Jake Food logo

Jake Food reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Jake Food reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2232
Jake Food logo
Website
Jake Food
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Jake Food

Het innemen van de juiste voeding kan soms een aardige opgave zijn. Wellicht heb je er moeite mee om goed af te kunnen wisselen als het aankomt op voeding, je weet niet zo goed hoeveel voedingsstoffen je iedere dag in moet nemen of je probeert simpelweg graag wat nieuws uit en bent uitgekeken op je huidige voedingspatroon. In alle gevallen zijn de producten van Jake Food aan te raden. Op deze pagina lees je de nodige informatie over Jake Food, samen met reviews van andere consumenten.

Over Jake Food

Bij Jake Food ben je aan het juiste adres voor een breed scala aan shakes, bars en drinks. Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zodat er ook voor jou een passend product te verkrijgen is. Het beste van allemaal? De producten zijn ook nog eens volledig vegan, zodat iedereen op een verantwoorde manier kan starten met de producten van Jake Food. Alle producten bevatten precies de nodige hoeveelheid koolhydraten, vezels en de vitaminen en mineralen zoals vitamine A, vitamine C en magnesium.

Waarom kiezen voor Jake Food

Er zijn tal van redenen om vandaag nog te starten met de producten uit het aanbod van Jake Food. Niet alleen zijn de drinks, shakes en bars volledig vegan, je bent ook nog eens altijd zeker van 100% complete maaltijden. Zowel de producten als de verpakkingen zijn volledige recyclebaar. Daarnaast voorkom je ook nog eens dat je tijd kwijt bent aan het bereiden van een reguliere maaltijd. De shakes zijn verkrijgbaar in diverse varianten, waaronder Jake Keto, Jake Shake Sports, Jake Shake Original en Jake Shake Light. Uiteraard lees je alles over deze varianten online en het kundige personeel van Jake Food staat je maar al te graag te woord, zodat je precies weet welke variant het beste bij je past.

Is Jake Food betrouwbaar?

Jake Food is een erg betrouwbare webshop om je bestelling voor drinks, shakes en bars te plaatsen. Je profiteert tijden het plaatsen van een bestelling altijd van gratis verzending en voor 16.00 besteld is de volgende dag in huis. In de webshop heb je de keuze uit zowel losse producten als complete boxen, zodat je voor een langere tijd erg veel plezier beleeft aan de producten van Jake Food. Ook kun je op een erg laagdrempelige manier de producten van dit merk ontdekken.

Klantenservice en klachten

Het innemen van de juiste voeding is natuurlijk onwijs belangrijk. Wil je graag meer te weten komen over een van de boxen of over een van de losse producten uit het assortiment van Jake Food? Neem dan even contact op met het team van dit bedrijf. Je stelt je vragen door het contactformulier op de website in te vullen of door even te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Wil je graag een beoordeling geven over de producten van Jake Food? Deel dan je review op deze pagina en overtuig ook andere consumenten van alle voordelen van de producten.

Reviews over Jake Food

Gerelateerde bedrijven

Webvitaal.nl logo
Webvitaal.nl
2 beoordelingen
8,5
Vitamins logo
Vitamins
2 beoordelingen
9
VitaminenOpRecept logo
VitaminenOpRecept
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

6,8
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Jake Food

Ons team van experts heeft Jake Food geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Jake Food bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Jake Food is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Jake Food is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Jake Food te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Op dit moment lijkt communicatie met Jake-Food, op welke wijze dan ook, niet mogelijk; er wordt niet gereageerd op email en ingesproken voicemail.

Op dit moment lijkt communicatie met Jake-Food, op welke wijze dan ook, niet mogelijk; er wordt niet gereageerd op email en ingesproken voicemail.
Hier laat ik het bij

Geplaatst op: 09-10-2022
Laatst bewerkt op: 09-10-2022
Geschreven door: Gé K.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service

klantenservice weer eens niet te bereiken.
Levering gaat vaak niet goed.

Geplaatst op: 14-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Al jaren lang klant

Ik gebruik Jakefood nu al vrij lang. Altijd zeer tevreden geweest met het product, de levering en tijdige kortingen. Erg blij met de service van dit bedrijf en van de mensen erachter.

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joost K.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Jake Food


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Webvitaal.nl logo
Webvitaal.nl
2 beoordelingen
8,5
Vitamins logo
Vitamins
2 beoordelingen
9
VitaminenOpRecept logo
VitaminenOpRecept
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Jake Food een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Jake Food. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Jake Food actief?

Jake Food is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Jake Food reviews? Dan kun je naar de website van Jake Food gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie