SmartSingles logo

SmartSingles reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
SmartSingles reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
452
SmartSingles logo
Website
smartsingles.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen SmartSingles

Je bent hoger opgeleid en zoekt een date, vriendschap of een serieuze relatie? Dan zou SmartSingles zomaar eens heel veel voor je kunnen betekenen. Om jou meer informatie te geven over de diensten van deze datingwebsite, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis van de belangrijkste informatie kun je beslissen om al dan niet ook een profiel aan te maken op SmartSingles.

Over SmartSingles

SmartSingles is een datingwebsite die zich speciaal richt op de doelgroepen HBO, HBO+, WO en Academici. Op mensen dus die wat betreft de leef- en denkwijze op hetzelfde niveau zitten. Uiteraard kun je behalve op opleidingsniveau ook filteren op het uiterlijk en de interesses van andere leden van het drukbezochte platform. SmartSingles is een onderdeel van Amazing Bits, een bedrijf dat gevestigd is in Nijmegen. Van SmartSingles kan verder gezegd worden dat het een platform is dat druk bezocht wordt en waarop zich nog wekelijks honderden nieuwe mensen inschrijven. En daar kan dus zomaar jouw hoger opgeleide date tussen zitten.

Waarom kiezen voor SmartSingles?

Als hoger opgeleide wil je graag een date met iemand die op hetzelfde niveau zit. Die garantie heb je als je gebruik maakt van SmartSingles. Daarnaast kun je net als bij andere datingsites filteren op uiterlijke kenmerken en interesses en zo kun je akelig dicht in de buurt komen van de gedroomde kandidaat. Je kunt een profiel met foto’s aanmaken, profielen met de hoofdfoto bekijken en elkaar berichten sturen. Ook kun je de beschikking krijgen over een anonieme postbus. Kiezen voor SmartSingles is, zo blijkt zeker ook uit de positieve beoordelingen, daten op niveau.

Is SmartSingles betrouwbaar?

De vraag of SmartSingles betrouwbaar is kan volgens de reviews en ervaringen volmondig met ja beantwoord worden. Veiligheid en anonimiteit zijn belangrijke waarden voor de datingsite. Voorts stuit je op dit platform niet op nepprofielen. Er wordt geen gebruik gemaakt van chatoperators en dus word je nooit onnodig lang aan het lijntje gehouden. Bij SmartSingles huldigt men het principe Fair Play. Heb je contact met een van de andere leden, dan is er ook sprake van écht contact. En dat is veel waard.

Klantenservice en klachten

Hoewel het zelden voorkomt, kan het zijn dat je een klacht hebt over de diensten die SmartSingles je biedt. In dat geval kun je ervoor kiezen om een schriftelijke klacht in te dienen. Je vindt het adres gewoon op de website. Je kunt echter ook gebruik maken van het speciale contactformulier op de website. Check altijd eerst de veel gestelde vragen. Soms worden bepaalde zaken je dan al een stuk duidelijker als je de antwoorden op die vragen gelezen hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Telkens weer blijkt dat de informatie die je uit beoordelingen van bestaande leden kunt halen van toegevoegde waarde zijn. Ze helpen je echt bij het nemen van de juiste beslissing en verkleinen de kans om een misstap te begaan. Om die reden willen we je voortaan vragen om ook een beoordeling achter te laten. Het is slechts een kleine moeite en je doet er andere mensen veel plezier mee. Kunnen we voortaan op je rekenen?

Reviews over SmartSingles
Gerelateerde bedrijven
eMatching logo
eMatching
16 beoordelingen
6,4
Match4me.nl logo
Match4me.nl
8 beoordelingen
7,8
EliteDating logo
EliteDating
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over SmartSingles

Ons team van experts heeft SmartSingles geverifieerd op een aantal punten. De webshop van SmartSingles bestaat al sinds 2009 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. SmartSingles is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

SmartSingles is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van smartsingles.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van SmartSingles.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg blij mee

Ik gebruik dit script al jaren. Ik ben er erg blij mee. Supportcenter is altijd behulpzaam en snel. Erg bedankt hiervoor en ik raad het zeker iedereen aan die het wil proberen.

Geplaatst op: 02-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fenne L.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over SmartSingles
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
eMatching logo
eMatching
16 beoordelingen
6,4
Match4me.nl logo
Match4me.nl
8 beoordelingen
7,8
EliteDating logo
EliteDating
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SmartSingles een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over SmartSingles. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SmartSingles actief?

SmartSingles is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hoger opgeleiden dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SmartSingles reviews? Dan kun je naar de website van SmartSingles gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie