Weight Watchers logo

Weight Watchers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Weight Watchers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Weight Watchers logo
Website
Weight Watchers
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Weight Watchers

Weight Watchers is wereldwijd een van de bekendste afslankprogramma’s en heeft vele miljoenen mensen over de hele wereld geholpen met afvallen. Het programma kun je heel eenvoudig online en via de app volgen. Denk jij dat het programma ook voor jou gaat werken of ben je sceptisch? Lees hier hoe anderen het Weight Watchers programma beoordelen voordat je een abonnement afsluit. Onze reviews geven je alvast een goede indruk wat jij van het Weight Watchers afslankprogramma verwachten kunt.

Oorsprong Weight Watchers

Het idee voor het programma van de Weight Watchers werd al in 1963 bedacht door Jean Nidetch, een Amerikaanse vrouw uit Queens (New York). Ze organiseerde bijeenkomsten voor mensen die graag gewicht wilden verliezen. In groepsverband konden ze elkaar door middel van gesprekken ondersteunen, motiveren en recepten en tips met elkaar delen.

Weight Watchers: hoe werkt het?

Het Weight Watchers programma werkt met een puntensysteem. Deze punten worden Smart Points genoemd. Elk voedingsmiddel heeft een bepaalde Smartpunt waarde, gebaseerd op het aantal calorieën, suiker, verzadigde vetten en eiwitten. Zit er veel suiker in een product? Dan levert het product meer punten op. Je kunt kiezen uit drie verschillende voedingsplannen: paars, groen of blauw. Met je persoonlijke gegevens zoals geslacht, leeftijd, lengte en gewicht rekent het programma uit welk voedingsplan het beste bij jou past en hoeveel punten je dagelijks mag eten. Naast het dagelijks bepaalde aantal punten kun je ook punten uit een weekextra eten. Deze extra punten kun je bijvoorbeeld gebruiken als je een feestje hebt of uit eten gaat. De punten houd je eenvoudig via een digitaal dagboek bij. Het groepsverband was en blijft een belangrijk onderdeel van het programma van de Weight Watchers. Je kunt de door Weight Watchers georganiseerde bijeenkomsten fysiek bezoeken, maar je kunt ook gebruik maken van een online community waar je contact kunt maken met gelijkgestemden. Het contact met anderen helpen je bij je motivatie en zijn een stok achter de deur. Bewegen is ook een onderdeel van het programma. Je krijgt er Active Points voor. De soort beweging en het aantal minuten houd je ook digitaal bij. Om gebruik te kunnen maken van de online diensten van het Weight Watchers programma sluit je een abonnement af. Je kunt deze afsluiten voor een periode van drie maanden tot een jaar. Hoe langer de periode, hoe goedkoper de maandelijkse (automatische) betalingen. Het abonnement wordt na de overeengekomen periode automatisch verlengd met een aangepast maandbedrag. Je kunt via de website van Weight Watchers ook een aantal producten kopen, waaronder kookboeken, keukenhulpjes en levensmiddelen.

Waarom kiezen voor Weight Watchers?

Met het online programma van de Weight Watchers houd je eenvoudig bij wat je eet en hoeveel punten je dagelijks gebruikt. In principe mag je alles eten, maar dankzij het puntensysteem word je wel gestimuleerd om bewuste keuzes te maken. Het programma helpt je daarbij. Je hoeft geen speciale producten te kopen, want afvallen gaat hier met de normale levensmiddelen die je gewoon in de supermarkt koopt. Wel zijn er speciale producten via de website verkrijgbaar die het punten tellen extra makkelijk maken (en laag houden). Met de app kun je de barcode van veel producten lezen, waarmee het noteren van de punten nog gemakkelijker wordt. Op het platform (Connect) kun je over de verschillend ervaringen van andere mensen lezen. Je kunt contact met ze maken. De vele succesfoto’s die men er laat zien, zijn voor vele mensen een stimulans om met het programma aan de slag te gaan. Ook worden er veel (persoonlijke) tips en recepten gedeeld. Je kunt het Weight Watchers programma compleet online volgen, maar er je kunt ook in het abonnement voor extra begeleiding van een coach en workshops op locatie volgen.

Is Weight Watchers betrouwbaar?

Weight Watchers is een wereldwijd bekende organisatie. Het programma bestaat al meer dan 40 jaar en bestaat uit een methode die nog steeds voor veel mensen werkt. In Nederland werd in 1974 de eerste cursus georganiseerd. Inmiddels vinden er in Nederland wekelijks meer dan 400 bijeenkomsten plaats.

Klantenservices en klachten Weight Watchers

Voor de Nederlandse klanten is het kantoor van de Weight Watchers gevestigd in Breda. De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar, maar je kunt ook een e-mail met je vraag of klacht sturen. Ook kun je online veel informatie onder de link met ‘veelgestelde vragen’ vinden.

Wil jij Weight Watchers ook beoordelen?

Heb jij ervaring met het online Weight Watchers programma en wil jij anderen graag laten weten hoe dat jou is bevallen? Laat het ons weten in een review. Is het je met het programma gelukt om af te vallen? Hoe heb je de service van Weight Watchers ervaren? Raad jij het programma van de Weight Watchers anderen aan? Jouw beoordeling is van grote waarde. Je helpt anderen er een betere keuze mee te maken tussen het steeds grotere aanbod van online afslankprogramma’s.

Reviews over Weight Watchers

Gerelateerde bedrijven

House Of Nutrition logo
House Of Nutrition
2 beoordelingen
9,5
Disolut logo
Disolut
2 beoordelingen
9,5
ArcticPure logo
ArcticPure
1 beoordeling
10
4,9
35% zou hier weer kopen
21 beoordelingen
Onze beoordeling over Weight Watchers

Weight Watchers is geverifieerd door ons expert team. De webshop Weight Watchers bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Weight Watchers lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Weight Watchers. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Weight Watchers is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Weight Watchers te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Weight Watchers.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Coach blijft ideaal

Maak nu sinds het nieuwe jaar gebruik van de app van Weight Watchers en het is echt ideaal voor mij. Het overzicht zorgt ervoor dat ik gemakkelijk kan zien hoe het gaat en of ik mij aan de dagelijkse hoeveelheid houd. Ook is het leuk omdat je toch achter lekkere dingen komt welke eigenlijk niet zo slecht voor je zo. Dit is voor mij de ideale manier om af te vallen zonder mijzelf alles af te nemen.

Geplaatst op: 24-01-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Erica

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
7 jaar lid en werkt super

Ben al 7 jaar lid en het werkt voor mij echt super! Ik kan gewoon redelijk normaal eten en tuurlijk heb ik wel eens mijn terugval, maar ik hou mijn gewicht stabiel. Ik kwam van 100 kilo en ben 1,70. Nu weeg ik 73 en daar schommel ik altijd een beetje rond. Ik ben super trots en Weight Watchers onwijs dankbaar

Geplaatst op: 17-02-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Greta

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Handige app

Elke vrouw twijfelt wel eens over haar gewicht en lichaam. En ook ik dacht dat het wel eens tijd geworden was om af te vallen.

Ik heb gekozen voor weightwatchers omdat ik daar al jaren zoveel goede dingen over heb gehoord. Nu is het wel aan de prijs, maar zolang het maar werkt dan is het geen probleem. Je wil niet gaan jojo-en en weer terugvallen. Uiteindelijk betaal je er wel geld voor en als je vervolgens als je stopt weer aankomt dan is het weggegooid geld.

Ik ben gestart en nu heeft weightwatchers ook een app. En met die app kun je makkelijk punten tellen en kan je echt goed bijhouden wat je dagelijks eet. Als je deze app gebruikt bij het boodschappen doen en elke dag structureel gebruikt bij elke maaltijd dan is afvallen echt een makkie.

Weightwatchers is het eerste afval ding/systeem wat me echt heeft geholpen en ik zou het aan iedereen willen aanraden die wil afvallen!

Geplaatst op: 03-03-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
WW is een levensstjil

Ik doe inmiddels al jaren aan het WW dieet, maar voor mij is het allang geen dieet meer. Ik vind het een levensstijl geworden en je lichaam zal je dankbaar zijn! Doordat je zelf kan bepalen awt je wilt eten, maar WW je wel goed laat nadenken over wat je in mond stopt, neem je bewuste keuzes bij wat je eet. Ik moet dan ook zeggen dat ik mij sinds WW echt fantastisch voel en ik niet meer zonder kan! Ik kan het daarom ook alleen maar aanbevelen en je lichaam zal je dankbaar zijn!

Geplaatst op: 10-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Joy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Andere manier van eten

Via Weight Watchers heb ik anders leren kijken naar eten. Je kan alles eten en dat is het mooie aan Weight Watchers. Alleen is het bijhouden wat je eet. Dit klinkt heel moeilijk maar dat is het niet en je kan via de app alles makkelijk bijhouden. Volg je de regels goed dan val je af en verbeter je je leven. Het is gewoon een kwestie van bewuster eten en je leert het via Weight Watchers

Geplaatst op: 19-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima dieet wel wat duur

Ik ben begonnen met de online versie waar ik inmiddels al 10 kg mee ben afgevallen! Doordat ik het toch wel wat duur vond elke maand heb ik de online versie opgezegd. Hierdoor kan ik geen gebruik meer maken van de app en moet ik het helaas dus weer doen met het boekje! Jammer dat het allemaal vrij prijzig is want het dieet is wel goed zeker omdat je gewoon normaal kan eten.

Geplaatst op: 10-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Kirsten

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super dieet, kost wel veel tijd

Heb al jaren last van overgewicht en heb al zoveel dingen geprobeerd, maar nooit een dieet gehad waar ik tevreden over was. Vaak mag je niks of moet je van alles laten....en dat kan ik niet!!

Weightwatchers is het enige dieet waar ik echt voor ben gegaan. Is ook een dieet wat ook al zo lang bestaat. In tegenstelling tot andere dieeten mag je eigenlijk alles eten alleen moet je punten tellen. Je mag maar een bepaald aantal punten gebruiken per dag. Via de mobiele app kun je precies van alles wat je eet zien hoeveel punten het is. Dat maakt het wel makkelijk en kun je een soort dagboek bijhouden. Ik ben ook elke week naar de bijeenkomsten gegaan en dat is niet verplicht maar een leuk steuntje in de rug. Kost wel veel tijd allemaal maar het is het waard geweest.

Ben in 4 maanden tijd bijna 28 kilo kwijt geraakt! Voor mij is Weightwatchers echt een goed dieet en een dieet dat ik iedereen die serieus wil afvallen aanraad!

Geplaatst op: 05-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Henriette B.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Geldkloppers!

Alleen de boekjes om de punten bij te houden kosten mij al 20 euro. Je hebt namelijk 3 boekjes nodig. 1 om je punten in bij te houden, 1 om de punten in op te zoeken en 1 boekje om uiteten te kunnen! Daarnaast moet je maandelijks een bedrag betalen om ze je te laten volgen. Anders word je neit gewogen en kan je dus niet meedoen. Echt belachelijk deze prijzen! We hebben niet allemaal een geldboom in de tuin staan.

Geplaatst op: 12-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Corrie

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Waardeloos bedrijf. Na een abonnement te hebben gehad, welke 8 maand keurig is betaald, ontving ik een brief van het incassobureau. Ik had 2 maand niet betaald? Dit is wel het geval, screenshots verstuurd. Ik wordt van het kastje naar de muur gestuurd, klantenservice helpt me niet, zo kunnen het niet opzoeken of ik wel / niet heb betaald? Sowieso 9 maand voor niets betaald, vind het een waardeloos programma, en dan de kers op de taart; ook nog eens 65 euro extra betalen! Ga nooit een abonnement aan bij Weight Watchers! Oplichters zijn het! Nog niet eens 1 ster waardig!

Geplaatst op: 17-10-2021
Laatst bewerkt op: 18-10-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Kijk uit mensen! Sturen je mails vanuit een noreply die in de spam komt. Als je die mails niet op tijd zie heb je een incasso bureau aan je broek! Nooit doen!

Geplaatst op: 03-08-2021
Laatst bewerkt op: 03-08-2021
Geschreven door: Ronald K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Absoluut slechte administratie kalntenservice

Gaan na 2 jaar incasseren. Wij wisten niet eens dat er nog een abbo open stond.

Dus hadden al een andere ( nieuw abbo) inmiddels ook op gezegd. Laatste reactie is dat er een reactie van het hoofdkantoor zou komen. 13 maanden na geen reactie INTRUM incasso brief. Hoe goed voer je administratie. Ben niet onder der indruk van incassobureaus. Jammer dat die niet eerst de vordering doornemen voor mij lastig te vallen

Wat een bende die administratie. U bent gewaarschuwd.

Geplaatst op: 31-07-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: JM

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Absoluut slechte administratie kalntenservice

Gaan na 2 jaar incasseren. Wij wisten niet eens dat er nog een abbo open stond.

