auto-onderdelen24.nl logo

auto-onderdelen24.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
auto-onderdelen24.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2713
auto-onderdelen24.nl logo
Website
auto-onderdelen24.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen auto-onderdelen24.nl

Een auto is een duur stukje technologie en het spreekt dan ook voor zich dat je bij problemen eerst kijkt naar herstellen en niet meteen naar vervangen. Zit jij met een probleem met jouw wagen? Dan kan het zijn dat je een specifiek onderdeel nodig hebt om het euvel op te lossen. Op een website als auto-onderdelen24.nl vind je tal van auto-onderdelen die jou uit de nood kunnen helpen. Maar is auto-onderdelen24.nl wel een betrouwbare webshop? Hoe ervaren klanten de prijs-kwaliteitsverhouding? Hoe beoordelen mensen deze webshop? Om die vragen te beantwoorden hebben we op deze pagina reviews over en beoordelingen van auto-onderdelen24.nl op een rij gezet!

Over auto-onderdelen24.nl

Auto-onderdelen24.nl is een website die gespecialiseerd is in het aanbieden van een groot assortiment aan auto-onderdelen. De website is een deel van het Duitse concern E&S Pkwteile GmH en steunt vooral op een snelle service en een groot aanbod. Om sneller te vinden wat je zoekt, ook wanneer je jouw laptop niet bij de hand hebt, heeft auto-onderdelen24.nl ook een eigen app. Omdat je bij problemen met jouw wagen niet graag lang wacht op een oplossing kan je er zeker van zijn dat je binnen één à twee dagen na bestelling jouw pakket al thuis geleverd krijgt. Auto-onderdelen24.nl levert niet alleen binnen Nederland, maar ook in het grootste deel van de Europese Unie. Qua bezorging heb je diverse opties zoals DHL, dpd of GLS. Zit je met vragen of heb je advies nodig? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van de webshop. Graag op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuwtjes? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van auto-onderdelen24.nl.

Waarom kiezen voor auto-onderdelen24.nl?

Op auto-onderdelen24.nl vind je een gigantisch assortiment aan producten terug. Zo bestaat de website uit de categorieën automerken, auto-onderdelen, banden, autolampen, motorolie, auto-onderhoud, auto-accessoires en gereedschap. Je vindt op auto-onderdelen24.nl onderdelen van zo goed als ieder automerk van Ford tot Abarth tot Tesla en nog veel meer. Heb je een keuze kunnen maken? Dan bedragen de verzendkosten voor een bestelling onder de 120 euro binnen Nederland 9,95 euro. Boven 120 euro wordt er gratis verzonden. Betalen kan via een bankoverschrijving, maar ook via PayPal, via kredietkaart (Visa en Mastercard), via Klarna en ook via iDeal. Heb je na jouw aankoop toch spijt? Dan kan je tot veertien dagen na bestelling jouw pakket retour sturen. Men vraagt wel om in dit geval jouw pakket eerst retour aan te melden via de klantenservice of via de website.

Is auto-onderdelen24.nl betrouwbaar?

Je vindt bij auto-onderdelen24.nl dus een gigantisch assortiment aan producten. Maar is auto-onderdelen24.nl wel een betrouwbare website? Je vindt alleszins al na enkele clicks op de webshop de relevante bedrijfsgegevens van het Duitse moederbedrijf. Je vindt er het adres van de hoofdzetel, het btw nummer en ook het Duitse registratienummer. Daarenboven beschikt auto-onderdelen24.nl ook over een eigen klantenservice die je bij vragen en/of problemen kunt contacteren. Bovendien is auto-onderdelen24.nl ook volledig veilig om te betalen en kan je er zeker van zijn dat jouw persoonsgegevens de nodige bescherming genieten. Niet voor niets is auto-onderdelen24.nl gecertificeerd Comodo secure en lid van TecAlliance. Beide zaken houden in dat de website zeer cyberveilig is. Ten slotte vind je op de website zelf ook heel wat informatie wat betreft de juiste manier van handelen in diverse situaties.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je een vraag hebt voor de klantenservice of met een probleem zit. In dit geval kan je contact opnemen met de klantenservice van auto-onderdelen24.nl. Dat kan door op de website zelf het contactformulier in te vullen, dat kan door een mail te sturen naar het mailadres van auto-onderdelen24.nl of dat kan ook door telefonisch contact op te nemen. Heb je een klacht? Dan kan je dezelfde werkwijze volgen en krijg je binnen de veertien dagen een antwoord op jouw mail. Ben je niet tevreden met de aangeboden oplossing? Dan is het mogelijk om het ODR-platform van de Europese Commissie te contacteren voor geschillenbemiddeling.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden al eens een onderdeel van auto-onderdelen24.nl gekocht? Dan zijn wij op zoek naar een neerslag van jouw ervaringen met deze webshop; Zou je de werking van de site en de kwaliteit van de producten als goed beoordelen? Was je tevreden over de levertijd? Schrijf op deze pagina een review over auto-onderdelen24.nl en help toekomstige bezoekers een gegronde mening formuleren betreffende auto-onderdelen24.nl.

Gerelateerde bedrijven

Winparts logo
Winparts
861 beoordelingen
8,4
Handyman logo
Handyman
3 beoordelingen
8
Dutch Performance Products logo
Dutch Performance Products
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

6,7
40% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over auto-onderdelen24.nl

Het bedrijf auto-onderdelen24.nl is geverifieerd door ons. De webshop auto-onderdelen24.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. auto-onderdelen24.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. auto-onderdelen24.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

auto-onderdelen24.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van auto-onderdelen24.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van auto-onderdelen24.nl.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed bedrijf, helaas verzenden ze met GLS.

Erg goede webshop met veel keus en duidelijke informatie. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.
Het enige nadeel is de waardeloze levering van GLS. Duurt lang, track & trace heb je niks aan, ze zeggen we komen vandaag, niet eens een tijdvak. Meestal komen ze idd die dag maar soms ook niet. Als je gewoon thuis bent gooien ze de pakketten zomaar neer, zelfs als er breekbaar op staat en zelfs als het regent. Terug sturen is ook vervelend. Dus auto-onderdelen24, top bedrijf maar zoek een andere vervoerder aub.

Geplaatst op: 27-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 5/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Gasdempers besteld

Ik heb hier een paar gasdempers besteld voor mijn Corsa B Opel en ze werken perfect. Ik heb er nog geen problemen mee gehad. Voor de rest is de site erg duidelijk en de levering was erg snel!

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Tristan H.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed, maar geen afterservice

Spullen besteld voor een grote beurt. Bijna alles goed en geschikt, alleen oliefilter van 6 euro was verkeerd. Wel hetgeen ik besteld had maar het paste simpelweg niet in mijn auto. Terwijl hun site duidelijk zei van wel. Retouren is een drama, eerst foto's en een A4 met vragen insturen. Dan: u heeft inderdaad gelijk, en kunt het terugsturen, u krijgt de terugzend gegevens binnen korte tijd. Een maand later weet ik nog niet waarheen ik het terug moet sturen. Voor kostenloos retourneren betaalde ik 4 euro extra. Bij de merkdealer maar een juist passend filter gekocht. Zwaar teleurgesteld.

Geplaatst op: 07-03-2022
Laatst bewerkt op: 07-03-2022
Geschreven door: LK B.

6 / 10
4/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Illegal scam company

Illegal scam company.

I bought some windscreen wipers for my car, but when they arrived, they didn't fit. I contacted them, and they confirmed that the recommendation on their website is wrong. So I wanted to send them back, but they refused to pay for the return postage. Even though they are legally required to pay for the return postage if they send the wrong items.

They are STILL making the incorrect recommendation on their website because they clearly don't care that their system is wrong.

Avoid this company at all costs if you are relying on them recommending which size product should fit your car!

We all make mistakes, but it's how you deal with those mistakes that makes the difference. This company is atrocious.

Geplaatst op: 03-07-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NOOIT MEER

op de site moet je uw bouwjaar en model ingeven om een passende spiegel te vinden, ze sturen dan ene op die niet past, de retour € 9 mag je zelf betalen, de verzending kostte ook al €10 en dan zou je nog eens € 10 moeten betalen om hopelijk wel je het juiste te ontvangen terwijl de firma het verkeerde stuk opstuurt... NOT DONE
GEEN ENKELE SERVICE

Geplaatst op: 30-03-2022
Laatst bewerkt op: 30-03-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over auto-onderdelen24.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Winparts logo
Winparts
861 beoordelingen
8,4
Handyman logo
Handyman
3 beoordelingen
8
Dutch Performance Products logo
Dutch Performance Products
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is auto-onderdelen24.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over auto-onderdelen24.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is auto-onderdelen24.nl actief?

auto-onderdelen24.nl is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de auto-onderdelen24.nl reviews? Dan kun je naar de website van auto-onderdelen24.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie