VitaminenOpRecept logo

VitaminenOpRecept reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
VitaminenOpRecept reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2281
VitaminenOpRecept logo
Website
vitaminenoprecept.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen VitaminenOpRecept

Als moderne mens is het vaak moeilijk om alle nodige vitaminen binnen te krijgen. Gelukkig kan je bij de drogist, de apotheek of gewoon online wat je tekort komt gemakkelijk in pilvorm op de kop tikken. Een dergelijke webshop is VitaminenOpRecept. Maar is dat wel betrouwbaar? Zijn de vitaminen van een goede kwaliteit? Is de levertijd zoals verwacht? Helpt de klantenservice je verder bij problemen? Op deze pagina vind je tal van ervaringen en beoordelingen van echte klanten van VitaminenOpRecept. Zo kan jij op basis van de reviews van anderen een gefundeerde mening vormen over de betrouwbaarheid van VitaminenOpRecept.

Over VitaminenOpRecept

VitaminenOpRecept is een webshop die sinds 2005 bestaat en zoals de naam al zegt vitaminenpreparaten verkoopt. De doelgroep van VitaminenOpRecept is iedereen die nood heeft aan supplementen of gewoon extra vitaminen nodig heeft. De focus ligt daarbij op kwaliteit voor een lage prijs. Verwacht bij VitaminenOpRecept dan ook geen producten die je bij honderd andere webshops terug kunt vinden. De supplementen en preparaten worden gemaakt volgens een eigen recept. De webshop maakt concreet het overgrote deel van hun aanbod onder licentie in eigen beheer. Ook qua verzending en verkoop pakt VitaminenOpRecept het net iets anders aan dan veel concurrenten. Zo hebben ze een speciale verpakking ontwikkeld die gegarandeerd door de brievenbus kan, ook al zijn de hoeveelheden meteen geschikt voor een half jaar tot een jaar. Op die manier moet je niet naar de buren naar jouw bestelling vragen. De klant en zijn/haar gezondheid staat centraal. Daarom kan je op de website ook heel wat informatie terugvinden over de inname van vitaminen, de vergoedingen en of je er al dan niet nodig hebt. Zit je nog met vragen? Dan kan je nog altijd contact opnemen met de klantenservice van VitaminenOpRecept.

Waarom kiezen voor VitaminenOpRecept?

VitaminenOpRecept biedt in tegenstellingen tot heel wat concurrenten verpakkingen die bijna een jaar bruikbaar zijn. De pakketten passen door de brievenbus en je geniet van gratis verzending vanaf 20 euro. Bovendien mag je bij een bestelling jouw pakketje de dag nadien al in de bus verwachten. Wat het aanbod betreft vind je bij VitaminenOpRecept zo goed als alles. De website is verdeeld in de volgende categorieën: AREDS 2 Formule, WLS, Blaas & Prostaat, Nachtrust, Multivitaminen, Omega vetzuren, overgang, probiotica, supplementen, toebehoren en vitaminen en mineralen. Er is ook altijd een aparte pagina met de aanbiedingen van het moment terug te vinden. VitaminenOpRecept heeft oog voor het milieu en dat zie je ook terug in de ingrediënten. Er wordt uitsluitend gekozen voor ingrediënten die het milieu sparen. Zo worden visolieproducten enkel van restproducten gemaakt en worden kwik en andere zware metalen tijdens het productieproces volkomen geweerd.

Is VitaminenOpRecept betrouwbaar?

Als het gaat om jouw gezondheid is het natuurlijk heel erg belangrijk dat de webshop waar je producten inkoopt betrouwbaar is. Op vorm kunnen we VitaminenOpRecept alvast niet afrekenen. Er is een contactpagina met daarop alle relevante informatie over het bedrijf. Je vindt er het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. De website zelf is veilig verbonden en biedt uiteraard veilig betalen aan. Jouw persoons- en bankgegevens zijn dus veilig. Daarenboven beschikt VitaminenOpRecept over een eigen klantenservice die je kunt bereiken bij vragen of problemen. Ten slotte is de webshop een gecertificeerd lid van het keurmerk Webshop Keurmerk en publiceren ze op hun website reviews, ervaringen en beoordelingen van klanten. VitaminenOpRecept is dus vast en zeker betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag, een probleem of wil je een klacht indienen? Dan kan je je wenden tot de klantenservice van VitaminenOpRecept. Dat kan telefonisch op zowel een Belgisch nummer als een Nederlands nummer, via het contactformulier op de website of per mail. Neem je telefonisch contact op? Dan heb je tijdens de kantooruren gemiddeld genomen een wachttijd van zowat 5 minuten. Per mail heb je gemiddeld binnen de 2 werkdagen een antwoord op jouw vraag of klacht. Ben je niet tevreden over de afwikkeling van jouw klacht door de klantenservice? Dan kan je je nog wenden tot de dienst bemiddeling van Webshop Keurmerk.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een vaste klant bij VitaminenOpRecept? Of heb je de producten ooit eens één keertje uitgeprobeerd? Wat jouw verhouding met de webshop ook is: wij zijn op zoek naar jouw ervaringen en beoordelingen. Was de kwaliteit van de vitaminen goed? Was je tevreden over de snelheid en manier van leveren? Hielp de klantenservice je vlot voort? Schrijf hier een review over jouw ervaringen en help met jouw beoordelingen van VitaminenOpRecept de volgende klant een stap in de juiste richting zetten!

Reviews over VitaminenOpRecept

Gerelateerde bedrijven

Totalbodyshop logo
Totalbodyshop
2 beoordelingen
8,5
Aurox Health logo
Aurox Health
1 beoordeling
10
Gym Natural logo
Gym Natural
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over VitaminenOpRecept

VitaminenOpRecept is geverifieerd door ons expert team. De webshop VitaminenOpRecept bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VitaminenOpRecept lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VitaminenOpRecept. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

VitaminenOpRecept is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van vitaminenoprecept.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van VitaminenOpRecept.

Geplaatst op: 01-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Werkt erg goed

Ik heb al meer van de vitamine capsules besteld en je merkt echt een boost in je weerstand en in je gezondheid. Ik kan weer een stuk meer genieten van de buiten wereld!

Geplaatst op: 05-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lisanne B.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over VitaminenOpRecept


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Totalbodyshop logo
Totalbodyshop
2 beoordelingen
8,5
Aurox Health logo
Aurox Health
1 beoordeling
10
Gym Natural logo
Gym Natural
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VitaminenOpRecept een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over VitaminenOpRecept. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VitaminenOpRecept actief?

VitaminenOpRecept is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VitaminenOpRecept reviews? Dan kun je naar de website van VitaminenOpRecept gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie