Svensson logo

Svensson reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Svensson reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2299
Svensson logo
Website
svensson.club
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Svensson

Zoek je een bedrijf die producten levert die je helpt om je sportprestaties te verbeteren, de gezondheid te verbeteren en om af te vallen, dan zou je met de producten van Svensson zomaar eens prima uit de voeten kunnen. Om je duidelijk te maken wat Svensson je kan bieden, hebben we een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Svensson. Op basis daarvan zou je kunnen overwegen om ook voor de producten van deze specialist te kiezen.

Over Svensson

Svensson mag gerust een specialist genoemd worden op het gebied van health, sport en weight. Dit alleen al vanwege het feit dat Svensson al ruim 45 jaar actief is in de branche. Svensson kent dus het klappen van de zweep en staat voor de ontwikkeling en de productie van hoogwaardige en doeltreffende voedingssupplementen. Daarbij wordt kwaliteit met een hoofdletter geschreven en voldoen alle producten van deze aanbieder aan alle gestelde kwaliteitseisen.

Waarom kiezen voor Svensson?

Er zijn meer dan genoeg redenen aan te voeren waarop jij je sportprestaties wilt verbeteren, je gezondheid wilt verbeteren of af wilt vallen juist met de producten van Svensson. Het is de jarenlange ervaring en het feit dat de producten die aan de man en de vrouw gebracht worden aan de gestelde eisen in de vorm van HACCP en ISO voldoen. Daardoor koop je altijd de beste producten die je echt helpen om de gestelde doelen te behalen. Svensson is je bovendien breder van dienst en kan je eveneens helpen met allerlei schema’s om je doelstellingen te realiseren. Of het nou gaat om shakes en drinks, maaltijden, snacks en repen, supplementen, gels of complete pakketten, bij Svensson heb je steeds de zekerheid dat het goed is.

Is Svensson betrouwbaar?

De reviews en ervaringen van bestaande klanten van Svensson laten niets aan duidelijkheid te wensen over. Met Svensson doe je zaken met een betrouwbare partner. Dat blijkt verder zeker ook wel uit het feit dat de specialist het Stichting Webwinkelkeur heeft, iets dat alleen voor de beste webshops weggelegd is. Verder winkel je bij Svensson altijd veilig, want daar heeft deze expert ook extra veel aandacht besteed. Het feit dat Svensson al bijna een halve eeuw actief is, zegt zeker ook iets over de betrouwbaarheid van deze specialist.

Klantenservice en klachten

Svensson bied je verschillende mogelijkheden een klacht in te dienen of een vraag te stellen. Zo kun je chatten met medewerkers, is bellen een optie en kun jij je klacht of vraag eventueel ook via e-mail kenbaar maken. Het schriftelijk indienen van een klacht is ook een optie. Je vindt namelijk het adres van Svensson gewoon op de website van de aanbieder. Verder kun je al het nieuws van Svensson volgen door een abonnement te nemen op de gratis nieuwsbrief. Tenslotte is het ook nog een mogelijkheid om een vraag of klacht via het speciale contactformulier in te dienen.

Wil jij ook beoordelen?

Beoordelingen van bestaande klanten zijn goud waard wanneer je keuzes moet maken. De onafhankelijke beoordelingen helpen je echt verder. Daarom vragen wij jou om in het vervolg om ook een recensie te schrijven. Zo kun jij andere mensen ook echt helpen wanneer zij voor moeilijke keuzes staan. We rekenen op je!

Reviews over Svensson

Gerelateerde bedrijven

Weight Care logo
Weight Care
18 beoordelingen
6,9
Power Supplements logo
Power Supplements
2 beoordelingen
9
Spirulina.nl logo
Spirulina.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Svensson

Svensson is geverifieerd door ons expert team. De webshop Svensson bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Svensson lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Svensson. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van svensson.club is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van svensson.club. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Svensson.

Geplaatst op: 02-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Svensson


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Weight Care logo
Weight Care
18 beoordelingen
6,9
Power Supplements logo
Power Supplements
2 beoordelingen
9
Spirulina.nl logo
Spirulina.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Svensson een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Svensson. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Svensson actief?

Svensson is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Svensson reviews? Dan kun je naar de website van Svensson gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie