Vitadvice logo

Vitadvice reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vitadvice reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2011
Vitadvice logo
Website
vitadvice.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vitadvice

In de online vitamineshop Vitadvice bestel je alle bekende merken voedingssupplementen snel en voordelig. Doordat Vitadvice geen fysieke winkels heeft, betaal je een stuk minder voor bekende merken. De kortingen lopen op tot wel 30% van de verkoopadviesprijs. Voordat jij een bestelling plaatst bij Vitadvice wil je natuurlijk weten of Vitadvice betrouwbaar is. Voor wie meer wilt weten over de beoordelingen van Vitadvice verzamelen wij de reviews van klanten. Wij hebben de reviews van Vitadvice op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij deze webshop te kopen.

Over Vitadvice

Vitadvice is een Nederlandse webshop, waarvan het hoofdkantoor zich in Groningen bevindt. De oprichters hebben er bewust voor gekozen om de voedingssupplementen online te verkopen, omdat jij hierdoor van lagere prijzen kunt profiteren. Dit zorgt ervoor dat de voedingssupplementen voor iedereen toegankelijk zijn. Vitadvice.nl richt zich op mensen die bewust leven en eten en op zoek zijn naar hoogwaardige voedingssupplementen die hun gezonde leefstijl ondersteunen. Niet alleen heb je een ruime keuze uit een zeer gevarieerd assortiment vitamines en voedingssupplementen, maar ook shop je een uitgebreid assortiment afslankmiddelen, superfoods en andere organische voedingsproducten.

Waarom kiezen voor Vitadvice

Het is makkelijk shoppen op Vitadvice.nl. Je kunt namelijk eenvoudig zoeken binnen een bepaalde categorie en vervolgens filteren op prijs of merk. Hierdoor vind je snel waar je naar op zoek bent. Ook kun je direct zoeken binnen het assortiment van jouw favoriete merk. In de blogsectie op de website lees je interessante artikelen en doe je inspiratie op om nog gezonder te leven. Je ontvangt niet alleen tot 30% korting op vitamines en mineralen wanneer je shopt bij Vitadvice, maar jouw bestelling wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd boven €70,- en het is mogelijk om achteraf te betalen.

Is Vitadvice betrouwbaar?

Vitadvice.nl is gecertificeerd lid van Stichting Webshop Keurmerk. Dit wil zeggen dat de webshop aan verschillende eisen voldoet. Zo is er een klantenservice die goed bereikbaar is en kun je op de website de nodige informatie vinden omtrent de betaling en verzending van jouw bestelling. Vitadvice verzamelt zelf recensies op de website en wordt beoordeeld met een gemiddelde score van een 9.2. Lees ook zeker de Vitadvice reviews op Ervaringensite.nl om er zeker van te zijn dat je hier veilig jouw supplementen kunt bestellen.

Klantenservice en klachten

Vitadvice heeft als doel om jou hoogwaardige producten tegen de laagste prijzen te leveren. Om dit te kunnen doen, wordt zoveel mogelijk online afgehandeld. Vragen en klachten kun je dan ook per e-mail aan de webshop doorgeven. Indien noodzakelijk is de klantenservice ook telefonisch bereikbaar op werkdagen. Jouw e-mail wordt altijd binnen 24 uur opgepakt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Vitadvice? Help anderen bij het maken van de juiste keuze door jouw Vitadvice beoordeling achter te laten op deze pagina. Laat bijvoorbeeld weten wat je vindt van het assortiment, hoe de kwaliteit bevalt en of je wel eens contact hebt gehad met de klantenservice en hoe jouw klacht of vraag is afgehandeld.

Reviews over Vitadvice
Gerelateerde bedrijven
NOWvitamins.nl logo
NOWvitamins.nl
2 beoordelingen
8,5
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Garden Of Life logo
Garden Of Life
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Vitadvice

Vitadvice is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vitadvice bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vitadvice lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vitadvice. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Vitadvice is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van vitadvice.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vitadvice.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Correct geleverd

Zeer behulpzame en vriendelijke mevrouw aan de telefoon gehad.
Bestelling volgende dag geleverd.
Correcte levering en verpakking.
Bedankt voor de goede service.

Geplaatst op: 29-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jacqueline B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel geleverd

Dit is echt een van mijn favoriete websites aangezien het zo gemakkelijk is om iets te bestellen. je kunt ook altijd makkelijk vinden wat je nodig hebt. Erg handig!

Geplaatst op: 01-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julian V.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vitadvice
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
NOWvitamins.nl logo
NOWvitamins.nl
2 beoordelingen
8,5
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Garden Of Life logo
Garden Of Life
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vitadvice een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Vitadvice. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vitadvice actief?

Vitadvice is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vitadvice reviews? Dan kun je naar de website van Vitadvice gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie