Vitaepro logo

Vitaepro reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vitaepro reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1459
Vitaepro logo
Website
vitaepro.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen VitaePro

Vitaminen, dat weten we allemaal, zijn nodig om ons lichaam gezond te houden. Voldoende fruit en groenten zijn daarbij broodnodig. Uit onderzoek blijkt echter dat dat maar door heel weinig mensen voldoende wordt gegeten. Daarom is het handig dat er voedingssupplementen zijn die je kunnen helpen om voldoende vitaminen binnen te halen. Je hebt waarschijnlijk al gezocht op voedingssupplementen en je bent uitgekomen bij VitaePro. Nu wil jij graag weten of VitaePro wel betrouwbaar is. Hoe bestel je en wat gebeurt er als er iets niet goed gaat met je bestelling? Maar ook: hoe goed is het product zelf van VitaePro? Recensies van anderen zijn dan ook fijn om te lezen, om zo zelf een oordeel te kunnen vellen. Lees hier de beoordelingen die klanten van VitaePro hier hebben achtergelaten of lees hier verder over het bedrijf zelf. Hoe de klantenservice te bereiken is, waaraan je kunt afleiden of het bedrijf betrouwbaar is en wat VitaePro voor unieks heeft om juist voor hen te kiezen!

Over VitaePro

VitaePro is een voedingssupplement wat breed van opzet is. Vitaminen, antioxidanten, omega-3 vetzuren: een kleine greep uit de ingrediënten die het bevat. Met het product ondersteun je je gewrichten, je spieren, je hart, bescherm je je cellen en verhoog je je weerstand. Daarnaast helpt het ook tegen vermoeidheid. Op de site wordt duidelijk uitgelegd waarom welke vitaminen e.d. gebruikt worden en wat ze voor je doen. Ook wordt de wetenschappelijke benadering duidelijk aangetoond.

Waarom kiezen voor VitaePro

VitaePro neemt zijn product zeer serieus. Je kunt het product los bestellen, maar erg handig is juist de mogelijkheid tot een abonnement. Hiermee krijg je korting én iedere 60 dagen een nieuw pakket. Zo voorkom je dat je na een korte tijd er alweer mee stopt, omdat je geen zin hebt om weer te gaan bestellen. Je spaart er ook nog eens extra’s mee. Per zending krijg je namelijk bonuspunten, die je kunt gebruiken voor premium supplementen.

Is VitaePro betrouwbaar?

VitaePro is gebaseerd op gezondheidsclaims van het EFSA (European Food Safety Authority). Het product voldoet aan de strenge opgelegde regelgeving van de Europese Unie. Uit alles op de site blijkt dat hun passie echt ligt bij het product. Je kunt uitvoerig lezen over de ingrediënten die erin zitten en wat ze voor je doen. Daarnaast staan er meer artikelen op de site die met jouw gezondheid te maken hebben. Zoals gezegd: echt een team met een hart voor jouw gezondheid. Naast de betrouwbaarheid van het product zit het ook goed met de webshop op zich. Ze hebben namelijk het Thuiswinkel Waarborg.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is eenvoudig te bereiken op werkdagen via de telefoon, tussen 07:30 tot 16:30. Mailen kan ook en dan beloven ze binnen 2 werkdagen te reageren. Het abonnement is eenvoudig op te zeggen. Dit wordt heel duidelijk uitgelegd op de site. Ook tijdelijk stoppen is trouwens mogelijk. En bestellen voor meer mensen tegelijk is ook geen enkel probleem. Door contact op te nemen met de klantenservice is het zo geregeld.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met VitaePro? Wil je dan hier jouw beoordeling geven? Ben je tevreden over het product? Wat betekent het voor je? Maak je gebruik van het abonnement en werkt dit fijn? Of had je juist problemen met iets? Heb je contact gehad met de klantenservice en hoe ging dit? We stellen het op prijs als jij hier jouw eerlijke recensie achter wilt laten, zodat je andere geïnteresseerden duidelijke informatie geeft. Door het lezen van de reviews kunnen anderen immers hun beslissing maken of ze wel of niet met VitaePro in zee willen. Heb je tips voor verbeteringen voor het bedrijf zelf of wil je ze juist bedanken? Natuurlijk is het fijn voor het bedrijf als je ze dat persoonlijk vertelt, maar het kan daarnaast ook door middel van jouw review. Zo kunnen zij het lezen én andere belangstellenden pikken hier ook weer informatie door op!

Reviews over Vitaepro
Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
32 beoordelingen
4,9
Vitamunda logo
Vitamunda
2 beoordelingen
9,5
Muscle Vitamins logo
Muscle Vitamins
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Vitaepro

Vitaepro is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vitaepro bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vitaepro lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vitaepro. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van vitaepro.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van vitaepro.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vitaepro.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tevreden

Ik ben erg tevreden over de bezorging. Ik merkte al snel dat het even duurde voordat het resultaat werkte maar dan heb je ook zeker iets. Ik heb totaal geen klachten meer!

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dirk V.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vitaepro
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
32 beoordelingen
4,9
Vitamunda logo
Vitamunda
2 beoordelingen
9,5
Muscle Vitamins logo
Muscle Vitamins
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vitaepro een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vitaepro. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vitaepro actief?

Vitaepro is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vitaepro reviews? Dan kun je naar de website van Vitaepro gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie