Weight Care logo

Weight Care reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Weight Care reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Weight Care logo
Website
Weight Care
Categorie
Dieet en gezondheid

Weight Care ervaringen

Voordat je begint met afvallen is het slim om kritisch te kijken naar diverse afvalmethodes. Want je gaat (waarschijnlijk) ergens veel tijd in steken. Dan wil je natuurlijk wel dat je waar krijgt voor je geld en dat het een goede methode is van afvallen. Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar ervaringen van andere mensen wat Weight Care betreft. Uiteraard hoeven deze ervaringen niet te zeggen dat het in jouw geval ook zo gaat zijn en in veel gevallen hebben negatieve ervaringen de overhand, omdat mensen die positieve ervaringen hebben met een product of dienst minder vaak de moeite nemen om te reageren. Desalniettemin kun je het best eerst kritisch naar een bepaald product of dienst kijken, alvorens je besluit om deze te kopen of af te nemen.

Over Weight Care

Er zijn vele afvalmethodes en zo is Weight Care ook een manier om af te vallen. Bij Weight Care kun je terecht als je last hebt van het bekende jojo-effect of wanneer je simpelweg te veel overtollige kilo’s mee moet sjouwen. Weight Care werkt op basis van maaltijdvervangers en snacks die caloriearm zijn. Gedurende de dag neem je de maaltijden van Weight Care en laat je de gewone maaltijden links liggen. In totaal kun je 2 of drie maaltijden vervangen door een Weight Care-maaltijdvervanger. Dit kan tijdens het ontbijt zijn, maar evengoed tijdens de lunch of het avondeten. Eenmaal op je gewicht bent, ben je er nog niet. Je kunt dan immers last krijgen van het zogenaamde jojo-effect. Dit kun je voorkomen door gewoon door te gaan met Weight Care. Gedurende de dag vervang je één maaltijd door een Weight Care-maaltijdvervanger. Naast de maaltijdvervangers van Weight Care krijg je allerlei ondersteunend materiaal, motivatie en advies. Zo kun je de strijd tegen de overtollige kilo’s makkelijker volhouden.

Heb jij Weight Care ervaringen?

Heb je zelf Weight Care ervaringen, reviews, beoordelingen of klachten? Schroom dan niet en geef jouw ervaringen prijs. Zo weten andere mensen die met overgewicht kampen of ze Weight Care moeten kiezen of juist een andere methode van afslanken.

Gerelateerde bedrijven

Moneymiljonair logo
Moneymiljonair
4 beoordelingen
7,5
Centralpoint logo
Centralpoint
12 beoordelingen
4,7
Bax-shop logo
Bax-shop
48 beoordelingen
3,3
6,7
72% zou hier weer kopen
15 beoordelingen
Ervaringen met Weight Care

Weight Care is geverifieerd door ons expert team. De webshop Weight Care bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Weight Care lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Weight Care. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Weight Care is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Weight Care te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Direct verbetering

Sinds 2 dagen gebruik ik de red detox kuur. Ik voel me direct fitter, ik merk dat er van binnen van alles gereinigd word. Ik ben benieuwd!

Geplaatst op: 20-02-2020
Geschreven door: Rosemarije

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Werkt fantastisch !

Na jarenlang zoeken wat het beste middel tegen overwicht is, ben ik bij toeval in aanraking gekomen met de Weight Care producten. Ik ben 54 jaar, heb een schildklierafwijking en men had mij verteld dat afvallen praktisch onmogelijk was. Met de Weight Care shakes, drinkyoghurt is het mij gelukt om in 5 maanden tijd 4 confectiematen slanker te worden (van 54 naar 48).

Ik doe het als volgt: Ik gebruik 3 weken lang 3 x per dag een maaltijdvervanger, en dan 1 week 1 lichte warme maaltijd, en 2 maaltijdvervangers per dag. Het werkt prima en ik ben er erg blij mee !

Je moet je natuurlijk wel realiseren dat zodra je op gewicht bent, je niet meer kunt eten als voorheen. Het feit dat je overgewicht hebt, betekent dat je een probleem hebt en dat moet je wel aanpakken. Een levenlang op dieet, en dat zul je moeten accepteren.

In de toekomst (als ik eenmaal op gewicht ben), zal ik waarschijnlijk een combinatie moeten zoeken tussen maaltijdvervangers en één of twee lichte maaltijden per dag. Maar tot die tijd ga ik lekker verder met Weight Care ;-))

Geplaatst op: 13-06-2016
Geschreven door: WilWiki

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prettige manier van afvallen

Allemaal dingen niet meer mogen is verschrikkelijk als je gaat afvallen. Maar ben zo ontzettend blij met Weight Care want je mag dus wel gewoon lekkere dingen eten. En de keuze is enorm dus daarom ben ik echt fan geworden. En ja ik ben ook snel veel gewicht verloren. Win Win dus:)

Geplaatst op: 18-10-2014
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel afgevallen

Vanaf dat ik begon met het volgen van het dieet en mijn maaltijden heb aangepast aan Weight Care ben ik veel afgevallen.

Ik heb bewust voor Weight Care gekozen omdat de producten makkelijk te verkrijgen zijn en het aanbod goed is.

Inmiddels ben ik 4 weken verder en rond de 4,5 kilo kwijt. Weight Care is geen wondermiddel en je moet je natuurlijk wel houden aan bepaalde regeltjes. En natuurlijk voldoende bewegen.

Heel erg tevreden over Weight Care en ik ga voorlopig nog wel even door. Wil uiteindelijk nog een paar kilo meer afvallen.

Groetjes,

Eveline

Geplaatst op: 25-04-2014
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed dieet en kan nog normaal eten

Ben wel tevreden over Weight care. Ben in 10 weken 8 kilo afgevallen terwijl ik gewoon met de pot af en toe mee eet. De shakes en repen vind ik prima te doen, maar vanilla blijft wel mijn favoriet! Ik hoop de aankomende tijd nog 22 kilo af te vallen. Wish me luck!

Geplaatst op: 12-02-2014
Geschreven door: Sabine

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Eindelijk resultaat

Moet zeggen dat ik al vele dieeten heb geprobeerd, maar dat het eigenliljk altijd zonder succes was. Inmiddels 2 maanden bezig met Weight care en ben al 7 Kilo kwijt! De avondmaaltijden zijn opzich prima te doen als je er een klein beeetje een eigen twist aan geeft. Doe bijv. een klein beetje groente erbij soms. daarnaast eet ik in de avond wat noten wat natuurlijk niet mag. Maar op deze manier houdt ik het wel vol en dat is het belangrijkste!

Geplaatst op: 11-02-2014
Geschreven door: Charlotte

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed vol te houden

Heb een vailla en chocolade pot gehaald en al 9 kilo afgevallen. Moet wel eerlijk zeggen dat ik van Kruidvat heb gekocht, omdat de orginele vele male duurder was en het geld niet om me rug groeit. Ben wel tevreden over het resultaat

Geplaatst op: 09-02-2014
Geschreven door: Arjen

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Twijfel

Zo lang wil ik al afvallen maar twijfel of Weight Care well wat voor mij is. Ik heb het in het verleden gebruikt maar toen was het aanbod beperkt. Nu is dat wel anders heb ik gezien. Toen was het niets maar misschien moet ik het weer oppakken. Het bestaat al zo lang dat het wel moet werken anders zou het allang verdwenen zijn.

Geplaatst op: 26-10-2014
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Variatie en prijs zijn een nadeel

De keuze van producten is in mijn ogen te beperkt. Voor de variatie hoef je dit dieet dan ook niet te volgen mijns inziens.

Ik volg Weight Care nu enkele maanden en zie wel resultaat echter is het wel een aanslag op je portemonaile. Je bent zo een paar tientjes per week kwijt om alle producten te kopen en als je een smalle beurs hebt dan merk je het wel.

Het werkt wel, alleen zijn er wel wat nadelen aan dit dieet.

Geplaatst op: 07-04-2014
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet te pruimen

Zoals vele andere ben ik het nieuwe jaar ook begonnen met het goede voornemen om af te vallen. Ben aan de slag gegaan emt weight care, maar inmiddels gestopt. Na een maand kon ik geen shake meer zien en dat kwam voornamelijk omdat ik ze gweoon echt niet lekker vind. Allemaal smaken ze chemisch en totaal niet hoe ik had gehoopt! Mensen die nog een andere dieet kennen? Of iets weten om de smaak te verbetern?

Geplaatst op: 10-02-2014
Geschreven door: Leonie

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Schimmel in de dop, 3 dagen goed ziek geweest. Klanten service doet hier niets mee. Meerderen foto's gestuurd. Ze geven er niks om.

Schimmel in de weightcare.
Verschillende foto's gemaakt, opgestuurd en het bericht terug was dat er niets bekend was in hun uitvoering dat heeft mis kunnen gaan zonder ook maar 1x aan mij te denken(de zieke klant)

Ze proberen alleen hunzelf te verdedigen en zichzelf overal uit te lullen, jammer van zo'n groot bedrijf. Je zou verwachten dat ze je tegemoet komen. Maar dat doen ze dus niet. Ik koop hier nooit meer wat.

Geplaatst op: 26-07-2021
Geschreven door: Dennis S.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Medische bijwerkingen

Ik ben ook aan dit dieet begonnen en zoals altijd denk je er fitter en beter door te worden. Helaas! Want ik werd er na een paar weken niet goed van. Kreeg op een gegeven moment hartritmestoornissen, maar koppelde niet meteen het dieet eraan. Nadat ik na een paar weken weer begon met het dieet kreeg ik weer last van hartritmestoornissen. Toen ben ik op onderzoek uitegaan en kwam ik erachter dat er een stofje in zit waar je gevoelig voor kan zjin. Let dus op want bij sommige kan dit een erg vervelend dieet zijn!

Geplaatst op: 12-02-2014
Geschreven door: Cor

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Maagballon geplaats maar na 4 dagen geen ballon te zien op echo door vreselijke pijnen verwijderd

met 5 personen afspraak gemaakt verdeeld over een week, drie personen deden het goed , wel de misselijkheid en overgeven dat hoort erbij ; maar die 2 hadden vreselijke pijn niet te doen ,gebeld na 3 dagen dan zouhet minder moeten worden maar was niet te doen zo n pijn , na 4 de dag konden we langs komen om te kijken wat er aan de hand was , er moest een echo gemaakt worden , en konden de ballon niet zien , restant verwijderd ,de 2de persoon kon 5 de dag en daar ook de restant verwijderd maar moest eerst tekenen voordat verwijderd zou worden ,hierbij wilden wij toch een vergoeding terug en toch ook weten wat er fout zat.? Want die andere 3 pers hadden wel krampen maar geen vreselijke pijn vanaf dat de ballon erin ging was niet te doen ! Steenderen en Boogaard

Geplaatst op: 03-02-2021
Geschreven door: Van S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
troep!

niet aan beginnen wat je kwijtraakt zit er binnen de kortste keren weer bij + paar kilo extra!!
heb de 5 daagse kuur gedaan maar ben geen grammetje afgevalle en heb me overal aan gehoude...
in de repen zit erg veel suiker en veel chocolade en de avondmaaltijden zijn echt niet te eten!! shakes hebbe een vreemde nasmaak ook helaas, enigste wat ik lekker vind zijn de tussendoortjes muesli-chocolade...

raad het niemand aan, gewoon gezond eten werkt teminste en het gewicht blijft er dan ook echt af :)

Geplaatst op: 13-09-2015
Geschreven door: Kim

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Weight Care


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Moneymiljonair logo
Moneymiljonair
4 beoordelingen
7,5
Centralpoint logo
Centralpoint
12 beoordelingen
4,7
Bax-shop logo
Bax-shop
48 beoordelingen
3,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Weight Care een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 15 beoordelingen geplaatst over Weight Care. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 72% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Weight Care actief?

Weight Care is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen en vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Weight Care reviews? Dan kun je naar de website van Weight Care gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie