Second Love logo

Second Love reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Second Love reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Second Love logo
Website
secondlove.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Second Love

Wil jij graag weten welke reviews er geschreven worden over Second Love? De reviews over Second Love hebben wij hier voor je verzameld. Lees wat anderen schrijven over Second Love en wat hun ervaring is. Voordat je een betaald lidmaatschap neemt, vind je het wellicht fijn om te lezen hoe andere mensen het lidmaatschap bij Second Love ervaren hebben. Lees dus eerst de reviews door en beslis daarna of je ook lid wilt worden van Second Love.

Over Second Love

Second Love is er, zoals de naam al doet vermoeden, voor mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Mensen die al een relatie hebben, maar in een sleur terecht gekomen zijn bijvoorbeeld en op zoek zijn naar een flirt of date. Misschien ben je nog heel gelukkig in je relatie, maar ben je toe aan iets nieuws. Het kan allemaal. In 2008 is Second Love opgericht door Erik Drost en sindsdien is het actief op de Nederlandse markt. Door de jaren is het echter uitgebreid naar andere landen, waaronder België, Portugal en Brazilië. Via de site kun je in contact komen met andere mensen die ook op zoek zijn naar ‘een tweede liefde’. Bij het bedrijf is niet alleen privacy heel belangrijk, ook kwaliteit staat er echt voorop.

Waarom kiezen voor Second Love

Second Love is in principe een dating site, alleen dan specifiek voor mensen die al een relatie hebben. Je wil je huidige relatie niet opgeven maar bent wel toe aan iets spannends tussendoor. Second Love kan je daarbij helpen. Je kunt heel gemakkelijk online in een paar klikken een gratis profiel aanmaken. Je moet hiervoor een paar vragen beantwoorden en je kunt, als je dat wilt, foto’s toevoegen. Nadat je een profiel hebt gemaakt, kun je ervoor kiezen om je gratis lidmaatschap om te zetten naar een premium lidmaatschap. Hiermee kun je gebruikmaken van veel meer opties, waaronder chatten, bovenaan in de zoekresultaten verschijnen en foto’s van anderen bekijken. Je kunt zelf kiezen voor hoelang je een lidmaatschap neemt. Hoe langer je lid blijft, des te lager de maandelijkse kosten zijn. Zo kun je al premium lid worden voor 25,83 euro per maand. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is een leuk contact zoeken. Je kunt online contact met iemand hebben, maar je kunt ook in real life afspreken.

Is Second Love betrouwbaar?

In 2019 had het meer dan 900.000 leden. Second Love kun je onder andere kennen van BNR Nieuwsradio, De Telegraaf, De Volkskrant en Lauren en de liefde. Wanneer je een profiel aanmaakt bij Second Love, worden je gegevens niet door andere partijen gebruikt of misbruikt. Het bedrijf houdt zich namelijk aan de privacyeisen van het Collega Bescherming Persoonsgegevens. Je kunt dus met een gerust hart een profiel aanmaken. Mocht je premium lid willen worden, dan kun je op verschillende manieren betalen. Je kunt onder andere kiezen voor iDeal, overschrijving, Credit Card of PayPal. Je kunt op ieder moment je lidmaatschap opzeggen, dus je zit nergens aan vast. Alle profielen worden door Second Love beoordeeld, waardoor alleen mensen geaccepteerd worden die serieus op zoek zijn naar contact. Het hoofdkantoor is gevestigd in Delft.

Klantenservice en klachten

Second Love heeft een helpdesk waar je contact mee op kunt nemen voor vragen. Je kunt telefonisch contact met ze opnemen of stuur een mailtje. Wanneer je ze een mail stuurt, ontvang je binnen 24 uur een reactie van ze. Mocht dat om een of andere reden niet lukken, dan word je op de hoogte gesteld binnen welke termijn je een antwoord van ze krijgt. Op de website zijn de veelgestelde vragen alvast voor je beantwoord. Neem daar eens een kijkje wanneer je een vraag hebt. Wie weet vind je daar al direct het antwoord op je vraag.

Wil jij ook beoordelen?

Heb of had jij een lidmaatschap bij Second Love? Dan zijn niet alleen wij benieuwd hoe je dat ervaren hebt, maar des te meer andere mensen die het bedrijf nog niet kennen. Hoe zou jij het bedrijf beoordelen en waarom? Schrijf een review over Second Love en benoem daarin alles wat relevant is. Was het bijvoorbeeld makkelijk om een profiel aan te maken en kon je het ook net zo makkelijk weer opzeggen? Hoe was het aanbod qua leden en wat vond je van de functionaliteiten?

Reviews over Second Love

Gerelateerde bedrijven

Victoria Milan logo
Victoria Milan
24 beoordelingen
6,7
Ashley Madison logo
Ashley Madison
1 beoordeling
10
SF.dating logo
SF.dating
3 beoordelingen
6,3
6,8
68% zou hier weer kopen
32 beoordelingen
Ervaringen met Second Love

Het bedrijf Second Love is geverifieerd door ons. De webshop secondlove.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Second Love is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Second Love maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Second Love is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van secondlove.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gewon super

Mij vorige maand aangemeld en leuk contact met een dame. Ga zo door!

Geplaatst op: 07-10-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Wim

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super

Ik ben er blij mee, want onze relatie was wel een beetje over qua sex. Nu weer vollop spannend contact via app met iemand. Spreken niet af, maar doen alleen online sexy dingen.

Geplaatst op: 25-05-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Vrouw32

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Spanning :D

Ik miste al jaren de spanning in mijn relatie zoals het in het begin was. Ik heb mij gezamenlijk ingeschreven met mijn vrouw en allebei houden we nu een twee partner erop na. Een jaar later is dit onze beste keuze geweest, want ook de spanning tussen ons is weer helemaal terug

Geplaatst op: 11-01-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: D G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Relatie nieuw leven

Lang zaten wij in een sleur tot wij samen ons inschreven bij Second Love. Nu is niet alleen ons algemene relatie leven weer levendiger ook ons eigen relatie is beter als ooit tevoren! Wij kunnen het iedereen aanraden

Geplaatst op: 18-09-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Nicole &.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super blij mee

Brengt weer de spanning terug welke ik al jaren miste in mij relatie

Geplaatst op: 26-01-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ronald82

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijk

Mijn huidige relatie zit al jaren in een slob. Eerder gezegd een bejaardetehuis. Er iets niets spannends meer aan en sex is er al jaren niet van gekomen. Ze heeft altijd wel een reden om elkaar geen aandacht te geven. Inmiddels zijn de kinderen aan het studeren, maar er verandert niks. Ik heb mij dus nu ingeschreven voor Second Love en Victoria Milan.

Geplaatst op: 08-11-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mister X.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijk naast de vastigheid

Ik heb al jarenlang een man en daar is niks verkeerds mee. Hij werkt zich helemaal de blubber en ik doe thuis alles wat moet. Nu de kinderen naar school zijn, kreeg ik opeens wat meer vrije tijd en van het een kwam het ander. Heb mijn in een stoute bui opgegeven en ik had als snel contact met een paar mannen. Daarna eigenlijk een paar werken niet naar omgekeken totdat ik 2 maanden geleden erachter kwam dat mijn man niet altijd zo lang moest werken als hij zei en ook wel een buiten de deur snoepte. Hierna heb ik de stoute schoenen aangedaan en ben ik ook van het leven gaan genieten. Hij weet er niks van, maar ik vind he zo wel prima. Sinds die tijd hebben we een stuk minder ruzie en het klikt raar, maar ook een stuk meer sex.

Geplaatst op: 11-10-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: F H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ideaal voor mij

Mijn man en ik hebben een vrije relatie wat betekend dat we gewoon met andere mogen dat enz. Second Love is voor mij ideaal, omdat ik hier de spanning kan ervaren en geen verder gezeur er omheen hebt. Veel mannen willen namelijk alleen contact voor de sex en hoeven niet zo zeer een weekend weg of iets.

Geplaatst op: 27-09-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Secret X.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijk deze zomerdagen

Ik kan niet anders zeggen dan dat het heerlijk is om wat spanning in mijn leven erbij te hebbne met deze dagen. Heb al jaren Second Love maar gebruik het alleen met dit soort dagen om even met deze mooie dagen een uitdagende dame te score.

Geplaatst op: 09-06-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Daddy34

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
10 jaar jongere god ontmoet

Super SecondLove! Ik was getrouwd met een vreselijke kerel welke mij als een hond (mis)bruikte. Ik was hier zo zat van dat ik toe was aan aandacht, want dit kreeg ik niet bij hem. Hij gebruikte me meer dan dat we nog echte iets met elkaar deelde. Ik miste het heerlijke gevoel van warme aanrakingen en intimiteit. Ik heb mij dus aangemeld bij Second Love en kreeg heel veel reacties. Natuurlijk veel mannen welke en vrouw zoeken en dat had ik ook wel verwacht. Ik heb afgesproken met een man welke 10 jaar jonger was :$ en heb een heerlijke date gehad. We spraken af in een van der valk en hebben hier heerlijk gegeten (en nee geen kamer gebruikt!). Na nog een paar weken spannende appjes te hebben gewisseld (mijn (ex)man was toch nooit thuis zoals tijd) heb ik besloten om weg te gaan bij me (ex)man.

Nu doe ik dus niet perse aan second love, omdat ik weg ben bij me man voordat ik echt iets heb gedaan. Toch had ik dit nooit gedaan als ik deze jonge god nooit was tegengekomen. We hebben het heerlijk samen en het is weer alsof ik 18 ben heerlijk dat gevoel! Of het ooit echt wat word is nog de vraag, maar ik vind het heerlijk om weg te zijn bij de waardeloze zak! Ik weet zeker dat hij vreemd ging dus voel met totaal niet schuldig.

Wil jij als vrouw ook gewoon eens weer echte verlanges voelen? Schaam je dan niet en okal bne je de 35 gepasseerd een sexleven wilt iedereen! Sta voor jezelf op een geniet van het leven zolang het kan.

xx Merel N

Geplaatst op: 20-10-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Merel

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Na een tijd toch die spanning die ik zocht

In het begin was mijn ervaring hetzelfde als die van vele! Veel meiden reageren niet en anders zijn het de verkeerde. Tot een maand geleden ongeveer. Ik ben toen in contact gekomen met de dame waarmee ik tot de dag van vandaag de spanning mee deel welke ik zelf in mijn leven misde. Nu een maand verder delen we onze geheimen en fantasieen en is mijn leven echt een stuk spannender geworden!

Heerlijk om iemand te vinden die dezelfde fantasieen deelt als ik.

Geplaatst op: 10-11-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: J. B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Spannend!!

Omdat ik al jaren een beetje meer spanning in mijn leven zocht ben ik me gaan inschrijven.

Is echt heel spannend en is in feite onschuldig als je niet te close wordt met de mensen op de site.

Ik heb met diverse mannen gesproken en heb eigenlijk wel een betere kijk gekregen op mijn huidige relatie.

Ik heb dan ook nergens spijt van en ben vrij om te doen wat ik wil.

Voor mensen die dus ook eens spanning zoeken zonder de problemen van vreemdgaan is SecondLove zeker wel een uitkomst. Voor mij heeft het prima geholpen en is een soort van therapeutische oplossing.

Geplaatst op: 28-04-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Relatie gered

Ja je gelooft het niet, want het redt juist mijn relatie. Ik en mijn man zijn al jaren samen en erg gelukkig! Helaas staat ons sexleven eigenlijk vrijwel droog. Soms deden we het echt maanden niet. Vorig jaar heb ik mij op aanraden van een vriendin ingeschreven op Second love en dit natuurlijk onder een andere naam en onopvallende foto. Ik kwam een man op Second Love tegen (na tientallen af te wijzen) welke op zo een 200 km van mij vandaan woonde. Dit was voor mij een must want ik wou niet dat het in mij normale leven zou voorkomen. Na enkele maanden wat online contact hadden we afgesproken in een hotel en daar was het meteen raak. Lichamelijke aantrekkingskracht en hartstochtelijke verlangens kwamen allebei bij elkaar. Sinds die dag ben ik niet alleen opgebloeid maar ook de relatie met mijn man. We hebben nog steeds niet weekelijks sex, maar zeker iedere maand en als we het hebben is het met vuur. Dit allemaal te danken aan mijn GEHEIME lover.

Ik kan nu niet zeggen dat iedereen dit moet doen, maar voor mij heeft het gewerkt en als je dus twijfeld overweeg het. Het is echt een weg naar meer geluk

Geplaatst op: 09-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mirjam82

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Lang gewacht

Ik heb lang gewacht, omdat ik toch een tijd een vrouw heb. We hebben sinds een jaar besloten dat we een open relatie willen. Dit bevalt erg goed. Ons seksleven is zoveel beter geworden. Door Second Love heb ik een andere leuk meid ontmoet en mijn vrouw heeft hier niks over door. Natuurlijk mag het maar we vertellen niks dus dan is het fijn dat het zo goed afgeschermd is.

Geplaatst op: 17-05-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: R****

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel arrogante vrouwen.

Ik kwam echt zoveel arrogante vrouwen tegen. Ze wouden van alles, maar zelf deden ze bijzonder weinig. Gelukkig na 3 maanden toch een paar leuke ontmoet waar ik nu met 1 een afspraak ehb staand.

Geplaatst op: 14-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mister X.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel nep profielen, maar ook echt wel echte vrouwen!

Ik hou van spanning al me hele leven. Ik ben dan ook een man welke zich nooit lang aan dezelfde vrouw bind en ben gek op spannende avonturen op internet en reallive. Zo begon mijn verhaal met SecondLove.



Eenmaal ingeschreven (wel duurder dan bijv. Lexa) kwam ik snel tot de conclusie als vele andere mannen dat er een hoop nep accounts tussen zaten. Met een scherp oog ben ik door de dames gegaan en zo kwam ik toch in contact met enkele opwinnende en leuke dames. Ja dat kosten wel een week zoekwerk! Ik heb inmiddels 3 vrouwen waar ik wekelijks mee spreek en de spannendste dingen mee doe. Ja wat dat hou ik voor mezelf, maar het is allemaal via het internet. Ze wonen helaas voor mij even te ver om langs te gaan, maar wie weet wat de toekomst brengt.



Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn spanning op 10 staat.

Geplaatst op: 15-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Stefan

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Anonieme spanning

Het was zo spannend om me in te schrijven. Het gevoel dat je een leuke minnares kan tegenkomen. En het was nog leuker om alle geheime fantasieen te delen met elkaar. Zo anoniem kan je je helemaal laten gaan. Iets wat ik altijd heb gemist in mijn relatie. Echt een aanrader als je ook weer eens speciaal wilt voelen.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Aanbod is beperkt

Na weken op de site te hebben gezeten maar weinig animo voor een date. Denk dat het aanbod gewoon niet groot is.

Geplaatst op: 18-06-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: PXXX

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Het is leuk om eens te doen

Ik vond het wel spannend om eens te kijken wat voor mensen er nou op die site zitten. Ik heb zelf al jaren een relatie maar soms wil je gewoon meer.

Ik heb een account aangemaakt en wilde gewoon wat flirten en kijken of het spannend was. Ik heb wel een paar leuke chats gehad en was ook best wel opwindend. Ik wilde eigenlijk niets meer want ik voelde me na het inschrijven direct al een beetje schuldig. Later verdween dat gevoel wel en ben nog wat maanden lid gebleven voor de spanning.

Uiteindelijk heb ik me weer uitgeschreven omdat ik er wel klaar mee was. Ik heb er nooit meer naar gekeken maar denk nog wel eens terug aan de spannende chats.

Ook als je niet echt wil vreemdgaan dan kun je een leuke tijd hebben op deze site maar bedenk je wat je intenties zijn. Als je je relatie niet wil stuk maken dan moet je weten waar je aan begint.

Geplaatst op: 01-04-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Had ik jaren eerder moeten doen

Na een aantal moeilijke momenten in mijn relatie ben ik me gaan aanmelden bij Secondlove. Is misschien niet netjes maar ik heb er een goede verklaring voor. Ik heb wat leuke contacten gehad via de site en ik leefde helemaal op. Het was niet zozeer voor de seks maar meer voor de aandacht. Ik ben inmiddels gescheiden en ben nu lekker aan het daten via secondlove. Dankzijn Secondlove heb ik gezien hoe het ook anders kan zijn in een relatie en heb daarom zelf de knoop doorgehakt om te gaan scheiden. Had dit dus jaren eerder moeten doen.

Geplaatst op: 14-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel oversexte mannen

Heb mij als vrouw geregistreerd bij Seconlove en werd vanaf minuut 1 gestalkt door ontzetten veel mannen. Wil jij dus op secondlove als vrouw actief zijn dan moet je een erg goed spamfilter hebben, want 90% is gewoon opzoek naar een sexrelatie okal zijn ze 15 jaar jonger of ouder. Ondanks dat heb ik ook wel wat leuke contacten kunnen maken. Je moet alleen wel goed zoeken als vrouw tussen die duizenden oversexte mannentjes

Geplaatst op: 13-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Lorena

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Tja

Als man heb je te maken met een overdaad aan vrouwen. 90% reageert niet op mails omdat ze er teveel krijgen of fake zijn. Let maar op, ik heb nog nooit zoveel tennisende vrouwen gezien, klopt echt niet. Net zoals paardrijden & hockey spelen...Blijkbaar zit er een iemand profielen in te toetsen met het idee om enige niveau te pretenderen. Er zijn er wel een aantal vrouwen die echt zijn maar bijna op een hand te tellen per regio. En die krijgen waarschijnlijk meer dan 30 mails per dag als ze een normaal leuke vrouw zijn met fotos erbij. Dus erug duur voor wat je zoekt, helaas mannen. ik zou je de teleurstelling besparen!

Geplaatst op: 04-11-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Vrouwen worden hier vanzelf arrogant

<p>Echt heren ik zou het niet doen. 3 maanden een (DUUR) betaald abonnement gehad en niks opgeleverd. Ik heb het sterke vermoeden dat de verhouding mannen / vrouwen ook hier helemaal scheef liggen. Ik ben al meer dan 10 jaar actief in het dating wereldje en weet echt wel een uitgebreide mail te sturen maar het aantal reacties terug is zwaar teleurstellend. Wat mij opvalt is dat vrouwen die je op straat echt niet nakijkt gewoon arrogant worden door het aantal hopeloze reacties van andere mannen. Als vrouw zal het een prima medium zijn om je zelfbeeld op te krikken maar voor mannen ... nee ... Ik heb veel tijd in mijn profiel gestoken, herkenbare foto's geplaatst. Op andere sites heb ik wel successen weten te boeken maar hier zien ze me nooit meer ...</p>

Geplaatst op: 12-06-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Rene

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Afrader

Ik kan niet beoordelen of de profielen van de vrouwen echt zijn (heb mijn twijfels) maar ik kan wel beoordelen dat het aanbod mager qua aantal is en dat het responsgedrag erg beneden de maat is (men neemt niet de moeite een leuk en beschaafde reactie te beantwoorden). De zoekcriteria zijn echt veel te beperkt. Wat als ik bijvoorbeeld niet gecharmeerd ben van de vele fysiek zwaar gebouwde vrouwen, want die kan ik niet uitfilteren. En wat als de vrouw in kwestie geen oudere man wil maar alleen maar jongere?

Ik beoordeel mijn lidmaatschap van Second Love als weg gegooid geld en heb er spijt van.

Geplaatst op: 04-09-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: A

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Blijf hiervan weg als je man bent!

Ik ben nu twee keer enkele maanden actief geweest op deze website en het oordeel luidt: dik onvoldoende als je een man bent.

Ten eerste: het aandeel vrouwen ligt op Second Love bedroevend laag. Ten tweede: het aandeel aantrekkelijke vrouwen ligt er nóg veel lager. Met aantrekkelijk bedoel ik niet perfecte Barbies, maar gewoon goed verzorgde vrouwen met een acceptabel figuur (binnen de grenzen van wat nog goed is voor je gezondheid). Ten derde: omdat de man-vrouw-verhouding compleet scheef is, krijg je hele rare situaties waarin de dames honderden berichtjes per week ontvangen en hun perfecte Don Juan op hun gemakje kunnen uitzoeken.

Zelf ben ik echt geen onaantrekkelijke man (al zeg ik het zelf): sportief figuur, leuke kop, goede baan, hoog opgeleid. Dat zeg ik echt niet uit arrogantie, maar wel om aan te geven hoe belachelijk slecht deze website werkt voor mannen. Ik heb vele uren aan berichtjes besteed, op zoek naar een leuke minnares, maar de dames komen onderweg altijd wel weer iets nóg aantrekkelijkers en strakkers tegen vanwege het enorme aanbod waaruit ze kunnen kiezen.

En zo kan het op SecondLove.nl dus gebeuren dat je als aantrekkelijke man van in de dertig bent aangewezen op lelijke dikke wijven die vaak ook nog eens niet helemaal 100% zijn in hun hoofd.

Eerst dacht ik dat het aan mij lag, maar toen ik eens ging informeren bij de dames wat ze nu aan post binnenkrijgen, schrok ik echt. Stuk voor stuk hadden ze het over tientallen berichtjes per dag. Te veel om ze nog netjes te kunnen beantwoorden. Sommigen hadden hun profiel zelfs op ‘gepauzeerd’ gezet omdat ze een week achterliepen met het lezen van berichtjes. Anderen lieten hun profieltekst maar helemaal achterwege, want waarom zou je überhaupt nog moeite doen als alle mannen als vliegen op de stroop op je afkomen.

De arrogantie van veel dames is dan ook tenenkrommend. De lelijkste, onsympathiekste mormels kunnen het zich permitteren om onmogelijke eisen te stellen en je af te bekken. Vrouwen eisen inzage in jouw foto’s, anders reageren ze überhaupt niet, maar weigeren hun eigen foto’s te laten zien. Vrouwen met wie je eindelijk aan het chatten bent geraakt, na veel moeite doen, haken net zo makkelijk weer af als ze even wat anders leuks zien.

En het ergste van dit alles is nog dat ik als man mijn portemonnee moet trekken om mij vrijwillig bloot te stellen aan deze vernedering. Zelden heb ik zo’n slechte prijs-kwaliteitverhouding meegemaakt. Mannen mogen flink dokken om vervolgens vele uren kwijt te zijn aan een stel arrogante prinsesjes die er meestal uitzien als overjarige, verfomfaaide draken.

Ik heb ervan geleerd. Nooit meer Second Love. Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven, want dan zou ik het doen. Wat een oplichterij! MANNEN, TRAP ER NIET IN!

Geplaatst op: 28-05-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Gerard

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Negatief oordeel

Ik heb twee maanden SL uitgeprobeerd en ben tot negatieve conclusies gekomen:

- veel en veel meer mannen dan vrouwen
- vrouwen voelen zich daardoor enorm bejaagd en gaan zich oftewel erg terughoudend en wantrouwend opstellen, oftewel niet terug reageren op normale mails oftewel zich als koninginnetjes gedragen, brrrrr (geen wonder dat hun eigen partnes niet meer met hen willen vrijen denk je dan)
- de categorieën waarin mensen zich met trefwoorden moeten typeren zijn mager van kwaliteit
- je hebt maar zeer beperkte zoekmogelijkheden en kunt niet op bepaalde seksuele interesses zoeken
- je krijgt automatisch iets zeggende matches toegemaild
- het werkt niet

Geplaatst op: 25-04-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mark

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima

Na een gratis membership.. Wil ik graag het volgende kwijt.. Mannen verwachten heel veel.. Ze gaan naar deze site om te daten.. Vaak staan ze al op springen, omdat ze al in geen tijden aan hun trekken komen.. De kunst van het verleiden zijn ze compleet vergeten.. Dames komen hier voor dezelfde spanning.. Zij willen weer bemind worden. Hier gaat het dus fout.. Mannen en vrouwen staan verschillend in dit verhaal van ontrouw en lust... Heb ongelooflijk veel botte lompe opmerkingen gehad.Ordinaire benaderingen die zelfs een prostitué zouden laten weigeren.. Geloof me. Ben geen lelijke dame,niet verlegen en ook niet onbemiddeld.. Dus als ik hier de klaagzang van de heren hoor.... Kan ik enkel concluderen dat ze zelf wel iets meer hun best mogen doen.. En anders misschien hun abonnementsgeld moeten opsparen om eens langs de hoeren te gaan..

Geplaatst op: 22-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sophie

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Tot het jezelf overkomt....

Zoals de titel al doet vermoeden ben ik de dupe van deze websites. Mijn man had blijkbaar neit genoeg van mijn bedkunsten en zocht het dus buiten de deur. Ik kwam erachter omdat ik een webcam had verstopt waardoor ik kon zien dat hij op onze computer in de avond op Second Love zat. inderdaad achterdochtig en niet netjes, maar ik wou weten waar ik aantoe was. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik het heel erg vind dat onze relatie moet eindigen, omdat het tegenwoordig zo gemakkelijk is om buiten de deur te snoepen. Zonder dit soort sites zou ik nog steeds met mijn mang geweest zijn en een zeer gelukkig vrouw zijn. Inmiddels is hij ook niet meer bij die vrouw waardoor we er beide niks aan hebben.

Bedankt Second Love.

Geplaatst op: 08-10-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bea

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fraude met cc-betaling

na 2 maanden promotie (en niet tevreden over de kwaliteit van aanbod op de website) vlak voor het aflopen van de periode (counter van lidmaatschap stond nog op 1) heb ik mijn account verwijderd.

enkele dagen later zag ik toch een afschrijving van mijn creditcard van 69,90.

heb secondlove een email gestuurd om een restitutie/reactie over deze actie : geen reactie

telefoonnummer gebeld welke op hun website staat: niemand neemt op

creditcard maatschappij gebeld en het bleek dat ze dit geintje bij iedereen uithalen en inmiddels een reputatie hebben als fraudeurs.

ps: uit gesprekken met vrouwen/vriendinnen heb ik begrepen dat ze daar een verhouding van 1 op 20 mannen-vrouwen hebben waardoor vrouwen gratis lidmaatschap aangeboden krijgen.

Dit laatste lokt alleen maar oppervlakkige/gefrustreerde vouwen en hordes over-geile kerels aan. niet mijn ding.

HET GELD WORDT GEWOON TERUGGEHAALD EN van mij krijgen ze een dikke 0

Geplaatst op: 22-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Uit nieuwsgierigheid heb ik een account aangemaakt op second love en dit voor een mooi bedrag van 70 euro voo 3 maanden. Deze actie was dan ook de enigste reden dat ik mij registreerde en dat was dan ook mijn enigste ervaring met second love. Na de betaling wou ik mij inloggen en dat was het. Ik kon niet inloggen en ben nu 3 dagen verder en kan dit nog steeds niet. Wat een oplichters!

Geplaatst op: 05-03-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Second Love


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Victoria Milan logo
Victoria Milan
24 beoordelingen
6,7
Ashley Madison logo
Ashley Madison
1 beoordeling
10
SF.dating logo
SF.dating
3 beoordelingen
6,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Second Love een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 32 beoordelingen geplaatst over Second Love. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 68% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Second Love actief?

Second Love is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overspel dating en dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Second Love reviews? Dan kun je naar de website van Second Love gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie