal van datingwebsites terecht. Guys-Dating is zo’n platform. Om het voor jou inzichtelijk te maken wat deze datingsite je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen bekeken en daar een puntige samenvatting van gemaakt. Na het lezen van deze samenvatting kun je al dan niet beslissen om ook een account aan te maken op Guys-Dating.

Over Guys-Dating

Guys-Dating is dating voor gays. Het is een datingsite voor gelijkgestemde homoseksuele mannen die op zoek zijn naar een date, vriendschap of een serieuze relatie. Op het platform kun je veilig en in eerste instantie anoniem, op zoek naar een geschikte kandidaat. Opvallend is het zeer ruime aanbod aan kandidaten. Het platform is geschikt voor alle mannen van tenminste achttien jaar. Het brengt je snel en gemakkelijk in contact met andere mannen. En dat is precies wat je op een dergelijk platform zoekt. Guys-Dating maakt overigens onderdeel uit van Amazing Bits, een in Nijmegen gevestigde onderneming.

Waarom kiezen voor Guys-Dating?

Mannen kiezen voor Guys-Dating vanwege het aantal kandidaten, dat zeer ruim is. Je kunt elkaar gemakkelijk berichten sturen en maakt snel een eigen profiel. Je hebt standaard eveneens toegang tot de profielen en de hoofdfoto’s van andere mannen. Je kunt in eerste instantie anoniem te werk gaan op het platform en vindt snel en gemakkelijk andere mannen op basis van de door jou opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.

Is Guys-Dating betrouwbaar?

Ja, zo blijkt uit de reviews en ervaringen die we doorgenomen hebben. Mannen die al gebruik maken van het platform prijzen de betrouwbaarheid en stellen dat je er echt daadwerkelijk veilig bent en ook de anonimiteit gewaarborgd is. Er wordt bij Guys-Dating ook niet gewerkt met fictieve profielen. De aangemaakte profielen worden gecontroleerd en de datingsite maakt geen gebruik van chatoperators die je eindeloos en onnodig aan het lijntje houden. Bij Guys-Dating is men van fair play. Je hebt bovendien de mogelijkheid om andere profielen te vinden middels Safe Dating Networks, een functie die je ook uit kunt schakelen mocht je dat wensen. Ook betalen kan veilig in de eigen betaalomgeving van je bank. Je kunt onder meer betalen via iDeal.

Klantenservice en klachten

Hoewel de mensen achter Guys-Dating er alles aan doen om het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken, blijft het mensenwerk en kan er best een keer iets misgaan. Mocht je een klacht in willen dienen dan kan dit schriftelijk. Je vindt het adres gewoon op het platform. Ook is er een speciaal e-mailformulier beschikbaar. Ook op die manier kun je een klacht deponeren of een vraag stellen.

Wil jij ook beoordelen?

De informatie die we filteren uit beoordelingen is altijd waardevol. Het is informatie uit de praktijk en uit de eerste hand. Met die extra informatie kun je een betere beslissing nemen. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun je andere mensen ook helpen als zij een keuze moeten maken.

Reviews over Guys-Dating
Gerelateerde bedrijven
gayParship logo
gayParship
2 beoordelingen
8
Gaybuddy logo
Gaybuddy
3 beoordelingen
8,7
G-Dating logo
G-Dating
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Guys-Dating

Het bedrijf Guys-Dating is geverifieerd door ons. De webshop g-dating.nl is al sinds 2009 een betrouwbare partij om te bestellen. Guys-Dating is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Guys-Dating maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Guys-Dating is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van g-dating.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima datingsite

De website heeft een goede layout en je kunt gemakkelijk zoeken naar de juiste persoon. De abonnementen zijn niet al te duur en het werkt allemaal best goed.

Geplaatst op: 22-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Guys-Dating
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
gayParship logo
gayParship
2 beoordelingen
8
Gaybuddy logo
Gaybuddy
3 beoordelingen
8,7
G-Dating logo
G-Dating
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Guys-Dating een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Guys-Dating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Guys-Dating actief?

Guys-Dating is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gay en lesbisch dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Guys-Dating reviews? Dan kun je naar de website van Guys-Dating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie