Vaud logo

Vaud reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Vaud reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4077
Vaud logo
Website
vaud.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vaud

Vaud is zeker niet ´fout´. Je spreekt het ook niet zo uit, ook al zou je de naam fonetisch zo oplezen. Vaud spreek je uit als ´Voo-d', en staat voor een kanton in het westen van Zwitserland. Het grote gedeelte van dit kanton grenst aan Frankrijk en staat bekend om de kuuroorden, mineralen en natuurlijk de zuivere lucht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er uit dit gebied allerlei mineralen en vitaminen kunnen worden geproduceerd. Dat is precies waarvoor je bij Vaud.nl aan het juiste adres bent. Je kunt hier terecht voor allerlei supplementen en vitaminen. Als je in de winkel kijkt, zijn er allerlei mineralen en vitaminen die je kunt kopen. Heel veel van deze supplementen bevatten synthetische vulstoffen die helemaal geen waarde hebben, behalve het opvullen van de pil. De gezondheidsdoeleinden worden hiermee voorbij gelopen. Dat is ook niet het doel van Vaud. Zij zijn constant op zoek naar het beste uit de natuur, met name uit de regio Vaud in Zwitserland, om je gezondheid zo goed mogelijk op peil te houden. Het is voor te stellen dat je nog niet eerder van dit bedrijf gehoord hebt. Daarom hebben we de beste reviews over het bedrijf en de diensten en producten voor je op een rij gezet. Dit zijn reviews geschreven door mensen die al wel gebruik hebben gemaakt van de diensten van het merk.

Over Vaud

Vaud heeft één belangrijk doel, en dat is het verkopen van zo goed mogelijke supplementen zonder synthetische bestanddelen, zodat het een goed steentje bij kan dragen aan de gezondheid van de mens. Alle producten zijn ontwikkeld met een probleem in het achterhoofd. Dit wil zeggen dat er wordt gekeken naar de problemen waarmee mensen te maken hebben en de mogelijkheden die er zijn om dit te verbeteren. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan een vitamine D tekort, waardoor er allerlei lichamelijke klachten kunnen optreden. Zo kunnen er natuurlijk ook andere klachten zijn waar mensen mee te maken hebben. Door middel van de krachten uit de natuur (lees: de gezondheidseffecten van de mineralen en de vitaminen die direct uit de natuur komen), zijn er al tal van supplementen door het merk gemaakt en op de markt gebracht.

Waarom kiezen voor Vaud

Vaud is niet zomaar een groothandel van vitaminen en mineralen. Het is een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van supplementen en zich ook echt verdiept in de effecten van de ingrediënten. Dit is een proces dat niet stopt. Ze blijven constant bezig met het onderzoeken van de verschillende ingrediënten die ze eventueel in toekomstige supplementen ook kunnen gebruiken.

Is Vaud betrouwbaar?

Vaud is een betrouwbaar bedrijf. Niet alleen door de research die zij doen naar de ingrediënten en de manier waarop het merk zich steeds blijft ontwikkelen, is het een betrouwbaar bedrijf. De betrouwbaarheid straalt ook van de website af. Zo heeft de webshop een webshop keurmerk gehad en daarnaast is het een overzichtelijke website waar je de producten makkelijk kunt vinden en kunt bestellen. Daarnaast zijn er ook verschillende betrouwbare betaalmethoden waar je gebruik van kunt maken en heb je een eigen winkelmandje en account om je bestellingen op een makkelijke manier te kunnen doen en vervolgens kunt volgen. Je kunt erop rekenen dat je bestellingen op tijd zullen worden geleverd en dat je bestellingen met zorg worden afgehandeld.

Klantenservice en klachten

Het zou wel eens voor kunnen komen dat je vragen hebt over je bestellingen of dat er misschien iets anders aan de hand is waardoor je de Klantenservice nodig hebt. Je kunt de meeste antwoorden zelf vinden op de website, maar natuurlijk kun je de Klantenservice ook altijd benaderen via het contactformulier of telefonisch. Daarnaast kun je de bestelling en je betalingen ook duidelijk inzien in je eigen account waardoor dit meestal ook je vragen hieromtrent beantwoorden. Wil je producten retourneren, dan kan dit natuurlijk altijd. Je doet hier makkelijk en snel een verzoek voor indienen via je eigen account.

Wil jij ook beoordelen?

Door middel van beoordelingen is het voor andere mensen makkelijker om een keuze te maken of ze wel of geen gebruik willen maken van de diensten van een bepaald bedrijf. Dit geldt ook voor de diensten van Vaud. We hebben al heel wat reviews verzameld. Heb jij nou zelf ervaringen met het bedrijf, wees dan zo uitgebreid mogelijk en schrijf je eigen review, zodat je ook anderen kunt helpen.

Reviews over Vaud

Gerelateerde bedrijven

Flinndal logo
Flinndal
12 beoordelingen
8
Vitaepro logo
Vitaepro
2 beoordelingen
9
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Vaud

Ons team van experts heeft Vaud geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Vaud bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Vaud is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Vaud is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van vaud.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Vaud


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Flinndal logo
Flinndal
12 beoordelingen
8
Vitaepro logo
Vitaepro
2 beoordelingen
9
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vaud een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Vaud. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vaud actief?

Vaud is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vaud reviews? Dan kun je naar de website van Vaud gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie