Yfood logo

Yfood reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Yfood reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1501
Yfood logo
Website
nl.yfood.eu
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen YFood

Een goede en een vooral gezonde manier van leven begint bij het innemen van de juiste voeding. Echter is dit natuurlijk niet altijd even gemakkelijk. Wellicht weet je niet zo goed waar je moet beginnen of je kiest graag voor gemak in de vorm van afhaalmaaltijden. Wat je situatie ook is, het is in alle gevallen erg slim om eens een bezoek te brengen aan de website van Yfood. Op deze pagina lees je diverse reviews die andere consumenten over dit bedrijf achter hebben gelaten.

Over YFood

Voeding die in ieder type situatie geschikt is: bij tijdgebrek weet je maar al te goed dat junkfood net even wat makkelijker is om te kunnen consumeren. Hier heeft YFood echter een fijne oplossing voor in de vorm van een handig, snel en een vooral evenwichtig drankje. Je neemt iedere keer alle belangrijke voedingsstoffen eenvoudig en snel in, wat betekent dat je een complete maaltijd kunt vervangen. Het hoeft daarnaast ook niet eens gekoeld te worden, de producten stillen de honger tot vijf uur en is gluten- en lactosevrij. Door dit veel voorkomende probleem met beide handen aan te pakken haalde het bedrijf sinds de introductie van het merk in 2017 al duizenden Europese klanten uit tal van landen binnen en werden er ruim 10 miljoen maaltijden verkocht!

Waarom kiezen voor YFood

Wist je dat je vandaag de dag de keuze hebt uit tal van producten van Yfood? Denk hierbij aan YFood Drinks. Dit is een gezonden en complete maaltijd die verpakt is in een flesje, met daarin de belangrijke voedingsstoffen. Denk hierbij aan 26 mineralen en vitaminen, 3 gram eiwit en 7 gram vezels). Ook heb je de keuze uit YFood Vegan Drinks: dit zijn sojadrankjes voor klanten die op zoek zijn naar plantaardige voeding, met 26 g eiwit, 8 g vezels en 26 vitaminen en mineralen en YFood Powder: een uitgebalanceerde en complete maaltijd waarmee je jezelf even helemaal weer op kunt peppen, waar je ook bent. Met de combinatie van drie eetlepels poeder en een kleine hoeveelheid water beschik je direct over een handige maaltijd,. Duur hoeft het niet te zijn, aangezien de prijzen al vanaf slechts € 1,49 gaan. Ten slotte heb je ook nog eens de keuze uit YFood Bars: de ultieme reep waarmee je direct de honger kunt stillen en die tegelijkertijd alle voedingsstoffen heeft die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Is YFood betrouwbaar?

Yfood is een erg betrouwbare webshop om voeding te bestellen. Je kunt je bestelling erg snel in huis verwachten en de kwaliteit van de producten is ook nog eens erg goed. Wil je toch graag meer weten over een van de producten? De specialisten helpen je graag verder.

Klantenservice en klachten

Het team van YFood beschikt over een uitstekende kennis als het aankomt op het assortiment. Neem voor vragen of voor advies op maat gerust een keer contact op. Je bereikt team van YFood door een e-mail te sturen of door een keer te bellen. Er wordt altijd graag met je meegedacht en je kunt altijd vertrouwen op een eerlijk en professioneel advies. Hierdoor weet je zeker dat je vooral op een erg verantwoorde manier om kunt gaan met de producten van het merk.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je al bekend met het erg veelzijdige assortiment van dit merk? Door je mening op deze pagina achter te laten, kun je andere consumenten inspireren en wellicht ook overtuigen om aan de slag te gaan met de producten.

Reviews over Yfood
Gerelateerde bedrijven
Topvitamins logo
Topvitamins
2 beoordelingen
9,5
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Superfoodsonline.nl logo
Superfoodsonline.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Yfood

Yfood is geverifieerd door ons expert team. De webshop Yfood bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Yfood lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Yfood. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Yfood is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van nl.yfood.eu. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Yfood.

Geplaatst op: 16-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Lekker eten

Ik probeer altijd gezond te eten en de shakes van de website komen hier altijd goed van tepas. Ik heb ook al veel van het eten geprobeerd en het bevalt mij heel erg goed!

Geplaatst op: 20-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luc B.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Yfood
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Topvitamins logo
Topvitamins
2 beoordelingen
9,5
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Superfoodsonline.nl logo
Superfoodsonline.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Yfood een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Yfood. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Yfood actief?

Yfood is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Yfood reviews? Dan kun je naar de website van Yfood gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie