Forward Lease logo

Forward Lease reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Forward Lease reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2998
Forward Lease logo
Website
forwardlease.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Forward Lease

Bij de leasemaatschappij Forward Lease kun je zowel als particulier en als zakelijke klant terecht. Dit bedrijf biedt praktische adviezen, korte lijnen en diverse lease vormen. Je hebt de keuze uit Private Lease, Operational Lease, Financial Lease en Short Lease. Voordat je een leasecontract afsluit is het uiteraard belangrijk om te weten of deze aanbieder betrouwbaar is. Om je op weg te helpen, hebben wij alle Forward Lease ervaringen voor je op een rij gezet. Wij vragen echte klanten om een eerlijke review over Forward Lease achter te laten. Lees snel wat er gezegd wordt, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om hier een lease auto af te nemen.

Over Forward Lease

Forward Lease is gevestigd in Schiedam en biedt lease auto's aan voor ieder budget. Doordat Forward Lease niet merkgebonden is, kan dit bedrijf ieder gewenst merk en model leveren. Zie je jouw gewenste auto niet tussen het aanbod op de website staan? Dan valt het aan te raden om contact op te nemen met Forward Lease om de mogelijkheden te bespreken. Forward Lease heeft de verplichting om particuliere klanten te beschermen tegen te hoge financiële lasten en voert een financiële check uit. Ook wordt het contract geregistreerd bij het BKR. Er wordt een leencapaciteit van 65% van de som van de totale leasetermijnen geregistreerd bij BKR.

Waarom kiezen voor Forward Lease

Voor de particulier biedt Forward Lease private lease aan (huur voor langere periode). De zakelijke klant kan kiezen uit verschillende leasevormen: Operational Lease, Financial Lease en Short Lease. Het is bij private lease mogelijk om de auto na afloop van de leaseperiode over te nemen van de leasemaatschappij. Forward Lease geeft aan wat de marktwaarde op dat moment is. Deze marktwaarde kan drie maanden voor het einde van de leaseperiode worden afgegeven. Het is een optie om de auto dan over te nemen, maar zeker geen verplichting. Misschien bevalt het leasen wel zo goed dat je direct een nieuw leasecontract afsluit voor een nieuwere of grotere auto.

Is Forward Lease betrouwbaar?

Je kunt alle contractvoorwaarden die Forward Lease hanteert terugvinden op de website. Forward Lease is daarnaast aangesloten bij Stichting Keurmerk Private Lease. De leasemaatschappij voldoet aan alle gestelde eisen. De financiële toetsing is uitbesteed aan kredietinformatiebureau EDR om je privacy te waarborgen. Je ontvangt een link van EDR op het moment dat je via de website aangeeft een Private Lease contract te willen afsluiten. Hiermee kun je in een veilige omgeving jouw financiële gegevens invullen en uploaden.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen of opmerkingen? Allereerst kun je een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. Als je er niet uit komt kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Forward Lease zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk een antwoord ontvangt. Je kunt het contactformulier op de website invullen of bellen zodat je direct iemand kunt spreken.

Wil jij ook beoordelen?

Lease jij een auto via Forward Lease? Laat jouw beoordeling over Forward Lease achter op deze pagina, zodat je andere mensen kunt helpen bij het maken van de juiste beslissing. Vertel bijvoorbeeld of je een particuliere of een zakelijke klant bent, welke leasevorm je hebt gekozen, of je tevreden bent met Forward Lease en waarom dit wel of niet zo is.

Reviews over Forward Lease
Gerelateerde bedrijven
Wittebrug Lease logo
Wittebrug Lease
2 beoordelingen
9
Yourlease logo
Yourlease
1 beoordeling
10
Privateleaseovernemen logo
Privateleaseovernemen
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Forward Lease

Het bedrijf Forward Lease is geverifieerd door ons. De webshop forwardlease.nl is al sinds 2014 een betrouwbare partij om te bestellen. Forward Lease is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Forward Lease maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Forward Lease is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van forwardlease.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Forward Lease.

Geplaatst op: 16-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top ervaring

Dit was een heel eenvoudig proces, allemaal online, maar ook de klantenservice was uitstekend. Er waren geen verkeersdrempels of verrassingen. Heel cool en heel stressvrij.

Geplaatst op: 29-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Richard L.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Forward Lease
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Wittebrug Lease logo
Wittebrug Lease
2 beoordelingen
9
Yourlease logo
Yourlease
1 beoordeling
10
Privateleaseovernemen logo
Privateleaseovernemen
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Forward Lease een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Forward Lease. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Forward Lease actief?

Forward Lease is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autolease.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Forward Lease reviews? Dan kun je naar de website van Forward Lease gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie