Sunny Cars logo

Sunny Cars reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Sunny Cars reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Sunny Cars logo
Website
sunnycars.nl
Categorie
Autoverhuurders
Bezoek de website

Sunny Cars ervaringen

Sunny cars ervaringen geven je een uitstekend beeld hoe het bedrijf precies is. Andere consumenten die al eens in aanraking met het bedrijf zijn geweest weten dit tenslotte het best. Of je nou een auto nodig hebt voor je vakantie, feestje of gewoon omdat je er even een nodig hebt. In alle gevallen wil je zeker weten dat je goed verzekerd bent en je een goede auto onder je kont krijgt! Het laatste waar je tenslotte op zit te wachten is dat je langs de weg stil komt te staan.

Ben jij opzoek naar Sunny Cars ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten? Dan is dit zeker geen onverstandige keuze! Bij een auto huren zitten namelijk veel prijs, kwaliteit en service verschillen. Als jij als consument dan zoveel geld uitgeeft, wil je er wel zeker van zijn dat jouw autoverhuurder de juiste is! Lees hieronder alle Sunny Cars ervaringen van andere consumenten. Bepaal aan de hand van deze Sunny Cars ervaringen vervolgens zelf of Sunny Cars voor u de juiste autoverhuurder is!

Over Sunny Cars

Sunny Cars deed in 1991 haar intreden onder leiding van Kai Sannwald. Met op dit moment meer dan 70 werknemers en in 7 verschillende landen actief te zijn is Sunny Cars tot een volwaardig autoverhuurbedrijf. Sunny Cars is een bemiddelaar in All-in autoverhuur. Dit betekend dat het bedrijf zelf geen auto's in bezit heeft, maar contracten heeft met autoverhuurder over de hele wereld die voldoen aan hun strenge kwaliteitseisen. Hierdoor kan Sunny Cars overal te wereld auto's verhuren en een lage prijs waarborgen. De verzekeringsvoorwaarde zijn bij Sunny Cars ontzettend goed te noemen. Zo krijg je bij schade of diefstal zal Sunny Cars je eigenschaden terugbetalen. Bovendien word er standaard een aanvullende WA-verzekering afgesloten.

Sunny Cars ervaringen plaatsen

Heb jij nou al Sunny Cars ervaringen? Help andere consumenten dan door jou Sunny Cars ervaringen te plaatsen. Consumenten kunnen hierdoor een keuze maken op Sunny Cars ervaringen van andere consumenten. Hierdoor komen deze consumenten niet voor verassingen te staan en behoud het ze voor de nodige problemen.

 

Gerelateerde bedrijven

Ben logo
Ben
202 beoordelingen
7,9
MTV Mobile logo
MTV Mobile
3 beoordelingen
8,7
Hollands nieuwe logo
Hollands nieuwe
8 beoordelingen
6
7,9
75% zou hier weer kopen
25 beoordelingen
Onze beoordeling over sunnycars.nl

Ons team van experts heeft Sunny Cars geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Sunny Cars bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Sunny Cars is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Sunny Cars is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van sunnycars.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Sunny Cars.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
uitstekend

Voor het eerst auto gehuurd via Sunny Cars en nooit meer anders! Wat zijn wij toch goed geholpen. Wij hebben 5 dagen auto gehuurd op Sicilië via Sicily by Car. Op laatste dag troffen wij onze auto beschadigd aan op de parkeerplaats. Met paniek Sunny gebeld en die heeft ons gerust gesteld en uitstekend geïnformeerd. Bij het inleveren is alles top gegaan en wij hoefden 0,0 te betalen en kregen zelfs onze borg terug omdat er werd verteld dat sunny dat verder afhandelt. Wij huren vanaf nu nog alleen maar bij sunny Cars en zullen iedereen dit ook aanraden. Wil je letterlijk zonder enige zorgen auto huren moet je bij sunny zijn!

Geplaatst op: 21-06-2019
Geschreven door: Magdalena

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
dik tevreden

Al jaren maken we gebruik van Sunnycars voor het huren van een auto op vakantie, dit tot volle tevredenheid;

Een all-inclusive verzekering, waarbij we ook geen last hebben van het "aansmeren"van verzekeringen bij het ophaalpunt.

Prima, nette en duidelijke afhandeling van het papierwerk bij het ophaalpunt.

Tot nu toe een prima auto gekregen en altijd groter en luxer dan we hebben gereserveerd.

Onze zoon die altijd zonder creditcard een auto reserveert, is ook dik tevreden.

Kortom, voor ons alleen nog maar Sunnycars!

Geplaatst op: 26-01-2018
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niks geen problemen gehad!

Zo als het klokje thuis tikt tikt het ook bij Sunny Cars!

Geplaatst op: 09-01-2018
Geschreven door: Waldo V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ref.7078014

Reis Kreta met Eliza was here: huurauto inbegrepen van Hertz via Sunny Cars.
Wij hadden een aanrijding met vluchtmisdrijf.
Hebben bij terugkomst op maandag de schriftelijke aangifte gedaan (reeds voordien telefonisch aangegeven) aan Sunny Cars en op dinsdag reeds bericht ontvangen dat de schade werd terugbetaald.

Uitstekende service.

Geplaatst op: 09-07-2017
Geschreven door: Lobbestael-Pollet

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kleine schade en netjes afgehandeld

Wij voelde de bui wel aankomen. Op onze vakantie pikte we de auto op nadat we geland waren en tot onze verbazing kregen we hem zo mee. Hoefde dus niet opeens wat bij te betalen wat bij Europcar wel vaak gebeeurde.

Na een gezellige avond halverwege onze vakantie kwamen we terug bij onze auto en zagen we dat onze spiegel wat schade had. Waarschijnlijk een brommer ofzo tegenaan gereden, want daar zijn er tal van in griekenland.

Ik heb contact opgenomen met Sunnycars en na een standaard praatje over de shade vroegen zei of we nog vervangend vervoer nodig hadden. Aangezien het om een paar krasjes ging leek mij dit niet nodig.

Aan het einde van onze vakantie leverde ik toch de auto in met de gedachten dat er nog een aap uit de mauw moest komen maar dit gebeurde helemaal niet. Ze hebben de schade bekeken en alles is netjes afgerond en zonder een euro extra te betalen konden we onze heerlijk vakantie afsluiten.

Hierbij een Pluim aan dit top bedrijf! Zo kan het dus ook (y)

Geplaatst op: 16-01-2017
Geschreven door: Bert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Auto gehuurd in frankrijk

Wij hebben met 2 vrienden een auto gehuurd in Frankrijk. Waren hier een beetje angstig voor, omdat we toch af en toe rare geluiden hoorde. Maar bij ons is alles 100% goed verlopen. We hadden de auto van te voren besproken en alles geregeld en konden hem zo ophalen naar alle benodigde papieren. Ook bij terugkomst waren er geen rare dingen en mochten we na de controle weer weg.

Geplaatst op: 12-10-2016
Geschreven door: Peter &.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
gewoon perfect

Via Sunny Cars een huurauto voor 2 weken geregeld op Gran Canaria.
we mpesten ons melden bij de balie van Hertz autoverhuur. De vriendelijke medewerker achter de balie was corect en snel geen gezeur over extra verzekeringen. We hadden een auto met premium pakket geboekt en kregen een nieuwe auto uit een duurdere klasse.We moesten €100 borg betalen via onze creditcard.
Bij inlevering van de auto was alles binnen 5min geregeld en stond de borg de volgende dag al op onze rekening. Je betaalt misschien iets meer bij Sunny Cars maar dat is het meer dan waard.

Geplaatst op: 05-07-2016
Geschreven door: Marcel

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Barcelona was heerlijk met huurauto

Wij hebben na het landen direct een auto gehuurd en het was heerlijk. Barcelona is vrij groot en met de auto kan je echt heerlijk de stad verkennen. HIerdoor konden we ook lekker langs de kust rijden met onze open dak. Wel even goed opletten dat je een duidelijke afspraak maakt over de prijs en niet voor onverwachte verassingen komt te staan als je de auto terug brent. Bij ons was alles dan ook duidelijk en geen rare poes pas.

Geplaatst op: 12-05-2016
Geschreven door: Edgar D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Meerdere jaren erg tevreden

Wij boeken ieder jaar een vakantie naar Portugal en elk jaar hebben we een auto gehuurd welke klaarstaat bij de vluchthaven. We ondervinden vaak een prima service en hebebn dan ook geen klachten over Sunny Cars. De auto is altijd erg goed en wij genieten vanaf het moment dat we in de auto stappen van het echte vakantiegevoel.

Geplaatst op: 06-01-2016
Geschreven door: D P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden en echt te vertrouwen

Wij boeken al jaren via Sunnycars en zijn echt altijd tevreden. Supper gemakkelijk en een snelle afhandeling

Geplaatst op: 12-11-2015
Geschreven door: Saskia

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goeie verzekering op de auto

In vergelijking met andere huur auto aanbieders heeft Sunnycars de beste autoverzekering. Iets wat veel mensen over het hoofd zien. We hebben een auto in Amerika gehuurd via Sunnycars. En vooraf zeiden ze al dat het verstandig was om goed naar de verzekering te kijken. Bij Sunnycars is deze verreweg het beste. Iets wat wel lekker is als je rustig op vakantie wil naar een land waar claims de pan uit kunnen schieten.

Geplaatst op: 13-07-2015
Geschreven door: Daan E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles goed en netjes verzekerd

Als ik naar het buitenland ga regel ik altijd zoveel mogelijk al in Nederland. Zo ook met het huren van een auto. Ik heb vanuit Nederland een auto gehuurd bij Sunny cars (via de ANWB) en dit was gewoon top. Alles is netjes meeverzekerd en je kan best veel overleggen over bijvoorbeeld het ophalen van de auto en het inleveren van de sleutel. De auto was erge netjes en zoals beloofd. De auto inleveren verliep ook allemaal soepel en stond niet voor gekke verassingen.

Geplaatst op: 16-06-2015
Geschreven door: Dino

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig gehad in spanje met een auto van Sunnycars

Wij hadden op 03-01-2015 een auto gehuurd bij SunnyCars om eens heerlijk van het landschap in Spanje te genieten. De auto ophalen duurde wat langer als verwacht, omdat we wel de nodige formulieren nog moesten invullen maargoed. Toen we de auto hadden hebben we okal was het neit al te warm heerlijk genoten van Spanje. Wat een otnzettend prachtig land blijft het toch als je van de toeristische plekken af gaat. Voor de rest hebben we bij het inleveren van de auto geen enkel probleem ondervonden en hebben we echt alleen maar kunnen genieten.

Geplaatst op: 15-01-2015
Geschreven door: Erik

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service waar voor je geld!

Wij waren opzoek naar een autoverhuurder welke niet perse de aller goedkoopste is, maar vooral de beste. Wij wouden gewoon dat als we een auto huurde we goed verzekerd waren en niet als we vervolgens een probleem kregen we in de problemen kwamen. Bij Sunnycars is het zo dat als je een auto huurd je gewoon volledig verzekerd bent en wat er dan ook gebeurd gewoon goed gedekt bent. Daarnaast vonden wij het personeel erg vriendelijk en legde ze alles netjes uit.

Geplaatst op: 12-10-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima dienst in Zuid-afrika

Wij zijn met ze tweeen naar Zuid-Afrika geweest en hebben daar een heerlijke vakantie gehad! Wij hebben wel even getwijfeld waar we onze auto gingen huren, omdat we zeker wouden zijn dat we goed verzekerd zouden zijn. Uiteindelijk dus voor Sunny cars gekozen, omdat we hier een totale dekking voor kregen. Heben dan uiteindelijk geen enkel probleme gehad en alles is keurig verlopen!

Geplaatst op: 04-09-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zijn goedkopere aanbieders

Bij het boeken van mijn vakantie naar Marbella ook een auto gehuurd via Sunny Cars. Deze werd min of meer aangeboden in combinatie met mijn vakantie. Het is een prima aanbieder maar er zijn goedkopere in de markt.

Geplaatst op: 16-11-2014
Geschreven door: Sander D.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen of slechte klachtenbehandeling

We hebben een auto gehuurd in Malaga voor 2 weken van 1/7 tot 15/7.
Alles verliep heel vlot van de boeking tot de afhaling.
Echter 4 weken na de inlevering kwam er geheel onverwacht nog een rekening van Hertz Malaga.
De auto was onbeschadigd en met volle tank ingeleverd.
We hadden dus totaal geen idee van waarom deze extra rekening. Onmiddellijk is dit gemeld aan Sunny Cars met de vraag - hoe/wat/waarom deze extra rekening.
Ik heb ondertussen al een paar keer geïnformeerd naar de stand van zaken (email + telefonisch).
Telkens krijg je wel direct antwoord dat je vraag goed ontvangen is maar verder hoor je helemaal niks meer.
Ik heb dan maar zelf via de hoofdzetel van Hertz navraag gedaan en ondertussen is alles uitgeklaard.

Geplaatst op: 30-09-2016
Geschreven door: Staf

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Top auto! Heel klein beetje bittere nasmaak

De auto was super! Heb over de kwaliteit en prijs dan ook totaal geeen klachten over Sunny Cars echt een super auto gehad waar we twee weken heerlijk in rond hebben kunnen rijden.

Helaas kwamen we bij thuiskomst toch nog een nahefing tegen welke niet vooraf was gecommuniceerd. Ik ben dus even gaan kijken en vond deze wel ergens vermeld, maar niet heel erg duidelijk. Was wel zo netjes geweest als alles gewoon netjes in een oogopslag vermeld was. Zo heb je toch na een fantische ervaring een bittere nasmaak

Geplaatst op: 18-03-2015
Geschreven door: Fred

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte communicatie

Tot 5x toe per mail gevraagd hoe het werkt met contant betaalde borg als je inlevert buiten openingstijden. Nooit goed gelezen en
dus geen antwoord. Toen ik zei het op te geven, wel excuses maar nog steeds niet het antwoord! Hebben het nu maar geregeld met 2e creditcard op naam van hoofdbestuurder.
Door de monopolie en zekerheid van geen gedoe ter plaatse toch geboekt maar zeer onbevredigend.

Geplaatst op: 01-12-2019
Geschreven door: Leny

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte klanten service

Met vele boekingen voor autohuur in diverse europese landen via Sunny Cars altijd een tevreden klant geweest. Helaas wordt er géén actie ondernomen tegen zogenaamde goed geselecteerde partners die ter plaatse toch een extra verzekering door de neus boren. Dit is ons 1 maal overkomen in Leeds UK. Telefonisch contact met de klanten service levert niets op. Tot onze spijt laat Sunny Cars ook klanten in de kou staan met een onterechte afschrijving door in ons geval Win-Rent Florence It.(sept 2018) De ``goed ontvangen`` meldingen van de klantenservice zijn een lachertje, er wordt naar onze mening weinig of niets ondernomen om een klacht op te lossen. Tijd rekken en uiteindelijk met dit als eind oordeel te komen(letterlijke tekst ):
``De verhuurder heeft aangegeven dat u belast bent voor een extra bestuurder. De extra bestuurder is niet geboekt in het gekozen pakket.
Deze kosten mag de verhuurder in rekening brengen.`` HUH !! ?? Extra bestuurder ? Wie dan? Nee is/was er ook niet. Alle bijbehorende documenten en voorwaarden opgevraagd omtrend deze ``spook`` bestuurder maar tot op heden géén antwoord. Als redmiddel de hulp in geroepen van de credit card maatschappij die keurig binnen een nette periode met alle aangeleverde papieren het geld hebben terug gevorderd en terug gestort. Wij zullen voor onze volgende boekingen helaas moeten uitwijken en hopen hier op een betere service. Het zou Sunny Cars sieren om deze zogenaamde geselecteerde partners beter door te lichten en op locatie ook de omstandigheden en afhandelingen te volgen. De klantensercice van Sunny Cars is de naam klantenservice niet waardig.

Geplaatst op: 22-12-2018
Geschreven door: Fam. A.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Duur autostoeltje

Auto was prima. Echter bleek naderhand dat de huur van een autostoeltje voor 7 dagen maar liefst 83,49 euro was!!!! Hiervoor kan je bijna een nieuwe kopen. Daarnaast berekend sunnycars na het inleveren van de auto nog eens 10 euro extra kosten zonder aanwijsbare reden. Waarover ook nog eens 21% btw betaald moet worden.
Al met al dus toch nog een dure huurauto. Maar ja de prijs van het autostoeltje stond wel ergens in de kleine lettertjes.....

Geplaatst op: 01-12-2015
Geschreven door: Rinske

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
slechte afhandeling bij autoverhuur Tenerife Zuid

Alles was verder goed geregeld. Bij terugkomst in Nederland kreeg ik een factuur van 59,00 voor het aftanken van de auto terwijl ik dit net had gedaan voor het inleverpunt. Duidelijk op papier dat we hem vol zouden inleveren. Kan alleen een e-mail sturen want bellen helpt niet.
Slechte zaak. Laatste keer dat ik hier een auto heb gehuurd. 2 de keer bellen namen ze al niet meer op. waarschijnlijk herkenden ze het nummer

Geplaatst op: 03-01-2020
Geschreven door: Eduard

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen hulp bij oplichting!

Voorheen altijd tevreden klant geweest bij Sunny Cars. Echter zijn we deze keer opgelicht door de verhuurder Europcar in Malaga die Sunny Cars voor ons heeft geboekt. Wij hebben de voucher ingeleverd en het contract (dat bij aankomst klaar lag) bij ze getekend zoals Sunny Cars ons heeft verteld en nu wordt er een meerprijs van 484,00 van onze creditcard afgeschreven. Ons werd verteld dat onze klasse er niet meer was, maar we zijn niet ingelicht over een meerprijs. In mijn beleving doet Sunny Cars er te weinig aan om dit recht te zetten. Zeker vanwege het feit dat het algemeen bekend is dat Europcar Malaga dit probeert. Ik kreeg in eerste instantie antwoord dat ze niks voor me konden doen. Na veel aanhouden gaan ze alsnog weer contact opnemen met Europcar. Dat de autohuur van 381,00 naar 865,00 gaat is natuurlijk buiten alle proporties! Nu bijna twee weken verder en niks meer gehoord van Sunny Cars. Ze laten hun klanten gewoon barsten in dit soort situaties.

Geplaatst op: 03-06-2019
Geschreven door: Roos

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Als het erop aankomt, zijn de reclame kreten van Sunny Cars loze kreten

Voor de periode tussen 23 december tot 6 januari, had ik via Sunny Cars een auto gehuurd voor een rondreis beginnend en eindigend bij Malaga airport. Als vaste klant van Sunny Cars (2 keer per jaar) ben ik altijd vanuit gegaan dat ik het beste verzekerd was, mocht het nodig zijn.

Op 26 december in Granada kwam buiten mijn schuld in eens een beweegbare paal uit de weg en beschadigde het de radiator van de auto. Om geen verdere schade aan de motor te veroorzaken, heb ik de auto aan de kant gezet en zowel Sunny Cars als het lokale verhuurbedrijf (CarGest) gebeld. De auto zou worden opgehaald.
Tegen mijn verwachting in bleek ik op geen enkele wijze recht te hebben op een vervangende auto! Men kondigde aan, dat wij zouden worden opgehaald door een taxi die ons zal terugbrengen naar Malaga om zelf een andere auto op te halen. Ik heb beide bedrijven uitgelegd, dat ik zowel Granada als Cordoba reserveringen had, waardoor ik de reis niet kon onderbreken. Bovendien stond ik op dat moment samen met mijn vrouw en drie kleine kinderen en bagage langs de weg in de stromende regen. Geen enkel begrip, een gesprek was onmogelijk. De medewerkers van zowel Sunny Cars als CarGest die ik aan de lijn kreeg, herhaalden steeds de zelfde zin zonder in te gaan op onze situatie.

Op 27 december kondigde CarGest op eens aan, dat ik de dag daarna zal worden opgehaald door een taxi, die mij naar een andere autoverhuurbedrijf bij het treinstation in Granada zal brengen. Daar zou ik een auto krijgen waarmee ik door het doolhof van de nauwe straten van het centrum van Granada terug kon rijden naar mijn gezin om hen op te halen. Vervolgens moest ik naar Malaga airport rijden, om daar een vervangende auto te krijgen. En oh ja: de benzine- en tolkosten waren voor mijn eigen rekening.
Daarop belde ik Sunny Cars om dit te bespreken. De medewerker die ik aan de lijn kreeg bleef mij onderbreken en liet mij steeds niet uitpraten. Toen ik haar vroeg om daarmee op te houden en eerst naar mijn verhaal te luisteren, werd mevrouw boos en gooide de hoorn neer. Tot mijn verbijstering kon geen hulp meer verwachten van Sunny Cars.

De ochtend daarna moesten we het appartement verlaten. In de stromende regen stonden we weer op straat op die taxi te wachten die maar niet kwam. Na 1 uur belde ik weer CarGest. CarGest beweerde dat de taxi was geweest en zelfs had getoeterd maar wij waren er niet! Na een half uur kwam de taxi met de excuses van de chauffeur dat hij te laat was. En de kinderen die in de regen stonden mochten ook mee. Bij het treinstation van Granada, kregen we de sleutels van een auto die twee straten verderop was geparkeerd. Weer stonden we in de regen op straat met drie kleine kinderen en bagage.

De reclamekreten van Sunny Cars zijn: ‘direct en all inclusief verzekerd’ en: ‘zorgeloze autohuur; dat is waar wij voor staan. Daarom is je huurauto bij ons standaard optimaal verzekerd. Bij Sunny Cars hanteren we de Rent a Smile filosofie. Voor ons is er niets belangrijker dan tevreden klanten die in een 100% zorgeloze huurauto van hun vakantie kunnen genieten.’

Behalve de extrakosten heeft deze behandeling ons veel, heel veel stress bezorgd tijdens een reis die een onbezorgde vakantie had moeten zijn. Een van de kinderen raakte verkouden en we raakten één dag van onze vakantie kwijt.
Maar boven alles heeft het mij bijzonder geraakt dat een meisje, dat mijn dochter kan zijn in een noodgeval mij zo beledigt door de hoorn neer te gooien. En dat ook nog namens een bedrijf doet dat zich professioneel noemt en de beste garantievoorwaarden beweert te hebben.

Om deze klacht hoeven wij nergens voor gecompenseerd te worden. Wij hoeven geen waardebonnen of vergoedingen van geen van deze twee bedrijven te hebben. Met geld maakt u het niet goed. Ons als klant bent u sowieso voor goed kwijt.
Onze enige wens is, mocht er in een van deze twee bedrijven überhaupt iemand zijn die zich verantwoordelijk voelt, dat hij/ zij zich diep, diep schaamt.

Geplaatst op: 08-01-2018
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Sunny Cars


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Ben logo
Ben
202 beoordelingen
7,9
MTV Mobile logo
MTV Mobile
3 beoordelingen
8,7
Hollands nieuwe logo
Hollands nieuwe
8 beoordelingen
6

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sunny Cars een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 25 beoordelingen geplaatst over Sunny Cars. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,9 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sunny Cars actief?

Sunny Cars is vooral actief in de categorie autoverhuurders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sunny Cars reviews? Dan kun je naar de website van Sunny Cars gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie