Sunny Cars logo

Sunny Cars reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Sunny Cars reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
92
Sunny Cars logo
Website
sunnycars.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Sunny Cars reviews

Ga jij binnenkort op vakantie en wil jij op de plaats van bestemming een auto huren? Dat is mogelijk en er zijn genoeg aanbieders die de autoverhuur op jouw vakantieadres regelen. Als je op zoek gaat naar een betrouwbare partij dan kom je al snel op de website van Sunny Cars terecht. Een specialist die de zonnige kant van autohuur laat zien en de huur op jouw vakantiebestemming van A tot Z regelt. Maar hoe weet je zeker dat het een betrouwbaar bedrijf is en dat zij de beloftes die zij doen waarmaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben Sunny Cars beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over Sunny Cars, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van Sunny Cars? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

Sunny Cars ervaringen

Ons team van experts heeft Sunny Cars deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en is opgericht door Kai Sannwald. Vanaf 1990 specialiseerde hij zich in het aanbieden van huurauto’s op vakantiebestemmingen, bouwde een online reserveringssysteem en bracht dit hoogstpersoonlijk onder de aandacht bij alle Duitse reisbureaus.

De uitbreiding naar Nederland was al snel een fout toen een Duitse klant aan Kai vroeg of hij ook een partner voor de autohuur op de Nederlandse markt wilde zijn en binnen een paar weken was ook Sunny Cars Nederland een feit! Inmiddels opereert het bedrijf in landen, zoals Duitsland en Nederland, maar ook in België, Zwitserland en Oostenrijk. 

De website van Sunny Cars is niet alleen beveiligd, maar ook overzichtelijk. Op de homepage kan je al direct zoeken naar geschikte huurauto’s op basis van een plaatsnaam of een land. Het grote voordeel is dat getoonde huurprijzen all-inclusive zijn en tot maximaal 4 uur voor aanvang de reservering nog kunt wijzigen of annuleren. Alle welbekende betalingsmethoden, zoals iDeal of met creditcard zijn aanwezig terwijl Sunny Cars is aangesloten bij de ANVR en SGR.

Over Sunny Cars

Sunny Cars heeft meer dan 20 jaar ervaring en is daarmee een gevestigde speler in de autohuur markt. Hun motto is “huren met een glimlach” en bieden een ruim assortiment van huurauto’s op jouw vakantiebestemming aan. 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Wanneer je een auto huurt op jouw vakantiebestemming wil je natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Daarom biedt Sunny Cars auto’s te huur aan volgens het all-inclusive principe. Dat houdt in dat alle verzekeringen zijn inbegrepen, het eigen risico bij schade wordt terugbetaald en dat je gratis kunt wijzigen en annuleren. Tot maximaal 4 uur voor aanvang van de huurperiode. 

Service van Sunny Cars

Heb je hulp nodig? De klantenservice staat je graag telefonisch te woord! Wanneer je vragen hebt, een wijziging wilt doorgeven of een reservering wilt plaatsen. Wanneer je een auto huurt en op de plaats van bestemming hulp nodig hebt, kan je de Nederlandse sprekende supportdesk 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. 

Betalingsmogelijkheden

Bij Sunny Cars kan je online veilig afrekenen met iDeal of creditcard. Je betaalt het volledige huurbedrag inclusief de borgsom in één keer en je kunt geen aanbetaling doen. Een bankoverschrijving is ook mogelijk, maar Sunny Cars prefereert een betaling met iDeal of creditcard, omdat het niet alleen sneller, maar ook veiliger is.

Gebruiksvriendelijkheid website Sunny Cars

Sunny Cars heeft een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Met een duidelijke navigatie en de mogelijkheid om direct een geschikte auto op jouw vakantiebestemming te vinden. Daarnaast hebben zij een uitgebreid overzicht van veelgestelde vragen waar je antwoorden op deze vragen kunt terugvinden.  De website is beveiligd met een SSL/TLC-certificaat dat te herkennen is aan het slotje dat voor de URL van de website in de browserbalk staat. Zo kan je veilig inloggen en online afrekenen. 

Is Sunny Cars betrouwbaar?

Bosch Bedding is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is Sunny Cars ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast bieden ze erkende betalingsmethoden aan. 

Met meer dan 20 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten, is Sunny Cars nog altijd groeiende en hun moto is “huren met een glimlach”.  Zij willen klanten - die op hun vakantiebestemming graag een auto willen huren - volledig ontzorgen. De reviews over Sunny Cars zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden Sunny Cars

Een opvallend punt is dat Sunny Cars niet alleen maar auto’s aanbiedt, maar ook een heel breed pakket aan extra services aanbieden. Daaronder kan je kiezen voor een Tentpakket. Dat inhoudt dat je jouw kampeerbenodigdheden niet hoeft mee te nemen. Deze liggen al voor je klaar wanneer je de auto gaat ophalen. 

Andere services bevatten zaken, zoals de flexservice waarbij je kosteloos en vlak voor aanvang van de huurperiode je reservering kan wijzigen of annuleren en de Geen waarborg service waarbij je op locatie de waarborg niet met creditcard of contant hoeft te voldoen. 

Contact opnemen met Sunny Cars

Contact opnemen met Sunny Cars is geen probleem. Ze zijn telefonisch bereikbaar en je kan ze ook een e-mail sturen. Daarnaast kan je tijdens jouw vakantie 24 uur per dag en 7 dagen in de week contact opnemen met de supportdesk als er problemen of vragen zijn. 

Klantenservice en klachten

Sunny Cars  heeft een gespecialiseerde klantenservice die jou kunnen helpen bij klachten en ze staan voor je klaar om je te helpen als dat nodig is. Sunny Cars is goed bereikbaar en bieden voldoende opties in hoe je contact met hen kunt opnemen. De supportdesk voor huurders is daarnaast 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Sunny Cars? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over Sunny Cars compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met Sunny Cars. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over Sunny Cars

Gerelateerde bedrijven

Sixt logo
Sixt
29 beoordelingen
4,7
Europcar logo
Europcar
16 beoordelingen
4
BBI Travel logo
BBI Travel
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

7,0
63% zou hier weer kopen
57 beoordelingen
Onze beoordeling over Sunny Cars

Ons team van experts heeft Sunny Cars geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Sunny Cars bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Sunny Cars is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Sunny Cars is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van sunnycars.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Sunny Cars.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Illegal and unethical business practices, deceiving to customers

Illegal and unethical business practices, deceiving customers.

I reserved a car from the Netherlands for a holiday in Spain and paid all costs. Upon arriving in Spain i was told i was getting an upgrade and had to pay a risk deposit for the upgrade, which i did.
when i returned the car, and was expecting my deposit to be paid back, it wasn't. Contacted customer service and after 5 weeks waiting they informed me that I have paid in Spain not for a deposit but for a risk insurance.
Their representative in Spain communicated with me in English only, and he explained that I had to pay an extra deposit. The written invoice however was in Spanish, and when i signed it, I was not aware that he has very deceitfully put in there that i was purchasing an insurance.
Sunnycars refuses to resolve the issue.

Geplaatst op: 25-05-2023
Laatst bewerkt op: 25-05-2023
Geschreven door: Andre H.

4 / 10
1/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen klantenservice

Eerlijk gezegd is 1 ster nog teveel maar oke.
Korte versie; vind je het prima om een auto te huren bij een bedrijf dat 0 klantenservices heeft, nergens op reageert en je het niet erg vind om € 6.000,- te betalen voor een huurauto van 3 weken, vooral boeken.

Mijn verhaal;
Begin maart land ik na een lange vlucht om 6 uur in de ochtend aan op Auckland NZ. Ik had extra betaald voor ophalen buiten kantoortijden. Ik belde naar het bedrijf zoals aangegeven op mijn voucher, maar ik was niet bij ze bekend, dus ze kwamen me niet ophalen. Ik moest maar wachten tot 8:30 zodra hun kantoor open ging. Braaf nog 2,5 uur gewacht op de airport tot ik eindelijk het kantoor kon bellen. Daar werd mij verteld dat Sunnycars mijn auto had geannuleerd, dus ze hadden geen auto voor mij. Erg vreemd, want alles vanuit Sunny was bevestigd aan mij en ik hD alles betaald. Sunnycars gebeld, hun NOODhulplijn. Helaas konden ze me niet helpen. Het was avond in NL (geen idee wat dat er mee te maken had maar oke…) dus ze konden niets doen. Ik moest zelf maar een andere auto huren ergens en later de kosten declareren. De volgende dag zal ik gebeld worden door hun kantoor en zal er een andere auto geregeld worden. Ik ben ieder huurkantoor op de luchthaven af gegaan, maar niemand had een auto beschikbaar. Al die tijd hun hulplijn aan de lijn gehad, die zei dat ik maar een hotel op de airport moest boeken en dat er de volgende ochtend een andere auto klaar zal staan. Dit maar gedaan. De volgende ochtend (in NL) moest ik zelf weer contact zoeken want ik werd niet gebeld. Nee het kantoor kon niets voor me doen want nu was het avond in NZ dus alle huurkantoren waren dicht. Dus ik moest zelf maar wat regelen en geduld hebben. Dit ging 4 dagen zo door. Uiteindelijk heb ik hun werk moeten doen en heb ik zelf lokaal een andere auto kunnen huren, die natuurlijk last minute veel duurder was dan de maanden van te voren geboekte auto bij Sunny Cars. Uiteindelijk heb ik € 4.000,- aan extra kosten moeten maken voor een huurperiode van 21 dagen. Totaal € 6.000,- voor 3 weken huur. Het geld heb ik nog steeds niet terug ontvangen van Sunnycars, zij reageren helemaal nergens op. Ik heb inmiddels mijn rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld want dit is niet oke.
Ze hebben geld van mijn ontvangen voor een auto die ze nooit geleverd hebben.
Ze hebben 0 hulp geboden.
Ik heb 4 dagen van mijn vakantie in een hotel bij de airport doorgebracht.
Doordat ik 4 dagen ben kwijt geraakt heb ik veel niet kunnen zien en doen. Nieuw Zeeland ligt niet naast de deur dus ik kom hier zo snel niet meer.
Ik heb bijna mijn hele vakantiebudget moeten spenderen aan een auto die ik al betaald had waardoor ik veel activiteiten heb moeten laten.

Al met al is mijn vakantie flink verpest, en maanden later moet ik alsnog heel veel energie verbruiken om mijn geld terug te krijgen door een fout van hun.
Gelukkig voor mij heb ik alle telefoongesprekken opgenomen waarin zij zeggen al mijn extra kosten te vergoeden, dus desnoods moet ga ik naar de rechter maar mijn geld krijg ik terug. Zo makkelijk komen ze niet van mij af.

Maar deze klant zijn zij kwijt ik zal NOOIT meer via hun boeken. Een fout kan gemaakt worden maar als je weigert het op te lossen ben je echt een but bedrijf…..

Geplaatst op: 15-05-2023
Laatst bewerkt op: 15-05-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zorgeloos en betrouwbaar autohuren op vakantie

Vorig jaar in Mauritius via SunnyCars een auto gehuurd. Levering via een lokale partij, ouder autootje met wat schade maar reed verder prima, en door de extra garanties van sunnycars zorgeloos rondgereden. Afgelopen week weer via sunnycars een auto gehuurd in Ibiza, dit keer via eiropecar een gloednieuwe fiat500. Weer net zo soepel en zorgeloos mee rondgereden. Heel anders dan vroeger zakelijk via een van de grote verhuurders huren, voor elke kleinigheid werd er wel iets in rekening gebracht of was het een boel geregel. Aanrader dus.

Geplaatst op: 28-04-2023
Laatst bewerkt op: 28-04-2023
Geschreven door: Rob S.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer teleurstellend

Na het boeken van een auto bleek deze er niet te zijn bij aankomst.
Bij het gedoe bij de balie natuurlijk gelijk het SunnyCars noodnummer gebeld. de medewerker van Sunnycars sprak slecht engels en had weinig toe te voegen aan de discussie met de baliemedewerker van de verhuurder. Uiteindelijk op zijn advies een duurdere auto geaccepteerd en met het advies om te klagen via een link die hij mij gemaild heeft.
bij thuiskomst gereclameerd bij Sunnycars. maar die zijn niet van plan het teveel betaalde terug te betalen.
Je betaalt bij hun dus voor diensten die je uiteindelijk niet gaat krijgen. Dus hier gaan we nooit meer boeken.

Geplaatst op: 02-03-2023
Laatst bewerkt op: 07-03-2023
Geschreven door: Winny H.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
profielfoto Winny H.
Winny H.
07-03-2023
Update 7 maart. Vandaag door Sunnycars gebeld en na uitleg van hetgeen er gebeurd is heeft Sunnycars besloten hetvteveel betaalde te vergoeden. Dus uiteindelijk naar tevredenheid opgelost.
profielfoto Winny H.
Customer service ongelooflijk onbeschoft

We bellen om enkele onduidelijkheden in contract met plaatselijk verhuurder door te nemen. Mw heeft heel veel moeite om eea meer dan twee keer uit te leggen. “Dat heb ik nu al twee keer gezegd!” en dreigt de telefoon op de haak te gooien….Mw voert hoge, kwade toon. Héél onplezierig!

Geplaatst op: 18-02-2023
Laatst bewerkt op: 18-02-2023
Geschreven door: Dick

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Achteraf toch nog kosten in rekening gebracht

Let op bij het boeken bij Sunny Cars. Je denkt dat alles afgedekt is qua kosten maar dat is niet zo. Op Sicilië heeft Sunny Cars dit uitbesteed aan een locale verhuurder. Na één uur vertraging met het vliegtuig en anderhalf uur wachten aan de balie vooraleer je aan de beurt bent blijkt achteraf dat dit buiten kantooruren viel. Geen melding van Sunny Cars ontvangen en houden zomaar €50,00 op je creditcard. Gebeld met Sunny Cars waarom er nog eens geld werd ingehouden. Het is erg druk op dit moment dus u krijgt een link en binnen een maand krijgt u van ons een reactie. U begrijpt al dat ik geen reactie heb gekregen dus wederom de klantenservice gebeld. U bent aangekomen na kantoortijd en hiervoor zijn de kosten in rekening gebracht. Mevrouw van de klantenservice meegedeeld dat dit buiten onze schuld is en indien wij niet anderhalf uur moesten wachten op een auto dit binnen kantoortijd zou zijn. Heb tevens aangegeven dat bij de afhandeling weer complete formulieren moesten invullen. Dan snap je waarom dit zolang moet duren. Op een schofterige toon kreeg ik de mededeling…. Ja als wij aan iedereen deze kosten moeten terugbetalen als ze buiten de eigen schuld te laat arriveren dan kunnen we tent wel opdoeken. Voor ons dus de laatste keer met Sunny Cars!

Geplaatst op: 27-11-2022
Laatst bewerkt op: 27-11-2022
Geschreven door: Rob V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht!!!!

Problemen komen overal voor, dat hou je niet tegen! Maar het is de manier van omgaan met die problemen, je hulp bieden ect! Dat kent men bij Sunny Cars niet! Je komt dan terecht bij de afdeling customer care maar die weigeren om dan verder te communiceren! Je krijgt wel een cliché mail van we zetten het in de zesde versnelling, we geven plankgas en de bekende zonnige groet ( en dat is het dan) Je betaald bij Sunny Cars voor FastLane ( verhaal klopt niet want je moet toch alles opnieuw invullen op luchthaven / plaats van ophalen auto ) de betreffende auto ( merk ect ) krijg je ook niet, ze proberen ter plekke allerlei extra verzekering te verkopen, men probeert je bang te maken met geen directe pechhulpdienst ( of je moet 1000 euro cash bij je hebben ) maar het vooral bewust niet reageren van customer care is reden om never nooit meer in zee te gaan met Sunny Cars! Je betaald de hoofdprijs nu,bedrag is zo enorm hoog dat je eigenlijk de auto direct aan het aflossen bent voor Sunny Cars!

Geplaatst op: 17-10-2022
Laatst bewerkt op: 17-10-2022
Geschreven door: Leon

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg slecht

Kregen toen we er bijna waren een e-mail dat we de auto geannuleerd hadden, wat niet zo was. Telefonisch onbereikbaar en dus we hebben een andere auto moeten huren. Nooit meer bij dit bedrijf.

Geplaatst op: 11-10-2022
Laatst bewerkt op: 11-10-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte afhandeling van een klacht

Wij hebben bij Sunny Cars een klacht ingediend i.v.m. het niet functioneren van een airco waarbij de lokale verhuurder/partner van Sunny Cars (Gold Car, Sicilië) nalatig is geweest in het verlenen van de beloofde dienst. Sunny Cars heeft dit opgepakt en na weken "onderzoek" geeft de lokale verhuurder aan dat de airco gewoon zou werkt en krijgen we vervolgens een email met uitleg over hoe een airco in een auto werkt. Buiten het feit dat wij ons niet serieus genomen voel, vind ik het een belediging (alsof we niet over de capaciteit beschikken hoe een airco werkt). Ik twijfel er ten zeerste aan of de verklaring van het partner bedrijf (Gold Car Sicilië) van Sunny Cars eerlijk is geweest (ruim een maand na dato). De afhandeling van de klacht vind ik zeer klantonvriendelijk aangezien we een flink bedrag hebben neergelegd voor de huurauto waarbij topservice gegarandeerd zou zijn. Een tegoedbon van €30,- bij Sunny Cars zelf is onder de maat in onze ogen.

Geplaatst op: 22-10-2022
Laatst bewerkt op: 22-10-2022
Geschreven door: JPM B.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelproces een ramp, de auto top!

Via TUI extra de auto bij Sunny Cars geboekt.
Via de mail van Sunny Cars de registratie voor 2 bestuurders helemaal ingevuld, best veel werk. Het formulier werd niet verstuurd omdat de gegevens in het systeem niet goed verwerkt waren. Dus alles voor niets gedaan. Gebeld met Sunny Cars, 50 minuten in de wacht, reactie van de medewerkster, bij TUI duurt het nog langer, wij zijn onderbezet en het is nog vakantie! Zeg dan gewoon, sorry mevrouw, u heeft gelijk. Gegevens kon ik nu telefonisch doorgeven, echter dit kon ik niet terugzien in het account van Sunnycars. Zo en zo de hele auto niet, dus wat heeft het account voor zin? Maar eerlijk is eerlijk, een auto op locatie van Sunny Cars is top, want je hebt nooit problemen. Alles is afgekocht. Nu nog het administratieve deel Sunny!

Geplaatst op: 01-09-2022
Laatst bewerkt op: 01-09-2022
Geschreven door: Agnes B.

7 / 10
1/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Sunny Cars komt afspraken niet na

Wat een teleurstelling, we boekten en betaalden als extra de Fastlane/online incheck zodat we op luchthaven snel konden beginnen met onze reis. Helaas klopt het hele verhaal van Fastlane NIET, alles maar dan ook alles moet je opnieuw invullen op de luchthaven ( bij ons dan voor 2 personen ) waarom bied Sunny Cars tegen betaling deze service aan ( terwijl het gewoon niet zo is ) Toe kwam de volgende ergernis, men blijf aandringen op extra verzekeringen. Men probeerde ons onzeker te maken met de pechhulp ( daar we de bergen in gingen ) men gaf aan bij geen extra verzekering geen snelle hulp en je moest 1000 euro cash bij je hebben om pechhulp direct als voorschot te betalen ( later na bij thuiskomst zou je dit geld dan terugkrijgen ) maar 1000 euro cash bij je hebben voor pech onderweg ( indien nodig??? ) Daar we niet ingingen op afsluiten extra verzekeringen krijgen we niet de bewust gereserveerde auto maar een ander model. Het gereserveerde model stond gewoon op parkeerdek maar niet voor ons ( omdat we geen extra verzekering wilden betalen ) we kregen een Hyundai 120 ( totaal geen power in de bergen deze auto ) Nu nog steeds in de wacht om gereserveerde bedragen op creditcard ( voor eigen risico en tol ) Nog steeds in de wacht om de 350 euro borg terug te krijgen. Sunny Cars komt dan met frustrerende opmerking we helpen je in de zesde versnelling en zonnige groet ( wat een misselijke reactie's help gewoon de mensen en kom niet met deze flauwe zinnen ) Met zeer gefrustreerde groet, en mijn kreet ( nooit meer Sunny Cars )

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Leon

4 / 10
3/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel geld.

Beste, auto gehuurd 10d Fiat 500 Sunnycars via Tui. Op de site staat er een airco aanwezig niet gezien. De auto was volledig betaald via reisbureau all in. Eens aangekomen in Nice ophalen auto moesten we nog iets betalen waar ik op reageerde dat alles al betaald was. Was soms moeilijk te communiseren, ze begon te typen gsm 270 euro een blad moeten tekenen Visa kaart in het bakje anders geen auto. Al de papieren zijn naar jullie gestuurd. Ik hoop op een vergoeding. Mvg Raes Annick

Geplaatst op: 16-09-2022
Laatst bewerkt op: 16-09-2022
Geschreven door: Annick R.

5 / 10
4/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer zeker een aanrader voor Amerika !!!

Reeds voor 3e keer auto gehuurd voor rondreis USA. De 1e en 2e keer liep alles zeer vlot, we hadden ook geen problemen met de wagen. De 3e keer, dus dit jaar 2022, liep alles vlot tot we klapband kregen op de Hwy 69. Geen gsm dekking en dus verder gesukkeld tot aan garage die ons kon helpen (50 miles verder).Daar wisten ze te zeggen dat we echter 4 nieuwe banden moesten leggen. Dus Sunny Cars gebeld op noodnummer en daar heel correct bijgestaan. Factuur betaald in garage ( 950 dollar), zoals afgesproken deze gemaild naar Sunny Cars en nog dezelfde week werd dit teruggestort op onze rekening. Een heel lang verhaal... maar enkele dagen later kregen we een barst in de voorruit. Opnieuw noodnummer gebeld, we konden echter nog zonder probleem rijden. Noodnummer zei dat we verder konden rijden en dat zij Alamo, waar wij de wagen moesten binnenbrengen, zouden verwittigen. We brachten de wagen terug bij het inleverpunt in Seattle en... inderdaad alles was daar geregeld. We hoefden ons geen zorgen te maken.
Een heel lang verhaal, maar toch bij problemen als deze kan je pas echt zeggen wanneer een firma betrouwbaar is. We huren in de toekomst altijd bij Sunny Cars. Die zijn misschien niet de goedkoopste, maar in onze ervaring wel de beste.
Outtier José

Geplaatst op: 26-07-2022
Laatst bewerkt op: 26-07-2022
Geschreven door: JOSE O.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitmuntend 10 out of 10

Al diverse malen via Sunny Cars geboekt en Tina Turner zong het al: Simply the best, better then all the rest. Eenvoudig te boeken, goede prijzen, all in verzekerd en een top service.
Again next time.

Geplaatst op: 20-07-2022
Laatst bewerkt op: 20-07-2022
Geschreven door: Mos F.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen auto gehad geen geld terug ook

Nou vreselijk was het ze houden zich niet aan de voorwaarden en me zoon had een credit card deze werd niet aangepakt omdat ik als hoofdbestuurder stond en hebben geen geld terug gehad dik 500 euro betaald niks gehad en nog 120 euro moeten betalen aan de transfer kortom vakantie was horror vakantie gedateerd 16 juli 2022 te Marmaris vreselijk

Geplaatst op: 05-08-2022
Laatst bewerkt op: 05-08-2022
Geschreven door: Cc van veen te Amsterdam V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schofterig behandeld, service is niet eens ver te zoeken, die is er niet. ver

Een half uur na vertrek met een klapband langs de snelweg gestrand. Niemand te bereiken dus aan ons lot over gelaten en eerst 3 uur langs de snelweg moet wachten om vervolgens door de politie naar een veilige plek begeleid te worden met de opmerking dat je absoluut niet verder mag rijden en vervolgens daar nog 4 uur aan ons lot te worden over gelaten. Als je dan eindelijk (na 7 uren) weer bij het verhuurbedrijf bent blijkt dat er geen vervangende auto is en mag je met je koffers op straat blijven bivakkeren want vervangende slaapplaatsen die nodig zijn door hun nalatigheid vallen niet onder de all in verzekering laat staan dat er iets geregeld wordt. Als je belt voor overleg of je een hotelkamer kunt boeken krijg je telefonisch akkoord. Dit wordt niet iin de mail bevestigd want ze trekken de keutel dan ineens weer in. De dag daarna mag je dan ook nog tot in de middag bij het verhuurbedrijf bivakkeren omdat niemand zich verantwoordelijk voelt actie te ondernemen. Uiteindelijk konden we 24 uur na aankomst eindelijk met een auto aan onze vakantie beginnen. Een sorry en tegemoetkoming in de extra gemaakte kosten hoeven we niet op te rekenen, zo all in is de verzekering niet. Dus wees wijs, ga niet met sunnycars in zee.

Geplaatst op: 16-07-2022
Laatst bewerkt op: 16-07-2022
Geschreven door: Desiree B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Perfect

vorige week een auto gehuurd op heraklion,ondanks het feit dat we een uur te vroeg waren om deze op te halen, stond de wagen klaar en mochten we die op 1 minuut stappen ophalen bij TOURENT, de ontvangst was hartelijk, de wagen vlekkeloos,ook het inleveren verliep perfect,sunny cars is zeker niet de goedkoopste,maar je gaat een pak geruster de weg op dan met vele andere verhuurders met hun verdoken kosten en soms onaangename verrassingen

Geplaatst op: 23-07-2022
Laatst bewerkt op: 23-07-2022
Geschreven door: Jean-paul G.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hele slechte service!!

Boek niet bij Sunny Cars!!
Ze vragen veel te veel geld voor een hele goedkope auto en als je schade hebt dan vergoeden ze het niet eens en duurt het lang voordat je een reactie krijgt.

Een maand geleden heb ik een claim ingediend bij Sunny Cars voor 40 euro. Er was namelijk iemand met zijn portierdeur tegen onze auto aangekomen. De dader is helaas onbekend gebleven. Het autoverhuurbedrijf zei dat het 40 euro kost en dat wij het bij thuiskomt gemakkelijk terug konden krijgen van Sunny Cars. Wij hebben die 40 euro dan ook betaald en het afschrift, foto van de schade en een notitie van het verhuurbedrijf verstrekt aan Sunny Cars. Na een maand kregen we pas reactie dat dit niet wordt vergoed omdat het volgens hun niet de juiste auto is. Alsof wij twee auto’s voor een vakantie hebben geboekt. Vervolgens kan je naar ze bellen en dan sta je meer dan een kwartier in de wachtrij. Echt schandalige service, dus niet boeken!!

Geplaatst op: 02-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Charelle F.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service ophalen in Heraklion ( Hertz )

Weekje naar Kreta geboekte gezin 6 volwassene en 1 kind 1,5 jaar van 22 Mei tot 29 Mei en daarom twee auto's gehuurd waarvan 1 met kinderzitje.
Bij aankomst op Heraklion airport moesten wij de auto's bij de Hertz balie ophalen waar wij tot onze verbazing ook ontzettend lange rij mensen zagen staan die ook een huurwagen ophaalde.
Omdat ik recentelijk geopereerd was aan mijn heup was ik daar zeker niet blij mee en er nauwelijks plaats was om te zitten.
Wij kregen na DRIE UUR wachten pas onze sleutels en dit is toch niet de bedoeling en waren daar zeer ontevreden mee.
Bij de inspectie vooraf werden wij ook niet vriendelijk geholpen en ze wilden ook het extra bestelde kinderzitje niet plaatsen of helpen en werden aan ons lot overgelaten.
Al met al een zeer slechte ervaring op het vliegveld van Heraklion.

Geplaatst op: 30-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Raymund S.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Was altijd prima, nu te duur!

Ga echt geen koekblik huren 2 weken voor 1700 euro. Succes met de verhuur.

Geplaatst op: 27-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erik

8 / 10
5/5 5/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed geregeld

Alles gegaan zoals de afspraak was.
Tweede keer dat we een auto bij dit bedrijf hebben gehuurd. Ik raad dit bedrijf aan.

Geplaatst op: 25-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: R G.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Belabberd

Duurde een week voordat ze reageerde en 3 dagen voordat de vakantie begon. Dachten natuurlijk dat ze de hoofdprijs konden vragen door het korte tijdsbestek. 400 euro huur voor 7 dagen voor een VW Fox op Curacuo.
Hier zijn we nartuurlijk niet op ingegaan.

Geplaatst op: 30-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: JW V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Stroef begin, met een “happy ending”

Reserveren in Nederland snel gegaan. Achteraf gekeken misschien toch te snel gegaan.
Bij aankomst op ophaal locatie blijkt de reservering niet afbetaald te zijn. Ik moest opnieuw betalen. Balen dus maar ik had het vervoer nodig dus toch gedaan.
Sunnycars in Nederland gebeld ( prijzig telefoontje vanuit een gebied 3 land ) .
Om een lang verhaal kort te maken, Sunnycars regelde dat de gemaakte extra kosten door de lokale verhuurder terug betaald werden en bij aankomst in Nederland heeft Sunnycars ook de gemaakte telefoonkosten ook vergoed.
Binnen iets meer dan twee weken na terugkomst was de zaak afgehandeld.
Dus, Sunnycars opnieuw gebruiken…? Weet ik niet, misschien, wie weet…

Geplaatst op: 06-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Miguel M.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte Service

Bij Sunny Cars een auto besteld voor 20:00 uur, blijkt na betalen dat ik met een shuttle service van het vliegveld naar het verhuurbedrijf moet (geen probleem op zich) maar dat het autoverhuurbedrijf om 20:00 uur sluit. En dat is niet erg handig. Tegen extra betaling kan ik verzoeken of ze langer open blijven of voor zo'n 30% meerprijs heeft Sunny Cars een andere leverancier. Dit noem ik Slechte service/niet meedenken met de klant

Geplaatst op: 27-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frits S.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Dramatische service

Geboekt, ging allemaal prima. Vervolgens wilde ik betalen, maar ik had de factuur niet binnen zien komen. Mijn fout dat ik de factuur even over het hoofd had gezien. Vervolgens word ik twee uur voorafgaand aan de reservering (08:00 uur) wakker gebeld, telefoontje gemist. Direct een annuleringsmail ontvangen. Dus ik bel direct terug. Is de reservering geannuleerd, omdat ik niet betaald heb. Nergens in de e-mail of in de voorwaarden staat dat je binnen een bepaalde termijn voorafgaand aan ophalen betaald moet hebben voordat ze annuleren. Dus ik wilde de reservering door laten gaan. Dat was mogelijk, maar kost 100 euro meer.. Meneer aan de telefoon wist zelf ook niet wat er precies in de voorwaarden stond, dus hij kon niks voor mij doen. Belabberde en onduidelijke service! Ik heb uiteindelijk elders geboekt.

Geplaatst op: 11-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kooi

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top geregelde oplossing schade, sterretje voorruit buiten mijn schuld om.

Schade aan huurauto buiten mijn schuld om werd in 2 dagen tijd teruggestort, top geregeld. Door steenslag is er een sterretje ontstaan op de voorruit van de huurauto. Hiervoor werd ik op mijn CC belast. Binnen 2 dagen storte sunny cars dit bedrag terug. Huren bij sunny cars is all in verzekerd, dat blijkt maar weer. Huur je auto bij sunny cars en je kunt met een gerust hart reizen. Een ongelukje ook buiten jouw schuld zit in een klein hoekje.

Geplaatst op: 24-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top geregelde oplossing schade, sterretje voorruit buiten mijn schuld om.

Schade aan huurauto buiten mijn schuld om werd in 2 dagen tijd teruggestort, top geregeld. Door steenslag is er een sterretje ontstaan op de voorruit van de huurauto. Hiervoor werd ik op mijn CC belast. Binnen 2 dagen storte sunny cars dit bedrag terug. Huren bij sunny cars is all in verzekerd, dat blijkt maar weer. Huur je auto bij sunny cars en je kunt met een gerust hart reizen. Een ongelukje ook buiten jouw schuld zit in een klein hoekje.

Geplaatst op: 24-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Teleurstellend

Na een onvelige huurauto mee te hebben gekregen in IJsland vast komen te staan in een afgelegen gebied. Direct contact gezocht met Sunny Cars maar er werd geen hulp geboden. Veel moeite moeten doen om hulp te krijgen van een lokaal verhuurbedrijf. Na thuiskomst direct een klachtenformulier ingevuld en met foto's opgestuurd naar Sunny Cars. Er zou binnen 30 dagen een reactie komen. Nu 1,5 maand verder nog steeds niet gehoord. Al meerdere keren gebeld en krijg dan de mededeling dat custome care gaat terugbellen, wat helaas niet gebeurt. Na alle beloftes op de website valt deze service erg tegen en is er tot op heden geen passende oplossing gekomen voor de kosten die we hebben moeten maken.

Geplaatst op: 10-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Andrea P.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte ondersteuning

Probleem met levering van bestelde en betaalde huurauto.......moest het ter plaatse zelf maar uitzoeken bij een ander verhuurbedrijf. Geld weg en doei......met zonnige groet.......

Geplaatst op: 12-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top proces

De laatste jaren boek ik alleen nog maar een auto bij Sunny. Geen extra verzekeringen, overzichtelijk administratie proces en eenmaal schade gehad en alles is top afgehandeld en geaccepteerd. Ik raad Sunny Cars zeker aan.

Geplaatst op: 08-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marc B.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sunny Cars


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sixt logo
Sixt
29 beoordelingen
4,7
Europcar logo
Europcar
16 beoordelingen
4
BBI Travel logo
BBI Travel
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sunny Cars een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 57 beoordelingen geplaatst over Sunny Cars. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,0 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sunny Cars actief?

Sunny Cars is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverhuurders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sunny Cars reviews? Dan kun je naar de website van Sunny Cars gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie