Webvitaal.nl logo

Webvitaal.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Webvitaal.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1032
Webvitaal.nl logo
Website
webvitaal.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Webvitaal.nl

Gezondheid is een thema dat de laatste jaren sterk aan belangrijkheid wint. Iedereen wilt gezond leven en zorg dragen voor zijn/haar lichaam. Een goede manier om belangrijke bouwstoffen voor een dergelijk gezond lichaam naar binnen te krijgen is door gebruik te maken van voedingssupplementen. Die vind je bijvoorbeeld terug op Webvitaal.nl. Ben jij op zoek naar reviews over Webvitaal.nl? Naar ervaringen en beoordelingen van echte klanten om na te gaan of dit wel een betrouwbare webshop is? Dan zit je hier goed. Op deze webpagina hebben wij voor jou reviews en ervaringen over Webvitaal.nl op een rij gezet. Zo maak je een geïnformeerde beslissing.

Over Webvitaal.nl

Webvitaal.nl is een webshop die al sinds 2005 actief is binnen de sector van de voedingssupplementen. Ze waren er dus snel bij en hebben in de tussentijd tonnen ervaring opgebouwd. De doelgroep van de webshop zijn mensen die zich bewust zijn van hun gezondheid en de positieve draai die de juiste voedingssupplementen aan die gezondheid kunnen geven. De sterke punten van Webvitaal.nl zijn een groot aanbod aan supplementen, de vele topmerken in het assortiment (denk bijvoorbeeld aan namen as NOW Foods, Plantina, A. Vogel, Orthica Vitals en meer) en het feit dat je geniet van minstens 15% korting tegenover de adviesprijs van al deze supplementen. Bovendien kan je ook altijd een beroep doen op de expertise van het team achter de webwinkel. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je binnen Nederland 3,5 euro verzendkosten tot 25 euro. Boven 25 euro worden alle producten gratis verzonden. Lang hoef je ook niet te wachten. Bij een bestelling voor 16 uur wordt jouw aankoop de dag zelf reeds verzonden.

Waarom kiezen voor Webvitaal.nl?

Webvitaal.nl heeft een groot assortiment aan voedingssupplementen van topmerken. De website zelf is makkelijk navigeerbaar en heeft een echte old school look. Je vindt er een zoekfunctie op merk of op categorie terug. Wil je zoeken op categorie? Daarbij kan je per vitamine of element de juiste producten opzoeken. Zo kan je zoeken op onder andere eiwitten, collageen, curcuma, omega 3, vitamine a, vitamine b en nog veel meer. Tevens is er een pagina om de nieuwe producten in de kijker te zetten en vind je ook heel wat aanbiedingen terug op de website. Gevonden wat je zocht? Dan kan je betalen via iDeal, Rembours, kredietkaart (Visa, Mastercard en Maestro) en ook met een Paysafecard. Ben je niet tevreden over jouw aankoop? Dan krijg je tot dertig dagen na ontvangst de tijd om jouw pakketje retour te sturen.

Is Webvitaal.nl betrouwbaar?

De sector van de voedingssupplementen is natuurlijk een sector die niet altijd de beste reputatie heeft. Toch hoef je je bij Webvitaal.nl niet echt zorgen te maken. De website bestaat in de eerste plaats al sinds 2005 onder een ongewijzigde naam wat toch al enig vertrouwen opwekt. Bovendien vind je op Webvitaal.nl ook alle relevante bedrijfsinformatie in een vingerknip terug. Je vindt er het adres van de hoofdzetel, het btw nummer, het KvK-nummer en ook alle mogelijke manieren om de klantendienst van Webvitaal.nl te contacteren. Bovendien zijn er duidelijk uitgeschreven algemene voorwaarden en is Webvitaal.nl ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Webvitaal.nl is dan ook simpelweg een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de producten van Webvitaal.nl of gewoon een algemene bemerking? Of misschien heb je wel een klacht? Dan kan je, als het antwoord niet bij de veelgestelde vragen te vinden is, probleemloos contact opnemen met de klantenservice van Webvitaal.nl. Dat kan telefonisch, per mail, door een brief te sturen en ook via het contactformulier op de website. De klantenservice van Webvitaal.nl is geopend van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Wil je een klacht indienen? Dan beschrijf je bij voorkeur jouw probleem zo volledig mogelijk in een mail. Webvitaal.nl maakt zich sterk dat ze altijd binnen de twee werkdagen een antwoord geven op klachten. Bovendien kan je ook altijd contact opnemen met de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg. In de meest extreme gevallen kan er ook een beroep worden gedaan op de Geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij enige ervaring met de producten van Webvitaal.nl? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze website is. Was of ben jij tevreden met de kwaliteit van de producten? Zou je hun werking als goed beoordelen? Is de levertijd zoals aangegeven? Zijn de producten daadwerkelijk goedkoper dan de adviesprijs? Helpt de klantendienst je ook goed verder bij problemen? Laat op deze pagina een review achter en help met jouw ervaringen de volgende potentiële klant verder!

Reviews over Webvitaal.nl
Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
ArcticPure logo
ArcticPure
1 beoordeling
10
Aurox Health logo
Aurox Health
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Webvitaal.nl

Ons team van experts heeft Webvitaal.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Webvitaal.nl bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Webvitaal.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Webvitaal.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van webvitaal.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tevreden

Er zijn tegenwoordig veel merkartikelen verkrijgbaar bij de apotheek of de winkel van de natuurdrogist. Maar wat echter het verschil maakt is de prijs op de artikelen wat op lange termijn super veel geld kan schelen. Daarom ben ik super blij met deze site.

Geplaatst op: 18-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Leon V.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Webvitaal.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
ArcticPure logo
ArcticPure
1 beoordeling
10
Aurox Health logo
Aurox Health
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Webvitaal.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Webvitaal.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Webvitaal.nl actief?

Webvitaal.nl is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Webvitaal.nl reviews? Dan kun je naar de website van Webvitaal.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie