Runnersdate logo

Runnersdate reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Runnersdate reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
942
Runnersdate logo
Website
runnersdate.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Runnersdate

Je hebt steeds meer datingsites, iets dat mede veroorzaakt is vanwege de beperkingen die het corona virus hebben veroorzaakt. Een relatief nieuwe datingsite is Runnersdate. Dit platform is best uniek en wordt om die reden dan ook al druk bezocht. Om er achter te komen wat Runnersdate jou kan bieden, hebben we hier de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis daarvan kun je beslissen om ook een account aan te maken op deze bijzondere datingsite.

Over Runnersdate

Runnersdate is een platform waar hardlopers elkaar online ontmoeten en kunnen afspreken. Je kiest een maatje uit de lijst van andere leden en krijgt voor een klein bedrag toegang tot de gehele community. Je kunt gewoon op zoek zijn naar een maatje om mee te trainen, het kan ook zijn dat dit contact uitmondt in een beetje meer. In elk geval krijg je op dit platform informatie over loopevenementen, waarvoor je bijvoorbeeld samen zou kunnen gaan trainen. Het platform is dus vanuit verschillende perspectieven erg interessant.

Waarom kiezen voor Runnersdate?

Je kunt om verschillende redenen kiezen voor Runnersdate. Het kan zijn dat je gewoon iemand zoekt om mee te lopen, het kan ook zijn dat je iemand zoekt om op laagdrempelige wijze mee in contact te komen en met wie je een vriendschap opbouwt of zelfs een relatie krijgt. Je kunt iemand zoeken om mee te trainen voor een speciaal evenement en je blijft door je aan te sluiten bij Runnersdate steeds op de hoogte van de leukste hardloopevenementen. Samen lopen is altijd gezelliger. