Weight Watchers logo

Weight Watchers reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Weight Watchers reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
26
Weight Watchers logo
Website
Weight Watchers
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Weight Watchers

Weight Watchers is wereldwijd een van de bekendste afslankprogramma’s en heeft vele miljoenen mensen over de hele wereld geholpen met afvallen. Het programma kun je heel eenvoudig online en via de app volgen. Denk jij dat het programma ook voor jou gaat werken of ben je sceptisch? Lees hier hoe anderen het Weight Watchers programma beoordelen voordat je een abonnement afsluit. Onze reviews geven je alvast een goede indruk wat jij van het Weight Watchers afslankprogramma verwachten kunt.

Oorsprong Weight Watchers

Het idee voor het programma van de Weight Watchers werd al in 1963 bedacht door Jean Nidetch, een Amerikaanse vrouw uit Queens (New York). Ze organiseerde bijeenkomsten voor mensen die graag gewicht wilden verliezen. In groepsverband konden ze elkaar door middel van gesprekken ondersteunen, motiveren en recepten en tips met elkaar delen.

Weight Watchers: hoe werkt het?

Het Weight Watchers programma werkt met een puntensysteem. Deze punten worden Smart Points genoemd. Elk voedingsmiddel heeft een bepaalde Smartpunt waarde, gebaseerd op het aantal calorieën, suiker, verzadigde vetten en eiwitten. Zit er veel suiker in een product? Dan levert het product meer punten op. Je kunt kiezen uit drie verschillende voedingsplannen: paars, groen of blauw. Met je persoonlijke gegevens zoals geslacht, leeftijd, lengte en gewicht rekent het programma uit welk voedingsplan het beste bij jou past en hoeveel punten je dagelijks mag eten. Naast het dagelijks bepaalde aantal punten kun je ook punten uit een weekextra eten. Deze extra punten kun je bijvoorbeeld gebruiken als je een feestje hebt of uit eten gaat. De punten houd je eenvoudig via een digitaal dagboek bij. Het groepsverband was en blijft een belangrijk onderdeel van het programma van de Weight Watchers. Je kunt de door Weight Watchers georganiseerde bijeenkomsten fysiek bezoeken, maar je kunt ook gebruik maken van een online community waar je contact kunt maken met gelijkgestemden. Het contact met anderen helpen je bij je motivatie en zijn een stok achter de deur. Bewegen is ook een onderdeel van het programma. Je krijgt er Active Points voor. De soort beweging en het aantal minuten houd je ook digitaal bij. Om gebruik te kunnen maken van de online diensten van het Weight Watchers programma sluit je een abonnement af. Je kunt deze afsluiten voor een periode van drie maanden tot een jaar. Hoe langer de periode, hoe goedkoper de maandelijkse (automatische) betalingen. Het abonnement wordt na de overeengekomen periode automatisch verlengd met een aangepast maandbedrag. Je kunt via de website van Weight Watchers ook een aantal producten kopen, waaronder kookboeken, keukenhulpjes en levensmiddelen.

Waarom kiezen voor Weight Watchers?

Met het online programma van de Weight Watchers houd je eenvoudig bij wat je eet en hoeveel punten je dagelijks gebruikt. In principe mag je alles eten, maar dankzij het puntensysteem word je wel gestimuleerd om bewuste keuzes te maken. Het programma helpt je daarbij. Je hoeft geen speciale producten te kopen, want afvallen gaat hier met de normale levensmiddelen die je gewoon in de supermarkt koopt. Wel zijn er speciale producten via de website verkrijgbaar die het punten tellen extra makkelijk maken (en laag houden). Met de app kun je de barcode van veel producten lezen, waarmee het noteren van de punten nog gemakkelijker wordt. Op het platform (Connect) kun je over de verschillend ervaringen van andere mensen lezen. Je kunt contact met ze maken. De vele succesfoto’s die men er laat zien, zijn voor vele mensen een stimulans om met het programma aan de slag te gaan. Ook worden er veel (persoonlijke) tips en recepten gedeeld. Je kunt het Weight Watchers programma compleet online volgen, maar er je kunt ook in het abonnement voor extra begeleiding van een coach en workshops op locatie volgen.

Is Weight Watchers betrouwbaar?

Weight Watchers is een wereldwijd bekende organisatie. Het programma bestaat al meer dan 40 jaar en bestaat uit een methode die nog steeds voor veel mensen werkt. In Nederland werd in 1974 de eerste cursus georganiseerd. Inmiddels vinden er in Nederland wekelijks meer dan 400 bijeenkomsten plaats.

Klantenservices en klachten Weight Watchers

Voor de Nederlandse klanten is het kantoor van de Weight Watchers gevestigd in Breda. De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar, maar je kunt ook een e-mail met je vraag of klacht sturen. Ook kun je online veel informatie onder de link met ”˜veelgestelde vragen’ vinden.

Wil jij Weight Watchers ook beoordelen?

Heb jij ervaring met het online Weight Watchers programma en wil jij anderen graag laten weten hoe dat jou is bevallen? Laat het ons weten in een review. Is het je met het programma gelukt om af te vallen? Hoe heb je de service van Weight Watchers ervaren? Raad jij het programma van de Weight Watchers anderen aan? Jouw beoordeling is van grote waarde. Je helpt anderen er een betere keuze mee te maken tussen het steeds grotere aanbod van online afslankprogramma’s.

Reviews over Weight Watchers
Gerelateerde bedrijven
Flinndal logo
Flinndal
12 beoordelingen
8
Nutrivian logo
Nutrivian
2 beoordelingen
8,5
Niche4Health logo
Niche4Health
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5,0
29% zou hier weer kopen
33 beoordelingen
Onze beoordeling over Weight Watchers

Weight Watchers is geverifieerd door ons expert team. De webshop Weight Watchers bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Weight Watchers lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Weight Watchers. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Weight Watchers is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Weight Watchers te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Weight Watchers.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer tevreden

Ik lees hier wat negatieve reviews die ik graag wil tegenspreken. Ik heb voor de tweede keer WW ingezet om een paar kilo's kwijt te raken. het werkt super goed, het geeft structuur aan je eetgedrag, je krijgt inzicht in je eigen ongezonde eetgewoonten en alle pondjes gaan dus gewoon door het mondje. Als je er veel bij beweegt (en dat vind ik geen straf) krijg je extra punten waardoor je iets meer kunt eten. Je kunt ook alles eten (maar als je ziet hoeveel punten sommige dingen zijn, laat je dat wel uit je hoofd en eet je gewoon een gekookt ei of een banaan als je trek hebt). De eerste dagen moest ik echt afkicken van de suiker en ja, af en toe baalde ik wel dat ik niet een stuk chocola in mijn mond kon stoppen, maar inmiddels heb ik geen suikerbehoefte en ook geen snaaibuien meer. Ik eet bewuster, gezonder en heb geen buikpijn meer van te strakke broeken. Ervaring met de klantenservice zijn zeer goed, had ook wat in het begin met mijn abo, ze belden gelijk terug. Ik vind het geen geldklopperij. En ken ook eerlijk gezegd alleen maar mensen met positieve ervaringen in mijn omgeving. Dus als je wil afvallen zonder honger: doe WW!

Geplaatst op: 07-05-2024
Laatst bewerkt op: 07-05-2024
Geschreven door: Klara V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
GELD KLOPPERIJ

abbo stopzetten, dat is drama, eind vorig jaar geprobeerd stop te zetten, wordt nog steeds geld afgeschreven. als ik storneer sturen ze direct ( zonder een herinnering ) een incasso bureau op je af. Daar hebben ze wel tijd voor, maar reageren op mijn 15 berichten over onterechte incasso's en abbo stop zetten reageren ze niet, of ze reageren met we zoeken het uit.
mensen ga aub NOOIT naar de WW! !!

Geplaatst op: 10-03-2023
Laatst bewerkt op: 10-03-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Geldklopperij! Abo stop gezet en toch geld van rekening nemen.

Abo stop gezet en toch wordt nog geld afgeboekt! Dieet is prima.De app zeer gebruiksonvriendelijk. Jammer dat het zo een geldklopperij is.

Geplaatst op: 25-01-2023
Laatst bewerkt op: 25-01-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een klantonvriendelijk bedrijf!!

Ik wilde gebruik maken van een aantrekkelijke actie, mijn abonnement voor een jaar omzetten zodat ik €10,- per maand ga betalen. De wachttijd aan de telefoon duurde erg lang en om de paar minuten hoorde ik 'u kunt uw vraag ook inspreken'. Dat heb ik uiteindelijk ook gedaan. Mijn verzoek inclusief geboortedatum, mailadres en gebruikersnaam ingesproken.
Vervolgens werd er een veel hoger bedrag geïncasseerd. Ik heb het foutieve bedrag gestorneerd en stuurde een mail. Ik stuurde het tijdstip en inhoud van mijn ingesproken bericht in een mail met het verzoek om dit recht te zetten en het juiste bedrag te incasseren. Na de zoveelste mail kreeg ik een reactie. 'Het spijt ons maar deze actie is niet meer beschikbaar'. Enkele minuten later kreeg ik een mail met het onderwerp 'Jammer dat je opzegt". Ongelooflijk wat een klantonvriendelijke benadering. Toen ik dit schreef en verzocht om hun fout recht te zetten kreeg ik een welkomstmail. Men had mijn abonnement weer geactiveerd voor het foutieve tarief. Een inhoudelijke reactie ontving ik niet. Dus...heb ik voor de zoveelste keer een mail gestuurd met het verzoek om dit recht te zetten. Gisteren wilde ik inloggen en zag dat men mijn abonnement zomaar beëindigd had. Wat een klantonvriendelijke prutsers. Kijk uit mensen!!!

Geplaatst op: 29-10-2022
Laatst bewerkt op: 29-10-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Het gaat toch wel werken?

Ben vol goede moed gestart en hoewel ik mij keurig aan de regels heb gehouden, stappen heb gezet, water heb gedronken. 4 van de 7 dagen punten over had, mijn weekendpunten niet heb aangeraakt ben ik gewoon 4 ons aangekomen (?). Ik ga uiteraard door volgende week maar had toch de hoop dat ik vooral de eerste week al wel wat zou hebben gemerkt. Benieuwd hoe dit bij anderen is.

Geplaatst op: 12-09-2022
Laatst bewerkt op: 12-09-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Na beëindigd abonnement nog geld afschrijven!

Na afgelopen abonnement blijven ze nog steeds geld afschrijven! Sluit absoluut geen abonnement bij hun af! Als je mail contact met hun hebt krijg je geen antwoord op je vragen en ook het terugstorten van het geld gebeurd tot op heden ook nog niet!
Ik schrijf bijna nooit een review maar dit moet iedereen weten! Begin er niet aan!

Geplaatst op: 18-07-2022
Laatst bewerkt op: 18-07-2022
Geschreven door: Manouk Z.

5 / 10
4/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht!!!!

Je zit vast aan een contract, en ze liegen dat ze mails sturen terwijl ze alleen reclame mails versturen.

Geplaatst op: 11-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Net luizen: je komt er niet van af

Afsluiten gaat prima en snel!!!
Opzeggen?
Mails zijn "kwijt"
Facturen?
4 maanden ben ik al aan het wachten op 1 factuur!!!
Dit is geen corona drukte meer, dit is gewoon geen interesse hebben in mensen die niet meer willen betalen!

En t programma?
Mwaaahhh.....

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yvette

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Let op je rekeningen!

Automatisch incasso mislukt geen mail ontvangen en gelijk incassokosten van 40 euro op een bedrag van 22.75.
Geen zinnig gesprek mee te voeren.
Zo ga je niet met klanten om.
Direct gestopt.

