Petplan logo

Petplan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Petplan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Petplan logo
Website
petplan.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen PetPlan

Er zijn zaken die jouw huisdier niet kan regelen, maar zowel voor jouw huisdier als voor het baasje belangrijk zijn. Zo ook het hebben van een verzekering voor de onkosten van jouw huisdier. Online bij PetPlan kun je eenvoudig premies bekijken en een geschikte verzekering afsluiten. Lees gauw meer en lees wat andere baasjes vinden van PetPlan. Hier kun je namelijk hun reviews en ervaringen lezen.

Over PetPlan

PetPlan is van origine een Engels bedrijf dat verzekeringen aanbiedt aan mensen met huisdieren. Nu is er ook en Nederlandse variant van PetPlan die ook Nederlandse eigenaren van huisdieren verzekeringen op maat aanbiedt. De onkosten voor de dierenarts kunnen soms hoog oplopen en dankzij een verzekering, kun je deze kosten vergoedt krijgen. PetPlan helpt daarmee niet alleen de hond of kat, maar ook financieel het baasje.

Online bij PetPlan kun je eenvoudig verzekeringen vergelijken en de beste premie voor jouw viervoeten of knaagdier vinden. De aanvullende verzekeringen, duidelijke voorwaarden en persoonlijke service online, maakt PetPlan tot een favoriet van vele baasjes.

Waarom kiezen voor PetPlan

Een verzekering bij PetPlan kost soms maar enkele euro's tot tientallen euro's per maand. Dit is uiteindelijk een stuk minder, dan de kosten voor een dure ingreep bij de dierenarts. Het is daarom altijd een voordelige en slimme keuze, om jouw huisdier te verzekeren bij PetPlan. Dit kan je uiteindelijk wel honderden tot duizenden euro's schelen.

Ook heb je bij PetPlan altijd ruime keuze. Wanneer je een oudere hond hebt met veel klachten, is het slim om je goed te laten verzekeren. Heb je echter een jonge pup? Dan kun je ook voor een standaard premie kiezen. Je bepaalt grotendeels zelf voor welke kosten je je wilt verzekeren en dit heeft uiteindelijk invloed op de hoogte van jouw premie.

Heb je kosten gemaakt? Dan kun je bij PetPlan eenvoudig online declareren. Dit is in slechts enkele minuten gedaan en kost dus geen enkele moeite. PetPlan vindt het belangrijk dat niet alleen jouw huisdier de beste zorg kan krijgen, maar ook dat de administratieve rompslomp hier omheen zo minimaal mogelijk moet kunnen zijn. Daarom bieden zij een handig account voor je, waar je moeiteloos facturen kunt uploaden.

PetPlan heeft ook altijd leuke acties en welkomstkortingen. Zo kun je bijvoorbeeld de eerste maanden cadeau krijgen of kans maken op leuke waardebonnen. Houd de website van PetPlan en hun sociale mediakanalen dus goed in de gaten om nooit een leuke actie of korting voor PetPlan te hoeven missen.

Is PetPlan betrouwbaar?

PetPlan bestaat al jarenlang in Engeland en heeft nu ook al jaren een betrouwbare tak in Nederland. PetPlan heeft een goede naam weten op te bouwen, omdat zij glasheldere voorwaarden hebben en extra duidelijkheid bieden over de premies. Zo weet je dus altijd vooraf waar je wel, en waar je niet voor bent verzekerd. Je komt bij PetPlan dan ook nooit achteraf voor vervelende kosten te staan.

De premies bij PetPlan kun je jaarlijks, maandelijks of per kwartaal betalen. Je kunt ervoor kiezen om een automatische incasso in te stellen en zo wordt er iedere afschrijving automatisch gedaan. Zo betaal je dus altijd veilig en heb je zelf geen omkijken naar de betalen. Betaal je liever per factuur? Dan kun je deze facturen eenvoudig betalen via Ideal of creditcard. Je kunt online bij PetPlan jouw account up-to-date houden en hier jouw betalingsvoorkeuren instellen.

Klantenservice en klachten

Vind je het moeilijk om de juiste premie uit te kiezen voor jouw kat of hond? Neem dan even contact op met de klantenservice van PetPlan. Zij helpen je persoonlijk bij het uitkiezen van de beste premie voor jouw huisdier. Zij denken graag met je mee en kunnen je persoonlijk adviseren. Je kunt de Nederlandstalige klantenservice van PetPlan eenvoudig telefonisch bereiken, maar je kunt jouw specifieke vragen ook altijd online via het contactformulier aan PetPlan stellen.

Heb je iets aan te merken op de service van PetPlan? Je kunt klachten altijd direct bij PetPlan melden. Heb je een vraag over waarom jouw declaratie niet is uitbetaald of heb je een klacht over de service van de website? Laat dit dan spoedig aan PetPlan weten om zo extra problemen te voorkomen. PetPlan informeert en helpt je graag bij klachten en lost deze zo snel mogelijk voor je op.

Wil jij ook beoordelen?

Is jouw huisdier ook verzekerd bij PetPlan? Laat dan hier een review achter met jouw ervaringen over deze huisdierverzekering. Wat is de reden dat je jouw hond of kat wilde verzekeren en wat heeft het je dusver opgeleverd? Je kunt een beoordeling geven over de service die je van PetPlan hebt ontvangen, maar ook over de manier van declareren en de algehele service van deze online verzekeraar. Zou je met jouw ervaringen over PetPlan ook andere huisdiereigenaren aanraden om hun honden en katten te laten verzekeren bij PetPlan? Laat het weten en schrijf een review.

Reviews over Petplan

Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
12 beoordelingen
4,3
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9
8,1
85% zou hier weer kopen
14 beoordelingen
Ervaringen met Petplan

Ons team van experts heeft Petplan geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Petplan bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Petplan is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Petplan is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van petplan.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super blij mee

Waren al jaren verzekerd, maar nu gebruik van moeten maken en alles was goed geregeld

Geplaatst op: 28-09-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Wouter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Netjes alles vergoed

Wij moesten met Dickie (hond) naar de arts en alles is gelukkig weer goed gekomen. Alles hebben we vergoed gekregen dus top Petplan

Geplaatst op: 28-03-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Baasje D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Declareren

Vroeger kon ik gewoon declareren via de dierenarts. Tegenwoordig moet ik dit nu zelf doen wat toch wel wat tijd kost. Gelukkig heb ik sinds een week nu de app wat het een stuk gemakkelijk maakt!

Geplaatst op: 08-06-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Netjes afgehandeld

De declaratie is netjes afgehandeld binnen de tijd wat hier voor staat. Duidelijk communicatie!

Geplaatst op: 01-06-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: M S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer blij met deze dierenverzekering

Via via werd ik gewezen op het verzekeren van mijn huisdier. Daar had ik nog nooit over nagedacht. En bij navraag bleek Petplan de beste aanbieder te zijn. Ik heb vervolgens een verzekering voor mijn Labrador afgesloten. 2 Jaar later kreeg mijn Labrador serieuze problemen met zijn gezondheid, maar alles was gedekt en dat scheelde me veel geld. En het belangrijkste was dat mijn hond gewoon de beste verzorging kreeg en er helemaal weer bovenop is gekomen. Alles was snel geregeld en prima afgehandeld door Petplan.

Geplaatst op: 29-03-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verzekeren huisdier geen overbodige luxe

Tijdje geleden had mijn kat een aanrijding gehad. Dankzij de goede dekking van de Petplan verzekering werden alle kosten gedekt en is mijn kat weer helemaal hersteld en zit ik niet met een dikke rekening.

Mijn kat is heel belangrijk voor me en ik zou niet weten als er wat mee zou gebeuren. Een goede verzekering is gewoon heel belangrijk en zou het willen verplichten.

Petplan is een goede verzekering en je merkt dat de mensen achter deze verzekering zelf echte dierenliefhebbers zijn.

Geplaatst op: 27-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Petplan red mijn kat!

Ik heb 3 katten verzekerd bij Petplan en je weet pas wat je aan Petplan hebt op het moment dat je ze nodig hebt. Een van mijn katten kreeg een ernstige kwaal aan zijn hart en daarvoor moest ik dure medicijnen aanschaffen om hem levende te houden. Petplan vergoed deze medicijnen altijd netjes waardoor mijn "Boris" nog steeds kan rondlopen op deze aardbol. Ik kan petplan dan ook niet anders dan dankbaar te zijn okal weet ik dat ik betaal ervoor. Toch doen zij wat ze beloven en ben ik ze zo mega dankbaar!

Geplaatst op: 26-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Na afwijzing toch gedeeltelijk uitgekeerd

Wij hadden een hand welke we bij Petplan hadden verzekerd welke al wat mankeerde aan zijn oog. Het is dan ook logisch dat hiervoor niks uitgekeerd word. Nu kreeg onze hond naast het probleem met zijn oog ook een ontstekening aan zijn pootje. BIj het indienen kregen we van Petplan te horen dat dit niet vergoed werd. Ik was hier natuurlijk totaal niet over te spreken en heb direct gebeld. Inmiddels is alles nu besproken en bleek dat de factuur van de dierenarts niet duidelijk genoeg was waardoor het leek of de ontstekingsremmers voor zijn oog was.

Inmiddels is alles goed geregeld en hebben we het bedrag alsnog vergoed gekregen.

Geplaatst op: 26-06-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Tellen

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede dierenverzekering

De dierenverzekering van Petplan is goed. Het pakket voor mijn hondje dekt de meeste behandelingen en ziektes en dat is heel prettig. De prijs is er wel naar maar je geeft jezelf toch ook graag een goede ziektekostenverzekering dus waarom je huisdier niet.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Kattenverzekering is goed

Als je veel om dieren geeft zoals ik en mijn man doen, dan wil je graag je beste vriend in huis verzekeren. We hebben diverse katten en ik zou niet weten wat ik zou moeten doen zonder ze.

Een kattenverzekering lijkt overbodig en voor sommige mensen maar raar. Maar dat geld niet voor mij. Mensen willen ook dat hun kinderen goed verzekerd zijn, en waarom dan niet je huisdier.

Petplan is een verzekeraar waar zelf dierenartsen werken en je merkt gewoon dat ze dezelfde passie en betrokkenheid hebben met dieren. Ik ben erg tevreden en een gelukkige klant.

Geplaatst op: 03-03-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Petplan betaald pas na 1 maand uit! Zeer slecht

Vergoedingen oké
Uitbetaling zeer slecht
Prijs gemiddeld
Service heel slecht

Geplaatst op: 05-11-2021
Laatst bewerkt op: 05-11-2021
Geschreven door: Ellen H.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Bezint eer gij begint

Na ruim 900 euro dierenartskosten voor een kat die 2 bacterieen in de luchtwegen had die moeilijk te bestrijden waren, vergoed Petplan mij ruim 6 euro. Dat is 0,6% van de kosten die ik gemaakt heb. Dit na jarenlang voor 3 katten premies betalen. Ik voel me enorm opgelicht, bel of de berekening klopt en dat schijnt zo te zijn. Telefoniste deed nog haar best om te motiveren waarom het wél een goed idee zou zijn om verzekerd te blijven. Wat denk je zelf? Bezint eer gij begint, ik had de premies beter op een eigen spaarrekening kunnen zetten.

Geplaatst op: 19-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-08-2021
Geschreven door: Yvonne S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Ik heb een jonge kat, helaas epilepsie. Dus zocht een verzekering voor haar medicatie. Dus gebeld, en dat was allemaal geen probleem.

Nav dat gesprek krijg ik een polis toegestuurd, en verwacht dat het aansluit op mijn wensen.
Blijkt na de eerste declaratie, het uitgesloten te zijn.

Blijkt dan ook nog eens, dat ik er een dik jaar aan vast zit... oplichterij eerste klas..'de verantwoordelijkheid ligt bij u om de -5 pagina's aan voorwaarden- door te lezen. U heeft zelf akkoord gegeven...

Oplichters en totaal niet klantvriendelijk.

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sander V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Petplan


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
12 beoordelingen
4,3
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Petplan een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 14 beoordelingen geplaatst over Petplan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,1 gekregen, waarbij 85% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Petplan actief?

Petplan is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huisdierverzekeringen en verzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Petplan reviews? Dan kun je naar de website van Petplan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie