RentCars.com logo

RentCars.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
RentCars.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1885
RentCars.com logo
Website
rentcars.com
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Rentcars.com

Een auto huren: soms kom je er gewoon niet onderuit. Omdat je geen auto hebt en toch ergens heen wil of omdat je in het buitenland graag wel de vrijheid wilt hebben om met een auto rond te trekken. Misschien moet je wel voor zaken naar Amerika en diverse klanten langs, of wil je gewoon Australië met de auto ontdekken. Rentcars.com helpt je wereldwijd, want ze zijn een internationaal autoverhuur én een vergelijkingssite. Zo weet jij simpel in jouw vakantieland een auto te huren en eerst eenvoudig de goedkoopste optie te vinden. En nu wil jij weten of Rentcars.com wel werkt. Doen ze wat ze zeggen? Kom je niet ergens op een vliegveld aan en dan is er helemaal geen auto voor je? Wie zegt dat ze echt de beste opties aandragen? Kortom: hoe weet je nu ooit of Rentcars jouw ideale site is om een auto te gaan huren? Uiteraard door op zoek te gaan naar ervaringen van anderen. En die ervaringen vind je hier! Lees de reviews die anderen hier achtergelaten hebben. Leer van de beoordelingen van hen, die je voorgingen! En ook fijn: wij geven je hier nog meer info over Rentcars.com.

Over Rentcars.com

Rentcars.com is dus, zoals gezegd, een wereldwijd autoverhuurbedrijf én een vergelijkingssite. Ze zijn op dit gebied dan ook marktleider. In 2009 opgericht in Brazilië en inmiddels werken ze dus over de hele wereld samen met grote autoverhuurbedrijven. In meer dan 160 landen actief, waarbij je van meer dan 100 bedrijven de prijzen kunt vergelijken! Waarbij klanttevredenheid voor hen boven aan het prioriteitenlijstje staat.

Waarom kiezen voor Rentcars.com

Waar je ook heen gaat, via Rentcars.com kan je voor de beste prijs een auto huren. En die besparing kan wel oplopen tot maar liefst 30%! Zorgeloos op vakantie, want die auto heb je alvast geregeld. Of je nu in Nederland blijft of naar Brazilië gaat. Op reis met het vliegtuig en ter plekke een auto tot je beschikking hebben, voelt fijn. Zo kan je gaan en staan waar je wilt of je toert het land door, om niks te missen van jouw prachtige bestemming. Via de site word je ook prima geïnformeerd hoe oud je bijvoorbeeld moet zijn om een auto te mogen huren. En hoe het o.a. met de borgstelling zit. Naast auto’s en extra’s kan je ook verzekeringspolissen in meerdere variaties via Rentcars regelen.

Is Rentcars.com betrouwbaar?

Wereldwijd opereren en al meer dan tien jaar ervaring. Dan zou het toch goed moeten zijn, anders kan je nooit marktleider zijn. De site draagt het keurmerk van DigiCert Secure. Afgaande op reviews die je tegenkomt wordt er naar grote tevredenheid gewerkt. Wil je meer weten over autoverhuur? Lees dan eens de blogs op de site van Rentcars.com.

Klantenservice en klachten

Klachten kunnen uiteraard bij de klantenservice geuit worden. Je kunt online chatten of het antwoordformulier op de site invullen. Maar ter plekke je klacht deponeren zal natuurlijk sneller werken. Komt er na je reservering een wijziging in de plannen? Dan kan je dit gewoon heel simpel aanpassen. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij met een gehuurde auto op vakantie geweest? Heb jij via Rentcars.com een auto in het buitenland gehuurd? Ging dit allemaal goed? Hoe was de reservering? Was alles duidelijk voor je? Hoe werd er gereageerd op een eventuele klacht? Anderen zijn vast benieuwd naar jouw recensie. Want je weet immers het beste hoe een bedrijf werkt, door ervaringen van anderen. Wil jij jouw beoordeling hier ook achterlaten? Zo kunnen anderen aan de hand hiervan een beslissing nemen of ze wel of niet met Rentcars.com in zee willen gaan. Dank je wel!

Reviews over RentCars.com

Gerelateerde bedrijven

Alamo logo
Alamo
2 beoordelingen
9
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
Auto Europe logo
Auto Europe
4 beoordelingen
5,5

Gerelateerde blogartikelen

8,6
50% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Lees onze review over RentCars.com

Het bedrijf RentCars.com is geverifieerd door ons. De webshop rentcars.com is al sinds 1996 een betrouwbare partij om te bestellen. RentCars.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. RentCars.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van rentcars.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van rentcars.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van RentCars.com.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer slechte service!

Hele slechte ervaring met Rentalcars en met het verhuurbedrijf Firefly. Gisteravond laat kwamen we aan op airport Barcelona en moesten we opzoek naar het verhuurbedrijf Firefly. Toen we deze gevonden hadden hebben we keurig rijbewijs, paspoort en creditcard overhandigd. De reservering via Rentalcars is op mijn naam gedaan met de creditcard van mijn partner. We zijn immers getrouwd en hebben dezelfde achternaam. Toch konden we de auto die we voor 183 euro gehuurd hadden niet meekrijgen. Aangezien de naam op de creditcard niet overeen kwam met de naam van de reservering. Mijn partner heeft zich ook gelegitimeerd, maar ook dat was niet voldoende. De enige optie was nog een 210 euro bij betalen, dan was het allemaal wel mogelijk. Dan kwamen we dus op een totaalbedrag van 393 euro! Dat gingen we dus echt niet doen, omdat we van 183 euro waren uitgegaan.

Telefonisch contact opgenomen met de Rentalcars om de naam van de reservering te wijzigen naar de naam van mijn partner, op wiens naam de creditcard ook staat. We werden in het Engels te woord gestaan. We werden met regelmatig in de wacht gezet. Na een half uur kregen we te horen dat er opnieuw een reservering gemaakt kon worden, maar dat dit 400 euro zou gaan kosten. Daar schoten we dus ook niets mee op.

Gevraagd of we dan volledig konden annuleren. Dat kon wel, maar zouden we 128 euro terugkrijgen en dus niet het gehele bedrag. Dat uiteindelijk maar gedaan, om verdere frustraties aan het begin van onze vakantie te voorkomen.

Voor ons geen Rentalcars meer en zeker geen Firefly!! Ongelofelijke slechte service en volledig af te raden! Ze proberen je van alle kanten geld af te troggelen!

Geplaatst op: 04-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bos

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Vlucht vertraagd , balie gesloten samen met andere mensen een andere auto moeten huren , annuleren niet mogelijk , geld gewoon afgeschreven, schandalig.
Botte behandeling aan telefoon

Geplaatst op: 02-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rene H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hele slechte klantenservice

Met de auto huren verliep alles prima. Helaas bleef er een jas liggen in de auto. Meerdere malen gemaild maar ze lijken echt niet bereid om te helpen! Waardeloze service dus!

Geplaatst op: 12-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Angelique S.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichters!

Reservering gedaan online voor Athene AirPort. Aangekomen daar en geen auto te bekennen. Rentcars onbereikbaar op elke mogelijke manier. Wel €694 van me creditcard afgeschreven door Rentcars en nog steeds me geld niet terug. Rentcars reageert nergens op. Oplichters en dieven!

Geplaatst op: 03-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yorana K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

Via skyscanner bij Rentcars terechtgekomen. Auto gereserveerd voor 10 dagen in Griekenland. Auto is nooit geleverd door Rentcars. Wel hele bedrag in rekening gebracht. Contant opgenomen met Rentcars maar je krijg eerder de president van Amerika aan de lijn dan Rentcars! Nooit meer!

Geplaatst op: 04-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fa C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitstekende service

Echt een uitstekende service van het bedrijf. Ook de aanvullende verzekering is echt een aanrader. Ik ben blij dat de schade werdt geregeld en dat ze de afhandeling ook perfect hebben geregeld.

Geplaatst op: 02-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Senna N.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over RentCars.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alamo logo
Alamo
2 beoordelingen
9
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
Auto Europe logo
Auto Europe
4 beoordelingen
5,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is RentCars.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over RentCars.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is RentCars.com actief?

RentCars.com is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverhuurders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de RentCars.com reviews? Dan kun je naar de website van RentCars.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie