50Plusmatch logo

50Plusmatch reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
50Plusmatch reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5
50Plusmatch logo
Website
50plusmatch.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen 50Plusmatch

Singles van boven de 50 kennen het vast wel: het lijkt zo goed als onmogelijk om aan een partner te komen in het dagdagelijkse leven. Ofwel zit iedereen in een relatie ofwel vind je niet de juiste match in jouw sociale kring en nabijheid. Ben jij wel op zoek naar een serieuze relatie en ben je 50 plus? Dan kan je een datingsite zoals 50Plusmatch proberen. Maar is dat wel betrouwbaar? Wat zijn de ervaringen van echte gebruikers van 50Plusmatch? Ben je benieuwd waar je reviews over deze site terug kunt vinden? Dan hoef je niet verder te zoeken. Op deze pagina hebben wij alle beoordelingen, reviews en ervaringen met 50Plusmatch voor jou op een rijtje gezet. Zo weet je meteen waar je exact aan begint.

Over 50Plusmatch

50Plusmatch is een datingsite die, zoals de naam je al zegt, de focus legt op mensen van boven de vijftig die nog graag een serieuze relatie aan willen gaan. Het bedrijf werd opgericht in 2006 en was daarmee de eerste datingsite die zichzelf ging toeleggen op deze doelgroep. 50Plusmatch is een onderdeel van MatchMedia die binnen de sector nog wel meer aanverwante datingsites in beheer heeft. 50Plusmatch is overigens niet alleen de oudste datingsite voor vijftig plussers, maar is bovendien ook de grootste op de markt. Het bedrijf is actief in Nederland, België, Zweden, Denemarken en Finland. De focus ligt op klanttevredenheid en het hoog houden van een stijl- en klassevol imago. Zo spitst 50Plusmatch zijn site altijd specifiek toe op de lokale markt waarin jij woont. Bovendien worden alle profielen handmatig gecontroleerd door het team achter 50Plusmatch zodat je zeker niet met bots te maken krijgt. Het is dan ook niet toevallig dat ze in het consumentenprogramma TROS de hoogste beoordeling in de wacht sleepten in de categorie datingsites voor ouderen.

Waarom kiezen voor 50Plusmatch?

50Plusmatch is dus een datingsite gespecialiseerd in mensen boven de 50. Je kunt je gratis inschrijven op de website en een eigen profiel samenstellen. Met jouw gratis profiel kan je onbeperkt zoeken naar andere leden, oproepen bekijken en reageren op berichten. Wil je meer functies? Dan moet je upgraden naar een premium profiel. Met een dergelijk profiel ben je in staat om bovenop de reeds aangehaalde functies ook persoonlijke berichten te sturen, te bekijken wie jouw profiel heeft bezocht, te chatten en videobellen en de zoekvoorkeuren van andere leden te bekijken. Je betaalt dit lidmaatschap bij 50Plusmatch per maand, per drie maand of per zes maand. Let wel op: het lidmaatschap wordt nadien maandelijks verlengd. Dit moet je zelf stopzetten! Jouw profiel maak je zo anoniem als je zelf wil zonder dat je daarbij schrik moet hebben dat mensen jouw gegevens achterhalen.

Is 50Plusmatch betrouwbaar?

Een datingsite staat of valt natuurlijk met de betrouwbaarheid van het systeem. De contactinformatie van het bedrijf achter 50Plusmatch vind je vlot op de website terug. Je vindt er het KvK-nummer, het btw nummer en ook het adres van de hoofdzetel. Als je met vragen zit kan je bovendien terecht bij de klantenservice van deze datingsite. Bovendien kan je er zeker van zijn dat je veilig surft wanneer je op zoek bent naar matches. Zowel jouw persoons- als betalingsgegevens worden beschermd via een veilige verbinding. Daarenboven is 50Plusmatch ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg en wonnen ze in het verleden al een Thuiswinkel Award.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag voor 50Plusmatch of heb je een klacht over iets op de datingsite? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice. Dat kan via het contactformulier op de website of door een mail te sturen naar 50Plusmatch. Alternatief kan je er ook voor kiezen om een klacht in te dienen via het klachtenformulier van keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Doe je dit laatste? Dan krijgt 50Plusmatch vier weken de tijd om hier op te reageren. Kom je er niet samen uit? Dan is het geschil een kandidaat voor de befaamde geschillenregeling van het keurmerk.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een profiel op 50Plusmatch? Of heb je er in het verleden misschien ooit eentje gehad? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met 50Plusmatch. Zou je het opnieuw doen of zou je hen toch als minder goed beoordelen? Wat waren de sterke en wat waren de zwakke punten? Had je misschien een klacht? Schrijf jouw review over 50Plusmatch en help een eventuele volgende dater een goede beslissing maken!

Reviews over 50Plusmatch
Gerelateerde bedrijven
50Liefde logo
50Liefde
50 beoordelingen
8,0
gayParship logo
gayParship
2 beoordelingen
8
Alleenstaande Vaders logo
Alleenstaande Vaders
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7,1
75% zou hier weer kopen
13 beoordelingen
Onze beoordeling over 50Plusmatch

Het bedrijf 50Plusmatch is geverifieerd door ons. De webshop 50plusmatch.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. 50Plusmatch is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. 50Plusmatch maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van 50plusmatch.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van 50plusmatch.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van 50Plusmatch.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Aanbiedingsprijs

Na 3 maanden mijn betaald abonnement omgezet in niet betaald. Kreeg daarna diverse aanbiedingen van 50 waar door mij niet werd ingegaan.
Na enige weken plotseling een aanbieding 1 maand verlenging voor € 5,-
Voor die prijs en looptijd leuk doen, niet wetende dat 50 na die termijn (2 weken later) een rekening stuurde van €29,95. Vind dit toch een vorm van misleiding.

Geplaatst op: 03-07-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Daten voor ouderen

Nou als je +50 ben ben je nog niet oud en kan je prima daten op het internet. En zo leuk dat er speciale websites voor zijn. Want vele van ons hebben de liefde al meegemaakt in ons leven maar opnieuw de liefde vinden is wel leuk als je ook een klik hebt met elkaar. En op 50Plusmatch ontmoet ik zoveel leuke en gelijkgestemde mensen. Echt een aanrader.

Geplaatst op: 24-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Soms wat vreemd

Soms krijg ik een bericht dat er iemand met mij in contact wil komen. Ga ik dan naar de site dan is deze persoon uitgeschreven of bestaat niet. Ik ben geen betalend lid. Is dit een lokkertje?

Geplaatst op: 06-08-2014
Laatst bewerkt op: 07-02-2024
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Matig op het gebied van aanbod

Aanbod is een beetje matig. Ik heb zoveel reacties geplaatst maar weinig reacties terug. Misschien ligt het aan de foto die ik niet heb geupload.

Geplaatst op: 15-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jaqueline

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Positieve ervaring

Alleen maar positieve dingen te vertellen over deze site. Regelmatig heb ik leuke nieuwe contacten. Wel reageer ik alleen op mensen die ook een foto hebben toegevoegd.

Geplaatst op: 13-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anneke

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Liefde van mijn leven

Ik ben een man van 55 en had na het overlijden van mijn vrouw al jaren niet meer aan daten gedaan.
Mijn kinderen hebben me toen gewezen op deze site, en heb me toen voor de grap aangemeld.

Veel aardige vrouwen en heb echt heel leuk contact opgedaan met Marja waarmee ik nu al meer dan een jaar heel gelukkig ben.

Voor iedereen die op leeftijd is en opzoek is naar liefde in zijn of haar leven is 50plusmatch een verademing. Ik zou tegen iedereen willen zeggen "schrijf je in" en wie weet ga je de liefde van je leven tegenkomen.

Geplaatst op: 07-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gilles

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Censuur wel streng

Had op mijn profiel een oproep staan dat ik naar een "warme intieme" date zocht en ze vonden dat aanstootgevend en hebben me daar op aangesproken. De censuur is wel erg streng moet ik zeggen. Verder prima datingsite met leuke mensen.

Geplaatst op: 14-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Micha

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Kandidaten geven niet altijd juiste leeftijd op

Ben nu gratis lid. Heb al veel mensen gehad die op mijn profiel zijn komen kijken maar nog geen reactie. Leeftijd van mensen op de site klopt niet altijd en zijn soms veel ouder of heel jong.

Geplaatst op: 11-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lisa M.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Deelnemers met valse leeftijden

Enige tijd geleden heb ik me ingeschreven op de site. Alleen maar slechte ervaringen vanaf dat moment. Ik wilde gewoon een leuke relatie opbouwen maar de mannen willen gewoon een one night stand en sommige vrouwen willen dat ook maar ik dus niet. Dat keurmerk slaat dus ook nergens op want ook wordt er voortdurend gelogen door mannen op de site over hun leeftijd. Ik heb dit gemeld maar er wordt niet genoeg aan gedaan. Ook heb ik in mijn oplettendheid niet gezien dat mijn lidmaatschap automatisch is verlengd en ik daarom nu alsnog een maand moet betalen.

Geplaatst op: 09-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeany

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel leuke reacties

Ben nu 2 maanden lid en heb al veel leuke reacties ontvangen. Toevoegen van een foto helpt echt als je in contact wil komen. Ik ben nu leuk in contact met diverse vrouwen en hoop snel een leuke date te regelen.

Geplaatst op: 12-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Misty

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Lidmaatschap top de rest nope!

Kreeg 3 dagen gratis lidmaatschap en ik geloof me ogen niet want ik had al meer dan 400 views op mijn profiel. Na deze 3 dagen kan je het al raden? Inderdaad 0 views je bent dus verplicht om te betalen! Hier ga ik dus geen geld aan uitgeven. Liever dan maar eenzaam op de bank dan dat ik aan zoiets geld verspil! Wat een afzetters.

Geplaatst op: 10-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: L S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top date!

Na 3 maanden actief date via 50plus match heb ik dan eindelijk met iemand afgesproken. Heerlijk gegeten en een ontzettend gezellige avond gehad. Helemaal top dus! Helaas hebben wel veel profielen geen foto!

Geplaatst op: 30-01-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Monique

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over 50Plusmatch
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
50Liefde logo
50Liefde
50 beoordelingen
8,0
gayParship logo
gayParship
2 beoordelingen
8
Alleenstaande Vaders logo
Alleenstaande Vaders
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 50Plusmatch een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 13 beoordelingen geplaatst over 50Plusmatch. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,1 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 50Plusmatch actief?

50Plusmatch is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 50Plusmatch reviews? Dan kun je naar de website van 50Plusmatch gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie