TUI Cars logo

TUI Cars reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
TUI Cars reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2166
TUI Cars logo
Website
tuicars.com
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen TUI Cars

Ben je van plan om binnenkort een wagen te huren op je bestemming met TUI Cars? Dan is het belangrijk om te weten wat je allemaal mag verwachten van dit bedrijf? Lees gerust verder als je meer wilt weten over de beoordelingen van TUI Cars. We hebben heel wat informatie gebundeld en enkele reviews op een rijtje gezet.

Over TUI Cars

TUI Cars is een onderdeel van TUI, dat bekend staat als een van de grootste touroperators te wereld. Bij TUI Cars ligt de focus op het verhuren van auto´s op verschillende bestemmingen. TUI heeft zijn oorsprong in Duitsland waar het in 1968 werd opgericht. De multinational is ondertussen flink gegroeid en heeft nu verschillende vestigingen wereldwijd, waaronder TUI Nederland en TUI België.

Waarom kiezen voor TUI Cars

TUI Cars is een van de grootste aanbieders van huurauto´s over de hele wereld. Zo bieden ze goedkope huurwagens op maar liefst 4000 bestemmingen, en dat in meer dan 80 landen. Zo heb je je wagen klaarstaan in de luchthaven bij aankomst waardoor je meteen op weg kan op je nieuwe bestemming te ontdekken. TUI Cars heeft een groot aanbod aan huurwagens. Deze variëren van een small tot een minivan voor groepen. Als grote speler op de autoverhuurmarkt slaagt TUI Cars er in om huurauto´s aan te bieden aan competitieve prijzen die als goedkoop omschreven mogen worden. Ook het gemak van reserveren is een grote troef. TUI Cars biedt een uitzonderlijke service wat autoverhuur betreft. Zo zijn alle verzekeringen inbegrepen in de standaardprijs en kun je genieten van ongelimiteerde kilometers. Op die manier kom je niet voor onvoorziene kosten te staan wat bij andere autoverhuurbedrijven wel eens het geval kan zijn. Verder geniet je ook van de gekende TUI service waarbij je gratis je reservatie kan annuleren of wijzigen.

Is TUI Cars betrouwbaar?

TUI Cars maakt onderdeel uit van de TUI groep, die al decennialang reizigers goedkope, maar kwalitatieve reizen aanbiedt. De multinational heeft vestigingen in ruim 20 landen wereldwijd en is misschien wel de grootste touroperator ter wereld. Net zoals iedere touroperator is het verzekerd tegen solvabiliteit, waardoor de klant gegarandeerd zijn geld terug krijgt bij faillissement.

Klantenservice en klachten

TUI Cars is een multinationale onderneming waarbij jaarlijks miljoenen reizigers hun auto boeken. Met een dergelijk klantenbestand is het onvermijdelijk dat er klachten voorkomen. Deze gaan vaak over uitzonderlijke situaties omtrent een verzekering, vertraging van levering of iets anders. Toch tracht TUI Cars klachten te voorkomen en op te lossen door het aanbieden van een klantenservice. Zo is het mogelijk om te bellen naar het TUI Customer Service Venter voor persoonlijk advies. Verder is het ook mogelijk om meteen te chatten met een medewerker via de website of Facebook messenger.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden al eens een auto gehuurd met TUI Cars? Dan kun je je ervaring met delen met miljoenen reizigers die hetzelfde idee hebben.

Reviews over TUI Cars

Gerelateerde bedrijven

Sixt logo
Sixt
28 beoordelingen
4,5
Alamo logo
Alamo
2 beoordelingen
9
BBI Travel logo
BBI Travel
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met TUI Cars

TUI Cars is geverifieerd door ons expert team. De webshop TUI Cars bestaat al sinds 2003 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is TUI Cars lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via TUI Cars. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

TUI Cars is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van tuicars.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet bertrouwbaar!

Ik was in Canarische eiland en ik zocht in de website van tuicars om een auto te huren voor een paar dagen. Alles ging goed en ik had een lijst van veel verschillende autos die kon ik kiesen. Ik heb voor eenje gekouzen en een bevestiging van bestelling van tuicars gekregen, na een dag nog een email grkregen dat mijn bestelde auto niet beschikbaar is!! Ik ging naar kantoor van de auto verhurdere berdijf en gevraagd naar mijn bestelling. Ze zeiden dat "er geen auto beschikbaar is bij ze en wat Tuicars gaf als resultaten van je zoekopdracht niet betrouwbaar is". Ik had veel planningen maar door FAKE resultaat van Tuicars alles verpest helaas.

Geplaatst op: 14-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sirwan

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Perfect!

Voor 135 euro hebben we een nieuwe Captur gehuurd op het vliegveld van Gran Canaria. Super service, Vriendelijk personeel en alles is verder netjes afgehandeld. Aanrader!

Geplaatst op: 14-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jelle B.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over TUI Cars


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sixt logo
Sixt
28 beoordelingen
4,5
Alamo logo
Alamo
2 beoordelingen
9
BBI Travel logo
BBI Travel
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TUI Cars een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over TUI Cars. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TUI Cars actief?

TUI Cars is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverhuurders en vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TUI Cars reviews? Dan kun je naar de website van TUI Cars gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie