Alamo logo

Alamo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Alamo logo
Alamo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Sunny Cars logo Sunny Cars
35 beoordelingen
6,2
RentCars.com logo RentCars.com
0 beoordelingen
10
Budget logo Budget
0 beoordelingen
10

Alamo ervaringen

Ben jij benieuwd naar de Alamo ervaringen? Als je hier nog nooit een auto gehuurd hebt, dan is het wel slim om hierin te duiken. Je wilt tenslotte niet dat er allemaal kleine lettertjes achter de huur van een auto verscholen zitten. Je wilt gewoon de laagste prijs betalen en het liefste geen negatieve ervaringen horen. Op onze website hebben we alle Alamo ervaringen voor je verzameld. Heb je er zelf pasgeleden nog een auto gehuurd? Laat het ons weten en deel jouw ervaring met het autoverhuurbedrijf op onze website, zodat je anderen verder kan helpen met het maken van een keuze.

Over Alamo

Alamo is een wereldwijd opererend autoverhuurbedrijf. Het bedrijf heeft meer dan 2.000 verschillende locaties over de hele wereld. Je kan hier terecht om een auto te huren vanaf het vliegveld in Spanje, maar ook voor je roadtrip door de Verenigde Staten of Canada. Je kan bijvoorbeeld een kleine gezinsauto huren of een echte Amerikaanse SUV voor lange afstanden door Amerika of Canada. Het autoverhuurbedrijf staat bekend om de lage tarieven per dag en een deal inclusief alle verzekeringen die je nodig hebt. Heb je zelf al ervaring met Alamao? Laat het ons weten en wij delen jouw mening met andere reizigers.

No-Risk garantie Alamo

Ondanks dat je op een veilige website een auto huurt hoort u het regelmatig. Je blijkt achteraf nog een hoge rekening te krijgen vanwege een klein krasje op de deur. Je hoort het regelmatig dat reizigers bij het huren van een auto worden opgelicht. Natuurlijk ben je verzekert, maar hier kleeft een eigen risico aan. Dit risico wordt direct contant voldaan en is soms wel € 1.000. De eigenaren laten de auto niet maken en steken het geld in hun zak. Met de No-risk garantie heb je bij Alamo geen negatieve ervaringen. Je eigen risico is altijd afgekocht en je bent volledig verzekert!

Online reserveren Alamo

Je kan jouw auto bij Alamo gewoon online reserveren en vastleggen voor de aankomende reis. Op diverse populaire bestemmingen kan je een auto reserveren. Je kan ervoor kiezen om vooraf aan te betalen of ter plaatsen het bedrag te voldoen. Boek dus direct jouw auto na het lezen van de ervaringen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Alamo

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Alamo

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Sunny Cars logo Sunny Cars
35 beoordelingen
6,2
RentCars.com logo RentCars.com
0 beoordelingen
10
Budget logo Budget
0 beoordelingen
10