Fietszeker logo

Fietszeker reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fietszeker reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5143
Fietszeker logo
Website
fietszeker.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Fietszeker

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Fietszeker? Wij hebben de reviews van Fietszeker op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Fietszeker te kopen. Fietszeker is een vertrouwde naam als het gaat om betrouwbare en scherp geprijsde e-bike en fietsverzekeringen. Ontdek wat andere klanten hebben ervaren en waarom Fietszeker de ideale keuze is voor het verzekeren van jouw fiets of e-bike.

Over Fietszeker

Fietszeker is gespecialiseerd in het aanbieden van betrouwbare en scherp geprijsde e-bike en fietsverzekeringen met gunstige voorwaarden. De fietsverzekeringen van Fietszeker worden ondergebracht bij Allianz Global Assistance, een van de grootste verzekeraars ter wereld. Het maakt niet uit wat voor soort fiets je hebt, bij Fietszeker kun je verschillende typen fietsen verzekeren, waaronder stadsfietsen, e-bikes, elektrische bakfietsen, bakfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. Fietszeker biedt modulaire dekkingen aan, waarbij klanten kunnen kiezen voor diefstal- en juridische hulpdekking of deze kunnen uitbreiden met schade (casco) dekking en zelfs pechhulp. Het bedrijf staat bekend om zijn gunstige verzekeringsvoorwaarden en lage premies, die tot de laagste van Nederland behoren. Bovendien zijn er geen afsluitkosten, wat Fietszeker onderscheidt van andere aanbieders.

Waarom kiezen voor Fietszeker

Fietszeker biedt verschillende voordelen die het bedrijf aantrekkelijk maken voor fietsliefhebbers. Met de modulaire opbouw van de verzekering kun je de dekking aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een e-bike, stadsfiets of racefiets hebt, Fietszeker verzekert alle merken en soorten fietsen. Daarnaast zijn de premies zeer competitief en behoren ze tot de laagste in Nederland. Fietszeker werkt samen met Allianz Global Assistance, een betrouwbare en gerenommeerde verzekeraar die wereldwijd actief is. Dit garandeert betrouwbaarheid en kwaliteit voor de klanten van Fietszeker.

Is Fietszeker betrouwbaar?

Fietszeker geniet een goede reputatie op het gebied van betrouwbaarheid. De samenwerking met Allianz Global Assistance, een van de grootste verzekeraars ter wereld, spreekt voor zich. Dit bevestigt de betrouwbaarheid van Fietszeker en biedt klanten de zekerheid dat hun fietsverzekering in goede handen is. Hoewel specifieke keurmerken, prijzen en awards niet worden vermeld, is de samenwerking met een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij een teken van betrouwbaarheid. Daarnaast is Fietszeker transparant over de verzekeringsvoorwaarden en biedt het een klantenservice die klaarstaat om te helpen bij vragen en eventuele klachten. De klantenservice is tijdens kantooruren bereikbaar en zorgt ervoor dat klanten goed worden geholpen.

Klantenservice en klachten

Fietszeker hecht veel waarde aan klanttevredenheid en heeft een klantenservice die klaarstaat om te helpen bij vragen en eventuele klachten. De klantenservice is bereikbaar tijdens kantooruren en biedt ondersteuning bij het afsluiten van een fietsverzekering en het beantwoorden van vragen. Mocht je onverhoopt een klacht hebben, dan zorgt Fietszeker ervoor dat deze op een professionele en adequate manier wordt afgehandeld. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie over de bereikbaarheidstijden en de klachtenafhandeling van Fietszeker.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Fietszeker? Laat dan je beoordeling en ervaring achter om andere mensen te helpen bij het maken van een beslissing. Jouw feedback kan van onschatbare waarde zijn voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare fiets- of e-bikeverzekering. Deel jouw ervaringen met Fietszeker en help anderen een weloverwogen keuze te maken.

Reviews over Fietszeker
Gerelateerde bedrijven
Kingpolis logo
Kingpolis
9 beoordelingen
4,9
Aegon logo
Aegon
3 beoordelingen
5,7
NKC logo
NKC
3 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Fietszeker

Het bedrijf Fietszeker is geverifieerd door ons. De webshop fietszeker.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Fietszeker is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fietszeker maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Fietszeker is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van fietszeker.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Fietszeker.

Geplaatst op: 09-06-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Fietszeker
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kingpolis logo
Kingpolis
9 beoordelingen
4,9
Aegon logo
Aegon
3 beoordelingen
5,7
NKC logo
NKC
3 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fietszeker een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fietszeker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fietszeker actief?

Fietszeker is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsverzekeraar.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fietszeker reviews? Dan kun je naar de website van Fietszeker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie