Alleenstaande Papa's logo

Alleenstaande Papa's reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Alleenstaande Papa's reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
45
Alleenstaande Papa's logo
Website
alleenstaande-papas.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Alleenstaande Papa’s

Ben jij alleenstaande ouder en op zoek naar een date met een andere alleenstaande ouder? Dan kun je proberen via Alleenstaande Papa’s snel een date te scoren. Wil jij meer weten over deze dating website speciaal voor single mama’s en papa’s? Lees dan hier de samenvatting van de reviews en ervaringen die we voor jou gemaakt hebben. Op basis daarvan kun je ook besluiten een account aan te maken op Alleenstaande Papa’s.

Over Alleenstaande Papa’s

Alleenstaande Papa’s maakt onderdeel uit van Amazing Bits en geldt ondertussen als een toonaangevende en een van de meest bezochte en gewaardeerde dating websites speciaal voor alleenstaande ouders. Met Alleenstaande Papa’s heb je te maken met een zeer veilige en betrouwbare website, zonder fake profielen. Alleenstaande Papa’s gaat er prat op dat er geen gebruik gemaakt wordt van chatoperators en staat nadrukkelijk voor snel, leuk en zeer betrouwbaar.

Waarom kiezen voor Alleenstaande Papa’s?

Wanneer je kiest voor Alleenstaande Papa’s, dan weet je dat je alleen te maken krijgt met serieuze leden. Voor fake profielen is namelijk geen plaats op deze website, een website die ook al zonder chatoperators werkt. Je wordt dus op geen enkele wijze aan het lijntje gehouden en kunt er vanuit gaan dat elke reactie ook een serieuze reactie is en dat elke profiel een echt profiel is. De website werkt volgens het principe fair play en daten via deze website is nog gewoon ouderwets leuk. Dat maakt dat je nergens anders eerder een leuk contact of een date scoort dan op Alleenstaande Papa’s.

Is Alleenstaande Papa’s betrouwbaar?

Je kiest voor een betrouwbare partij wanneer je een account aanmaakt op Alleenstaande Papa’s. De gemaakte profielen worden gecheckt en indien nodig geweigerd. Voor fake profielen is geen plaats op het platform, een platform dat ook werkt zonder chatoperators. De verschillende succesverhalen die je op de website leest, zeggen alles over het vertrouwen dat bestaande leden in het platform hebben. De communicatie via Alleenstaande Papa’s is ook al zeer veilig en betrouwbaar. Om de betrouwbaarheid hoef jij je dus geen seconde zorgen te maken.

Klantenservice en klachten

Mocht je nu vragen hebben voor Alleenstaande Papa’s en zelfs een klacht in willen dienen, dan krijg je daar de ruimte voor. Er is een speciaal contactformulier gemaakt namelijk en daar kun je al jouw vragen en klachten kwijt. Check dan wel eerst de veel gestelde vragen die je op de website vindt. Vaak bieden die al de nodige verheldering en duidelijkheid en vaak is het stellen van een vraag of het deponeren van een klacht niet eens meer noodzakelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Door een beoordeling van een product of een dienst achter te laten, kun jij andere mensen ook helpen als zij bepaalde knopen door moeten hakken. Dat heeft alles te maken dat het gaat om onafhankelijke informatie, afkomstig uit de eerste help. Daarom vragen wij jou om in het vervolg ook een recensie te schrijven over een dienst of een product. Het is maar heel even werk, je doet er andere mensen een enorm plezier mee.

Reviews over Alleenstaande Papa's
Gerelateerde bedrijven
VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
11 beoordelingen
6
StedenDating logo
StedenDating
4 beoordelingen
6,5
Partnerselect.net logo
Partnerselect.net
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Alleenstaande Papa's

Het bedrijf Alleenstaande Papa's is geverifieerd door ons. De webshop alleenstaande-papas.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Alleenstaande Papa's is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Alleenstaande Papa's maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van alleenstaande-papas.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van alleenstaande-papas.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Dikke 10 voor deze site

Mijn conclusie over deze datingsite na 5 maanden lidmaatschap is dat ik ze een dikke 10 wil geven. Leuke mensen, goeie website, goeie support, leuke dates, leuke gesprekken. Kortom leuk!

Geplaatst op: 11-07-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chris

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vrouw van mijn leven gevonden

Hele leuke site en heb na jaren vrijgezel geweest te zijn geweest de vrouw van mijn leven hier gevonden. De site is prettig en elke dag is het weer spannend of je reacties hebt. Ik heb mijn geluk gevonden en hoop dat anderen dat ook op Alleenstaande-papas.nl zullen vinden.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Leukste datingsite voor alleenstaande ouders

Super leuke sites waar ik als alleen staande man hele leuke vrouwen kan ontmoeten. Ook is er een Alleenstaande-mamas variant waar je dan als vrouw ook terecht kan. Deze websites zijn aan elkaar gelinkt en daarom zijn er heel veel leuke mensen die je kan ontmoeten.

Geplaatst op: 14-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Alleenstaande Papa's
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
11 beoordelingen
6
StedenDating logo
StedenDating
4 beoordelingen
6,5
Partnerselect.net logo
Partnerselect.net
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Alleenstaande Papa's een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Alleenstaande Papa's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Alleenstaande Papa's actief?

Alleenstaande Papa's is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Alleenstaande Papa's reviews? Dan kun je naar de website van Alleenstaande Papa's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie