Passion For Classics logo

Passion For Classics reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Passion For Classics reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4089
Passion For Classics logo
Website
passionforclassics.com
Categorie
Autos
Bezoek de website

Passion For Classics reviews

Wil jij weten of Passion for Classics betrouwbaar en veilig is? Op deze pagina vind je alle informatie over Passion for Classics en je kunt ook eerlijke beoordelingen en ervaringen lezen van klanten die al eerder een auto bij Passion for Classics hebben besteld. De website van Passion for Classics is al een geruime tijd actief op het internet en wellicht ben je deze als eens tegengekomen als je op zoek bent naar een klassieke auto of een oldtimer. Wil je weten of Passion for Classics betrouwbaar is en de beloftes die zij doen waarmaken? Of ben je nieuwsgierig naar de service die zij verlenen en hoe zij problemen oplossen? Lees dan de reviews van de klanten die al eerder met Passion for Classics zaken hebben gedaan en oordeel zelf of Passion for Classics een geschikte partij voor jou is. Ben jij al klant van Passion for Classics? Help ons en andere klanten dan door een recensie te schrijven!

Over Passion For Classics

Passion for Classics is een erkende aanbieder van klassieke auto’s en oldtimers. Ze zijn actief in de automotive en ze worden ook gezien als dé specialist in hun vakgebied. De overzichtelijke website en het aanbod van veilige en bekende betalingsmethoden zijn sterke pluspunten die aangeven dat Passion For Classics een betrouwbare partij is. Wij denken dat Passion for Classics dan ook betrouwbaar is.

Actief in categorie automotive

Er zijn tig aanbieders van auto’s en dan is het voor klanten soms lastig om te bepalen of een aanbieder wel betrouwbaar en veilig is. Maar er zijn zaken waar je op kunt letten als je een nieuwe of klassieke auto wilt bestellen. Zo kun je erop letten dat het bedrijf is ingeschreven bij het handelsregister, veilige en bekende betalingsmethoden, zoals Bancontact en creditcard betalingen aanbieden en of er op de website duidelijk een telefoonnummer vermeld staat. Dit zijn sterke indicatoren dat een bedrijf serieus bezig is.

Waarom Passion For Classics?

Waarom zou je bij Passion for Classics bestellen? Passion for Classics heeft een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website die ook mobielvriendelijk is. Je kunt auto’s eenvoudig vinden via de gestructureerde navigatie en alle informatie omtrent de leveringsvoorwaarden zijn duidelijk en goed te vinden. Daarnaast is de website beveiligd met een SSL/TSL-certificaat. Te herkennen aan het gesloten hangslot dat voor de url in de balk van de webbrowser staat. Je kunt dus persoonsgegevens veilig achterlaten en ook veilig online betalen.

PassionForClassics heeft verschillende contactmogelijkheden. Je kunt contact met hen opnemen via de e-mail of via social media kanalen, zoals Facebook en Instagram. Passion for Classics heeft een deskundig team van specialisten die al jouw vragen omtrent auto’s, het bestellen en het leveren van een auto kunnen beantwoorden.

Deel jouw ervaringen met Passion for Classics

Ben jij al klant van Passion for Classics? Help ons en onze bezoekers om het verhaal over Passion for Classics compleet te maken en schrijf jouw review. Wij zijn op zoek naar eerlijke recensies over zowel de positieve als negatieve ervaringen. Jouw review helpt klanten om een goede beslissing te nemen of zij wel of niet zaken moeten doen met dit bedrijf. Wij willen jou alvast bedanken voor jouw tijd die je hebt genomen om de review te schrijven.

Reviews over Passion For Classics

Gerelateerde bedrijven

Sunny Cars logo
Sunny Cars
54 beoordelingen
7,1
Europcar logo
Europcar
16 beoordelingen
4
Autohouders.nl logo
Autohouders.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Passion For Classics

Passion For Classics is geverifieerd door ons expert team. De webshop Passion For Classics bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Passion For Classics lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Passion For Classics. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van passionforclassics.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van passionforclassics.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 12-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer goed - professioneel

Deze mannen willen veilingen echt een beter imago geven. Wagens zijn correct beschreven - veel foto's die ook de minpunten tonen.

Proficiat !

Geplaatst op: 12-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erik D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top

Zeer tevreden - top professioneel. Duidelijke site met veel info, veel foto's en informatie.
Wagen zoals beschreven.
Levering in Poperinge, maar kan ook vanaf verkoper heb ik begrepen.

In 1 woord: top. Doe zo voort!

Geplaatst op: 12-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frederique D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer goeie beschrijving en foto's matchen met de realiteit.

Foto's matchen met beschrijving, geen verborgen gebreken gevonden. Blij te zien dat er ook serieuze mensen auto's per veiling verkopen.

Geplaatst op: 12-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kay R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Passion For Classics


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sunny Cars logo
Sunny Cars
54 beoordelingen
7,1
Europcar logo
Europcar
16 beoordelingen
4
Autohouders.nl logo
Autohouders.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Passion For Classics een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Passion For Classics. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Passion For Classics actief?

Passion For Classics is vooral actief in de categorie autos.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Passion For Classics reviews? Dan kun je naar de website van Passion For Classics gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie