Auto Europe logo

Auto Europe reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Auto Europe reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2210
Auto Europe logo
Website
Auto Europe
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Auto Europe

Ook als je in het buitenland bent, om wat voor reden dan ook, is het toch wel prettig als je een auto tot je beschikking hebt. Gelukkig kun je tegenwoordig vrijwel overal een auto huren. Een van die aanbieders is Auto Europe. Om te beoordelen of dit een geschikte partij voor jou is om zaken mee te doen hebben we hier de reviews en ervaringen van klanten voor je samengevat. Vervolgens is het aan jezelf of je ook een auto huurt bij Auto Europe.

Over Auto Europe

Enige ervaring kun je Auto Europe bepaald niet ontzeggen. Het bedrijf dat je het best kunt omschrijven als autohuurbemiddelaar bestaat al sinds 1954. Aanvankelijk werden VW Beetle’s verhuurd en dan speciaal voor mensen die naar Europa kwamen om hun daar gestationeerde kinderen met een bezoek te vereren. Ondertussen is de dienstverlening veel breder geworden. Wat gebleven is, is de klantgerichte service. Daarnaast werkt Auto Europe tegenwoordig samen met een groot aantal internationale verhuurbedrijven waaronder ook de grote spelers als Avis, Europcar, Hertz en Budget. Bovendien wordt samengewerkt met lokale verhuurders.

Waarom kiezen voor Auto Europe

Je doet zaken met Auto Europe vanwege de klantvriendelijkheid, de ervaring en de keuzes die je kunt maken wat betreft de huurauto’s. Daarbij verhuurt Auto Europe behalve reguliere auto’s ook luxe auto’s, campers en sportwagens. Auto Europe geldt als een specialist op het gebied van kortingen en speciale tarieven. Met andere woorden, er wordt altijd gezocht naar een voor jou zo voordelig mogelijke deal. Nog een voordeel van deze aanbieder is dat het ondertussen vanaf 24.000 locaties werkt, waarbij Palma de Mallorca, Amsterdam, Nice, Pisa en Ibiza bij de meest populaire locaties behoren.

Is Auto Europe betrouwbaar?

Wie de reviews en ervaringen van Auto Europe leest die kan niet anders dan concluderen dat Auto Europe een betrouwbare partner is. De service wordt geroemd en als zeer betrouwbaar omschreven. Ook de lange historie van het bedrijf geeft klanten terecht veel vertrouwen. Dat het bedrijf ondertussen gegroeid is naar 24.000 locaties geeft ook vertrouwen. Via de website van Auto Europe doe je bovendien veilig zaken, iets dat gewaarborgd wordt door onder meer SecureTrust.

Klantenservice en klachten

De klant speelt een centrale rol bij Auto Europe. Om die reden is de klantenservice perfect ingericht. Sterker nog, de service van de autohuurbemiddelaar werd al diverse jaren onderscheiden vanwege de verleende service. Dus is in contact komen met de onderneming eenvoudig, ook als je een klacht in wilt dienen. Je legt heel simpel telefonisch contact of stuurt een e-mail. Je krijgt altijd snel en helder antwoord van Auto Europe. Auto Europe wil de klant van begin tot eind bijstaan en wil elke klant tevreden stellen. En in die missie slaagt de aanbieder elke dag opnieuw.

Wil jij ook beoordelen?

Met dank aan de beoordelingen van mensen die al eens een auto huurden bij Auto Europe, kun jij nu een verstandig besluit nemen en eventueel ook kiezen voor deze autohuurbemiddelaar. Aan informatie vanuit de praktijk heb je altijd bijzonder veel. In die wetenschap willen we je graag vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Je verleent er andere mensen een grote dienst mee.

Gerelateerde bedrijven
Alamo logo
Alamo
2 beoordelingen
9
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
RentCars.com logo
RentCars.com
7 beoordelingen
8,6
Gerelateerde blogartikelen
4,8
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Onze beoordeling over Auto Europe

Het bedrijf Auto Europe is geverifieerd door ons. De webshop Auto Europe is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Auto Europe is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Auto Europe maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Auto Europe is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Auto Europe te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Auto Europe.

Geplaatst op: 24-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Vreselijk slechte service

Zoekende naar een huurauto in Amsterdam kwam ik bij Auto Europe uit. Er was een betaling van € 1214,74 aan Auto Europe. Hertz was waar de auto vandaan kwam. Hertz geeft aan slechts € 1041,94 ontvangen te hebben van Auto Europe. Het verschil van € 172,80 wordt niet verklaard door Auto Europe aangezien ze niet reageren op vragen. Dit lijkt sterk op oplichterij!

Geplaatst op: 26-06-2024
Laatst bewerkt op: 26-06-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijke service

Auto gereserveerd, maar betaling moest door allerlei checks. Een dag later was de auto niet meer beschikbaar. Geen alternatief aangedragen. SLECHT

Geplaatst op: 12-07-2022
Laatst bewerkt op: 12-07-2022
Geschreven door: Terence V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Komt afspraken niet na!!

Auto gehuurd, op dag van afhalen geen auto aanwezig! Na contact met autoeurope afgesproken ( mondeling en bevestiging via e-mail) lokaal een auto te huren en dat autoeurope de kosten hiervan zou vergoeden.
Nu weken later en na vele malen contact nog steeds geen refund!! Autoeurope doet ondanks duidelijke overeenkomst geen enkele moeite om probleem op te lossen !!!!
Of hier nu sprake is van onkunde of beleid is mij niet duidelijk.
Weet wel dat als er iets fout gaat autoeurope je in de kou laat staan.a
Hier dus niet boeken.

Geplaatst op: 22-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johan K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg prettig

Ik heb erg prettig contact gehad met dit bedrijf. Je kunt super goed contact opnemen via de telefoon en je krijgt ook snel iemand aan de lijn die je goed helpt en die graag mee zoekt naar een oplossing van je probleem.

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daphne M.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Auto Europe
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alamo logo
Alamo
2 beoordelingen
9
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
RentCars.com logo
RentCars.com
7 beoordelingen
8,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Auto Europe een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Auto Europe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,8 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Auto Europe actief?

Auto Europe is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverhuurders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Auto Europe reviews? Dan kun je naar de website van Auto Europe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie