Second Love logo

Second Love ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

31 beoordelingen • 6,7
Bezoek de website
Second Love logo
Second Love ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
31 beoordelingen • 6,7
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
31 beoordelingen
6,7
5 sterren
42%
4 sterren
13%
3 sterren
13%
2 sterren
3%
1 ster
29%
6,7
6,7
6,7
6,7

Gerelateerde bedrijven

Victoria Milan logo Victoria Milan
0 beoordelingen
10
Ashley Madison logo Ashley Madison
0 beoordelingen
10
SF.dating logo SF.dating
1 beoordelingen
7

Second Love ervaringen

 

Bekijk Second love ervaringen en reviews op deze site. Heb je zelf ervaring met deze online datingsite? Plaats dan een review en geef Second Love een beoordeling. Zo kun je andere mensen helpen bij het maken van een beslissing om de producten en diensten van deze aanbieder wel of niet af te nemen.

 

Over Second Love

 

Second Love is een datingsite met een bijzonder concept. Deze datingsite gaat niet zomaar over daten. Op Second Love kun je namelijk mensen vinden die uit de sleur van hun huidige relatie willen. Zoek je spanning met iemand anders dan je eigen partner dan is deze site helemaal wat je zoekt. Zoek je dus een tweede liefje dan is Second Love de plek waar je deze kan vinden.

 

Second Love is een online datingsite waar je gelijkgestemden kunt vinden. Onschuldig flirten met iemand die ook uit de dagelijkse sleur van een relatie wil ontsnappen of misschien al een stapje verder gaan en afspreken behoren tot de mogelijkheden van deze site.

 

Second Love hecht veel waarden aan privacy en anonimiteit. Daardoor weet je dat niemand weet van jouw zoektocht naar spanning.

 

Geheel anoniem bij Second love

 

Omdat second love staat voor de tweede liefde is geheel anoniem blijven niet bijzaak, maar hoofdzaak. Dit heeft Second love goed begrepen door alleen maar een emailadres en wachtwoord te vragen en voor de rest niks. Je kan je dus gewoon aanmelden onder een aangemaakt emailadres en al starten met date. Doormiddel van het gesloten communicatiesysteem is het onmogelijk dat je vriend of vriendin ook maar iets van jouw affaires te weten komt! Spannende chatsessies, Stoute plaatjes doorsturen of gewoon een geile videochat alles is mogelijk in de gesloten wereld van Second love.

 

Gratis inschrijven

 

Om de eerste stappen te kunnen zetten in de anonieme wereld van Second love kan je gratis aanmelden. Met een gratis account kan je vrij minimaal rondkijken en dit komt omdat Second love veel waarde hecht aan anoniem zijn en blijven. Wil je dus echt 100% gebruik kunnen maken dan zal je helaas een betaald account moeten aanmaken. Wil je gewoon ronkijken? Dan is een gratis account zeker aan te raden.

 

Second love ervaringen

 

Bekijk hieronder wat de ervaringen zijn mensen die datingsite Second Love hebben geprobeerd. Ben je zelf gebruiker of gebruiker geweest van Second Love? Plaats dan je eigen review op deze site en informeer anderen over jouw ervaringen zijn met deze datingsite.

 

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Second Love

profielfoto van Wim
Wim
07-10-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewon super

Mij vorige maand aangemeld en leuk contact met een dame. Ga zo door!

profielfoto van Vrouw32
Vrouw32
25-05-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super

Ik ben er blij mee, want onze relatie was wel een beetje over qua sex. Nu weer vollop spannend contact via app met iemand. Spreken niet af, maar doen alleen online sexy dingen.

profielfoto van D G.
D G.
11-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Spanning :D

Ik miste al jaren de spanning in mijn relatie zoals het in het begin was. Ik heb mij gezamenlijk ingeschreven met mijn vrouw en allebei houden we nu een twee partner erop na. Een jaar later is dit onze beste keuze geweest, want ook de spanning tussen ons is weer helemaal terug

profielfoto van Nicole &.
Nicole &.
18-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Relatie nieuw leven

Lang zaten wij in een sleur tot wij samen ons inschreven bij Second Love. Nu is niet alleen ons algemene relatie leven weer levendiger ook ons eigen relatie is beter als ooit tevoren! Wij kunnen het iedereen aanraden

profielfoto van Ronald82
Ronald82
26-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super blij mee

Brengt weer de spanning terug welke ik al jaren miste in mij relatie

profielfoto van Mister X.
Mister X.
08-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heerlijk

Mijn huidige relatie zit al jaren in een slob. Eerder gezegd een bejaardetehuis. Er iets niets spannends meer aan en sex is er al jaren niet van gekomen. Ze heeft altijd wel een reden om elkaar geen aandacht te geven. Inmiddels zijn de kinderen aan het studeren, maar er verandert niks. Ik heb mij dus nu ingeschreven voor Second Love en Victoria Milan.

profielfoto van F H.
F H.
11-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heerlijk naast de vastigheid

Ik heb al jarenlang een man en daar is niks verkeerds mee. Hij werkt zich helemaal de blubber en ik doe thuis alles wat moet. Nu de kinderen naar school zijn, kreeg ik opeens wat meer vrije tijd en van het een kwam het ander. Heb mijn in een stoute bui opgegeven en ik had als snel contact met een paar mannen. Daarna eigenlijk een paar werken niet naar omgekeken totdat ik 2 maanden geleden erachter kwam dat mijn man niet altijd zo lang moest werken als hij zei en ook wel een buiten de deur snoepte. Hierna heb ik de stoute schoenen aangedaan en ben ik ook van het leven gaan genieten. Hij weet er niks van, maar ik vind he zo wel prima. Sinds die tijd hebben we een stuk minder ruzie en het klikt raar, maar ook een stuk meer sex.

profielfoto van Secret X.
Secret X.
27-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ideaal voor mij

Mijn man en ik hebben een vrije relatie wat betekend dat we gewoon met andere mogen dat enz. Second Love is voor mij ideaal, omdat ik hier de spanning kan ervaren en geen verder gezeur er omheen hebt. Veel mannen willen namelijk alleen contact voor de sex en hoeven niet zo zeer een weekend weg of iets.

profielfoto van Daddy34
Daddy34
09-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heerlijk deze zomerdagen

Ik kan niet anders zeggen dan dat het heerlijk is om wat spanning in mijn leven erbij te hebbne met deze dagen. Heb al jaren Second Love maar gebruik het alleen met dit soort dagen om even met deze mooie dagen een uitdagende dame te score.

profielfoto van Merel
Merel
20-10-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
10 jaar jongere god ontmoet

Super SecondLove! Ik was getrouwd met een vreselijke kerel welke mij als een hond (mis)bruikte. Ik was hier zo zat van dat ik toe was aan aandacht, want dit kreeg ik niet bij hem. Hij gebruikte me meer dan dat we nog echte iets met elkaar deelde. Ik miste het heerlijke gevoel van warme aanrakingen en intimiteit. Ik heb mij dus aangemeld bij Second Love en kreeg heel veel reacties. Natuurlijk veel mannen welke en vrouw zoeken en dat had ik ook wel verwacht. Ik heb afgesproken met een man welke 10 jaar jonger was :$ en heb een heerlijke date gehad. We spraken af in een van der valk en hebben hier heerlijk gegeten (en nee geen kamer gebruikt!). Na nog een paar weken spannende appjes te hebben gewisseld (mijn (ex)man was toch nooit thuis zoals tijd) heb ik besloten om weg te gaan bij me (ex)man.

Nu doe ik dus niet perse aan second love, omdat ik weg ben bij me man voordat ik echt iets heb gedaan. Toch had ik dit nooit gedaan als ik deze jonge god nooit was tegengekomen. We hebben het heerlijk samen en het is weer alsof ik 18 ben heerlijk dat gevoel! Of het ooit echt wat word is nog de vraag, maar ik vind het heerlijk om weg te zijn bij de waardeloze zak! Ik weet zeker dat hij vreemd ging dus voel met totaal niet schuldig.

Wil jij als vrouw ook gewoon eens weer echte verlanges voelen? Schaam je dan niet en okal bne je de 35 gepasseerd een sexleven wilt iedereen! Sta voor jezelf op een geniet van het leven zolang het kan.

xx Merel N

profielfoto van J. B.
J. B.
10-11-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Na een tijd toch die spanning die ik zocht

In het begin was mijn ervaring hetzelfde als die van vele! Veel meiden reageren niet en anders zijn het de verkeerde. Tot een maand geleden ongeveer. Ik ben toen in contact gekomen met de dame waarmee ik tot de dag van vandaag de spanning mee deel welke ik zelf in mijn leven misde. Nu een maand verder delen we onze geheimen en fantasieen en is mijn leven echt een stuk spannender geworden!

Heerlijk om iemand te vinden die dezelfde fantasieen deelt als ik.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-04-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Spannend!!

Omdat ik al jaren een beetje meer spanning in mijn leven zocht ben ik me gaan inschrijven.

Is echt heel spannend en is in feite onschuldig als je niet te close wordt met de mensen op de site.

Ik heb met diverse mannen gesproken en heb eigenlijk wel een betere kijk gekregen op mijn huidige relatie.

Ik heb dan ook nergens spijt van en ben vrij om te doen wat ik wil.

Voor mensen die dus ook eens spanning zoeken zonder de problemen van vreemdgaan is SecondLove zeker wel een uitkomst. Voor mij heeft het prima geholpen en is een soort van therapeutische oplossing.

profielfoto van Mirjam82
Mirjam82
09-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Relatie gered

Ja je gelooft het niet, want het redt juist mijn relatie. Ik en mijn man zijn al jaren samen en erg gelukkig! Helaas staat ons sexleven eigenlijk vrijwel droog. Soms deden we het echt maanden niet. Vorig jaar heb ik mij op aanraden van een vriendin ingeschreven op Second love en dit natuurlijk onder een andere naam en onopvallende foto. Ik kwam een man op Second Love tegen (na tientallen af te wijzen) welke op zo een 200 km van mij vandaan woonde. Dit was voor mij een must want ik wou niet dat het in mij normale leven zou voorkomen. Na enkele maanden wat online contact hadden we afgesproken in een hotel en daar was het meteen raak. Lichamelijke aantrekkingskracht en hartstochtelijke verlangens kwamen allebei bij elkaar. Sinds die dag ben ik niet alleen opgebloeid maar ook de relatie met mijn man. We hebben nog steeds niet weekelijks sex, maar zeker iedere maand en als we het hebben is het met vuur. Dit allemaal te danken aan mijn GEHEIME lover.

Ik kan nu niet zeggen dat iedereen dit moet doen, maar voor mij heeft het gewerkt en als je dus twijfeld overweeg het. Het is echt een weg naar meer geluk

profielfoto van R****
R****
17-05-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Lang gewacht

Ik heb lang gewacht, omdat ik toch een tijd een vrouw heb. We hebben sinds een jaar besloten dat we een open relatie willen. Dit bevalt erg goed. Ons seksleven is zoveel beter geworden. Door Second Love heb ik een andere leuk meid ontmoet en mijn vrouw heeft hier niks over door. Natuurlijk mag het maar we vertellen niks dus dan is het fijn dat het zo goed afgeschermd is.

profielfoto van Mister X.
Mister X.
14-07-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Veel arrogante vrouwen.

Ik kwam echt zoveel arrogante vrouwen tegen. Ze wouden van alles, maar zelf deden ze bijzonder weinig. Gelukkig na 3 maanden toch een paar leuke ontmoet waar ik nu met 1 een afspraak ehb staand.

profielfoto van Stefan
Stefan
15-01-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Veel nep profielen, maar ook echt wel echte vrouwen!

Ik hou van spanning al me hele leven. Ik ben dan ook een man welke zich nooit lang aan dezelfde vrouw bind en ben gek op spannende avonturen op internet en reallive. Zo begon mijn verhaal met SecondLove.



Eenmaal ingeschreven (wel duurder dan bijv. Lexa) kwam ik snel tot de conclusie als vele andere mannen dat er een hoop nep accounts tussen zaten. Met een scherp oog ben ik door de dames gegaan en zo kwam ik toch in contact met enkele opwinnende en leuke dames. Ja dat kosten wel een week zoekwerk! Ik heb inmiddels 3 vrouwen waar ik wekelijks mee spreek en de spannendste dingen mee doe. Ja wat dat hou ik voor mezelf, maar het is allemaal via het internet. Ze wonen helaas voor mij even te ver om langs te gaan, maar wie weet wat de toekomst brengt.



Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn spanning op 10 staat.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Anonieme spanning

Het was zo spannend om me in te schrijven. Het gevoel dat je een leuke minnares kan tegenkomen. En het was nog leuker om alle geheime fantasieen te delen met elkaar. Zo anoniem kan je je helemaal laten gaan. Iets wat ik altijd heb gemist in mijn relatie. Echt een aanrader als je ook weer eens speciaal wilt voelen.

profielfoto van PXXX
PXXX
18-06-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aanbod is beperkt

Na weken op de site te hebben gezeten maar weinig animo voor een date. Denk dat het aanbod gewoon niet groot is.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-04-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Het is leuk om eens te doen

Ik vond het wel spannend om eens te kijken wat voor mensen er nou op die site zitten. Ik heb zelf al jaren een relatie maar soms wil je gewoon meer.

Ik heb een account aangemaakt en wilde gewoon wat flirten en kijken of het spannend was. Ik heb wel een paar leuke chats gehad en was ook best wel opwindend. Ik wilde eigenlijk niets meer want ik voelde me na het inschrijven direct al een beetje schuldig. Later verdween dat gevoel wel en ben nog wat maanden lid gebleven voor de spanning.

Uiteindelijk heb ik me weer uitgeschreven omdat ik er wel klaar mee was. Ik heb er nooit meer naar gekeken maar denk nog wel eens terug aan de spannende chats.

Ook als je niet echt wil vreemdgaan dan kun je een leuke tijd hebben op deze site maar bedenk je wat je intenties zijn. Als je je relatie niet wil stuk maken dan moet je weten waar je aan begint.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Had ik jaren eerder moeten doen

Na een aantal moeilijke momenten in mijn relatie ben ik me gaan aanmelden bij Secondlove. Is misschien niet netjes maar ik heb er een goede verklaring voor. Ik heb wat leuke contacten gehad via de site en ik leefde helemaal op. Het was niet zozeer voor de seks maar meer voor de aandacht. Ik ben inmiddels gescheiden en ben nu lekker aan het daten via secondlove. Dankzijn Secondlove heb ik gezien hoe het ook anders kan zijn in een relatie en heb daarom zelf de knoop doorgehakt om te gaan scheiden. Had dit dus jaren eerder moeten doen.

profielfoto van Lorena
Lorena
13-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Veel oversexte mannen

Heb mij als vrouw geregistreerd bij Seconlove en werd vanaf minuut 1 gestalkt door ontzetten veel mannen. Wil jij dus op secondlove als vrouw actief zijn dan moet je een erg goed spamfilter hebben, want 90% is gewoon opzoek naar een sexrelatie okal zijn ze 15 jaar jonger of ouder. Ondanks dat heb ik ook wel wat leuke contacten kunnen maken. Je moet alleen wel goed zoeken als vrouw tussen die duizenden oversexte mannentjes

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-11-2014
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Tja

Als man heb je te maken met een overdaad aan vrouwen. 90% reageert niet op mails omdat ze er teveel krijgen of fake zijn. Let maar op, ik heb nog nooit zoveel tennisende vrouwen gezien, klopt echt niet. Net zoals paardrijden & hockey spelen...Blijkbaar zit er een iemand profielen in te toetsen met het idee om enige niveau te pretenderen. Er zijn er wel een aantal vrouwen die echt zijn maar bijna op een hand te tellen per regio. En die krijgen waarschijnlijk meer dan 30 mails per dag als ze een normaal leuke vrouw zijn met fotos erbij. Dus erug duur voor wat je zoekt, helaas mannen. ik zou je de teleurstelling besparen!

profielfoto van Rene
Rene
12-06-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Vrouwen worden hier vanzelf arrogant

<p>Echt heren ik zou het niet doen. 3 maanden een (DUUR) betaald abonnement gehad en niks opgeleverd. Ik heb het sterke vermoeden dat de verhouding mannen / vrouwen ook hier helemaal scheef liggen. Ik ben al meer dan 10 jaar actief in het dating wereldje en weet echt wel een uitgebreide mail te sturen maar het aantal reacties terug is zwaar teleurstellend. Wat mij opvalt is dat vrouwen die je op straat echt niet nakijkt gewoon arrogant worden door het aantal hopeloze reacties van andere mannen. Als vrouw zal het een prima medium zijn om je zelfbeeld op te krikken maar voor mannen ... nee ... Ik heb veel tijd in mijn profiel gestoken, herkenbare foto's geplaatst. Op andere sites heb ik wel successen weten te boeken maar hier zien ze me nooit meer ...</p>

profielfoto van A
A
04-09-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Afrader

Ik kan niet beoordelen of de profielen van de vrouwen echt zijn (heb mijn twijfels) maar ik kan wel beoordelen dat het aanbod mager qua aantal is en dat het responsgedrag erg beneden de maat is (men neemt niet de moeite een leuk en beschaafde reactie te beantwoorden). De zoekcriteria zijn echt veel te beperkt. Wat als ik bijvoorbeeld niet gecharmeerd ben van de vele fysiek zwaar gebouwde vrouwen, want die kan ik niet uitfilteren. En wat als de vrouw in kwestie geen oudere man wil maar alleen maar jongere?

Ik beoordeel mijn lidmaatschap van Second Love als weg gegooid geld en heb er spijt van.

profielfoto van Gerard
Gerard
28-05-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Blijf hiervan weg als je man bent!

Ik ben nu twee keer enkele maanden actief geweest op deze website en het oordeel luidt: dik onvoldoende als je een man bent.

Ten eerste: het aandeel vrouwen ligt op Second Love bedroevend laag. Ten tweede: het aandeel aantrekkelijke vrouwen ligt er nóg veel lager. Met aantrekkelijk bedoel ik niet perfecte Barbies, maar gewoon goed verzorgde vrouwen met een acceptabel figuur (binnen de grenzen van wat nog goed is voor je gezondheid). Ten derde: omdat de man-vrouw-verhouding compleet scheef is, krijg je hele rare situaties waarin de dames honderden berichtjes per week ontvangen en hun perfecte Don Juan op hun gemakje kunnen uitzoeken.

Zelf ben ik echt geen onaantrekkelijke man (al zeg ik het zelf): sportief figuur, leuke kop, goede baan, hoog opgeleid. Dat zeg ik echt niet uit arrogantie, maar wel om aan te geven hoe belachelijk slecht deze website werkt voor mannen. Ik heb vele uren aan berichtjes besteed, op zoek naar een leuke minnares, maar de dames komen onderweg altijd wel weer iets nóg aantrekkelijkers en strakkers tegen vanwege het enorme aanbod waaruit ze kunnen kiezen.

En zo kan het op SecondLove.nl dus gebeuren dat je als aantrekkelijke man van in de dertig bent aangewezen op lelijke dikke wijven die vaak ook nog eens niet helemaal 100% zijn in hun hoofd.

Eerst dacht ik dat het aan mij lag, maar toen ik eens ging informeren bij de dames wat ze nu aan post binnenkrijgen, schrok ik echt. Stuk voor stuk hadden ze het over tientallen berichtjes per dag. Te veel om ze nog netjes te kunnen beantwoorden. Sommigen hadden hun profiel zelfs op ‘gepauzeerd’ gezet omdat ze een week achterliepen met het lezen van berichtjes. Anderen lieten hun profieltekst maar helemaal achterwege, want waarom zou je überhaupt nog moeite doen als alle mannen als vliegen op de stroop op je afkomen.

De arrogantie van veel dames is dan ook tenenkrommend. De lelijkste, onsympathiekste mormels kunnen het zich permitteren om onmogelijke eisen te stellen en je af te bekken. Vrouwen eisen inzage in jouw foto’s, anders reageren ze überhaupt niet, maar weigeren hun eigen foto’s te laten zien. Vrouwen met wie je eindelijk aan het chatten bent geraakt, na veel moeite doen, haken net zo makkelijk weer af als ze even wat anders leuks zien.

En het ergste van dit alles is nog dat ik als man mijn portemonnee moet trekken om mij vrijwillig bloot te stellen aan deze vernedering. Zelden heb ik zo’n slechte prijs-kwaliteitverhouding meegemaakt. Mannen mogen flink dokken om vervolgens vele uren kwijt te zijn aan een stel arrogante prinsesjes die er meestal uitzien als overjarige, verfomfaaide draken.

Ik heb ervan geleerd. Nooit meer Second Love. Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven, want dan zou ik het doen. Wat een oplichterij! MANNEN, TRAP ER NIET IN!

profielfoto van Mark
Mark
25-04-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Negatief oordeel

Ik heb twee maanden SL uitgeprobeerd en ben tot negatieve conclusies gekomen:

- veel en veel meer mannen dan vrouwen
- vrouwen voelen zich daardoor enorm bejaagd en gaan zich oftewel erg terughoudend en wantrouwend opstellen, oftewel niet terug reageren op normale mails oftewel zich als koninginnetjes gedragen, brrrrr (geen wonder dat hun eigen partnes niet meer met hen willen vrijen denk je dan)
- de categorieën waarin mensen zich met trefwoorden moeten typeren zijn mager van kwaliteit
- je hebt maar zeer beperkte zoekmogelijkheden en kunt niet op bepaalde seksuele interesses zoeken
- je krijgt automatisch iets zeggende matches toegemaild
- het werkt niet

profielfoto van Sophie
Sophie
22-11-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Prima

Na een gratis membership.. Wil ik graag het volgende kwijt.. Mannen verwachten heel veel.. Ze gaan naar deze site om te daten.. Vaak staan ze al op springen, omdat ze al in geen tijden aan hun trekken komen.. De kunst van het verleiden zijn ze compleet vergeten.. Dames komen hier voor dezelfde spanning.. Zij willen weer bemind worden. Hier gaat het dus fout.. Mannen en vrouwen staan verschillend in dit verhaal van ontrouw en lust... Heb ongelooflijk veel botte lompe opmerkingen gehad.Ordinaire benaderingen die zelfs een prostitué zouden laten weigeren.. Geloof me. Ben geen lelijke dame,niet verlegen en ook niet onbemiddeld.. Dus als ik hier de klaagzang van de heren hoor.... Kan ik enkel concluderen dat ze zelf wel iets meer hun best mogen doen.. En anders misschien hun abonnementsgeld moeten opsparen om eens langs de hoeren te gaan..

profielfoto van Bea
Bea
08-10-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Tot het jezelf overkomt....

Zoals de titel al doet vermoeden ben ik de dupe van deze websites. Mijn man had blijkbaar neit genoeg van mijn bedkunsten en zocht het dus buiten de deur. Ik kwam erachter omdat ik een webcam had verstopt waardoor ik kon zien dat hij op onze computer in de avond op Second Love zat. inderdaad achterdochtig en niet netjes, maar ik wou weten waar ik aantoe was. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik het heel erg vind dat onze relatie moet eindigen, omdat het tegenwoordig zo gemakkelijk is om buiten de deur te snoepen. Zonder dit soort sites zou ik nog steeds met mijn mang geweest zijn en een zeer gelukkig vrouw zijn. Inmiddels is hij ook niet meer bij die vrouw waardoor we er beide niks aan hebben.

Bedankt Second Love.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
22-10-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
fraude met cc-betaling

na 2 maanden promotie (en niet tevreden over de kwaliteit van aanbod op de website) vlak voor het aflopen van de periode (counter van lidmaatschap stond nog op 1) heb ik mijn account verwijderd.

enkele dagen later zag ik toch een afschrijving van mijn creditcard van 69,90.

heb secondlove een email gestuurd om een restitutie/reactie over deze actie : geen reactie

telefoonnummer gebeld welke op hun website staat: niemand neemt op

creditcard maatschappij gebeld en het bleek dat ze dit geintje bij iedereen uithalen en inmiddels een reputatie hebben als fraudeurs.

ps: uit gesprekken met vrouwen/vriendinnen heb ik begrepen dat ze daar een verhouding van 1 op 20 mannen-vrouwen hebben waardoor vrouwen gratis lidmaatschap aangeboden krijgen.

Dit laatste lokt alleen maar oppervlakkige/gefrustreerde vouwen en hordes over-geile kerels aan. niet mijn ding.

HET GELD WORDT GEWOON TERUGGEHAALD EN van mij krijgen ze een dikke 0

profielfoto van Anoniem
Anoniem
05-03-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Uit nieuwsgierigheid heb ik een account aangemaakt op second love en dit voor een mooi bedrag van 70 euro voo 3 maanden. Deze actie was dan ook de enigste reden dat ik mij registreerde en dat was dan ook mijn enigste ervaring met second love. Na de betaling wou ik mij inloggen en dat was het. Ik kon niet inloggen en ben nu 3 dagen verder en kan dit nog steeds niet. Wat een oplichters!

Schrijf een review over Second Love

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Victoria Milan logo Victoria Milan
0 beoordelingen
10
Ashley Madison logo Ashley Madison
0 beoordelingen
10
SF.dating logo SF.dating
1 beoordelingen
7