Geplaatst op: 11-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel slecht.

Abonnement opgezegd binnen 14 dagen. Willen maandtermijn afschrijven en dan weer terugboeken. Nemen de 2 maanden gratis niet in acht. Dreigen met een incassobureau bij storneren.

Geplaatst op: 06-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Henk V.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een make believe

Onhandige app, begrijp echt niet hoe iedereen hier zo enthousiast over kan zijn. Er zijn andere app die gratis zijn en waar je gewoon je eetdagboek inclusief
Calorieën kan bij houden en je weet zelf dat je ook moet bewegen. Veel te duur voor wat je ervoor krijgt. Non product.

Geplaatst op: 30-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Waardeloos bedrijf. Na een abonnement te hebben gehad, welke 8 maand keurig is betaald, ontving ik een brief van het incassobureau. Ik had 2 maand niet betaald? Dit is wel het geval, screenshots verstuurd. Ik wordt van het kastje naar de muur gestuurd, klantenservice helpt me niet, zo kunnen het niet opzoeken of ik wel / niet heb betaald? Sowieso 9 maand voor niets betaald, vind het een waardeloos programma, en dan de kers op de taart; ook nog eens 65 euro extra betalen! Ga nooit een abonnement aan bij Weight Watchers! Oplichters zijn het! Nog niet eens 1 ster waardig!

Geplaatst op: 17-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
VERSCHRIKKELIJK

1 de soo liep vaak vast
2. Via Apple kun je het abonnement ”˜niet verlengen’ er komt dan ook te staan abonnement is ”˜verlopen’

Nou weet je wat weight watchers doet gewoon kosten in rekening brengen ondanks dat je GEEN bestaan abonnement meer hebt, mail verstuurd met screenshot als bewijs dat het verlopen is en dan NOG betalen.

Geplaatst op: 31-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kim H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Kijk uit mensen! Sturen je mails vanuit een noreply die in de spam komt. Als je die mails niet op tijd zie heb je een incasso bureau aan je broek! Nooit doen!

Geplaatst op: 03-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ronald K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Absoluut slechte administratie kalntenservice

Gaan na 2 jaar incasseren. Wij wisten niet eens dat er nog een abbo open stond.

Dus hadden al een andere ( nieuw abbo) inmiddels ook op gezegd. Laatste reactie is dat er een reactie van het hoofdkantoor zou komen. 13 maanden na geen reactie INTRUM incasso brief. Hoe goed voer je administratie. Ben niet onder der indruk van incassobureaus. Jammer dat die niet eerst de vordering doornemen voor mij lastig te vallen

Wat een bende die administratie. U bent gewaarschuwd.

Geplaatst op: 31-07-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: JM

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Absoluut slechte administratie kalntenservice

Gaan na 2 jaar incasseren. Wij wisten niet eens dat er nog een abbo open stond.

Dus hadden al een andere ( nieuw abbo) inmiddels ook op gezegd. Laatste reactie is dat er een reactie van het hoofdkantoor zou komen. 13 maanden na geen reactie INTRUM incasso brief. Hoe goed voer je administratie. Ben niet onder der indruk van incassobureaus. Jammer dat die niet eerst de vordering doornemen voor mij lastig te vallen

Wat een bende die administratie. U bent gewaarschuwd.

Geplaatst op: 31-07-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jean

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mijn opzegging wordt genegeerd

Helaas heb ik na mijn proefabbonnement een opzegging per mail gestuurd en is deze niet gezien door hun klantenservice. Hierdoor krijg ik nu, 4 maanden later, nog altijd incassobureau's achter me aan van Weight Watchers, ondanks dat ik het bewijs heb en aan hen heb gestuurd. Jammer ik vond het altijd een betrouwbaar bedrijf.

Geplaatst op: 08-04-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Diedel

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Programma werkt op zich wel, maar opzeggen is een drama

Over het programma en app ben ik positief, echter wil je opzeggen, DRAMA!. Ik heb netjes via de mail opgezegd, nu wordt er deze maand weer een bedrag afgeschreven. Gebeld en doodleuk ontkend dat mijn opzegging is binnen gekomen. Daarbij wordt er verwezen naar het feit dat ik dan een mail ontvangen zou moeten hebben waarin de opzegging bevestigd wordt. Dit staat nergens op de site.
Nu ik de dame toch aan de lijn had gelijk maar opgezegd en mijn verlies genomen. Gevraagd om een bevestiging, wordt dit niet gedaan bij telefonische afzeggingen alleen bij opzegging via de mail. Dus nu maar weer afwachten tot januari wordt om te zien of WW niet weer een afschrijving gaan doen waarbij ik dus weer geen bewijs heb dat ik daadwerkelijk heb opgezegd. Heel fijn zulke klantvriendelijke (NIET!!!!) praktijken.

WW, Werkt goed, maar je wordt genaaid wanneer je opzegt.

Geplaatst op: 20-12-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Charles

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klacht!!!

Klachtenmail vrijdagmiddag verstuurd. Maandagavond nog steeds geen antwoord!
Maar ze reageren wel binnen de 24u? heb al gebeld en dan wimpelen ze je ook af. Schande is het!

Als je geen klacht stuurt dan reageren ze direct. Wil je een duidelijke uitleg dan krijg je die niet en wordt je niet verder geholpen. Integendeel ik krijg wel door de dag heen mailtjes van ww. Nieuwe klanten ronselen want dat is hun visie. Veel mensen vele inkomsten maar diegenen die vragen of klachten hebben laten ze in de koude staan. ”˜Ze betalen toch’ ?

Geplaatst op: 25-06-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ontevreden over nieuw flex systeem

Ben in najaar gestart met Weight Watchers omdat dit goed past bij mijn gevoeligheid voor lactose gevoeligheid en ben vegetarisch. Ik kon dit dieet goed volhouden en viel gestaag af. Niet wetende dat weight watchers het programma radicaal zou omgooien in zgn flex programma waarin het aantal punten die je mag hebben fors verminderd zijn en je daarvoor in de plek zero producten kan nuttigen die je onbeperkt mag nemen. Dit zijn allemaal voor mijn situatie ongezonde producten zoals melk, zuivel, peulvruchten, soja en dierlijke producten. Dit is voor mij niet meer te doen. Weight watchers zegt dan dat je ook kunt kiezen uit peulvruchten en groenten. Echter de peulvruchten mag je echt niet ongelegitimerrd eten want dat is ook niet gezond. Weight watchers heeft hier totaal niet over nagedacht. Vegetariërs en mensen met lactose intollerantie worden vergeten en er is geen alternatief. Ze hadden een goed systeem. Weight watchers had er goed aan gedaan om beide systemen naast elkaar te laten bestaan waardoor er keuze mogelijkheid is. Ik kijk het nog even na maar anders stop ik mijn abonnement bij WW. Ik voel mij een beetje belazerd.

Geplaatst op: 01-01-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hinde

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer negatiev ervaring (en met mij velen) over nieuw programma met de naam "flex" (en niet alleen ik, velen

In december 2016 begonnen met Weight Watchers Online. Uitstekend programma dat echt op gezondheid en wellness was gericht, en waarmee ik op en gezonde manier goed ben afgevallen. Ik volgde het nog steeds om het zo te houden. In december 2017 heeft WW het programma 180 graden omgekeerd. Wat een gezond evenwichtig programma WAS heeft men veranderd in een programma waarin lijnen, sparen, en vooral veel dierlijke eiwitten eten, centraal staan. Bij mijzelf resulteerde dit na anderhalve week in de ergste migraine aanval in heel mijn leven. Drie dagen lang, zo lang heb ik nog nooit migraine gehad. Het is een buitengewoon ongezond programma voor iedereen, want
a) het puntenaantal is zo laag geworden dat je de zogenaamde "zero points" producten (migraine inducerend) wel elke dag móet eten als je voldoende voeding binnen wilt krijgen.
b) het is op deze wijze in hoge mate een koolhydraatbeperkt DIEET geworden a la Montignac en Sonja Bakker,
c) lag de nadruk voorheen op gezonde voeding en vooral wel plezier hebben in voldoende eten en vooral je dag en weekpunten gebruiken, zo ligt nu de nadruk op sparen.

Onvoorstelbaar hoe men een zo gezond programma zo verwoestend heeft veranderd. Vele, heel vele medegebruikers van WW Online ondervinden hetzelfde maar kunnen niet van hun abonnement af.

Geplaatst op: 30-12-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anja

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Coach blijft ideaal

Maak nu sinds het nieuwe jaar gebruik van de app van Weight Watchers en het is echt ideaal voor mij. Het overzicht zorgt ervoor dat ik gemakkelijk kan zien hoe het gaat en of ik mij aan de dagelijkse hoeveelheid houd. Ook is het leuk omdat je toch achter lekkere dingen komt welke eigenlijk niet zo slecht voor je zo. Dit is voor mij de ideale manier om af te vallen zonder mijzelf alles af te nemen.

Geplaatst op: 24-01-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erica

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
SPAM

Een tijd geleden heb ik mij uitgeschreven bij weight wachters. Het was niet het dieet wat bij mij paste.
Daarnaast moest je er allemaal spullen bij kopen. Ik kreeg zwaar mijn twijfels. Gaat het bij hun om dat mensen een gezond gewicht krijgen, om gewoon om dik geld te verdienen?

Nu krijg ik nog steeds regelmatig uitnodigingen via weight watchers. Behoorlijk storend. Ook via sms krijg ik berichten, iets waar ik niet om gevraagd heb. Voor mij is het echt spam en zie totaal het woordje dieet niet meer terug bij ze.

Nu ook, wil ik hier wat typen, krijg ik meteen een uitnodiging om lid te worden?.......

Geplaatst op: 31-01-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
7 jaar lid en werkt super

Ben al 7 jaar lid en het werkt voor mij echt super! Ik kan gewoon redelijk normaal eten en tuurlijk heb ik wel eens mijn terugval, maar ik hou mijn gewicht stabiel. Ik kwam van 100 kilo en ben 1,70. Nu weeg ik 73 en daar schommel ik altijd een beetje rond. Ik ben super trots en Weight Watchers onwijs dankbaar

Geplaatst op: 17-02-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Greta

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Andere manier van eten

Via Weight Watchers heb ik anders leren kijken naar eten. Je kan alles eten en dat is het mooie aan Weight Watchers. Alleen is het bijhouden wat je eet. Dit klinkt heel moeilijk maar dat is het niet en je kan via de app alles makkelijk bijhouden. Volg je de regels goed dan val je af en verbeter je je leven. Het is gewoon een kwestie van bewuster eten en je leert het via Weight Watchers

Geplaatst op: 19-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
De webshop

Beste..

Ik raad het af om bij de webshop van weight watchers te bestellen. Allereerst betaal je 5 euro verzendkosten voor een brievenbus zending. Je betaalt dus veel verzendkosten voor een onverzekerde zending.

Ik heb meer dan 2 weken geleden een bestelling geplaatst. Meerdere malen contact gehad met de klantenservice. Per email werd mij toegezegd dat ik vrijdag 14-11-2014 uiterlijk mijn bestelling zou ontvangen. Je voelt het al aankomen geen bestelling. Dus neem ik telefonisch contact op met hun callcenter. Krijg ik weer iemand aan de tel die niet weet hoe het gaat en die zegt vandaag wordt het nog geleverd. Vrijdag einde van de dag klacht per email ingediend. Vandaag krijg ik per email hier antwoord op: deze mevr zegt ik haar email dat ze snapt dat klanten ontevreden zijn over hun webshop. Dit klopt al niet !!! daarnaast zegt e waarschijnlijk wordt jouw bestelling vandaag verstuurd ( WAARSCHIJNLIJK HE ) en dan heb je het waarschijnlijk woe binnen. Niemand kan hier duidelijk antwoord geven en wat blijkt ik ben eerder door het callcenter voor de gek gehouden want mijn zending zou uiterlijk vrij 14.11 geleverd worden. MIJN ZENDING IS NIET VERSTUURD. je betaalt veel geld voor hun en krijg 0.000 service..

MENSEN denkt 3 keer na voordat je hier besteld.. over het afvallen heb ik nog geen ervaring maar als dat ook niks is zal ik dit zeker melden want het koste zat!!!!

Geplaatst op: 17-11-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anouk

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Handige app

Elke vrouw twijfelt wel eens over haar gewicht en lichaam. En ook ik dacht dat het wel eens tijd geworden was om af te vallen.

Ik heb gekozen voor weightwatchers omdat ik daar al jaren zoveel goede dingen over heb gehoord. Nu is het wel aan de prijs, maar zolang het maar werkt dan is het geen probleem. Je wil niet gaan jojo-en en weer terugvallen. Uiteindelijk betaal je er wel geld voor en als je vervolgens als je stopt weer aankomt dan is het weggegooid geld.

Ik ben gestart en nu heeft weightwatchers ook een app. En met die app kun je makkelijk punten tellen en kan je echt goed bijhouden wat je dagelijks eet. Als je deze app gebruikt bij het boodschappen doen en elke dag structureel gebruikt bij elke maaltijd dan is afvallen echt een makkie.

Weightwatchers is het eerste afval ding/systeem wat me echt heeft geholpen en ik zou het aan iedereen willen aanraden die wil afvallen!

Geplaatst op: 03-03-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
WW is een levensstjil

Ik doe inmiddels al jaren aan het WW dieet, maar voor mij is het allang geen dieet meer. Ik vind het een levensstijl geworden en je lichaam zal je dankbaar zijn! Doordat je zelf kan bepalen awt je wilt eten, maar WW je wel goed laat nadenken over wat je in mond stopt, neem je bewuste keuzes bij wat je eet. Ik moet dan ook zeggen dat ik mij sinds WW echt fantastisch voel en ik niet meer zonder kan! Ik kan het daarom ook alleen maar aanbevelen en je lichaam zal je dankbaar zijn!

Geplaatst op: 10-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima dieet wel wat duur

Ik ben begonnen met de online versie waar ik inmiddels al 10 kg mee ben afgevallen! Doordat ik het toch wel wat duur vond elke maand heb ik de online versie opgezegd. Hierdoor kan ik geen gebruik meer maken van de app en moet ik het helaas dus weer doen met het boekje! Jammer dat het allemaal vrij prijzig is want het dieet is wel goed zeker omdat je gewoon normaal kan eten.

Geplaatst op: 10-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kirsten

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Geldkloppers!

Alleen de boekjes om de punten bij te houden kosten mij al 20 euro. Je hebt namelijk 3 boekjes nodig. 1 om je punten in bij te houden, 1 om de punten in op te zoeken en 1 boekje om uiteten te kunnen! Daarnaast moet je maandelijks een bedrag betalen om ze je te laten volgen. Anders word je neit gewogen en kan je dus niet meedoen. Echt belachelijk deze prijzen! We hebben niet allemaal een geldboom in de tuin staan.

Geplaatst op: 12-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Corrie

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Weight Watchers
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Flinndal logo
Flinndal
12 beoordelingen
8
Nutrivian logo
Nutrivian
2 beoordelingen
8,5
Niche4Health logo
Niche4Health
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Weight Watchers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 33 beoordelingen geplaatst over Weight Watchers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,0 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Weight Watchers actief?

Weight Watchers is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen en vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Weight Watchers reviews? Dan kun je naar de website van Weight Watchers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie