Diks.nl logo

Diks.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Diks.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2833
Diks.nl logo
Website
alpina.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Diks.nl

Voor je een verzekering afsluit is het buitengewoon verstandig eerst de verschillende opties eens goed met elkaar te vergelijken. Een partij die je daarbij kan helpen is Diks.nl. Wat deze specialist je allemaal kan bieden, hebben we op basis van de reviews en ervaringen voor je samengevat. Vervolgens is het aan jou om eventueel ook zaken te doen met Diks.nl.

Over Diks.nl

Nee, Diks.nl is geen verzekeraar maar een erkende vergelijker van verzekeringen. Door de verzekeringen eerst met behulp van Diks.nl te vergelijken, neem je altijd precies de juiste verzekering bij de goede verzekeraar. Een verzekering die dus én een goede dekking biedt én betaalbaar is. Diks.nl vergelijkt verzekeringen op het gebied van verkeer, wonen, recreatie, huisdier en zorg. Ook worden zakelijke verzekeringen tegen het licht gehouden. De vergelijkingen vinden plaats op basis van prijs en kwaliteit. Doel van Diks.nl is om iedereen verzekerd te krijgen tegen de beste voorwaarden. Diks werd in 1970 opgericht en is vanaf 2018 een onderdeel van de Voogd & Voogd Groep.

Waarom kiezen voor Diks.nl?

Je kiest voor Diks.nl omdat bij de vergelijkingen die gemaakt worden op zowel prijs en kwaliteit beoordeeld wordt en omdat ook de persoonlijke situatie meegewogen wordt. Zo sluit je steeds precies die verzekering af die bij je past. Bij de specialist geldt het principe vergelijken, verzekeren en ontzorgen. Ook als je er via de reguliere weg niet in slaagt een verzekering af te sluiten – om wat voor reden dan ook- kan Diks.nl je bijstaan. Speciaal voor deze groep mensen is er het platform geennee.nl in het leven geroepen. Vaak lukt het de specialist om je voor reguliere tarieven onder te brengen bij een verzekeraar. Lukt dat niet, dan worden andere wegen bewandeld om alsnog een verzekering af te kunnen sluiten.

Is Diks.nl betrouwbaar?

Ja, dat is Diks.nl zeer zeker. Dat lezen we althans terug in de beoordelingen van bestaande klanten van deze specialist. Je vindt via deze vergelijker steeds de perfecte verzekering tegen de meest aantrekkelijke voorwaarden. Het feit dat Diks.nl onder meer betrouwbare verzekeraars als de Vereende, Klaverblad, Allianz, Avéro, de Goudse, Nationale Nederlanden, Reaal, Turien & Co en ASR vergelijkt geeft de klant ook extra vertrouwen. Verder straalt de ”˜niet goed, geld terug garantie’ betrouwbaarheid uit. Diks.nl staat bovendien genoteerd in het KiFiD register, dit is het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Ook dat geeft vertrouwen om ook te vergelijken met deze specialist.

Klantenservice en klachten

Diks.nl heeft de klantenservice prima voor elkaar en bied je alle gelegenheid een vraag te stellen en om een klacht in te dienen, iets dat eerder uitzondering dan regel is overigens. Voor je die vraag stelt of een klacht indient doe je er wel goed aan eerst de veel gestelde vragen eens goed door te nemen. Vaak word je dan al veel meer duidelijk. Wil je contact leggen met deze specialist, dan kun je dat doen via de chat, via een speciaal WhatsApp nummer en door te bellen of een e-mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

De beste informatie haal je toch uit de beoordelingen van mensen die al gebruik maken van een merk, dienst of product. De onafhankelijke recensies geven je vaak een waarheidsgetrouw beeld en dat is precies wat je zoekt. Om die reden vragen wij jou om voortaan ook een beoordeling te maken. Daar help je namelijk andere mensen echt mee als die ook voor lastige keuzes staan.

Reviews over Diks.nl
Gerelateerde bedrijven
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
Aegon logo
Aegon
3 beoordelingen
5,7
Vereniging Eigen Huis - Sta Sterker logo
Vereniging Eigen Huis - Sta Sterker
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Diks.nl

Het bedrijf Diks.nl is geverifieerd door ons. De webshop alpina.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Diks.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Diks.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Diks.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van alpina.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Diks.nl.

Geplaatst op: 02-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel en duidelijk

Het online verzekeren was super snel, gemakkelijk en duidelijk. Ik had binnen een uur al te horen gekregen dat alles goed was geregeld en dat alles was gelukt. Ik heb verder nog geen problemen mee gemaakt dus ik ben tevreden.

Geplaatst op: 03-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luuk B.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Diks.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
Aegon logo
Aegon
3 beoordelingen
5,7
Vereniging Eigen Huis - Sta Sterker logo
Vereniging Eigen Huis - Sta Sterker
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Diks.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Diks.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Diks.nl reviews? Dan kun je naar de website van Diks.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie