TUI Cars logo

TUI Cars ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
TUI Cars logo
TUI Cars ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Sixt logo Sixt
17 beoordelingen
4
333Travel logo 333Travel
0 beoordelingen
10
Avis logo Avis
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen TUI Cars

Ben je van plan om binnenkort een wagen te huren op je bestemming met TUI Cars? Dan is het belangrijk om te weten wat je allemaal mag verwachten van dit bedrijf? Lees gerust verder als je meer wilt weten over de beoordelingen van TUI Cars. We hebben heel wat informatie gebundeld en enkele reviews op een rijtje gezet.

Over TUI Cars

TUI Cars is een onderdeel van TUI, dat bekend staat als een van de grootste touroperators te wereld. Bij TUI Cars ligt de focus op het verhuren van auto´s op verschillende bestemmingen. TUI heeft zijn oorsprong in Duitsland waar het in 1968 werd opgericht. De multinational is ondertussen flink gegroeid en heeft nu verschillende vestigingen wereldwijd, waaronder TUI Nederland en TUI België.

Waarom kiezen voor TUI Cars

TUI Cars is een van de grootste aanbieders van huurauto´s over de hele wereld. Zo bieden ze goedkope huurwagens op maar liefst 4000 bestemmingen, en dat in meer dan 80 landen. Zo heb je je wagen klaarstaan in de luchthaven bij aankomst waardoor je meteen op weg kan op je nieuwe bestemming te ontdekken. TUI Cars heeft een groot aanbod aan huurwagens. Deze variëren van een small tot een minivan voor groepen. Als grote speler op de autoverhuurmarkt slaagt TUI Cars er in om huurauto´s aan te bieden aan competitieve prijzen die als goedkoop omschreven mogen worden. Ook het gemak van reserveren is een grote troef. TUI Cars biedt een uitzonderlijke service wat autoverhuur betreft. Zo zijn alle verzekeringen inbegrepen in de standaardprijs en kun je genieten van ongelimiteerde kilometers. Op die manier kom je niet voor onvoorziene kosten te staan wat bij andere autoverhuurbedrijven wel eens het geval kan zijn. Verder geniet je ook van de gekende TUI service waarbij je gratis je reservatie kan annuleren of wijzigen.

Is TUI Cars betrouwbaar?

TUI Cars maakt onderdeel uit van de TUI groep, die al decennialang reizigers goedkope, maar kwalitatieve reizen aanbiedt. De multinational heeft vestigingen in ruim 20 landen wereldwijd en is misschien wel de grootste touroperator ter wereld. Net zoals iedere touroperator is het verzekerd tegen solvabiliteit, waardoor de klant gegarandeerd zijn geld terug krijgt bij faillissement.

Klantenservice en klachten

TUI Cars is een multinationale onderneming waarbij jaarlijks miljoenen reizigers hun auto boeken. Met een dergelijk klantenbestand is het onvermijdelijk dat er klachten voorkomen. Deze gaan vaak over uitzonderlijke situaties omtrent een verzekering, vertraging van levering of iets anders. Toch tracht TUI Cars klachten te voorkomen en op te lossen door het aanbieden van een klantenservice. Zo is het mogelijk om te bellen naar het TUI Customer Service Venter voor persoonlijk advies. Verder is het ook mogelijk om meteen te chatten met een medewerker via de website of Facebook messenger.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden al eens een auto gehuurd met TUI Cars? Dan kun je je ervaring met delen met miljoenen reizigers die hetzelfde idee hebben.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over TUI Cars

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over TUI Cars

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Sixt logo Sixt
17 beoordelingen
4
333Travel logo 333Travel
0 beoordelingen
10
Avis logo Avis
0 beoordelingen
10