ParkVia logo

ParkVia reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
ParkVia reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
ParkVia logo
Website
parkvia.com
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen ParkVia

Parkeren is één van de grote frustraties van onze moderne tijd. Het is niet enkel een huizengroot probleem als je even gaat winkelen maar bijvoorbeeld ook op reis. Bij een citytrip met de wagen of zelfs een vliegvakantie waarna je een auto huurt is het vinden van een goede parkeerplaats vaak een hel. Het is daarom best slim om op voorhand al even research te doen en parkeerplaatsen vast te leggen. Dat kan bijvoorbeeld bij ParkVia. Maar wie of wat is ParkVia? Zijn de ervaringen van de klanten van ParkVia wel positief? Zijn de beoordelingen over dit bedrijf goed? Reviews over ParkVia vind je op deze pagina. Zo maak jij de geïnformeerde beslissing.

Over ParkVia

ParkVia is een website die gespecialiseerd is in het aanbieden van parkeerplaatsen over de hele wereld. De website zelf heeft geen eigen parkeerplaatsen in handen maar fungeert wel als een handige marktplaats waar je aangesloten parkeerplaatsen terug kunt vinden. ParkVia bestaat nu al enkele jaren sinds de oprichting in 2008 en heeft vandaag de dag een aanbod van meer dan 1000 parkeerplaatsen die je op meer dan 400 locaties wereldwijd terug kunt vinden. Bovendien komen er nog elke dag nieuwe opties bij. Je kunt immers ook als aanbieder bij ParkVia terecht om jouw parkeerplaats aan de man te brengen. Dankzij het geavanceerd boekingssysteem van ParkVia kan je als consument stressvrij en zonder veel problemen parkeerplek vinden. En als aanbieder kan je jouw parkeerplaats aan een veel groter publiek kenbaar maken. Ontvang je graag exclusieve informatie over ParkVia en zijn diensten of blijf je graag op de hoogte van speciale aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van ParkVia. Ook kan je de Facebookpagina van het bedrijf volgen.

Waarom kiezen voor ParkVia?

ParkVia biedt een enorm aanbod aan parkeerplaatsen nabij onder andere vliegvelden en havens aan op heel wat locaties over de hele wereld. Bovendien kan dat aan een zeer concurrentiële prijs. Wat de locaties betreft vind je ParkVia op verschillende werelddelen terug zoals Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika en Oceanië. De prijzen zie je op de website per week en hangen sterk af van locatie tot locatie. Op de website van ParkVia vind je een handig filtersysteem waarbij je de gewenste locatie in kunt geven en vervolgens de aflever- en afhaaldatum van jouw wagen. Op basis van deze informatie zie je dan de diverse parkeeropties waartussen je kunt kiezen. Ook goed om te weten is dat ParkVia werkt met een beste prijsgarantie. Dat betekent dat je er altijd zeker van bent dat je de laagst mogelijke prijs betaalt. Boek je bijvoorbeeld via ParkVia een parkeerplaats en ontdek je ter plekke dat het tarief toch goedkoper is? Dan betaalt ParkVia het verschil aan je terug. Om hiervan te kunnen genieten moet je natuurlijk ParkVia wel op een tijdige en correcte manier op de hoogte stellen van dit gegeven.

Is ParkVia betrouwbaar?

ParkVia is een website die bestaat sinds 2008 en zelf fungeert als een boekingskantoor zonder een eigen aandeel in de aangeboden parkeerplaatsen. Je hoeft dus zeker geen schrik te hebben voor de situatie dat de website je leidt naar de eigen, duurdere parkeerplaatsen. Bovendien heeft het bedrijf in die tijd ook een uitstekende reputatie opgebouwd en beschikt het over een sterk netwerk binnen de sector. ParkVia beschikt bovendien over een eigen klantenservice die je bij vragen en/of bij problemen kunt contacteren. Ook de verbinding met de website van ParkVia is een secure verbinding. Deze verloopt op basis van het SSL-protocol en dat houdt in dat jouw persoonsgegevens veilig zijn voor derden. Je kunt dus veilig betalen bij ParkVia. Ten slotte vind je op de website ook duidelijke algemene voorwaarden terug en een privacy beleid. Bij de algemene voorwaarden staat alle nodige bedrijfsinformatie. Kortom: ParkVia is absoluut een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor ParkVia? Dan is de eerste stap altijd om even de veelgestelde vragen erbij te nemen. Hier vind je enkele van de klassieke vragen terug die je als ondernemer of net als klant kunt hebben. Brengt dit geen soelaas? Dan je nog altijd de klantenservice van ParkVia contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je op werkdagen en tijdens de kantooruren altijd telefonisch contact opnemen. Op andere momenten kan je een mail sturen of via Facebook Messenger een berichtje sturen. Wil je een boeking wijzigen of annuleren? Dan kan je dat doen via Mijn Account op de website zelf. Heb je een klacht? Dan kan je jouw klacht per mail doorsturen naar de klantendienst. Op klachten ontvang je meestal na enkele werkdagen een reactie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ooit al eens gebruik gemaakt van de diensten van ParkVia? Dan zijn wij ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen met dit bedrijf. Was het op de website bijvoorbeeld gemakkelijk om de parkeerplaats te vinden en te boeken? Werd alles vlot geregeld? Hoe zou jij de hoogte van de prijzen beoordelen? Had je ter plekke problemen of niet? Zou je in de toekomst opnieuw een beroep doen op ParkVia? Vertel het ons en onze bezoekers in een review!

Reviews over ParkVia

Gerelateerde bedrijven

Q-park.nl logo
Q-park.nl
2 beoordelingen
9,5
Shuttleparkeren logo
Shuttleparkeren
2 beoordelingen
9,5
Royalparking logo
Royalparking
2 beoordelingen
7,5
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met ParkVia

ParkVia is geverifieerd door ons expert team. De webshop ParkVia bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is ParkVia lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via ParkVia. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van parkvia.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van parkvia.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 13-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over ParkVia


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Q-park.nl logo
Q-park.nl
2 beoordelingen
9,5
Shuttleparkeren logo
Shuttleparkeren
2 beoordelingen
9,5
Royalparking logo
Royalparking
2 beoordelingen
7,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ParkVia een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ParkVia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ParkVia actief?

ParkVia is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) parkeren en autos.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ParkVia reviews? Dan kun je naar de website van ParkVia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie