DatingEasy.nl logo

DatingEasy.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
DatingEasy.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
DatingEasy.nl logo
Website
datingeasy.nl
Categorie
Gratis dating
Bezoek de website

Lekker daten met leuke vrouwen of mannen en misschien wel de liefde van je leven tegenkomen kan op DatingEasy.nl. Schrijf je gratis in op deze datingsite en ontdek de pret van het online daten. Lees hier alle DatingEasy.nl ervaringen en oordeel zelf of deze datingsite ook iets voor jou is.

Over DatingEasy.nl

DatingEasy.nl is een datingsite voor mensen tussen de 25 en 45 jaar oud. Je kan je gratis inschrijven op de site en zo kun je alle functies van de site bekijken en uitproberen. Via DatingEasy.nl kun je:

  • Een date in de buurt vinden
  • Berichten sturen naar leuke mannen/vrouwen
  • Een eigen profiel aanmaken
  • Veilig en anoniem berichten versturen

Gratis inschrijven

Probeer DatingEasy.nl en schrijf je gratis in voor deze datingsite. Snel een leuke date vinden en wie weet heb je vandaag nog een leuk afspraakje.

DatingEasy.nl ervaringn en klachten

Wil jij weten wat andere mensen van deze datingsite vinden? Lees dan alle DatingEasy.nl ervaringen en klachten. Zo kun je zelf beoordelen of deze datingsite ook iets voor jou is. Heb jij je wel eens ingeschreven op deze datingsite en wil jij je ervaringen delen? Schrijf dan een DatingEasy.nl review en vertel anderen wat jij nou echt vind van deze datingsite.

Gerelateerde bedrijven

Pepper logo
Pepper
14 beoordelingen
7,2
C-date logo
C-date
5 beoordelingen
6
eMatch logo
eMatch
2 beoordelingen
9,5
6,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over DatingEasy.nl

Het bedrijf DatingEasy.nl is geverifieerd door ons. De webshop datingeasy.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. DatingEasy.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. DatingEasy.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

DatingEasy.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van datingeasy.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van DatingEasy.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gemengde ervaringen

Ik heb een paar datingsites gezien in mijn leven maar weet niet hoe actief deze site is. Soms lijkt het of er niet veel mensen op zitten omdat je telkens dezelfde gezichten ziet. Maar kwalitatief is de site wel netjes.

Geplaatst op: 14-10-2014
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Kies zelf liever voor iets anders

Het lijkt alsof de site niet helemaal met zijn tijd is meegegaan. Het aanbod is ook beperkt en heb me na 1 maand uitgeschreven. Welke datingsite ik wel zou aanraden is Relatieplanet.nl

Geplaatst op: 11-07-2015
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet doen

als je je gratis hebt ingeschreven.krijg je een mail van een vrouw die zogenaamd in je geinterreseerd is.dan is de bedoeling dat je na betaling uiteraard een berichje kunt terugsturen.er word bv gesuggereerd dat je voor 14 dagen[14 dagenaonnement toegang kunt krijgen en dan zelf de mogelijkheid hebt tot betalen..dan zit je vast aan een doorlopend abonnement.je gaat dan het bedrag doorlopend betalen.van de vrouw op zich hoor je natuurlik niets meer.makkelijk geld verdienen

Geplaatst op: 07-04-2015
Geschreven door: Harrie

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over DatingEasy.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Pepper logo
Pepper
14 beoordelingen
7,2
C-date logo
C-date
5 beoordelingen
6
eMatch logo
eMatch
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DatingEasy.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over DatingEasy.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DatingEasy.nl actief?

DatingEasy.nl is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DatingEasy.nl reviews? Dan kun je naar de website van DatingEasy.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie