Svensson logo

Svensson reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Svensson reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Svensson logo
Website
svensson.club
Bezoek de website
Svensson.club is een webshop met 3 hoofdcategorieën.

1. Gezondheid, natuurlijke producten ter ondersteuning van de prostaat, menopauze, immuniteit, vermoeidheid. Binnen deze producten is het ook mogelijk om vitamine D, vitamine C, visolie, glucosamine terug te vinden.
2. Sport, sportsupplementen en sportvoeding, getest in een onafhankelijk lab tegen doping. Samengesteld uit jarenlange ervaring met topsporters. Svensson.club voorziet ook persoonlijke schema’s op basis van de doelstellingen die men wil behalen.
3. Afslanken, Svensson.club voorziet ook hier persoonlijke schema’s op basis van je afslankdoelstellingen. Svensson.club heeft twee programma’s, enerzijds heb het klassieke eiwitdieet. Hiervoor is een uitgebreid en divers assortiment aan eiwitrijke producten (gaande van tortitos, shake, lowcarb pasta’s en brood, soepen, repen) Daarnaast is Svensson.club al meer dan 40 jaar de marktleider met een product dat het intermittent vasten ondersteunt. Detopper was ZERO 3. Svensson.club is een merk opgericht in 1973, het eerste postorderbedrijf dat op zijn topmoment heel veel ZERO 3 gebruikers had. Reviews over Svensson

Gerelateerde bedrijven

VitaSup logo
VitaSup
2 beoordelingen
9,5
Naturaplaza logo
Naturaplaza
2 beoordelingen
9
Matchu Sports logo
Matchu Sports
2 beoordelingen
9,5
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Svensson

Svensson is geverifieerd door ons expert team. De webshop Svensson bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Svensson lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Svensson. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van svensson.club is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van svensson.club. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Svensson.

Geplaatst op: 02-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Svensson


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

VitaSup logo
VitaSup
2 beoordelingen
9,5
Naturaplaza logo
Naturaplaza
2 beoordelingen
9
Matchu Sports logo
Matchu Sports
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Svensson een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Svensson. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Svensson actief?

Svensson is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Svensson reviews? Dan kun je naar de website van Svensson gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie