Ondeugend-Daten.nl logo

Ondeugend-Daten.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Ondeugend-Daten.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Ondeugend-Daten.nl logo
Website
ondeugend-daten.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Ondeugend-Daten.nl

Ondeugend-Daten is er voor iedereen die opzoek is naar een date, relatie of gewoon een leuke vriendschap. Natuurlijk wil jij er wel zeker van zijn dat je op een betrouwbaar netwerk terecht komt en dat is waarom je hier Ondeugend-daten ervaringen kan vinden. Lees hier de beoordelingen van andere gebruikers en zorg samen voor een transparant profiel van deze datingwebsite.

Ondeugend-daten ervaringen

De datingwereld is het afgelopen jaar behoorlijk in het nieuws geweest met enkele nepdatingwebsites. Wanneer jij je aansluit bij Ondeugend-Daten wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je op een betrouwbaar datingnetwerk terechtkomt. Daarom vragen wij gebruikers om hen Ondeugend-daten reviews hier te plaatsen om toekomstige bezoekers een zo goed mogelijk beeld van dit bedrijf te geven. Binnen één minuut kan je al een ervaring achterlaten waar je andere een enorme dienst mee zal bewijzen.

Over Ondeugend-daten

Ondeugend-Daten is een 18+ datingwebsite wat betekend dat je hier aan het juiste adres bent als je opzoek bent naar een one-night stand, seksbuddy of andere singles. Je kan er zelfs andere stellen ontmoeten welke opzoek zijn naar net dat beetje extra spanning in hen leven. Natuurlijk kan dit alles online blijven, maar het kan ook allemaal lijden tot echt fysiek contact. De datingwebsite zorgt ervoor dat mensen met elkaar in contact komen en wat daaruit voortvloeit is aan de leden zelf.

Een profiel kan je geheel gratis aanmaken en daarbij hoef je in eerste instantie vrij weinig informatie voor op te geven. Na het activeren van je account kan je beginnen met date door andere profielen te bekijken en standaard berichten te sturen. Wil je echt volledig gebruik maken van de website dan dien je een VIP abonnement te nemen wat ongeveer €20 per maand kost. Voor dit geld gaat er een wereld op als het aankomt om spannende (online) dates te regelen. Met de FotoZapper kan je gemakkelijk matches vinden waarna de pikante gesprekken kunnen starten. Ook krijg je inzicht in meer foto's van de leden en zie je wie als laatste jouw profiel hebben bezocht. Super handig, want dit kan je weer gebruiken om in contact met hen te komen.

Ondeugend-daten is onderdeel van het SexyDatingNetworks wat betekend dat je niet alleen in contact kan komen met leden van Ondeugend-daten, maar met alle leden welke hier zijn aangesloten. Het grote voordeel hiervan is dat je hierdoor nog meer mensen kan vinden. Wil je dit niet dan kan je dit in uitzetten in je profiel en krijg je alleen leden van Ondeugend-daten te zien.

Gerelateerde bedrijven

50Plusmatch logo
50Plusmatch
13 beoordelingen
7,1
Parship logo
Parship
42 beoordelingen
4,1
Suikerarrangement logo
Suikerarrangement
3 beoordelingen
10
9,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Ondeugend-Daten.nl

Ondeugend-Daten.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Ondeugend-Daten.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Ondeugend-Daten.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Ondeugend-Daten.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Ondeugend-Daten.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van ondeugend-daten.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nep!

Trap er niet in!
Het giezelt van de nep-profielen.
-Ze hebben maar 1 foto. Vraag je om een 2e krijg je een zwik excuses en draaiverhalen.
- Ze willen héél snel afspreken. Zeggen ze. Tot de 1e afspraak willen ze natuurlijk wel contact houden. Over alles en niks. Vlak voor de afspraak gaat er ineens van alles mis. Opeens verhinderd en wat al niet meer.
- Vragen worden niet of vaag beantwoord. Er zit altijd een vraag terug zodat jij weer antwoord moet geven.
- Ik kan me vergissen, maar vele dames praten Vlaams. Rare zinsopbouw als "wat zul je vanavond gaan doen" ipv "wat ga je vanavond doen" en woorden als "plezant".
Misschien heb ik hét de verkeerden eruit gepikt. Probeer het anders gerust, maar ik zou hier wel op letten.

Geplaatst op: 02-09-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Abonnement

De site biedt wat er belooft wordt. Er zijn veel contact mogenlijkheden waar je uit kunt kiezen op basis wat je zelf wilt uiteraard. Alle profielen die ik trof zijn echt dus er komen geen neppe bots voorbij.

Geplaatst op: 03-05-2021
Geschreven door: Lieve H.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ondeugend-Daten.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

50Plusmatch logo
50Plusmatch
13 beoordelingen
7,1
Parship logo
Parship
42 beoordelingen
4,1
Suikerarrangement logo
Suikerarrangement
3 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ondeugend-Daten.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Ondeugend-Daten.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ondeugend-Daten.nl actief?

Ondeugend-Daten.nl is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dating , erotische en sexdating en swingers dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ondeugend-Daten.nl reviews? Dan kun je naar de website van Ondeugend-Daten.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie