Weight Watchers logo

Weight Watchers ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

18 beoordelingen • 4,9
Bezoek de website
Weight Watchers logo
Weight Watchers ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
18 beoordelingen • 4,9
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
18 beoordelingen
4,9
5 sterren
22%
4 sterren
17%
3 sterren
0%
2 sterren
6%
1 ster
56%
4,9
4,9
4,9
4,9

Gerelateerde bedrijven

NewFigure Clinic logo NewFigure Clinic
8 beoordelingen
8,8
Optimaalwater.nl logo Optimaalwater.nl
0 beoordelingen
10
Vaccinaties Op Reis logo Vaccinaties Op Reis
0 beoordelingen
10

Weight Watchers ervaringen

Starten met het Weight Watchers dieet? Dan kan je er slim aan doen om Weight Watchers ervaringen, beoordelingen, reviews en klachten door te nemen! Lees hier Weight Watchers ervaringen.

Over Weight Watchers

In de afgelopen decennia hebben veel mensen gebruik gemaakt van het afvalprogramma van Weight Watchers. Vooral de laatste jaren heeft Weight Watchers door diverse reclamecampagnes een grotere bekendheid gekregen in Nederland. Het voordeel van Weight Watchers als afvalprogramma is dat je gedurende het dieet best wat ongezonds mag eten en dat je je niet hoeft te houden aan een streng dieet waarbij je nauwelijks iets mag eten.

Het dieet van Weight Watchers gaat met punten. Iedere maaltijd vertegenwoordigt een x-aantal punten. Ieder etmaal mag je een bepaald aantal punten wegeten. Je hoeft niet al je “punten op te eten”, maar kunt deze ook sparen voor een andere dag. Weight Watchers is hierdoor vrij succesvol. Ongeveer 50 procent van de mensen die tijdens de laatste 5 jaar hebben deelgenomen aan Weight Watchers hebben gewicht verloren. Wellicht zul je denken dat 50% niet zoveel is, maar dan is dat een misvatting. Heel veel mensen hebben namelijk erg veel moeite om af te vallen doorgaans vallen veel mensen weer terug in hun oude patroon.

Afvallen mag namelijk niet worden onderschat. Voor mensen met enkele tientallen kilo’s overgewicht en die als doel hebben om de overtollige kilo’s allemaal kwijt te raken is het een zware opgave. Je moet discipline hebben en volhardend zijn. Ben je dit niet, dan val je al snel weer terug in je oude patroon van waarschijnlijk te veel eten. Kijk daarom kritisch naar de afvalmethodes die er zijn en vraag je af of Weight Watchers echt bij jou past.

Heb jij Weight Watchers ervaringen?

Als jij succesvol gebruik hebt gemaakt van Weight Watchers (of juist minder succesvol), dan horen wij dat graag. We willen het liefst zoveel mogelijk Weight Watchers ervaringen verzamelen zodat iedereen weet waar die aan begint bij dit dieet.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Weight Watchers

profielfoto van Erica
Erica
24-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Coach blijft ideaal

Maak nu sinds het nieuwe jaar gebruik van de app van Weight Watchers en het is echt ideaal voor mij. Het overzicht zorgt ervoor dat ik gemakkelijk kan zien hoe het gaat en of ik mij aan de dagelijkse hoeveelheid houd. Ook is het leuk omdat je toch achter lekkere dingen komt welke eigenlijk niet zo slecht voor je zo. Dit is voor mij de ideale manier om af te vallen zonder mijzelf alles af te nemen.

profielfoto van Greta
Greta
17-02-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
7 jaar lid en werkt super

Ben al 7 jaar lid en het werkt voor mij echt super! Ik kan gewoon redelijk normaal eten en tuurlijk heb ik wel eens mijn terugval, maar ik hou mijn gewicht stabiel. Ik kwam van 100 kilo en ben 1,70. Nu weeg ik 73 en daar schommel ik altijd een beetje rond. Ik ben super trots en Weight Watchers onwijs dankbaar

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-03-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Handige app

Elke vrouw twijfelt wel eens over haar gewicht en lichaam. En ook ik dacht dat het wel eens tijd geworden was om af te vallen.

Ik heb gekozen voor weightwatchers omdat ik daar al jaren zoveel goede dingen over heb gehoord. Nu is het wel aan de prijs, maar zolang het maar werkt dan is het geen probleem. Je wil niet gaan jojo-en en weer terugvallen. Uiteindelijk betaal je er wel geld voor en als je vervolgens als je stopt weer aankomt dan is het weggegooid geld.

Ik ben gestart en nu heeft weightwatchers ook een app. En met die app kun je makkelijk punten tellen en kan je echt goed bijhouden wat je dagelijks eet. Als je deze app gebruikt bij het boodschappen doen en elke dag structureel gebruikt bij elke maaltijd dan is afvallen echt een makkie.

Weightwatchers is het eerste afval ding/systeem wat me echt heeft geholpen en ik zou het aan iedereen willen aanraden die wil afvallen!

profielfoto van Joy
Joy
10-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
WW is een levensstjil

Ik doe inmiddels al jaren aan het WW dieet, maar voor mij is het allang geen dieet meer. Ik vind het een levensstijl geworden en je lichaam zal je dankbaar zijn! Doordat je zelf kan bepalen awt je wilt eten, maar WW je wel goed laat nadenken over wat je in mond stopt, neem je bewuste keuzes bij wat je eet. Ik moet dan ook zeggen dat ik mij sinds WW echt fantastisch voel en ik niet meer zonder kan! Ik kan het daarom ook alleen maar aanbevelen en je lichaam zal je dankbaar zijn!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Andere manier van eten

Via Weight Watchers heb ik anders leren kijken naar eten. Je kan alles eten en dat is het mooie aan Weight Watchers. Alleen is het bijhouden wat je eet. Dit klinkt heel moeilijk maar dat is het niet en je kan via de app alles makkelijk bijhouden. Volg je de regels goed dan val je af en verbeter je je leven. Het is gewoon een kwestie van bewuster eten en je leert het via Weight Watchers

profielfoto van Kirsten
Kirsten
10-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima dieet wel wat duur

Ik ben begonnen met de online versie waar ik inmiddels al 10 kg mee ben afgevallen! Doordat ik het toch wel wat duur vond elke maand heb ik de online versie opgezegd. Hierdoor kan ik geen gebruik meer maken van de app en moet ik het helaas dus weer doen met het boekje! Jammer dat het allemaal vrij prijzig is want het dieet is wel goed zeker omdat je gewoon normaal kan eten.

profielfoto van Henriette B.
Henriette B.
05-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super dieet, kost wel veel tijd

Heb al jaren last van overgewicht en heb al zoveel dingen geprobeerd, maar nooit een dieet gehad waar ik tevreden over was. Vaak mag je niks of moet je van alles laten....en dat kan ik niet!!

Weightwatchers is het enige dieet waar ik echt voor ben gegaan. Is ook een dieet wat ook al zo lang bestaat. In tegenstelling tot andere dieeten mag je eigenlijk alles eten alleen moet je punten tellen. Je mag maar een bepaald aantal punten gebruiken per dag. Via de mobiele app kun je precies van alles wat je eet zien hoeveel punten het is. Dat maakt het wel makkelijk en kun je een soort dagboek bijhouden. Ik ben ook elke week naar de bijeenkomsten gegaan en dat is niet verplicht maar een leuk steuntje in de rug. Kost wel veel tijd allemaal maar het is het waard geweest.

Ben in 4 maanden tijd bijna 28 kilo kwijt geraakt! Voor mij is Weightwatchers echt een goed dieet en een dieet dat ik iedereen die serieus wil afvallen aanraad!

profielfoto van Corrie
Corrie
12-02-2014
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geldkloppers!

Alleen de boekjes om de punten bij te houden kosten mij al 20 euro. Je hebt namelijk 3 boekjes nodig. 1 om je punten in bij te houden, 1 om de punten in op te zoeken en 1 boekje om uiteten te kunnen! Daarnaast moet je maandelijks een bedrag betalen om ze je te laten volgen. Anders word je neit gewogen en kan je dus niet meedoen. Echt belachelijk deze prijzen! We hebben niet allemaal een geldboom in de tuin staan.

profielfoto van JM
JM
31-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Absoluut slechte administratie kalntenservice

Gaan na 2 jaar incasseren. Wij wisten niet eens dat er nog een abbo open stond.

Dus hadden al een andere ( nieuw abbo) inmiddels ook op gezegd. Laatste reactie is dat er een reactie van het hoofdkantoor zou komen. 13 maanden na geen reactie INTRUM incasso brief. Hoe goed voer je administratie. Ben niet onder der indruk van incassobureaus. Jammer dat die niet eerst de vordering doornemen voor mij lastig te vallen

Wat een bende die administratie. U bent gewaarschuwd.

profielfoto van Jean
Jean
31-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Absoluut slechte administratie kalntenservice

Gaan na 2 jaar incasseren. Wij wisten niet eens dat er nog een abbo open stond.

Dus hadden al een andere ( nieuw abbo) inmiddels ook op gezegd. Laatste reactie is dat er een reactie van het hoofdkantoor zou komen. 13 maanden na geen reactie INTRUM incasso brief. Hoe goed voer je administratie. Ben niet onder der indruk van incassobureaus. Jammer dat die niet eerst de vordering doornemen voor mij lastig te vallen

Wat een bende die administratie. U bent gewaarschuwd.

profielfoto van Diedel
Diedel
08-04-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Mijn opzegging wordt genegeerd

Helaas heb ik na mijn proefabbonnement een opzegging per mail gestuurd en is deze niet gezien door hun klantenservice. Hierdoor krijg ik nu, 4 maanden later, nog altijd incassobureau's achter me aan van Weight Watchers, ondanks dat ik het bewijs heb en aan hen heb gestuurd. Jammer ik vond het altijd een betrouwbaar bedrijf.

profielfoto van Charles
Charles
20-12-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
programma werkt op zich wel, maar opzeggen is een drama

Over het programma en app ben ik positief, echter wil je opzeggen, DRAMA!. Ik heb netjes via de mail opgezegd, nu wordt er deze maand weer een bedrag afgeschreven. Gebeld en doodleuk ontkend dat mijn opzegging is binnen gekomen. Daarbij wordt er verwezen naar het feit dat ik dan een mail ontvangen zou moeten hebben waarin de opzegging bevestigd wordt. Dit staat nergens op de site.
Nu ik de dame toch aan de lijn had gelijk maar opgezegd en mijn verlies genomen. Gevraagd om een bevestiging, wordt dit niet gedaan bij telefonische afzeggingen alleen bij opzegging via de mail. Dus nu maar weer afwachten tot januari wordt om te zien of WW niet weer een afschrijving gaan doen waarbij ik dus weer geen bewijs heb dat ik daadwerkelijk heb opgezegd. Heel fijn zulke klantvriendelijke (NIET!!!!) praktijken.

WW, Werkt goed, maar je wordt genaaid wanneer je opzegt.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-06-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Klacht!!!

Klachtenmail vrijdagmiddag verstuurd. Maandagavond nog steeds geen antwoord!
Maar ze reageren wel binnen de 24u? heb al gebeld en dan wimpelen ze je ook af. Schande is het!

Als je geen klacht stuurt dan reageren ze direct. Wil je een duidelijke uitleg dan krijg je die niet en wordt je niet verder geholpen. Integendeel ik krijg wel door de dag heen mailtjes van ww. Nieuwe klanten ronselen want dat is hun visie. Veel mensen vele inkomsten maar diegenen die vragen of klachten hebben laten ze in de koude staan. ‘Ze betalen toch’ ?

profielfoto van Hinde
Hinde
01-01-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ontevreden over nieuw flex systeem

Ben in najaar gestart met Weight Watchers omdat dit goed past bij mijn gevoeligheid voor lactose gevoeligheid en ben vegetarisch. Ik kon dit dieet goed volhouden en viel gestaag af. Niet wetende dat weight watchers het programma radicaal zou omgooien in zgn flex programma waarin het aantal punten die je mag hebben fors verminderd zijn en je daarvoor in de plek zero producten kan nuttigen die je onbeperkt mag nemen. Dit zijn allemaal voor mijn situatie ongezonde producten zoals melk, zuivel, peulvruchten, soja en dierlijke producten. Dit is voor mij niet meer te doen. Weight watchers zegt dan dat je ook kunt kiezen uit peulvruchten en groenten. Echter de peulvruchten mag je echt niet ongelegitimerrd eten want dat is ook niet gezond. Weight watchers heeft hier totaal niet over nagedacht. Vegetariërs en mensen met lactose intollerantie worden vergeten en er is geen alternatief. Ze hadden een goed systeem. Weight watchers had er goed aan gedaan om beide systemen naast elkaar te laten bestaan waardoor er keuze mogelijkheid is. Ik kijk het nog even na maar anders stop ik mijn abonnement bij WW. Ik voel mij een beetje belazerd.

profielfoto van Anja
Anja
30-12-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer negatiev ervaring (en met mij velen) over nieuw programma met de naam "flex" (en niet alleen ik, velen

In december 2016 begonnen met Weight Watchers Online. Uitstekend programma dat echt op gezondheid en wellness was gericht, en waarmee ik op en gezonde manier goed ben afgevallen. Ik volgde het nog steeds om het zo te houden. In december 2017 heeft WW het programma 180 graden omgekeerd. Wat een gezond evenwichtig programma WAS heeft men veranderd in een programma waarin lijnen, sparen, en vooral veel dierlijke eiwitten eten, centraal staan. Bij mijzelf resulteerde dit na anderhalve week in de ergste migraine aanval in heel mijn leven. Drie dagen lang, zo lang heb ik nog nooit migraine gehad. Het is een buitengewoon ongezond programma voor iedereen, want
a) het puntenaantal is zo laag geworden dat je de zogenaamde "zero points" producten (migraine inducerend) wel elke dag móet eten als je voldoende voeding binnen wilt krijgen.
b) het is op deze wijze in hoge mate een koolhydraatbeperkt DIEET geworden a la Montignac en Sonja Bakker,
c) lag de nadruk voorheen op gezonde voeding en vooral wel plezier hebben in voldoende eten en vooral je dag en weekpunten gebruiken, zo ligt nu de nadruk op sparen.

Onvoorstelbaar hoe men een zo gezond programma zo verwoestend heeft veranderd. Vele, heel vele medegebruikers van WW Online ondervinden hetzelfde maar kunnen niet van hun abonnement af.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
31-01-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
SPAM

Een tijd geleden heb ik mij uitgeschreven bij weight wachters. Het was niet het dieet wat bij mij paste.
Daarnaast moest je er allemaal spullen bij kopen. Ik kreeg zwaar mijn twijfels. Gaat het bij hun om dat mensen een gezond gewicht krijgen, om gewoon om dik geld te verdienen?

Nu krijg ik nog steeds regelmatig uitnodigingen via weight watchers. Behoorlijk storend. Ook via sms krijg ik berichten, iets waar ik niet om gevraagd heb. Voor mij is het echt spam en zie totaal het woordje dieet niet meer terug bij ze.

Nu ook, wil ik hier wat typen, krijg ik meteen een uitnodiging om lid te worden?.......

profielfoto van Anouk
Anouk
17-11-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
de webshop

Beste..

Ik raad het af om bij de webshop van weight watchers te bestellen. Allereerst betaal je 5 euro verzendkosten voor een brievenbus zending. Je betaalt dus veel verzendkosten voor een onverzekerde zending.

Ik heb meer dan 2 weken geleden een bestelling geplaatst. Meerdere malen contact gehad met de klantenservice. Per email werd mij toegezegd dat ik vrijdag 14-11-2014 uiterlijk mijn bestelling zou ontvangen. Je voelt het al aankomen geen bestelling. Dus neem ik telefonisch contact op met hun callcenter. Krijg ik weer iemand aan de tel die niet weet hoe het gaat en die zegt vandaag wordt het nog geleverd. Vrijdag einde van de dag klacht per email ingediend. Vandaag krijg ik per email hier antwoord op: deze mevr zegt ik haar email dat ze snapt dat klanten ontevreden zijn over hun webshop. Dit klopt al niet !!! daarnaast zegt e waarschijnlijk wordt jouw bestelling vandaag verstuurd ( WAARSCHIJNLIJK HE ) en dan heb je het waarschijnlijk woe binnen. Niemand kan hier duidelijk antwoord geven en wat blijkt ik ben eerder door het callcenter voor de gek gehouden want mijn zending zou uiterlijk vrij 14.11 geleverd worden. MIJN ZENDING IS NIET VERSTUURD. je betaalt veel geld voor hun en krijg 0.000 service..

MENSEN denkt 3 keer na voordat je hier besteld.. over het afvallen heb ik nog geen ervaring maar als dat ook niks is zal ik dit zeker melden want het koste zat!!!!

profielfoto van Anouk
Anouk
09-02-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Klote app

Al maandne lang kan ik niks doen, omdat de app het niet doet! Heb al meerdere keren gebeld, maar krijg geen enkele reactie. Ja we weten van het probleem en word zo snel mogelijk opgelost. Nou inmiddels 3 maanden later doet die het nog niet! Helaas kan ik dus geen gewicht invoeren enz. en kan ik dus nog steeds niks doen! Zonde want het dieet lijkt met top

Schrijf een review over Weight Watchers

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

NewFigure Clinic logo NewFigure Clinic
8 beoordelingen
8,8
Optimaalwater.nl logo Optimaalwater.nl
0 beoordelingen
10
Vaccinaties Op Reis logo Vaccinaties Op Reis
0 beoordelingen
10