Opzoeknaarjou.nl logo

Opzoeknaarjou.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Opzoeknaarjou.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
310
Opzoeknaarjou.nl logo
Website
Opzoeknaarjou.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Opzoeknaarjou.nl

Op zoek naar wat anderen te vertellen hebben over Opzoeknaarjou.nl? Ben je benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van echte mensen over deze datingsite voor je zelf een profiel aanmaakt op Opzoeknaarjou.nl? Dan heb je gevonden wat je zocht. Hier vind je immers tal van reviews van onafhankelijke bronnen die jouw exact vertellen wat je moet weten. Zo hoef je niet van de ene verbazing in de andere te vallen na het maken van een profiel.

Over Opzoeknaarjou.nl

Opzoeknaarjou.nl is absoluut een buitenbeentje binnen de wereld van de datingsites. Nochtans zag deze christelijke datingssite reeds het levenslicht in 2004. Het is net dat woordje christelijk dat duidelijk maakt dat de waarden en normen op deze website lichtjes anders liggen dan bij veel van de alternatieven. Opzoeknaarjou.nl is er voor iedereen die veel waarde hecht aan geloof en graag een partner zoekt die dat ook doet. Het woordje partner mag je trouwens vrij open interpreteren. Het spreekt voor zich dat heel wat mensen in de eerste plaats een liefdespartner zoeken, maar op Opzoeknaarjou.nl kan je ook perfect op zoek zijn naar sociale contacten met gelijkgestemden. Zo is het een bekend fenomeen dat er heel wat pennenvrienden ontstaan uit deze datingsite.

Waarom kiezen voor Opzoeknaarjou.nl

Eerst en vooral is het natuurlijk zo dat Opzoeknaarjou.nl zich richt op een heel specifiek doelpubliek. Dat betekent ook dat als je tot dit doeplubliek behoort dat er niet al te veel alternatieven zijn wanneer je echt op zoek bent naar een partner die christelijke waardes en geloof hoog in het vaandel draagt. Daarnaast biedt de site ook wel echt heel wat handige functies aan. Zo zijn wij fan van het quasi automatisch matchen met gelijkgestemden en er is een datingapp die zowel op Android als op iPhone kan gedownload worden. Dat matchen doet een algoritme aan de hand van wat je ingevuld hebt bij het maken van jouw profiel. Interessant om te weten is dat het ledenaantal al enkele jaren vrij stabiel blijft met een paar duizend profielen. Niet de grootste datingsite op het internet, maar wel ruim voldoende om op zijn minst iemand interessant tegen te komen. Daarenboven is absoluut nog een reden om te kiezen voor Opzoeknaarjou.nl het lage kostenplaatje. Je kunt een gratis profiel aanmaken met de bekende beperkte opties (enkel standaardberichten kunnen versturen, een beperkt aantal foto’s kunnen bekijken, ”¦) of kiezen voor een premium lidmaatschap. Waar de prijzen daarvoor bij de concurrentie vaak de pan uitswingen valt dat bij Opzoeknaarjou.nl erg goed mee.

Is Opzoeknaarjou.nl betrouwbaar?

Opzoeknaarjou.nl is een zeer bekende naam binnen het wereldje van gelovig daten. Je geniet dus sowieso van een zekere mate van bescherming. Deze datingsite kan het zich simpelweg niet veroorloven om niet betrouwbaar te zijn. Bovendien is het ook geruststellend dat alle relevante informatie open en bloot op de website terug te vinden is. Het adres van de hoofdzetel, het KvK-nummer en het BTW-nummer kan je zonder veel zoekwerk terugvinden. Dat gezegd zijnde kunnen er wel vragen gesteld worden bij het omgaan met privacy. Zo heeft Opzoeknaarjou.nl geen eigen privacyverklaring op de website en staat er duidelijk in de algemene voorwaarden dat de gegevens die je doorgeeft ook na het verwijderen van jouw profiel in de database bewaard worden. Wel is het zo dat ze duidelijk maken dat jouw persoonsgegevens niet aan derden verkocht zullen worden.

Klantenservice en klachten

Ben je op Opzoeknaarjou.nl niet enkel op zoek naar de liefde, maar ook naar het antwoord op vragen of klachten over de site? Dan kan je contact opnemen via het reactiefomulier op de website of gewoon rechtstreeks een mail sturen naar het geadverteerde mailadres. Voor je dat doet loont het echter wel om eerst even de help en de FAQ van de website te doornemen. Hier staat het antwoord op heel wat vermeende problemen en vragen. Heb je toch een klacht? Dan zal je wel een mailtje moeten sturen. De reactiesnelheid is door de band genomen vrij goed. Je zou binnen de dag een antwoord moeten krijgen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden reeds een profiel aangemaakt op Opzoeknaarjou.nl? Of misschien ben je wel een actief gebruiker van de website? Hoe dan ook zijn we op zoek naar jouw ervaringen op Opzoeknaarjou.nl. Hoe zou je deze datingsite beoordelen? Zou je opnieuw een profiel aanmaken? Heb je misschien wel klachten? Of wil je net de loftrompet bovenhalen? Laat het ons weten en help op die manier ook anderen vooruit!

Reviews over Opzoeknaarjou.nl
Gerelateerde bedrijven
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
Wytegearre logo
Wytegearre
1 beoordeling
10
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Opzoeknaarjou.nl

Het bedrijf Opzoeknaarjou.nl is geverifieerd door ons. De webshop Opzoeknaarjou.nl is al sinds 2004 een betrouwbare partij om te bestellen. Opzoeknaarjou.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Opzoeknaarjou.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Opzoeknaarjou.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Opzoeknaarjou.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Opzoeknaarjou.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede site, betrouwbaar

Ik heb Op zoek naar jou ervanen als een goede en prettige site. Soms kan deze een beetje traag zijn op mobiel maar dat kan ook aan mij liggen. De site is niet hyperig en het werkt daardoor precies waar deze voor bedoeld is: Normale kennismakingen en goede contacten.

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Opzoeknaarjou.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
Wytegearre logo
Wytegearre
1 beoordeling
10
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Opzoeknaarjou.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Opzoeknaarjou.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Opzoeknaarjou.nl actief?

Opzoeknaarjou.nl is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) regio gebonden dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Opzoeknaarjou.nl reviews? Dan kun je naar de website van Opzoeknaarjou.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie