StedenDating logo

StedenDating reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
StedenDating reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
450
StedenDating logo
Website
stedendating.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen StedenDating

Je kunt online op verschillende manieren met nieuwe, leuke mensen in contact komen. Een van de opties die je hebt is StedenDating. Voor je zomaar een account op ene datingsite aanmaakt, wil je uiteraard eerst weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Daarom hebben we hier en speciaal voor jou een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen van mensen die al een account hebben bij StedenDating. Op basis van deze extra informatie kun je besluiten om ook een account aan te maken bij StedenDating.

Over StedenDating

StedenDating vormt een onderdeel van Safe Dating Networks en is toegankelijk voor iedereen vanaf achttien jaar. Via StedenDating kom je gemakkelijk in contact met mensen die voldoen aan jouw zoekprofiel én nog in de buurt wonen ook. En dat laatste is natuurlijk perfect, want wil er nou niet daten in de buurt? StedenDating wil een vertrouwde omgeving bieden en wil het voor iedereen mogelijk maken om op veilige en gemakkelijke wijze contact te leggen met ander mensen die een account hebben op deze datingsite.

Waarom kiezen voor StedenDating?

Als je wilt daten, dan is het wel zo prettig dat je in de buurt kunt daten. Bovendien wil je een vertrouwde en veilige omgeving en wens je in de eerste plaats anonimiteit wanneer je berichten stuurt. StedenDating biedt het allemaal. Je kunt gratis een profiel aanmaken en foto’s plaatsen. Je kunt bovendien gratis standaardberichten sturen en je hebt eveneens gratis toegang tot alle producten en hoofdfoto’s. Nog een reden om ook voor StedenDating te kiezen is het feit dat ruim een miljoen mensen je al voorgingen. En dat deden ze niet zomaar.

Is StedenDating betrouwbaar?

De mensen die gebruik maken, zo maken we op uit de reviews en ervaringen, van StedenDating vinden dat ze een account hebben op een betrouwbare datingsite. Men voelt zich er veilig en je bepaalt zelf wanneer je uit de anonimiteit stapt. Je werkt in eerste instantie namelijk met een anonieme postbus en bovendien is bij deze datingsite geen sprake van chat operators die je onnodig aan het lijntje houden. Van fictieve profielen is dus geen sprake als je kiest voor StedenDating. Je kunt als je VIP wilt worden veilig betalen. Om die veilige wijze te waarborgen wordt een SSL protocol aangehouden. Bovenal is StedenDating een echt bedrijf, waar vooral echte mensen werken.

Klantenservice en klachten

Hoewel de mensen achter StedenDating er alles aan doen om te zorgen dat je snel in contact komt met mensen die aansluiten bij jouw zoekprofiel, kan er altijd iets misgaan. In dat geval kun je contact leggen via een speciaal reactieformulier om zo je klacht kenbaar te maken. Voor je dat doet, kun je echter beter eerst naar de ”˜veel gestelde vragen’ kijken. Vaak worden je vragen daar al beantwoord. Ook het adres van StedenDating staat op de website. Je zou dus ook een schriftelijke klacht in kunnen dienen.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij geholpen bent met de beoordelingen van andere gebruikers van StedenDating en zo een weloverwogen besluit kunt nemen, vragen wij jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Je helpt er andere mensen echt mee als die voor een lastige keuze staan.

Reviews over StedenDating
Gerelateerde bedrijven
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
Opzoeknaarjou.nl logo
Opzoeknaarjou.nl
2 beoordelingen
9
Runnersdate logo
Runnersdate
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
6,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met StedenDating

Het bedrijf StedenDating is geverifieerd door ons. De webshop stedendating.nl is al sinds 2008 een betrouwbare partij om te bestellen. StedenDating is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. StedenDating maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van stedendating.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van stedendating.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Kopie van andere site`s

stedendating is een kopie van andere dating site`s alleen de naam is anders maar de regels zijn het zelfde je bent verplicht om vip-lid tezijn om tezien welke profielen je hebben bezocht ook kun je niet zien wie je matsch is en jou leuk vind

Geplaatst op: 10-04-2023
Laatst bewerkt op: 10-04-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 2/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Te duur in verhouding met resultaat

Weinig succesvol.Mooie vrouwen krijgen gratis abonnement en zijn lokvogels maar ze lezen de reacties niet meer bij gebrek aan interesse.Zo krijg je zelden reactie op een beleefde vraag.Gehuwde mannen die snel sex willen bederven hier de pret.Daardoor haken vrouwen gedeputeerde af

Geplaatst op: 01-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Willy S.

6 / 10
4/5 2/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Handige site

Ik heb al meerdere sites geprobeerd en deze werkt echt als een van de beste. De site is super overzichtelijk en je kunt handig vinden wat je zoekt. Ook bijna geen neppe profielen.

Geplaatst op: 05-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over StedenDating
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
Opzoeknaarjou.nl logo
Opzoeknaarjou.nl
2 beoordelingen
9
Runnersdate logo
Runnersdate
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is StedenDating een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over StedenDating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is StedenDating actief?

StedenDating is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) regio gebonden dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de StedenDating reviews? Dan kun je naar de website van StedenDating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie