Ondeugend-Daten logo

Ondeugend-Daten reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Ondeugend-Daten reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
261
Ondeugend-Daten logo
Website
ondeugend-daten.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Ondeugend-Daten

Ondeugend-Daten maakt het je een stuk gemakkelijker om casual contacten te leggen met andere gelijkgestemden. De datingwebsite is gericht op getrouwde mensen die op zoek zijn naar een avontuurtje. Of dit nu is voor alleen jezelf of jullie beiden, op Ondeugend Daten vind je de date die past bij jouw wensen en voorkeuren. Voordat je besluit om een profiel aan te maken raden wij je aan om de ervaringen met Ondeugend-Daten te lezen op deze pagina. Wij hebben echte klanten gevraagd om hun beoordeling over Ondeugend-Daten achter te laten, zodat jij weet wat je kunt verwachten van deze datingwebsite. Besluit je om lid te worden? Dan stellen we het zeer op prijs als jij ook je mening wilt delen om anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Over Ondeugend-Daten

Getrouwde mensen en singles die op zoek zijn naar een spannende date ontmoeten eenvoudig anderen via de website of app van Ondeugend-Daten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om casual contacten te leggen met anderen. Ondeugend-Daten is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. Op basis van de opgegeven interesses, voorkeuren en eigenschappen komen deelnemers eenvoudig en snel in contact met elkaar. Je kunt via de knop 'profielen' zoeken naar deelnemers die aan jouw criteria voldoen. Deze resultaten zijn te verfijnen middels een uitgebreid scala aan filters. Zo kun je bijvoorbeeld alleen profielen bekijken van mensen die bij jou in de buurt wonen.

Waarom kiezen voor Ondeugend-Daten

Door gebruik te maken van de datingservice van Ondeugend-Daten vind je altijd en overal een date die voldoet aan jouw wensen. Je kunt namelijk de app downloaden zodat je ook onderweg of vanaf je vakantieadres makkelijk op zoek gaat naar een date. Inschrijven kan gratis, maar wanneer je van meer functionaliteiten gebruik wilt maken valt het aan te raden om VIP-toegang te kopen. Hoe langer de periode, hoe voordeliger jouw lidmaatschap is. Je kunt uiteraard een abonnement op elk gewenst moment stopzetten of wijzigen. Betalingen vinden plaats via het veilige SSL-protocol met creditcard, iDeal of via een overboeking.

Is Ondeugend-Daten betrouwbaar?

De beste manier om erachter te komen of Ondeugend-Daten past bij jouw wensen, is door de reviews van andere gebruikers te lezen. Zo kom je er bijvoorbeeld achter welk type mensen zich op de datingwebsite bevinden en of je contact hebt met echte vrijgezellen of getrouwde gebruikers. Ondeugend-Daten.nl is een site van Orbinair B.V. Dit bedrijf is gevestigd in Nijmegen en de bedrijfsgegevens zijn eenvoudig terug te vinden op de website. De website zelf is discreet, zodat jij veilig kunt daten via jouw eigen anonieme postbus. Jij blijft hierdoor anoniem zolang jezelf wilt. Je e-mailadres blijft altijd geheim voor andere leden. Zo hoef jij er niet bang voor te zijn dat jouw geheimpje uitkomt. Ondeugend-Daten deelt handige tips op de website die je helpen om oplichters te ontmaskeren. Onderaan ieder profiel staat een knop waarmee je misbruik kunt melden, zodat de gebruikers helpen bij het beveiligen van de website.

Klantenservice en klachten

Heb jij vragen over Ondeugend-Daten? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen bij de veelgestelde vragen. Hier vind je het antwoord op een groot aantal vragen. Als jij toch nog met vragen blijft zitten of iets anders kwijt wilt, kun je contact opnemen met een medewerker van Ondeugend-Daten. Dit doe je door het reactieformulier op de website in te vullen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al eens op date geweest via Ondeugend-Daten? Of blijft het tot nu toe bij spannende gesprekken? Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met Ondeugend-Daten. Deel je beoordeling over deze datingsite zodat je anderen helpt bij het maken van de juiste beslissing. Probeer zoveel mogelijk informatie te delen, zodat bezoekers van Ervaringensite.nl weten wat ze kunnen verwachten van Ondeugend-Daten.

Reviews over Ondeugend-Daten
Gerelateerde bedrijven
Novamora logo
Novamora
2 beoordelingen
10
Regioswingers logo
Regioswingers
2 beoordelingen
7
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
6,6
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Ondeugend-Daten

Ondeugend-Daten is geverifieerd door ons expert team. De webshop Ondeugend-Daten bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Ondeugend-Daten lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Ondeugend-Daten. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Ondeugend-Daten is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van ondeugend-daten.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Alles is nep of ainactoef, gene dates

Heb middels deze site Ondeugend-Daten.nl maandenlanjg nooit een date gehad. De profielen komen over als inactief en/of nep. Toen probeerde ik een maand betaald lid te zijn maar dat bracht ook niets. Ze hadden zelfs de brutaliteit om mijn opzegging daaropvolgend te weigeren en ze sloten mijn online account af zodat ik niet meer de opzegging via hun site kon doen zoals voorgeschreven. Toen stuurden ze me een bedreigende aanmaning per post voor een openstaand bedrag. Overigens is dit hetzelfde oplichtersbedrijf dat in Nijmegen op het adres staat van Kerkenbos 1057 onder de naam Safe Dating Neworks BV waar ze ook een fake dating site hebbben onder safedatingnetworks.nl plus ene fake site onder wytegearrre.nl plus een site onder metjou.nl, allen met fake en inactieve profielen war je nooit tot een date komt.

Geplaatst op: 24-01-2024
Laatst bewerkt op: 24-01-2024
Geschreven door: Peter L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik ga aangifte doen

oplichters.blijven.afschrijven!!! nepprofielen! opgezegd.en.blijven@incasseren@en.incasso

Geplaatst op: 27-11-2023
Laatst bewerkt op: 27-11-2023
Geschreven door: D W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nep!

Trap er niet in!
Het giezelt van de nep-profielen.
-Ze hebben maar 1 foto. Vraag je om een 2e krijg je een zwik excuses en draaiverhalen.
- Ze willen héél snel afspreken. Zeggen ze. Tot de 1e afspraak willen ze natuurlijk wel contact houden. Over alles en niks. Vlak voor de afspraak gaat er ineens van alles mis. Opeens verhinderd en wat al niet meer.
- Vragen worden niet of vaag beantwoord. Er zit altijd een vraag terug zodat jij weer antwoord moet geven.
- Ik kan me vergissen, maar vele dames praten Vlaams. Rare zinsopbouw als "wat zul je vanavond gaan doen" ipv "wat ga je vanavond doen" en woorden als "plezant".
Misschien heb ik hét de verkeerden eruit gepikt. Probeer het anders gerust, maar ik zou hier wel op letten.

Geplaatst op: 02-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Abonnement

De site biedt wat er belooft wordt. Er zijn veel contact mogenlijkheden waar je uit kunt kiezen op basis wat je zelf wilt uiteraard. Alle profielen die ik trof zijn echt dus er komen geen neppe bots voorbij.

Geplaatst op: 03-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lieve H.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ondeugend-Daten
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Novamora logo
Novamora
2 beoordelingen
10
Regioswingers logo
Regioswingers
2 beoordelingen
7
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ondeugend-Daten een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Ondeugend-Daten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,6 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ondeugend-Daten actief?

Ondeugend-Daten is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) erotische en sexdating en swingers dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ondeugend-Daten reviews? Dan kun je naar de website van Ondeugend-Daten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie