Runnersdate logo

Runnersdate ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Runnersdate logo
Runnersdate ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Parship logo Parship
39 beoordelingen
4
StedenDating logo StedenDating
0 beoordelingen
10
eMatch logo eMatch
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen Runnersdate

Je hebt steeds meer datingsites, iets dat mede veroorzaakt is vanwege de beperkingen die het corona virus hebben veroorzaakt. Een relatief nieuwe datingsite is Runnersdate. Dit platform is best uniek en wordt om die reden dan ook al druk bezocht. Om er achter te komen wat Runnersdate jou kan bieden, hebben we hier de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis daarvan kun je beslissen om ook een account aan te maken op deze bijzondere datingsite.

Over Runnersdate

Runnersdate is een platform waar hardlopers elkaar online ontmoeten en kunnen afspreken. Je kiest een maatje uit de lijst van andere leden en krijgt voor een klein bedrag toegang tot de gehele community. Je kunt gewoon op zoek zijn naar een maatje om mee te trainen, het kan ook zijn dat dit contact uitmondt in een beetje meer. In elk geval krijg je op dit platform informatie over loopevenementen, waarvoor je bijvoorbeeld samen zou kunnen gaan trainen. Het platform is dus vanuit verschillende perspectieven erg interessant.

Waarom kiezen voor Runnersdate?

Je kunt om verschillende redenen kiezen voor Runnersdate. Het kan zijn dat je gewoon iemand zoekt om mee te lopen, het kan ook zijn dat je iemand zoekt om op laagdrempelige wijze mee in contact te komen en met wie je een vriendschap opbouwt of zelfs een relatie krijgt. Je kunt iemand zoeken om mee te trainen voor een speciaal evenement en je blijft door je aan te sluiten bij Runnersdate steeds op de hoogte van de leukste hardloopevenementen. Samen lopen is altijd gezelliger. Het motiveert en daardoor verbeter je automatisch ook je prestaties. Via de datingsite vind je snel en gemakkelijk lopers bij jou in de buurt.

Is Runnersdate betrouwbaar?

Mensen die de moeite hebben genomen om een beoordeling te maken en dus al gebruik maken van Runnersdate laten weten dat Runnersdate een betrouwbaar platform is. Het beschikt dan ook over het Webshop Keurmerk. Daarmee wordt duidelijk dat Runnersdate zich aan de geldende wetten en regels houdt en veilig en betrouwbaar is. Je bent op het platform veilig en er worden geen bankgegevens opgeslagen. De wachtwoorden die je gebruikt komen bovendien gecodeerd opgeslagen in een database. Bovendien worden alle aangemaakte profielen op het platform gecontroleerd.

Klantenservice en klachten

Mocht je klachten hebben over Runnersdate, iets dat in de praktijk zelden voorkomt overigens, dan kun je die klacht uiteraard kenbaar maken. Runnersdate zal er alles aan doen om de klacht uit de wereld te helpen. Om te klacht in te dienen, kun je gebruik maken van een speciaal contactformulier op de website. Runnersdate is ook actief op de social media kanalen Facebook, Instagram en Twitter. Je zou ook op die manier contact kunnen maken en je probleem of klacht kenbaar kunnen maken.

Wil jij ook beoordelen?

Niets heeft zoveel meerwaarde als beoordelingen van mensen die al gebruik maken van een bepaald product of dienst. Het is praktische en bruikbare informatie die je helpt de beste beslissing te nemen. Om die reden willen we je vriendelijk vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook van dienst zijn als ze keuzes moeten maken namelijk.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Runnersdate

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Runnersdate

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Parship logo Parship
39 beoordelingen
4
StedenDating logo StedenDating
0 beoordelingen
10
eMatch logo eMatch
0 beoordelingen
10