Dus hadden al een andere ( nieuw abbo) inmiddels ook op gezegd. Laatste reactie is dat er een reactie van het hoofdkantoor zou komen. 13 maanden na geen reactie INTRUM incasso brief. Hoe goed voer je administratie. Ben niet onder der indruk van incassobureaus. Jammer dat die niet eerst de vordering doornemen voor mij lastig te vallen

Wat een bende die administratie. U bent gewaarschuwd.

Geplaatst op: 31-07-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jean

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mijn opzegging wordt genegeerd

Helaas heb ik na mijn proefabbonnement een opzegging per mail gestuurd en is deze niet gezien door hun klantenservice. Hierdoor krijg ik nu, 4 maanden later, nog altijd incassobureau's achter me aan van Weight Watchers, ondanks dat ik het bewijs heb en aan hen heb gestuurd. Jammer ik vond het altijd een betrouwbaar bedrijf.

Geplaatst op: 08-04-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Diedel

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Programma werkt op zich wel, maar opzeggen is een drama

Over het programma en app ben ik positief, echter wil je opzeggen, DRAMA!. Ik heb netjes via de mail opgezegd, nu wordt er deze maand weer een bedrag afgeschreven. Gebeld en doodleuk ontkend dat mijn opzegging is binnen gekomen. Daarbij wordt er verwezen naar het feit dat ik dan een mail ontvangen zou moeten hebben waarin de opzegging bevestigd wordt. Dit staat nergens op de site.
Nu ik de dame toch aan de lijn had gelijk maar opgezegd en mijn verlies genomen. Gevraagd om een bevestiging, wordt dit niet gedaan bij telefonische afzeggingen alleen bij opzegging via de mail. Dus nu maar weer afwachten tot januari wordt om te zien of WW niet weer een afschrijving gaan doen waarbij ik dus weer geen bewijs heb dat ik daadwerkelijk heb opgezegd. Heel fijn zulke klantvriendelijke (NIET!!!!) praktijken.

WW, Werkt goed, maar je wordt genaaid wanneer je opzegt.

Geplaatst op: 20-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Charles

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klacht!!!

Klachtenmail vrijdagmiddag verstuurd. Maandagavond nog steeds geen antwoord!
Maar ze reageren wel binnen de 24u? heb al gebeld en dan wimpelen ze je ook af. Schande is het!

Als je geen klacht stuurt dan reageren ze direct. Wil je een duidelijke uitleg dan krijg je die niet en wordt je niet verder geholpen. Integendeel ik krijg wel door de dag heen mailtjes van ww. Nieuwe klanten ronselen want dat is hun visie. Veel mensen vele inkomsten maar diegenen die vragen of klachten hebben laten ze in de koude staan. ‘Ze betalen toch’ ?

Geplaatst op: 25-06-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ontevreden over nieuw flex systeem

Ben in najaar gestart met Weight Watchers omdat dit goed past bij mijn gevoeligheid voor lactose gevoeligheid en ben vegetarisch. Ik kon dit dieet goed volhouden en viel gestaag af. Niet wetende dat weight watchers het programma radicaal zou omgooien in zgn flex programma waarin het aantal punten die je mag hebben fors verminderd zijn en je daarvoor in de plek zero producten kan nuttigen die je onbeperkt mag nemen. Dit zijn allemaal voor mijn situatie ongezonde producten zoals melk, zuivel, peulvruchten, soja en dierlijke producten. Dit is voor mij niet meer te doen. Weight watchers zegt dan dat je ook kunt kiezen uit peulvruchten en groenten. Echter de peulvruchten mag je echt niet ongelegitimerrd eten want dat is ook niet gezond. Weight watchers heeft hier totaal niet over nagedacht. Vegetariërs en mensen met lactose intollerantie worden vergeten en er is geen alternatief. Ze hadden een goed systeem. Weight watchers had er goed aan gedaan om beide systemen naast elkaar te laten bestaan waardoor er keuze mogelijkheid is. Ik kijk het nog even na maar anders stop ik mijn abonnement bij WW. Ik voel mij een beetje belazerd.

Geplaatst op: 01-01-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Hinde

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer negatiev ervaring (en met mij velen) over nieuw programma met de naam "flex" (en niet alleen ik, velen

In december 2016 begonnen met Weight Watchers Online. Uitstekend programma dat echt op gezondheid en wellness was gericht, en waarmee ik op en gezonde manier goed ben afgevallen. Ik volgde het nog steeds om het zo te houden. In december 2017 heeft WW het programma 180 graden omgekeerd. Wat een gezond evenwichtig programma WAS heeft men veranderd in een programma waarin lijnen, sparen, en vooral veel dierlijke eiwitten eten, centraal staan. Bij mijzelf resulteerde dit na anderhalve week in de ergste migraine aanval in heel mijn leven. Drie dagen lang, zo lang heb ik nog nooit migraine gehad. Het is een buitengewoon ongezond programma voor iedereen, want
a) het puntenaantal is zo laag geworden dat je de zogenaamde "zero points" producten (migraine inducerend) wel elke dag móet eten als je voldoende voeding binnen wilt krijgen.
b) het is op deze wijze in hoge mate een koolhydraatbeperkt DIEET geworden a la Montignac en Sonja Bakker,
c) lag de nadruk voorheen op gezonde voeding en vooral wel plezier hebben in voldoende eten en vooral je dag en weekpunten gebruiken, zo ligt nu de nadruk op sparen.

Onvoorstelbaar hoe men een zo gezond programma zo verwoestend heeft veranderd. Vele, heel vele medegebruikers van WW Online ondervinden hetzelfde maar kunnen niet van hun abonnement af.

Geplaatst op: 30-12-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anja

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
SPAM

Een tijd geleden heb ik mij uitgeschreven bij weight wachters. Het was niet het dieet wat bij mij paste.
Daarnaast moest je er allemaal spullen bij kopen. Ik kreeg zwaar mijn twijfels. Gaat het bij hun om dat mensen een gezond gewicht krijgen, om gewoon om dik geld te verdienen?

Nu krijg ik nog steeds regelmatig uitnodigingen via weight watchers. Behoorlijk storend. Ook via sms krijg ik berichten, iets waar ik niet om gevraagd heb. Voor mij is het echt spam en zie totaal het woordje dieet niet meer terug bij ze.

Nu ook, wil ik hier wat typen, krijg ik meteen een uitnodiging om lid te worden?.......

Geplaatst op: 31-01-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
De webshop

Beste..

Ik raad het af om bij de webshop van weight watchers te bestellen. Allereerst betaal je 5 euro verzendkosten voor een brievenbus zending. Je betaalt dus veel verzendkosten voor een onverzekerde zending.

Ik heb meer dan 2 weken geleden een bestelling geplaatst. Meerdere malen contact gehad met de klantenservice. Per email werd mij toegezegd dat ik vrijdag 14-11-2014 uiterlijk mijn bestelling zou ontvangen. Je voelt het al aankomen geen bestelling. Dus neem ik telefonisch contact op met hun callcenter. Krijg ik weer iemand aan de tel die niet weet hoe het gaat en die zegt vandaag wordt het nog geleverd. Vrijdag einde van de dag klacht per email ingediend. Vandaag krijg ik per email hier antwoord op: deze mevr zegt ik haar email dat ze snapt dat klanten ontevreden zijn over hun webshop. Dit klopt al niet !!! daarnaast zegt e waarschijnlijk wordt jouw bestelling vandaag verstuurd ( WAARSCHIJNLIJK HE ) en dan heb je het waarschijnlijk woe binnen. Niemand kan hier duidelijk antwoord geven en wat blijkt ik ben eerder door het callcenter voor de gek gehouden want mijn zending zou uiterlijk vrij 14.11 geleverd worden. MIJN ZENDING IS NIET VERSTUURD. je betaalt veel geld voor hun en krijg 0.000 service..

MENSEN denkt 3 keer na voordat je hier besteld.. over het afvallen heb ik nog geen ervaring maar als dat ook niks is zal ik dit zeker melden want het koste zat!!!!

Geplaatst op: 17-11-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anouk

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klote app

Al maandne lang kan ik niks doen, omdat de app het niet doet! Heb al meerdere keren gebeld, maar krijg geen enkele reactie. Ja we weten van het probleem en word zo snel mogelijk opgelost. Nou inmiddels 3 maanden later doet die het nog niet! Helaas kan ik dus geen gewicht invoeren enz. en kan ik dus nog steeds niks doen! Zonde want het dieet lijkt met top

Geplaatst op: 09-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anouk

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Weight Watchers


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

House Of Nutrition logo
House Of Nutrition
2 beoordelingen
9,5
Disolut logo
Disolut
2 beoordelingen
9,5
ArcticPure logo
ArcticPure
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Weight Watchers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 21 beoordelingen geplaatst over Weight Watchers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,9 gekregen, waarbij 35% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Weight Watchers actief?

Weight Watchers is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen en vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Weight Watchers reviews? Dan kun je naar de website van Weight Watchers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie