Disolut logo

Disolut reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Disolut reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1630
Disolut logo
Website
intoleran.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Disolut

Disolut ontwikkeld en verkoopt voedingssupplementen voor mensen met voedingsintoleranties. Het bedrijf is opgericht in 2008 en biedt onder andere goedwerkende supplementen aan voor mensen met een lactose intolerantie. Hierdoor kunnen mensen met een voedselintolerantie weer gaan genieten van eten. Ben jij benieuwd wat anderen te zeggen hebben over de supplementen van Disolut? Lees dan de reviews en ervaringen die echte klanten hebben met Disolut. Door voordat je een bestelling plaatst te checken wat anderen zeggen, kan je een goed doordachte keuze maken voordat je koopt bij Disolut.

Over Disolut

Disolut is een Nederlands bedrijf dat in 2008 is opgericht door Remko Hiemstra. Zelf is hij lactose intolerant en hij was op zoek naar een goed werkend en betaalbaar lactase supplement. Aangezien dit nog niet verkrijgbaar was op de markt, is Disolut begonnen met de ontwikkeling en verkoop van een goed en betaalbaar lactase supplement. Vragen van klanten en diëtisten liet zien dat er grote behoefte was aan diverse producten voor mensen met een voedingsintolerantie. Disolut heeft meerdere producten ontwikkeld om aan deze vraag te kunnen voldoen en heeft als missie om alle mensen weer te kunnen laten genieten van voedsel.

Waarom kiezen voor Disolut

De meeste producten worden door Disolut zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het grootste deel van de producten wordt in Donkerbroek in Friesland geproduceerd in de eigen productieruimtes. Ook zijn er twee diëtisten werkzaam bij het bedrijf, die je kunnen helpen bij vragen die je hebt over voedingsintoleranties en het gebruik van de producten. De website geeft veel informatie over verschillende voedselintoleranties. Het is gemakkelijk om het juiste product te vinden voor jouw klachten, doordat het assortiment is opgesplitst in verschillende categorieën. Over het algemeen heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis, als je op werkdagen voor 23.30 besteld. Verzending is gratis vanaf een orderwaarde van €25,-.

Is Disolut betrouwbaar?

Doordat Disolut zich moet houden aan de claim wetgeving en richtlijnen met betrekking tot reclame zijn er veel beperkingen met betrekking tot het verstrekken van goede informatie aan professionals en consumenten. Gelukkig kun je de reviews van echte gebruikers lezen om er achter te komen of deze producten jou zouden kunnen helpen. Lees de beoordelingen over Disolut voor een duidelijk beeld van deze organisatie. Ook raden we je aan om Disolut te volgen op social media en je aan te melden voor de nieuwsbrief, zodat jij geen enkel nieuwtje mist. De bedrijfsgegevens van Disolut zijn makkelijk terug te vinden op de website.

Klantenservice en klachten

Je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice. De diëtisten van Disolut helpen je het meest geschikte product te vinden voor jouw klachten. Ook voor praktische zaken omtrent bijvoorbeeld de levering van jouw bestelling neem je contact op met de klantenservice. Dit kan per e-mail of telefonisch.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met de voedingssupplementen van Disolut? Dan vragen we jou om een beoordeling over Disolut achter te laten, zodat je anderen kunt helpen bij het maken van hun beslissing. Vertel bijvoorbeeld over jouw intolerantie en welk product je heeft geholpen. Ben je tevreden met de werkzaamheid van de voedingssupplementen? En wil je nog wat anders kwijt over dit bedrijf? Alle informatie die jij weet te verstrekken is welkom.

Reviews over Disolut
Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
33 beoordelingen
5,0
Optimaformula.nl logo
Optimaformula.nl
2 beoordelingen
9
NOWvitamins.nl logo
NOWvitamins.nl
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Disolut

Het bedrijf Disolut is geverifieerd door ons. De webshop intoleran.com is al sinds 2017 een betrouwbare partij om te bestellen. Disolut is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Disolut maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van intoleran.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van intoleran.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Disolut.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gezonde en lekker producten

De producten zijn erg lekker en super gezond. De website is erg duidelijk met het bestellen en het zoeken van alle producten. De levering is ook erg vlot en alles zit altijd netjes verpakt.

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stijn T.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Disolut
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
33 beoordelingen
5,0
Optimaformula.nl logo
Optimaformula.nl
2 beoordelingen
9
NOWvitamins.nl logo
NOWvitamins.nl
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Disolut een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Disolut. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Disolut actief?

Disolut is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Disolut reviews? Dan kun je naar de website van Disolut gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie