Power Supplements logo

Power Supplements reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Power Supplements reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1157
Power Supplements logo
Website
powersupplements.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Power Supplements

Ben je regelmatig in de sportschool te vinden, ga je er in het weekend op uit voor een duurloop of train je zelfs op topniveau? In alle gevallen weet je maar al te goed hoe belangrijk het innemen van de juiste voeding is. Wellicht merk je dat je te weinig eiwitten uit je dagelijkse voeding krijgt of je zoekt juist naar extra energie voor tijdens je training. In alle gevallen bieden de supplementen van Power Supplements een erg prettige uitkomst. Op deze pagina lees je verschillende reviews die andere sporters graag met je delen over de sportvoeding.

Over Power Supplements

Power Supplements biedt een erg veelzijdig aanbod. Het merk voorzien graag Europa van eerlijke supplementen. Supplementen die veilig, zuiver en getest zijn. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar met de wildgroei aan supplementen aanbieders is niets minder waar. Je hebt de keuze uit onder meer eiwitpoeder, amino’s, repen en vitaminen en mineralen.

Waarom kiezen voor Power Supplements

Power Supplements kiest met de grootste zorg de herkomst van ingrediënten van voedingssupplementen. Dit resulteert vrijwel altijd in de keuze voor producenten uit West-Europa, Japan en de Verenigde Staten. Het gaat om producenten die kwaliteitscontroles tijdens het productieproces serieus nemen. Direct bij de selectie van ingrediënten kiezen voor het hoogste kwaliteitsniveau, is de beste manier om een zuiver eindproduct te verkrijgen. Is deze werkwijze uitzonderlijk? Ja, met name bij voedingssupplementen voor sporters is dit een uitzondering. Een keuze voor goedkope ingrediënten wordt vaak verhuld door een verwijzingen naar GMP- en ISO-certificeringen en de 'Europese herkomst' van een voedingssupplement. Die meldingen zeggen meestal niets over de kwaliteit van de ingrediënten. Deze certificeringen en herkomst refereren namelijk vrijwel altijd naar de Europese verpakker van het eindproduct, niet naar de fabrikant van de ingrediënten of zelfs van het eindproduct. Na import en productie vinden nog steekproefsgewijs controles plaats door de importeur van de ingrediënten en door Power Supplements.

Is Power Supplements betrouwbaar?

Power Supplements is een erg betrouwbare partner als het aankomt op het bestellen van supplementen. Je kun je bestelling altijd gratis retourneren, het bedrijf heeft een 9,4 gemiddelde beoordeling en alle producten zijn 100% natuurlijk. Hierdoor kun je met een goed gevoel de supplementen innemen, om zo het maximale uit je trainingen te halen.

Klantenservice en klachten

Begin je voor het eerst met het innemen van supplementen of stap je graag over op een ander product? In beide gevallen is de kans erg groot dat je op dit moment met de nodige vragen zit. Voor vragen en klachten helpt de kundige klantenservice je graag verder. Vul het contactformulier op de website in of neem tijdens kantooruren contact op door te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Als je zoekt naar supplementen, kan de mening van een ander een sterke factor zijn voor je definitieve keuze. Ben je erg te spreken over een van de producten van Power Supplements? Laat dan hier je review achter en overtuig ook andere sporters van jouw mening.

Reviews over Power Supplements
Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
ArcticPure logo
ArcticPure
1 beoordeling
10
Aurox Health logo
Aurox Health
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Power Supplements

Ons team van experts heeft Power Supplements geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Power Supplements bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Power Supplements is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Power Supplements is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van powersupplements.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Power Supplements.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer klantvriendelijk!

Had een bestelling geplaatst welke door PostNL als bezorgd was gemarkeerd maar helaas niet afgeleverd was, met al zat ik paar dagen zonder proteïne maar na het benaderen van Powersupplement hierover hebben zij het meteen opgepakt en opgelost. Top service!!!

Geplaatst op: 14-01-2024
Laatst bewerkt op: 14-01-2024
Geschreven door: Carlos R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed

Erg gemakkelijk te bestellen en ook gemakkelijk in gebruik. Ze zijn ook super goedkoop en er zijn ook veel lekker smaken. Normaal vind ik ze niet te eten maar hier vind ik ze prima te doen. Dank hiervoor!

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eva V.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Power Supplements
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
ArcticPure logo
ArcticPure
1 beoordeling
10
Aurox Health logo
Aurox Health
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Power Supplements een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Power Supplements. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Power Supplements actief?

Power Supplements is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Power Supplements reviews? Dan kun je naar de website van Power Supplements gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie