Petplan logo

Petplan ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

11 beoordelingen • 8,7
Petplan logo
Petplan ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
11 beoordelingen • 8,7
Beoordeling
11 beoordelingen
8,7
5 sterren
64%
4 sterren
27%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
9%
8,7
8,7
8,7
8,7

Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo UnitedConsumers
4 beoordelingen
8
Interrail logo Interrail
1 beoordelingen
6
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9

Petplan ervaringen

Zoek je een huisdierverzekering en wil weten of Petplan de juiste verzekeraar is? Lees dan de Petplan ervaringen van mensen die gebruik maken van de huisdierverzekeringen van Petplan. Bekijk alle Petplan reviews en beoordelingen en bepaal zelf of Petplan de beste huisdierverzekeraar is voor jouw huisdier.

Over Petplan

Petplan is een huisdierenverzekeraar die al vele jaren gespecialiseerd is op het specialistische vlak van verzekeringen voor huisdieren. In 2006 is Petplan gestart in Nederland en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest toonaangevende huisdierenverzekeraar op de markt. Petplan is ontstaan dooe de AUV Dierenartsencoöperatie en de verzekeraar Unigarant.

Petplan huisdierenverzekeringen

Petplan heeft een groot aanbod van huisdierenverzekeringen. Als huisdiereigenaar  kun je kiezen voor de Petplan hondenverzekeringPetplan kattenverzekeringPetplan konijnenverzekering en de Petplan papagaai-achtigen verzekering. Zo kun je voor bijna elk huisdier een geschikte verzekering vinden. Zo is je huisdier altijd in goede handen en kun je als baasje altijd rekenen op goede zorg voor je trouwe vriend.

Waarom Petplan huisdierverzekeringen

Petplan huisdierverzekeringen zijn er niet alleen voor honden en katten maar je kunt ook je konijn en volgen verzekeren. Daarmee is Petplan een van de weinige huisdierenverzekeraars die bijna alle huisdieren kan verzekeren. Naast de standaard pakketten biedt Petplan ook aanvullende verzekeringen. Zo kan je huisdier genieten van de beste zorg. Ook heeft Petplan een goede administratieve afhandeling wat er voor zorgt dat jij als baasje je kan richten op je huisdier en je geen zorgen hoeft te maken over bijzaken.

Petplan ervaringen en klachten

Heb jij een verzekering bij Petplan en ben jij hier enorm blij mee? Deel dan jouw Petplan ervaringen met mensen die opzoek zijn naar een huisdierenverzekering en schrijf een aanbeveling.  Maar misschien heb je zelf gebruik gemaakt van een van de verzekeringen van Petplan en ben je niet tevreden. Schrijf dan ook een review en deel je Petplan klachten en laat andere mensen weten waarom ze geen gebruik moeten maken van deze huisdierenverzekeraar.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Petplan

profielfoto van Wouter
Wouter
28-09-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super blij mee

Waren al jaren verzekerd, maar nu gebruik van moeten maken en alles was goed geregeld

profielfoto van Baasje D.
Baasje D.
28-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Netjes alles vergoed

Wij moesten met Dickie (hond) naar de arts en alles is gelukkig weer goed gekomen. Alles hebben we vergoed gekregen dus top Petplan

profielfoto van R.
R.
08-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Declareren

Vroeger kon ik gewoon declareren via de dierenarts. Tegenwoordig moet ik dit nu zelf doen wat toch wel wat tijd kost. Gelukkig heb ik sinds een week nu de app wat het een stuk gemakkelijk maakt!

profielfoto van M S.
M S.
01-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Netjes afgehandeld

De declaratie is netjes afgehandeld binnen de tijd wat hier voor staat. Duidelijk communicatie!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-03-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer blij met deze dierenverzekering

Via via werd ik gewezen op het verzekeren van mijn huisdier. Daar had ik nog nooit over nagedacht. En bij navraag bleek Petplan de beste aanbieder te zijn. Ik heb vervolgens een verzekering voor mijn Labrador afgesloten. 2 Jaar later kreeg mijn Labrador serieuze problemen met zijn gezondheid, maar alles was gedekt en dat scheelde me veel geld. En het belangrijkste was dat mijn hond gewoon de beste verzorging kreeg en er helemaal weer bovenop is gekomen. Alles was snel geregeld en prima afgehandeld door Petplan.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Verzekeren huisdier geen overbodige luxe

Tijdje geleden had mijn kat een aanrijding gehad. Dankzij de goede dekking van de Petplan verzekering werden alle kosten gedekt en is mijn kat weer helemaal hersteld en zit ik niet met een dikke rekening.

Mijn kat is heel belangrijk voor me en ik zou niet weten als er wat mee zou gebeuren. Een goede verzekering is gewoon heel belangrijk en zou het willen verplichten.

Petplan is een goede verzekering en je merkt dat de mensen achter deze verzekering zelf echte dierenliefhebbers zijn.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Petplan red mijn kat!

Ik heb 3 katten verzekerd bij Petplan en je weet pas wat je aan Petplan hebt op het moment dat je ze nodig hebt. Een van mijn katten kreeg een ernstige kwaal aan zijn hart en daarvoor moest ik dure medicijnen aanschaffen om hem levende te houden. Petplan vergoed deze medicijnen altijd netjes waardoor mijn "Boris" nog steeds kan rondlopen op deze aardbol. Ik kan petplan dan ook niet anders dan dankbaar te zijn okal weet ik dat ik betaal ervoor. Toch doen zij wat ze beloven en ben ik ze zo mega dankbaar!

profielfoto van Tellen
Tellen
26-06-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Na afwijzing toch gedeeltelijk uitgekeerd

Wij hadden een hand welke we bij Petplan hadden verzekerd welke al wat mankeerde aan zijn oog. Het is dan ook logisch dat hiervoor niks uitgekeerd word. Nu kreeg onze hond naast het probleem met zijn oog ook een ontstekening aan zijn pootje. BIj het indienen kregen we van Petplan te horen dat dit niet vergoed werd. Ik was hier natuurlijk totaal niet over te spreken en heb direct gebeld. Inmiddels is alles nu besproken en bleek dat de factuur van de dierenarts niet duidelijk genoeg was waardoor het leek of de ontstekingsremmers voor zijn oog was.

Inmiddels is alles goed geregeld en hebben we het bedrag alsnog vergoed gekregen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede dierenverzekering

De dierenverzekering van Petplan is goed. Het pakket voor mijn hondje dekt de meeste behandelingen en ziektes en dat is heel prettig. De prijs is er wel naar maar je geeft jezelf toch ook graag een goede ziektekostenverzekering dus waarom je huisdier niet.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-03-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Kattenverzekering is goed

Als je veel om dieren geeft zoals ik en mijn man doen, dan wil je graag je beste vriend in huis verzekeren. We hebben diverse katten en ik zou niet weten wat ik zou moeten doen zonder ze.

Een kattenverzekering lijkt overbodig en voor sommige mensen maar raar. Maar dat geld niet voor mij. Mensen willen ook dat hun kinderen goed verzekerd zijn, en waarom dan niet je huisdier.

Petplan is een verzekeraar waar zelf dierenartsen werken en je merkt gewoon dat ze dezelfde passie en betrokkenheid hebben met dieren. Ik ben erg tevreden en een gelukkige klant.

profielfoto van Sander V.
Sander V.
10-05-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slecht

Ik heb een jonge kat, helaas epilepsie. Dus zocht een verzekering voor haar medicatie. Dus gebeld, en dat was allemaal geen probleem.

Nav dat gesprek krijg ik een polis toegestuurd, en verwacht dat het aansluit op mijn wensen.
Blijkt na de eerste declaratie, het uitgesloten te zijn.

Blijkt dan ook nog eens, dat ik er een dik jaar aan vast zit... oplichterij eerste klas..'de verantwoordelijkheid ligt bij u om de -5 pagina's aan voorwaarden- door te lezen. U heeft zelf akkoord gegeven...

Oplichters en totaal niet klantvriendelijk.

Schrijf een review over Petplan

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo UnitedConsumers
4 beoordelingen
8
Interrail logo Interrail
1 beoordelingen
6
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9