Parship logo

Parship reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Parship reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
6
Parship logo
Website
Parship.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Parship

Online daten? Dan doe je graag een beroep op een betrouwbare datingsite. Parship geldt als een van de meest betrouwbare datingsites van ons land. Om je meer achtergrondinformatie over Parship te bieden, hebben we de reviews en ervaringen van mensen die al een account hebben bij deze dating specialist kort en bondig voor je samengevat. Na het lezen van de belangrijkste en unieke voordelen en mogelijkheden van Parship, kun je uiteraard zelf beslissen of je ook kiest voor deze datingsite.

Over Parship

Parship geldt als een van de meeste bekende datingsites van ons land. Het platform is al vanaf 2003 actief en meteen vanaf de start is het crescendo gegaan met het platform. De datingsite is geschikt voor zowel de man als de vouw. Parship is bijzonder trots op de resultaten die geboekt worden. Via deze specialist namelijk, slaagt één op de drie mensen er in een partner te vinden. Parship staat voor veiligheid en zekerheid en is het platform waar je de simpelweg de grootste kans hebt om een leuke relatie te vinden.

Waarom kiezen voor Parship?

Er zijn verschillende redenen om juist voor Parship te kiezen. Het zijn de overtuigende cijfers waaruit blijkt dat één van de drie mensen die zich aanmeldt een partner via het platform vindt. Parship bied je veiligheid en zekerheid en op basis van jouw gegevens krijg je een uniek persoonlijkheidsrapport. Ook uniek is het aantal berichten dat via Parship op maandbasis verstuurd wordt. Dat zijn er gemiddeld rond de 100.000 namelijk. Daarmee kan zonder meer gesteld worden dat de leden van Parship zeer actief zijn. Ook het feit dat er elke dag nieuwe leden verwelkomd worden, is een reden om juist voor dit platform te kiezen. Je stuurt bij Parship behalve berichten ook gemakkelijk een ijsbreker of digitale glimlach om snel contact met iemand te leggen. De man-vrouw balans is ook al dik in orde. Er zijn gemiddelde genomen iets meer vrouwen actief (52 procent). Dat is uniek voor een dating platform en heeft alles te maken met de serieuze insteek van Parship. Van de leden is ruim 75 procent ouder dan dertig jaar overigens.

Is Parship betrouwbaar?

Parship is een buitengewoon betrouwbare datingsite. Dat lezen we namelijk terug in de recensies die gebruikers maakten. Het feit dat je met Parship een betrouwbare partner gevonden hebt wanneer je zoekt naar een relatie, blijkt al eveneens uit het feit dat Parship het Thuiswinkel Waarborg keurmerk in het bezit heeft. Dit keurmerk wordt alleen uitgereikt aan bedrijven de online actief zijn en die voldoen aan alle gestelde eisen en regels die gelden voor webshops en online platforms. Parship heeft daarnaast ook het Keurmerk Veilig Daten in het bezit. Dat is echte nog niet alles. Zo is Parship ook nog eens aangesloten bij Thuiswinel.org en wordt de website op uitstekende wijze beveiligd met een Verisign SSL certificaat. Tenslotte worden de nieuwe profielen ook nog eens standaard en geen profiel uitgezonderd handmatig gecheckt. Over een betrouwbare partner gesproken!

Klantenservice en klachten

De informatievoorziening die Parship biedt is meer dan uitstekend. Je leest echt alles over hoe het platform precies werkt, waar je op moet letten en alles wat daar mee te maken heeft. Je krijgt zelfs datingtips en tricks om snel leuke contacten op te doen. Heb je alle informatie tot je genomen, dan is alles volstrekt duidelijk en zijn eigenlijk alle vragen beantwoord. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan wanneer je een account aanmaakt en actief wordt op het platform. Mocht je desondanks toch nog een vraag hebben of wil je een klacht indienen over Parship, dan kun je dat doen via het speciaal ontwikkelde contactformulier op de website. Je kunt als je een account aangemaakt hebt via jouw account ook gemakkelijk contact leggen met de medewerkers van Parship, mocht je alsnog een prangende vraag hebben of een klacht wilt indienen. Parship is ook actief op de social media kanalen Facebook en Twitter. Via die kanalen zou je eventueel dus ook contact kunnen leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Uit de beoordelingen van mensen die al gebruik maken van een product of dienst, kun je vaak erg veel zeer waardvolle informatie halen. De informatie is onafhankelijk en kan je helpen om een betere keuze te maken. Daarom willen we je vriendelijk vragen om voortaan ook een recensie achter te laten. Op die maner kun je nadrukkelijk andere mensen van dienst zijn en help je ze met het nemen van de beste beslissingen.

Reviews over Parship

Gerelateerde bedrijven

VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
11 beoordelingen
6
50Liefde logo
50Liefde
50 beoordelingen
8,0
Cupify logo
Cupify
3 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

3,7
22% zou hier weer kopen
53 beoordelingen
Ervaringen met Parship

Parship is geverifieerd door ons expert team. De webshop Parship bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Parship lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Parship. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Parship is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Parship.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

Bij Parship kun je je alleen inschrijven voor een half jaar of een jaar en niet voor korter. Je bent dan meteen een flink bedrag kwijt, want Parship is een dure website.
Je kunt gratis kennismaken met de website, maar zo weinig doen dat je op basis daarvan geen juiste indruk krijgt.
De site bevat weinig profielen van serieuze mannen. De hoeveelheid berichten die je op een weekenddag eind van de middag krijgt is groot. De inhoud komt in dat geval neer op 'je ziet er leuk uit, wat zijn je plannen?' en het bericht wordt weer verwijderd (of niet) als meneer een half uur later iemand anders heeft gevonden om seks mee te hebben vanavond.
Op zo'n dure website had ik veel profielen verwacht van mannen die echt op zoek zijn naar een relatie. Wil je dat, dan moet je hier niet wezen. Voor seksdates is de website dus heel geschikt.
Ook veel slapende profielen, waarschijnlijk omdat je na opzegging je profiel zelf moet verwijderen. Veel profielen geven weinig informatie over de man in kwestie.
Het zoeksysteem is heel beperkt.
De klantenservice reageert wel snel en goed.

Geplaatst op: 15-01-2023
Laatst bewerkt op: 15-01-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichterij

Had mijn abonnement opgezegd, en ze zijn mij nu al maanden aan het stalken met een incassobureau. Nu gaan ze blijkbaar naar de kantonrechter.
Gewoon oplichterij.

Geplaatst op: 30-12-2022
Laatst bewerkt op: 30-12-2022
Geschreven door: Luc C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
DIEVEN

Zeer gericht op geld binnen brengen en niet op waarde geven voor geld.

Het zijn pure oplichters. Moest je twijfelen laat dit bericht u overhalen. PARSHIP zijn dieven.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Kai V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos. ik raad iedereen af die een partner zou willen vinden. zijn allemaal oplichters.

Ik heb nog nooit zo'n slechte site gezien oplichters zijn jullie!!!

Ik heb keurig netjes op tijd opgezegd en kreeg te horen dat ik te laat ben en alsnog het gehele jaar door moet betalen. krijg me daar een rekening voor de 80 euro voor 3 maanden!!! en maandelijks ben ik verplicht een bedrag van € 36,90 te betalen. werkelijk waar hoe licht je de mensen op. ondanks dat ik de al mijn gegevens heb verwijderd en OOK NOG OP TIJD OPGEZEGD moet ik maandelijks bedrag hierboven overmaken. Heel triest. STELLETJE GELD WOLVEN is dat bedrijf, zo wil ik ook mijn geld verdienen. mensen oplichten. gelukkig ligt dat niet in mijn aard. dit bedrijf MOET WORDEN OPGEDOEKT. WEG ERMEE.

Geplaatst op: 24-01-2023
Laatst bewerkt op: 24-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Rotslecht !

- super veel Ghost-profielen (ik heb GEEN ENKEL écht profiel tegengekomen.... !)
- erbarmelijke ondersteuning van klantenservice met reacties die gewoon NERGENS op slaan.
Eigenlijk is Parship één grote oplichterij. Maar vermoedelijk kleuren ze wél netjes binnen de wettelijke lijnen zodat je als klant nooit verhaal hebt. Het is eveneens spijtig dat het expert review van reviews.be zelf geen correcte review geeft... wiens brood men eet, wiens taal men spreekt ? Parship = oplichterij!

Geplaatst op: 09-12-2022
Laatst bewerkt op: 09-12-2022
Geschreven door: Peter D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bandieten

2 weken wedeerroeping is niet genoeg om de werking van parship te leren kennen, na de klacht geen mogelijkheid tot een opzegvoorstel, ook geen dienstverlening meer, maar wel incasso. dieven die handig (en misschien zelfs legaal) gebruik maken van internet

Geplaatst op: 10-11-2022
Laatst bewerkt op: 10-11-2022
Geschreven door: Cl D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NIET DOEN!!!

Op zich werkt de website redelijk. Maar het opzeggen is echt droevig. Info zit verstopt. Stip in je agenda aan wanneer je contract afloopt. Dat zij dat zomaar mogen verlengen zonder mijn goedkeuring is schande! Het wordt automatisch verlengd, zonder enige verwittiging, en zij rekenen er op dat jij vergeet om op te zeggen. Een mooie verkoopstechniek. Ik noem het bedrog. Dit zou niet mogen zijn. Even kijken wat de consumentenbond daar van vindt.

Geplaatst op: 24-11-2022
Laatst bewerkt op: 24-11-2022
Geschreven door: Jos H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bandieten

Automatisch verlengen is bandietestreek

Geplaatst op: 10-12-2022
Laatst bewerkt op: 12-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ambigue, onbetrouwbaar

Ik was amper 3 weken lid op Parship. Ik besloot dat dit toch echt niks voor mij was op dit moment. Ik mailde dus dat ik wilde opzeggen. Helaas blijkt dit niet mogelijk te zijn en moet ik voor 3 weken lidmaatschap bijna 400 euro in een keer betalen voor iets waar ik niet eens toegang meer tot heb.
Ik dacht, ik neem het op een ander moment wel weer op maar na deze ervaring heb ik zelfs geen zin meer om de website nog te gebruiken.
Ze geven niet de minste mogelijkheid om je lidmaatschap op te zeggen!!! Niet aan beginnen is dus de boodschap.

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 27-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Blijf hier vandaan

Jaarabonnement genomen tegen een gunstige prijs, ongeveer 3 maanden later gestopt met het bezoeken van de site want niet voor mij. Tot zover geen probleem.

Aan het eind van het jaarabonnement is deze maandelijks verlengd tegen €80 per maand, waar ik pas na een paar maanden achter kwam. Er was geen mail gestuurd dat de verlenging er aan zat te komen, noch is het abonnement automatisch stopgezet omdat ik toch al meer dan een half jaar niet had ingelogd.
Klantenservice verschuilt zich achter de voorwaarden waar dit in staat, en ik kreeg een schamele €40 aangeboden als schadevergoeding terwijl ik tegen die tijd al enkele honderden euro's had betaald terwijl ik de site al een jaar niet had bezocht.

Let op bij het afsluiten van een abonnement of uberhaupt het gebruik van deze site, ga naar andere platformen toe, zijn veel beter.

Geplaatst op: 01-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robert

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Ontzettend teleurgesteld over het feit hoe dit bedrijf zaken doet. Ooit een abonnement afgesloten uit nieuwsgierigheid wat automatisch is over gegaan op een een abonnement. Na een jaar een bedrag van 20 euro betaald te hebben schoot het abonnement opeens naar 79,90 en was ik er me pas bewust van dat ik dit bedrijf al een jaar voor 20 euro in de maand gesponsord te hebben. Toen ik het wou opzeggen zeiden ze dat het email adres waar ik mee mailde niet verbonden was aan een abonnement en ze niks mochten delen ivm persoonsgegevens. Toen ben ik de bedragen gaan storneren, en is er blijkbaar een incasso bureau naar het zelfde oude/verkeerde email adres gaan mailen waardoor de kosten zijn opgelopen tot 200,-. Van beide partijen vind ik dit geen eerlijke manier van zaken doen als er wel een juist e-mail adres bekend is. Momenteel een brief van dagvaarding in de bus gekregen, terwijl ik nog in verweer tegen het incassobureau, ik vind het nogal wat.

Geplaatst op: 18-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: I V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

2 jaar geleden heb ik me aangemeld en premium lidmaatschap aangegaan voor €21,90 en alles ging goed . Alhoewel er weinig tot geen mailwisseling was . Was het oké . Totdat de 22ste juni van dit jaar in een keer in plaats van €21,90 afgeschreven was werd het €79,90 . Een verhoging van €58 euro . Direct teruggeboekt . 2 dagen later een bericht dat ik €79,90 moest betalen anders zal er een incasso op me afgestuurd worden. De dreiging alleen al zegt meer dan genoeg . Deze datingsite is pure oplichterij .

Geplaatst op: 26-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nico P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Duur kerkhof......

Mijn eerste indruk was goed, de website ziet er gelikt uit en is makkelijk in gebruik, maar door de weken heen gebeurde er erg weinig. Heel weinig nieuwe aanmeldingen, dus ook weinig keus. Veel leden loggen ook zelden in, en áls ze inloggen, lezen ze hun berichten niet en antwoorden dan ook niet. Ik zelf schreef vele berichten, maar hoogst zelden werd mijn bericht gelezen, laat staan beantwoord....!!
Nee, dan Lexa of International Cupid. Echt..... je komt niet meer vanachter je toetsenbord vandaan...!! WAT een verschil met Parship.
En dan is Parship ook nog eens (veruit) de duurste datingsite.
Op een willkeurig kerkhof heb je meer kans om je nieuwe partner te vinden dan bij Parship.
Ik zeg het maar............

Weggegooid geld. Doe NOOIT zaken met hen !!
Je bent gewaarschuwd.

Geplaatst op: 06-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erik G.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik wordt gebruikt om andere mensen over te halen lid te worden.

Parship misbruikt jou als lid om andere over tehalen ook lid te worden. Zo kom je niet in contact met mensen die al lid zijn. Als ik contact zoek met iemand krijg ik meestal te horen dat zij maar 1 bericht kunnen sturen of mijn fotos niet mogen bekijken zonder eerst lid te worden.

Geplaatst op: 01-08-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marlon

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prullen

In het gevang zitten bravere personen dan hier de oprichters van deze site

Geplaatst op: 16-01-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bart

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

<p>Maar 1 maand geprobeerd en toch mij opzadelen met een rekening van meer dan 700 euro !!! Nooit doen mensen!!!</p>

Geplaatst op: 09-12-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Annelies

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Een jaar betaald, alleen maar nep contacten die me benaderen
vervolgens natuurlijk vergeten af te melden en dan tegen 85 EUR een maand extra moeten betalen
Slechte zoek functie
Slechte profielen

Geplaatst op: 21-11-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mit

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht, duur en oude niet meer actieve profielen.

I jaar premium lid geweest, dating gehad met iemand die een boot zocht. Profielen die zichzelf verwijderen. Getrouwde vrouwen, waarvan de man de pech had om een ernstige ziekte te krijgen. De vrouw zocht gewoon een man ,hoe serieus is Parship. Hoogopgeleid moet je zijn, maar is geen pre. Mijn ervaring is: als je niet hoogopgeleid bent moeten ze je niet. En dat heeft mij het meeste geraakt. Ook nog gechat met mensen die niet betalen bij Parship. Maar na een paar berichten is het chatten voorbij want het niet betalende lid kan geen berichten meer sturen. Ik heb hier nog net geen depressie van gekregen.

Geplaatst op: 14-08-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Herman

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

foto's vaag al ben je betaaald lid en hele hoge prijzen

Geplaatst op: 22-08-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wouter

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer Verwarrend

Absoluut verwarrend is het !
Onacceptabel is het dat als je als gewone lied NIET eigen matches foto's zien kan ..
Je krijgt ( als gewone lied ) voorstellingen die je gedwongen accepteren bent, en als je wat meer of beter wil je moet premium abonnement nemen ..

Geplaatst op: 23-07-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luc

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

In alle opzichte onbetrouwbaar en veel te duur, alle ingevulde opties voldoen helemaal niet, veel spam , buitenlanders (veel duitsers) afstanden veel te groot plus als je het iets goedkoper wilt zit je er een jaar aan vast is niet aan te bevelen .

Geplaatst op: 23-06-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: J.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Je betaalt bij herroeping geld(als je het premium abb.afsluit)

Wanneer men zich aanmeldt moet men toch beter op gaan letten. Indien men het verkeerd eabonnement afsluit en het wil herroepen. Betaald men het persoonlijke rapport(wat ik nu ga inlijsten) twv 64,50 (officieel€129,-).

Men incasseert de rekening meteen, en gaat niet over op termijnen. Wat men ook probeert, empathie is verre van mogelijk.

Ik heb me ingeschreven en er waren voornamelijk Duitsers beschikbaar.

Dure site, weinig empathie en men kan alleen schriftelijk communiceren met ze.
De telefoonlijn is alleen met vragen of hulp mbt het datingprofiel of date tips.

Ik zou een ieder aanraden om 100 keer na te denken of je lid wordt van deze site.
In verhouding met andere dating sites hanteren ze strikte opvattingen.

Ergens juist dat ze volhouden aan hun standaarden, maar nadelig als je er niet op voorbereid bent om een rekening van €64,50 in 1 keer te betalen.

Geplaatst op: 17-05-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: C

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!!!

Ik heb nog nooit zón slechte site gezien oplichters zijn jullie!!!

Ik was een paar dagen te laat( lees snap dat het dan mijn fout is) met opzeggen daarna netjes opgezegd krijg me daar een rekening voor de laatste maand van 80 euro voor 1 maand!!! werkelijk waar hoe ligt je de mensen op..
mail heen gestuurd, mail terug gekregen met daarin de helft maar hoeven te betalen en dat ze het automatich van mijn rekening zouden halen hiermee ingestemd t lukte niet volgens hun ben daarna naar de bank gegaan om de rekening alsnog te betalen netjes gedaan krijg nu allemaal aanmaningen dat ik alsnog even 80 euro moet betalen.

Geplaatst op: 25-02-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Klaas

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet tevreden

Krijg enkel 1 persoon te zien die

onmiddellijk contact legt met mij
GEEN andere personen zichtbaar,foei
Ik vertrouw dit niet,heb betaald voor 1 maand,onmiddellijk opgezegd,hopelijk is het ook zo!
En zie van deze persoon krijg ik geen antwoord meer, enkel op e mail adres van mij,hij direct een gsm nummer gegeven
Welke site is me dat?1

Geplaatst op: 15-10-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Christiane D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte ervaring met Parship

Ik lees helaas te laat te vele slechte ervaringen met een datingsite die weer voor wat geluk zou moeten zorgen.
Ik ga niet in herhaling vallen want dan wordt het saai maar ik vraag mij wel af of er iets gedaan wordt met deze ervaringen.
Kan er niemand de kurk uit die bende trekken en de deur voorgoed op slot doen.
Anders kunnen we wel iets van je afschrijven maar het lost niets op

Geplaatst op: 19-04-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gast

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Beste oplichters van Pharship


Beste ParshipMaffia,
Mijn teleurstelling was groot toen ik ontdekte dat ik lid was geworden van een site waar een groot deel van de accounts niet reageren. Achteraf gezien begrijp ik waarom, bij opzeggen laten jullie de accounts staan zoals jullie zelf schrijven. Je moet zelf alles leeghalen anders blijft het staan, daar krijg je een Ghost-ship van, géén Par-ship!
Uiteindelijk heb ik meer dan een half jaar op de blaren gezeten en netje betaald voor een waardeloos product. Helaas was jullie oplichting nog niet genoeg, verlenging zonder waarschuwing voor het duurste lidmaatschap. Zomaar 79,90 euro per maand van mijn rekening plunderen is niet netjes. De tekst “voor uw gemak hebben wij uw lidmaatschap verlengd” is nogal belachelijk bij een account die bijna de gehele periode niet één keer op jullie site is geweest, behalve in het begin om te constateren dat ik een kat in de zak had gekocht. Een hele oude kat gezien de gemiddelde leeftijd van jullie accounts of de dode accounts die niet meer actief zijn. Nou hebben jullie je achterbakse trucjes goed juridisch ingekleed en moet iemand nogal zijn best doen om van jullie agressieve bloedhonden van call2collect.nl af te komen. Ik heb besloten om recensies te blijven schrijven totdat jullie mijn geld terugstorten.

Vr Gr PB 160104

Geplaatst op: 26-03-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Petra B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters


Beste ParshipMaffia,
Mijn teleurstelling was groot toen ik ontdekte dat ik lid was geworden van een site waar een groot deel van de accounts niet reageren. Achteraf gezien begrijp ik waarom, bij opzeggen laten jullie de accounts staan zoals jullie zelf schrijven. Je moet zelf alles leeghalen anders blijft het staan, daar krijg je een Ghost-ship van, géén Par-ship!
Uiteindelijk heb ik meer dan een half jaar op de blaren gezeten en netje betaald voor een waardeloos product. Helaas was jullie oplichting nog niet genoeg, verlenging zonder waarschuwing voor het duurste lidmaatschap. Zomaar 79,90 euro per maand van mijn rekening plunderen is niet netjes. De tekst “voor uw gemak hebben wij uw lidmaatschap verlengd” is nogal belachelijk bij een account die bijna de gehele periode niet één keer op jullie site is geweest, behalve in het begin om te constateren dat ik een kat in de zak had gekocht. Een hele oude kat gezien de gemiddelde leeftijd van jullie accounts of de dode accounts die niet meer actief zijn. Nou hebben jullie je achterbakse trucjes goed juridisch ingekleed en moet iemand nogal zijn best doen om van jullie agressieve bloedhonden van call2collect.nl af te komen. Ik heb besloten om recensies te blijven schrijven totdat jullie mijn geld terugstorten.

Vr Gr PB 1601048

Geplaatst op: 26-03-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: PB

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Parship erg duur en gericht op zo lang mogelijk abonnementsgeld incasseren.

Beste mensen,
Let op met Parship!!!
Het bussiness model lijkt meer afgestemd op geld innen voor abonnementsduur dan voor actuele gebruik van de site.
Het maand tarief is relatief hoog zodat je verleid wordt om een jaar abonnement te nemen.
Let op! Als je na 2 maanden weg wilt blijf je een heel jaar doorbetalen en langer omdat ze ook na dat jaar nog automatisch verlengen als je niet actief opzegt. Er wordt je dus als klant niets gevraagd, noch houden ze rekening met duur en de mate waarin je hun dienstverlening gebruikt. Tussentijds opzeggen met een opzegtermijn of een opzegvergoeding met een al dan niet gedeeltelijke refund zijn niet mogelijk. Ze willen graag dat je door betaald ook al maak je geen enkel gebruik meer van de site!
Ik vind dat niet meer van deze tijd waarin flexibiliteit, en duurzaam en integer zakendoen meer en meer de gewenste norm zijn. Er zijn andere flexibelere alternatieven...

Geplaatst op: 11-02-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Harald

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Afzetters

Zoals iedereen hier zegt, onbetrouwbaar en geldwolven. Niet mee in zee gaan.

Geplaatst op: 07-12-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dr

ik kreeg nooit enige zinvolle reactie, duur en zij vragen zelfs geld nadat je uitgeschreven bent, maar hen nog niet verwittigde dat je wenst te stoppen. Volledig uitschrijven en je pagina schrappen is lijkbaar niet voldoende.

Geplaatst op: 27-10-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Parship


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
11 beoordelingen
6
50Liefde logo
50Liefde
50 beoordelingen
8,0
Cupify logo
Cupify
3 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Parship een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 53 beoordelingen geplaatst over Parship. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,7 gekregen, waarbij 22% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Parship actief?

Parship is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 40 plus en senioren dating en regio gebonden dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Parship reviews? Dan kun je naar de website van Parship gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie