Sunny Cars logo

Sunny Cars reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Sunny Cars reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Sunny Cars logo
Website
sunnycars.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Sunny Cars reviews

Ga jij binnenkort op vakantie en wil jij op de plaats van bestemming een auto huren? Dat is mogelijk en er zijn genoeg aanbieders die de autoverhuur op jouw vakantieadres regelen. Als je op zoek gaat naar een betrouwbare partij dan kom je al snel op de website van Sunny Cars terecht. Een specialist die de zonnige kant van autohuur laat zien en de huur op jouw vakantiebestemming van A tot Z regelt. Maar hoe weet je zeker dat het een betrouwbaar bedrijf is en dat zij de beloftes die zij doen waarmaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben Sunny Cars beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over Sunny Cars, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van Sunny Cars? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

Sunny Cars ervaringen

Ons team van experts heeft Sunny Cars deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en is opgericht door Kai Sannwald. Vanaf 1990 specialiseerde hij zich in het aanbieden van huurauto’s op vakantiebestemmingen, bouwde een online reserveringssysteem en bracht dit hoogstpersoonlijk onder de aandacht bij alle Duitse reisbureaus.

De uitbreiding naar Nederland was al snel een fout toen een Duitse klant aan Kai vroeg of hij ook een partner voor de autohuur op de Nederlandse markt wilde zijn en binnen een paar weken was ook Sunny Cars Nederland een feit! Inmiddels opereert het bedrijf in landen, zoals Duitsland en Nederland, maar ook in België, Zwitserland en Oostenrijk. 

De website van Sunny Cars is niet alleen beveiligd, maar ook overzichtelijk. Op de homepage kan je al direct zoeken naar geschikte huurauto’s op basis van een plaatsnaam of een land. Het grote voordeel is dat getoonde huurprijzen all-inclusive zijn en tot maximaal 4 uur voor aanvang de reservering nog kunt wijzigen of annuleren. Alle welbekende betalingsmethoden, zoals iDeal of met creditcard zijn aanwezig terwijl Sunny Cars is aangesloten bij de ANVR en SGR.

Over Sunny Cars

Sunny Cars heeft meer dan 20 jaar ervaring en is daarmee een gevestigde speler in de autohuur markt. Hun motto is “huren met een glimlach” en bieden een ruim assortiment van huurauto’s op jouw vakantiebestemming aan. 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Wanneer je een auto huurt op jouw vakantiebestemming wil je natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Daarom biedt Sunny Cars auto’s te huur aan volgens het all-inclusive principe. Dat houdt in dat alle verzekeringen zijn inbegrepen, het eigen risico bij schade wordt terugbetaald en dat je gratis kunt wijzigen en annuleren. Tot maximaal 4 uur voor aanvang van de huurperiode. 

Service van Sunny Cars

Heb je hulp nodig? De klantenservice staat je graag telefonisch te woord! Wanneer je vragen hebt, een wijziging wilt doorgeven of een reservering wilt plaatsen. Wanneer je een auto huurt en op de plaats van bestemming hulp nodig hebt, kan je de Nederlandse sprekende supportdesk 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. 

Betalingsmogelijkheden

Bij Sunny Cars kan je online veilig afrekenen met iDeal of creditcard. Je betaalt het volledige huurbedrag inclusief de borgsom in één keer en je kunt geen aanbetaling doen. Een bankoverschrijving is ook mogelijk, maar Sunny Cars prefereert een betaling met iDeal of creditcard, omdat het niet alleen sneller, maar ook veiliger is.

Gebruiksvriendelijkheid website Sunny Cars

Sunny Cars heeft een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Met een duidelijke navigatie en de mogelijkheid om direct een geschikte auto op jouw vakantiebestemming te vinden. Daarnaast hebben zij een uitgebreid overzicht van veelgestelde vragen waar je antwoorden op deze vragen kunt terugvinden.  De website is beveiligd met een SSL/TLC-certificaat dat te herkennen is aan het slotje dat voor de URL van de website in de browserbalk staat. Zo kan je veilig inloggen en online afrekenen. 

Is Sunny Cars betrouwbaar?

Bosch Bedding is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is Sunny Cars ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast bieden ze erkende betalingsmethoden aan. 

Met meer dan 20 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten, is Sunny Cars nog altijd groeiende en hun moto is “huren met een glimlach”.  Zij willen klanten - die op hun vakantiebestemming graag een auto willen huren - volledig ontzorgen. De reviews over Sunny Cars zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden Sunny Cars

Een opvallend punt is dat Sunny Cars niet alleen maar auto’s aanbiedt, maar ook een heel breed pakket aan extra services aanbieden. Daaronder kan je kiezen voor een Tentpakket. Dat inhoudt dat je jouw kampeerbenodigdheden niet hoeft mee te nemen. Deze liggen al voor je klaar wanneer je de auto gaat ophalen. 

Andere services bevatten zaken, zoals de flexservice waarbij je kosteloos en vlak voor aanvang van de huurperiode je reservering kan wijzigen of annuleren en de Geen waarborg service waarbij je op locatie de waarborg niet met creditcard of contant hoeft te voldoen. 

Contact opnemen met Sunny Cars

Contact opnemen met Sunny Cars is geen probleem. Ze zijn telefonisch bereikbaar en je kan ze ook een e-mail sturen. Daarnaast kan je tijdens jouw vakantie 24 uur per dag en 7 dagen in de week contact opnemen met de supportdesk als er problemen of vragen zijn. 

Klantenservice en klachten

Sunny Cars  heeft een gespecialiseerde klantenservice die jou kunnen helpen bij klachten en ze staan voor je klaar om je te helpen als dat nodig is. Sunny Cars is goed bereikbaar en bieden voldoende opties in hoe je contact met hen kunt opnemen. De supportdesk voor huurders is daarnaast 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Sunny Cars? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over Sunny Cars compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met Sunny Cars. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over Sunny Cars

Gerelateerde bedrijven

Sixt logo
Sixt
26 beoordelingen
4,5
BBI Travel logo
BBI Travel
2 beoordelingen
10
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
8,4
88% zou hier weer kopen
32 beoordelingen
Onze beoordeling over sunnycars.nl

Ons team van experts heeft Sunny Cars geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Sunny Cars bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Sunny Cars is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Sunny Cars is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van sunnycars.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Sunny Cars.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top geregelde oplossing schade, sterretje voorruit buiten mijn schuld om.

Schade aan huurauto buiten mijn schuld om werd in 2 dagen tijd teruggestort, top geregeld. Door steenslag is er een sterretje ontstaan op de voorruit van de huurauto. Hiervoor werd ik op mijn CC belast. Binnen 2 dagen storte sunny cars dit bedrag terug. Huren bij sunny cars is all in verzekerd, dat blijkt maar weer. Huur je auto bij sunny cars en je kunt met een gerust hart reizen. Een ongelukje ook buiten jouw schuld zit in een klein hoekje.

Geplaatst op: 24-12-2021
Laatst bewerkt op: 24-12-2021
Geschreven door: Peter L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top geregelde oplossing schade, sterretje voorruit buiten mijn schuld om.

Schade aan huurauto buiten mijn schuld om werd in 2 dagen tijd teruggestort, top geregeld. Door steenslag is er een sterretje ontstaan op de voorruit van de huurauto. Hiervoor werd ik op mijn CC belast. Binnen 2 dagen storte sunny cars dit bedrag terug. Huren bij sunny cars is all in verzekerd, dat blijkt maar weer. Huur je auto bij sunny cars en je kunt met een gerust hart reizen. Een ongelukje ook buiten jouw schuld zit in een klein hoekje.

Geplaatst op: 24-12-2021
Laatst bewerkt op: 24-12-2021
Geschreven door: Peter L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekend

Voor het eerst auto gehuurd via Sunny Cars en nooit meer anders! Wat zijn wij toch goed geholpen. Wij hebben 5 dagen auto gehuurd op Sicilië via Sicily by Car. Op laatste dag troffen wij onze auto beschadigd aan op de parkeerplaats. Met paniek Sunny gebeld en die heeft ons gerust gesteld en uitstekend geïnformeerd. Bij het inleveren is alles top gegaan en wij hoefden 0,0 te betalen en kregen zelfs onze borg terug omdat er werd verteld dat sunny dat verder afhandelt. Wij huren vanaf nu nog alleen maar bij sunny Cars en zullen iedereen dit ook aanraden. Wil je letterlijk zonder enige zorgen auto huren moet je bij sunny zijn!

Geplaatst op: 21-06-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Magdalena

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dik tevreden

Al jaren maken we gebruik van Sunnycars voor het huren van een auto op vakantie, dit tot volle tevredenheid;

Een all-inclusive verzekering, waarbij we ook geen last hebben van het "aansmeren"van verzekeringen bij het ophaalpunt.

Prima, nette en duidelijke afhandeling van het papierwerk bij het ophaalpunt.

Tot nu toe een prima auto gekregen en altijd groter en luxer dan we hebben gereserveerd.

Onze zoon die altijd zonder creditcard een auto reserveert, is ook dik tevreden.

Kortom, voor ons alleen nog maar Sunnycars!

Geplaatst op: 26-01-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niks geen problemen gehad!

Zo als het klokje thuis tikt tikt het ook bij Sunny Cars!

Geplaatst op: 09-01-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Waldo V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ref.7078014

Reis Kreta met Eliza was here: huurauto inbegrepen van Hertz via Sunny Cars.
Wij hadden een aanrijding met vluchtmisdrijf.
Hebben bij terugkomst op maandag de schriftelijke aangifte gedaan (reeds voordien telefonisch aangegeven) aan Sunny Cars en op dinsdag reeds bericht ontvangen dat de schade werd terugbetaald.

Uitstekende service.

Geplaatst op: 09-07-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Lobbestael-Pollet

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kleine schade en netjes afgehandeld

Wij voelde de bui wel aankomen. Op onze vakantie pikte we de auto op nadat we geland waren en tot onze verbazing kregen we hem zo mee. Hoefde dus niet opeens wat bij te betalen wat bij Europcar wel vaak gebeeurde.

Na een gezellige avond halverwege onze vakantie kwamen we terug bij onze auto en zagen we dat onze spiegel wat schade had. Waarschijnlijk een brommer ofzo tegenaan gereden, want daar zijn er tal van in griekenland.

Ik heb contact opgenomen met Sunnycars en na een standaard praatje over de shade vroegen zei of we nog vervangend vervoer nodig hadden. Aangezien het om een paar krasjes ging leek mij dit niet nodig.

Aan het einde van onze vakantie leverde ik toch de auto in met de gedachten dat er nog een aap uit de mauw moest komen maar dit gebeurde helemaal niet. Ze hebben de schade bekeken en alles is netjes afgerond en zonder een euro extra te betalen konden we onze heerlijk vakantie afsluiten.

Hierbij een Pluim aan dit top bedrijf! Zo kan het dus ook (y)

Geplaatst op: 16-01-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Auto gehuurd in frankrijk

Wij hebben met 2 vrienden een auto gehuurd in Frankrijk. Waren hier een beetje angstig voor, omdat we toch af en toe rare geluiden hoorde. Maar bij ons is alles 100% goed verlopen. We hadden de auto van te voren besproken en alles geregeld en konden hem zo ophalen naar alle benodigde papieren. Ook bij terugkomst waren er geen rare dingen en mochten we na de controle weer weg.

Geplaatst op: 12-10-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Peter &.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon perfect

Via Sunny Cars een huurauto voor 2 weken geregeld op Gran Canaria.
we mpesten ons melden bij de balie van Hertz autoverhuur. De vriendelijke medewerker achter de balie was corect en snel geen gezeur over extra verzekeringen. We hadden een auto met premium pakket geboekt en kregen een nieuwe auto uit een duurdere klasse.We moesten €100 borg betalen via onze creditcard.
Bij inlevering van de auto was alles binnen 5min geregeld en stond de borg de volgende dag al op onze rekening. Je betaalt misschien iets meer bij Sunny Cars maar dat is het meer dan waard.

Geplaatst op: 05-07-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Marcel

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Barcelona was heerlijk met huurauto

Wij hebben na het landen direct een auto gehuurd en het was heerlijk. Barcelona is vrij groot en met de auto kan je echt heerlijk de stad verkennen. HIerdoor konden we ook lekker langs de kust rijden met onze open dak. Wel even goed opletten dat je een duidelijke afspraak maakt over de prijs en niet voor onverwachte verassingen komt te staan als je de auto terug brent. Bij ons was alles dan ook duidelijk en geen rare poes pas.

Geplaatst op: 12-05-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Edgar D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Meerdere jaren erg tevreden

Wij boeken ieder jaar een vakantie naar Portugal en elk jaar hebben we een auto gehuurd welke klaarstaat bij de vluchthaven. We ondervinden vaak een prima service en hebebn dan ook geen klachten over Sunny Cars. De auto is altijd erg goed en wij genieten vanaf het moment dat we in de auto stappen van het echte vakantiegevoel.

Geplaatst op: 06-01-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: D P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden en echt te vertrouwen

Wij boeken al jaren via Sunnycars en zijn echt altijd tevreden. Supper gemakkelijk en een snelle afhandeling

Geplaatst op: 12-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Saskia

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goeie verzekering op de auto

In vergelijking met andere huur auto aanbieders heeft Sunnycars de beste autoverzekering. Iets wat veel mensen over het hoofd zien. We hebben een auto in Amerika gehuurd via Sunnycars. En vooraf zeiden ze al dat het verstandig was om goed naar de verzekering te kijken. Bij Sunnycars is deze verreweg het beste. Iets wat wel lekker is als je rustig op vakantie wil naar een land waar claims de pan uit kunnen schieten.

Geplaatst op: 13-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Daan E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles goed en netjes verzekerd

Als ik naar het buitenland ga regel ik altijd zoveel mogelijk al in Nederland. Zo ook met het huren van een auto. Ik heb vanuit Nederland een auto gehuurd bij Sunny cars (via de ANWB) en dit was gewoon top. Alles is netjes meeverzekerd en je kan best veel overleggen over bijvoorbeeld het ophalen van de auto en het inleveren van de sleutel. De auto was erge netjes en zoals beloofd. De auto inleveren verliep ook allemaal soepel en stond niet voor gekke verassingen.

Geplaatst op: 16-06-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Dino

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig gehad in spanje met een auto van Sunnycars

Wij hadden op 03-01-2015 een auto gehuurd bij SunnyCars om eens heerlijk van het landschap in Spanje te genieten. De auto ophalen duurde wat langer als verwacht, omdat we wel de nodige formulieren nog moesten invullen maargoed. Toen we de auto hadden hebben we okal was het neit al te warm heerlijk genoten van Spanje. Wat een otnzettend prachtig land blijft het toch als je van de toeristische plekken af gaat. Voor de rest hebben we bij het inleveren van de auto geen enkel probleem ondervonden en hebben we echt alleen maar kunnen genieten.

Geplaatst op: 15-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Erik

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service waar voor je geld!

Wij waren opzoek naar een autoverhuurder welke niet perse de aller goedkoopste is, maar vooral de beste. Wij wouden gewoon dat als we een auto huurde we goed verzekerd waren en niet als we vervolgens een probleem kregen we in de problemen kwamen. Bij Sunnycars is het zo dat als je een auto huurd je gewoon volledig verzekerd bent en wat er dan ook gebeurd gewoon goed gedekt bent. Daarnaast vonden wij het personeel erg vriendelijk en legde ze alles netjes uit.

Geplaatst op: 12-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima dienst in Zuid-afrika

Wij zijn met ze tweeen naar Zuid-Afrika geweest en hebben daar een heerlijke vakantie gehad! Wij hebben wel even getwijfeld waar we onze auto gingen huren, omdat we zeker wouden zijn dat we goed verzekerd zouden zijn. Uiteindelijk dus voor Sunny cars gekozen, omdat we hier een totale dekking voor kregen. Heben dan uiteindelijk geen enkel probleme gehad en alles is keurig verlopen!

Geplaatst op: 04-09-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Ik boek al jaren bij Sunny Cars. Het is een heel gemakkelijke online boekingsprocedure, geen verborgen kosten en goede ondersteuning van de klantenservice als je het nodig hebt.

Geplaatst op: 19-04-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: Eveline B.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Top ervaring

Eerste keer een auto huren bij Sunny Cars en de beste autoverhuurervaring ooit! Heel vlot proces, vanaf de boeking tot het moment dat we de auto inleverden. Echt een top ervaring!

Geplaatst op: 20-03-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: Larissa L.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Top proces

De laatste jaren boek ik alleen nog maar een auto bij Sunny. Geen extra verzekeringen, overzichtelijk administratie proces en eenmaal schade gehad en alles is top afgehandeld en geaccepteerd. Ik raad Sunny Cars zeker aan.

Geplaatst op: 08-10-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: Marc B.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed geregeld

Sunny cars stuurden me naar Alamo Miami. Alles ging goed. Ook moesten we midden in onze vakantie overstappen op een grotere auto. Dit hebben ze heel snel en probleemloos geregeld!

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: Emily P.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zijn goedkopere aanbieders

Bij het boeken van mijn vakantie naar Marbella ook een auto gehuurd via Sunny Cars. Deze werd min of meer aangeboden in combinatie met mijn vakantie. Het is een prima aanbieder maar er zijn goedkopere in de markt.

Geplaatst op: 16-11-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sander D.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg gemakkelijk

Eenvoudige online verhuurprocedure. Fijn dat er een volledige verzekering is inbegrepen. Geen verborgen kosten en een super goede communicatie. Dit is echt een aanrader!

Geplaatst op: 16-07-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: Marit V.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Teleurstellend

Na een onvelige huurauto mee te hebben gekregen in IJsland vast komen te staan in een afgelegen gebied. Direct contact gezocht met Sunny Cars maar er werd geen hulp geboden. Veel moeite moeten doen om hulp te krijgen van een lokaal verhuurbedrijf. Na thuiskomst direct een klachtenformulier ingevuld en met foto's opgestuurd naar Sunny Cars. Er zou binnen 30 dagen een reactie komen. Nu 1,5 maand verder nog steeds niet gehoord. Al meerdere keren gebeld en krijg dan de mededeling dat custome care gaat terugbellen, wat helaas niet gebeurt. Na alle beloftes op de website valt deze service erg tegen en is er tot op heden geen passende oplossing gekomen voor de kosten die we hebben moeten maken.

Geplaatst op: 10-12-2021
Laatst bewerkt op: 10-12-2021
Geschreven door: Andrea P.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht behandeld door noodnummer Sunny cars

Lekker aankomen in Bari Wat een Kilo Utrecht Tango bedriijfs is sunnycars uit Haarlem... Ingehuurd door prijsvrij....... Nooit meegemaakt dat het noodnummer te laat barsten als je in Bari staat en per ongeluk je crediitkaart vergeten was. Nog aangeboden om de hele auto als borg te betalen....... Nee was het antwoord. Zoek het maar uit daar is weg is je vooruit betaalde huurbedrag............. Lekker hoor als je mensen van 60 aan hun lot over laat... Alleen maar verwijzen naar de voorwaarden ipv creatief meedenken aan oplossing........ Deze review komt loop wekelijk terug om andere klanten te waarschuwen voor dit klantvriendelijke bedrijf. Mvg de tevreden ex klant Bert vissers

Geplaatst op: 01-11-2021
Laatst bewerkt op: 01-11-2021
Geschreven door: Bert V.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen of slechte klachtenbehandeling

We hebben een auto gehuurd in Malaga voor 2 weken van 1/7 tot 15/7.
Alles verliep heel vlot van de boeking tot de afhaling.
Echter 4 weken na de inlevering kwam er geheel onverwacht nog een rekening van Hertz Malaga.
De auto was onbeschadigd en met volle tank ingeleverd.
We hadden dus totaal geen idee van waarom deze extra rekening. Onmiddellijk is dit gemeld aan Sunny Cars met de vraag - hoe/wat/waarom deze extra rekening.
Ik heb ondertussen al een paar keer geïnformeerd naar de stand van zaken (email + telefonisch).
Telkens krijg je wel direct antwoord dat je vraag goed ontvangen is maar verder hoor je helemaal niks meer.
Ik heb dan maar zelf via de hoofdzetel van Hertz navraag gedaan en ondertussen is alles uitgeklaard.

Geplaatst op: 30-09-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Staf

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Top auto! Heel klein beetje bittere nasmaak

De auto was super! Heb over de kwaliteit en prijs dan ook totaal geeen klachten over Sunny Cars echt een super auto gehad waar we twee weken heerlijk in rond hebben kunnen rijden.

Helaas kwamen we bij thuiskomst toch nog een nahefing tegen welke niet vooraf was gecommuniceerd. Ik ben dus even gaan kijken en vond deze wel ergens vermeld, maar niet heel erg duidelijk. Was wel zo netjes geweest als alles gewoon netjes in een oogopslag vermeld was. Zo heb je toch na een fantische ervaring een bittere nasmaak

Geplaatst op: 18-03-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Fred

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Onbetrouwbaar en zeer onvriendelijk

Lekker aankomen in Bari
Wat een Kilo Utrecht Tang bedriijfs is sunnycars uit Haarlem...
Ingehuurd door prijsvrij.......
Nooit meegemaakt dat het noodnummer te laat barsten als je in Bari staat en per ongeluk je crediitkaart vergeten was. Nog aangeboden om de hele auto als borg te betalen.......
Nee was het antwoord. Zoek het maar uit daar is weg is je vooruit betaalde huurbedrag.............
Lekker hoor als je mensen van 60 aan hun lot over laat...
Alleen maar verwijzen naar de voorwaarden ipv creatief meedenken aan oplossing........
Deze review komt loop wekelijk terug om andere klanten te waarschuwen voor dit klantvriendelijke bedrijf.

Mvg de tevreden ex klant
Bert vissers

Geplaatst op: 31-10-2021
Laatst bewerkt op: 31-10-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
1/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte ondersteuning

Probleem met levering van bestelde en betaalde huurauto.......moest het ter plaatse zelf maar uitzoeken bij een ander verhuurbedrijf. Geld weg en doei......met zonnige groet.......

Geplaatst op: 12-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-11-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte klanten service

Met vele boekingen voor autohuur in diverse europese landen via Sunny Cars altijd een tevreden klant geweest. Helaas wordt er géén actie ondernomen tegen zogenaamde goed geselecteerde partners die ter plaatse toch een extra verzekering door de neus boren. Dit is ons 1 maal overkomen in Leeds UK. Telefonisch contact met de klanten service levert niets op. Tot onze spijt laat Sunny Cars ook klanten in de kou staan met een onterechte afschrijving door in ons geval Win-Rent Florence It.(sept 2018) De ``goed ontvangen`` meldingen van de klantenservice zijn een lachertje, er wordt naar onze mening weinig of niets ondernomen om een klacht op te lossen. Tijd rekken en uiteindelijk met dit als eind oordeel te komen(letterlijke tekst ):
``De verhuurder heeft aangegeven dat u belast bent voor een extra bestuurder. De extra bestuurder is niet geboekt in het gekozen pakket.
Deze kosten mag de verhuurder in rekening brengen.`` HUH !! ?? Extra bestuurder ? Wie dan? Nee is/was er ook niet. Alle bijbehorende documenten en voorwaarden opgevraagd omtrend deze ``spook`` bestuurder maar tot op heden géén antwoord. Als redmiddel de hulp in geroepen van de credit card maatschappij die keurig binnen een nette periode met alle aangeleverde papieren het geld hebben terug gevorderd en terug gestort. Wij zullen voor onze volgende boekingen helaas moeten uitwijken en hopen hier op een betere service. Het zou Sunny Cars sieren om deze zogenaamde geselecteerde partners beter door te lichten en op locatie ook de omstandigheden en afhandelingen te volgen. De klantensercice van Sunny Cars is de naam klantenservice niet waardig.

Geplaatst op: 22-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Fam. A.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Sunny Cars


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sixt logo
Sixt
26 beoordelingen
4,5
BBI Travel logo
BBI Travel
2 beoordelingen
10
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sunny Cars een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 32 beoordelingen geplaatst over Sunny Cars. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,4 gekregen, waarbij 88% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sunny Cars actief?

Sunny Cars is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverhuurders en autos.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sunny Cars reviews? Dan kun je naar de website van Sunny Cars gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie