AutoVendi logo

AutoVendi ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
AutoVendi logo
AutoVendi ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Ikwilvanmijnautoaf logo Ikwilvanmijnautoaf
0 beoordelingen
10
DealKiezer logo DealKiezer
0 beoordelingen
10
Osw.nl logo Osw.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen AutoVendi

Als je van je auto af wilt, dan kun je proberen zelf de auto te verkopen. Soms levert je dat een goede prijs op, soms ook niet. Het kan veel gemakkelijker zijn om voor een partij als AutoVendi te kiezen. Of dat ook voor jou geldt, wordt je hier duidelijker, want wij hebben de reviews en ervaringen voor je op een rijtje gezet. Op basis daarvan kun je al dan niet beslissen je auto zelf verkopen of te kiezen voor de diensten van AutoVendi.

Over AutoVendi

Zelf is AutoVendi helder; men noemt zichzelf de meest transparante auto verkoopservice van Nederland. Het richt zich specifiek op particulieren, leasemaatschappijen, verhuurbedrijven en wagenparkbeheerders. Ervaring kan AutoVendi in elk geval niet ontzegd worden. Ze kennen dus het klappen van de zweep en het feit dat de verkoopspecialist nog steeds groeit, zegt eigenlijk al genoeg. AutoVendi staat voor gemak, zekerheid en een goede prijs. Bovendien kies je voor veiligheid als jij de auto verkoopt aan AutoVendi.

Waarom kiezen voor AutoVendi

In eerste instantie kun je zelf onderzoeken of AutoVendi iets voor je is. Je kunt geheel vrijblijvend je kenteken invullen en een bod op je auto krijgen. Dat is echter geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Je zit dus nergens aan vast. Het bod dat je krijgt komt van een van de tweeduizend koopkrachtige en betrouwbare autodealers, die via een speciaal systeem een bod op jouw auto kunnen plaatsen. Dat doen ze op basis van de gegevens die jij doorgeeft. Klopt die informatie, dan krijg je een gegarandeerd bod op de auto. Dat bod is overigens vijf dagen geldig. Het is dan aan jou om er al dan niet op in te gaan.

Is AutoVendi betrouwbaar?

Op basis van de beoordelingen van mensen die hun auto al verkochten via AutoVendi, heb je te maken met een zeer betrouwbare partner. Afspraak is afspraak en een gegarandeerd bod krijg je inderdaad altijd. De klanten die al zaken deden met AutoVendi hebben de specialist in autoverkoop dan ook een prachtig rapportcijfer gegeven: een 9.2. Ook dat zegt zeker iets over de betrouwbaarheid. Dat zegt ook het feit dat je de adresgegevens van deze specialist gewoon op de website terug. De meeste mensen die al eens zaken deden met de specialist noemen werken met AutoVendi de veiligste en snelste manier om van je auto af te komen.

Klantenservice en klachten

Het kost je geen moeite om snel contact te leggen met AutoVendi. Je kunt gewoon bellen en vanwege de zichtbaarheid van het adres is zelfs een brief sturen een optie. Verder kun je uiteraard een e-mail sturen en is AutoVendi eveneens zichtbaar op de sociale media, want je vindt ze onder meer op Facebook, Twitter, Instagram en You Tube.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij weer een stap verder bent gekomen door de beoordelingen van andere mensen en een beter besluit kunt nemen, vragen wij je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het is maar heel even werk en je bewijst anderen er echt een dienst mee. Dat heb je immers zelf aan den lijve ondervonden.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over AutoVendi

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over AutoVendi

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Ikwilvanmijnautoaf logo Ikwilvanmijnautoaf
0 beoordelingen
10
DealKiezer logo DealKiezer
0 beoordelingen
10
Osw.nl logo Osw.nl
0 beoordelingen
10