50Plusmatch logo

50Plusmatch ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

12 beoordelingen • 6,8
Bezoek de website
50Plusmatch logo
50Plusmatch ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
12 beoordelingen • 6,8
Beoordeling
12 beoordelingen
6,8
5 sterren
17%
4 sterren
42%
3 sterren
17%
2 sterren
17%
1 ster
8%
Bestelproces
6,8
Service
6,8
Prijs
6,8
Levering
6,8

Gerelateerde bedrijven

Vijftigplusdating.nl logo Vijftigplusdating.nl
7 beoordelingen
6
Opzoeknaarjou.nl logo Opzoeknaarjou.nl
0 beoordelingen
10
Chisple logo Chisple
0 beoordelingen
10

50Plusmatch ervaringen

Op deze site kun je reacties lezen van mensen die hun 50Plusmatch ervaringen graag delen. Heb je zelf gebruik gemaakt van deze website dan kun jij je 50Plusmatch ervaringen delen door een review te plaatsen een een oordeel te geven over deze site.

Over 50Plusmatch

50Plusmatch is een datingsite speciaal voor 50-plussers. Het leuke aan 50Plusmatch is dat deze site zich specifiek op een doelgroep richt. De hele site is zo ingericht voor deze doelgroep en onderscheid zich daarom van de algemene datingsites. Over het algemeen kun je hier hoog opgeleide singles vinden die opzoek zijn naar een serieuze relatie of een partner om gewoon gezellig mee af te spreken. De verdeling tussen mannen en vrouwen op de site is bijna gelijk. Ongeveer 58% van de leden is man en 42% is vrouw.

Waarom 50Plusmatch

50plusmatch datingsite is een unieke datingsite speciaal voor 50-plussers. Er wordt veel waarden gehecht aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat het wel goed zit met de kwaliteiten van deze datingsite blijkt uit de onderscheiding die ze heeft gekregen van TrosRadar. 50Plusmatch heeft namelijk de hoogste waardering gekregen. Hierdoor mag 50Plusmatch zichzelf uitroepen tot beste datingsite. Daarnaast is de datingsite lid van Thuiswinkel.org. Beter kan dus niet! Er wordt een streng beleid aangehouden met betrekking tot nepinschrijvingen. Het team van 50Plusmatch controleert dagelijks handmatig alle profielen en zorgt ervoor dat alleen serieuze leden gebruik kunnen (blijven) maken van de site. Hierdoor weet je zeker dat je alleen met échte mensen in contact komt. Verder kun je onderweg ook in contact blijven met je dates via de mobiele pagina en op de tablet.

Gratis inschrijven bij 50Plusmatch

Gratis inschrijven en direct starten met daten? Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan bij deze datingsite.
Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over 50Plusmatch

profielfoto van Anneke
Anneke
13-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Positieve ervaring

Alleen maar positieve dingen te vertellen over deze site. Regelmatig heb ik leuke nieuwe contacten. Wel reageer ik alleen op mensen die ook een foto hebben toegevoegd.

profielfoto van Monique
Monique
30-01-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top date!

Na 3 maanden actief date via 50plus match heb ik dan eindelijk met iemand afgesproken. Heerlijk gegeten en een ontzettend gezellige avond gehad. Helemaal top dus! Helaas hebben wel veel profielen geen foto!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-11-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
daten voor ouderen

Nou als je +50 ben ben je nog niet oud en kan je prima daten op het internet. En zo leuk dat er speciale websites voor zijn. Want vele van ons hebben de liefde al meegemaakt in ons leven maar opnieuw de liefde vinden is wel leuk als je ook een klik hebt met elkaar. En op 50Plusmatch ontmoet ik zoveel leuke en gelijkgestemde mensen. Echt een aanrader.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-08-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Soms wat vreemd

Soms krijg ik een bericht dat er iemand met mij in contact wil komen. Ga ik dan naar de site dan is deze persoon uitgeschreven of bestaat niet. Ik ben geen betalend lid. Is dit een lokkertje?

profielfoto van Micha
Micha
14-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Censuur wel streng

Had op mijn profiel een oproep staan dat ik naar een "warme intieme" date zocht en ze vonden dat aanstootgevend en hebben me daar op aangesproken. De censuur is wel erg streng moet ik zeggen. Verder prima datingsite met leuke mensen.

profielfoto van Misty
Misty
12-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Veel leuke reacties

Ben nu 2 maanden lid en heb al veel leuke reacties ontvangen. Toevoegen van een foto helpt echt als je in contact wil komen. Ik ben nu leuk in contact met diverse vrouwen en hoop snel een leuke date te regelen.

profielfoto van Gilles
Gilles
07-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Liefde van mijn leven

Ik ben een man van 55 en had na het overlijden van mijn vrouw al jaren niet meer aan daten gedaan.
Mijn kinderen hebben me toen gewezen op deze site, en heb me toen voor de grap aangemeld.

Veel aardige vrouwen en heb echt heel leuk contact opgedaan met Marja waarmee ik nu al meer dan een jaar heel gelukkig ben.

Voor iedereen die op leeftijd is en opzoek is naar liefde in zijn of haar leven is 50plusmatch een verademing. Ik zou tegen iedereen willen zeggen "schrijf je in" en wie weet ga je de liefde van je leven tegenkomen.

profielfoto van Jaqueline
Jaqueline
15-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Matig op het gebied van aanbod

Aanbod is een beetje matig. Ik heb zoveel reacties geplaatst maar weinig reacties terug. Misschien ligt het aan de foto die ik niet heb geupload.

profielfoto van Lisa M.
Lisa M.
11-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Kandidaten geven niet altijd juiste leeftijd op

Ben nu gratis lid. Heb al veel mensen gehad die op mijn profiel zijn komen kijken maar nog geen reactie. Leeftijd van mensen op de site klopt niet altijd en zijn soms veel ouder of heel jong.

profielfoto van Jan
Jan
03-07-2019
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Aanbiedingsprijs

Na 3 maanden mijn betaald abonnement omgezet in niet betaald. Kreeg daarna diverse aanbiedingen van 50 waar door mij niet werd ingegaan.
Na enige weken plotseling een aanbieding 1 maand verlenging voor € 5,-
Voor die prijs en looptijd leuk doen, niet wetende dat 50 na die termijn (2 weken later) een rekening stuurde van €29,95. Vind dit toch een vorm van misleiding.

profielfoto van Jeany
Jeany
09-02-2014
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Deelnemers met valse leeftijden

Enige tijd geleden heb ik me ingeschreven op de site. Alleen maar slechte ervaringen vanaf dat moment. Ik wilde gewoon een leuke relatie opbouwen maar de mannen willen gewoon een one night stand en sommige vrouwen willen dat ook maar ik dus niet. Dat keurmerk slaat dus ook nergens op want ook wordt er voortdurend gelogen door mannen op de site over hun leeftijd. Ik heb dit gemeld maar er wordt niet genoeg aan gedaan. Ook heb ik in mijn oplettendheid niet gezien dat mijn lidmaatschap automatisch is verlengd en ik daarom nu alsnog een maand moet betalen.

profielfoto van L S.
L S.
10-02-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Lidmaatschap top de rest nope!

Kreeg 3 dagen gratis lidmaatschap en ik geloof me ogen niet want ik had al meer dan 400 views op mijn profiel. Na deze 3 dagen kan je het al raden? Inderdaad 0 views je bent dus verplicht om te betalen! Hier ga ik dus geen geld aan uitgeven. Liever dan maar eenzaam op de bank dan dat ik aan zoiets geld verspil! Wat een afzetters.

Schrijf een review over 50Plusmatch

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Vijftigplusdating.nl logo Vijftigplusdating.nl
7 beoordelingen
6
Opzoeknaarjou.nl logo Opzoeknaarjou.nl
0 beoordelingen
10
Chisple logo Chisple
0 beoordelingen
10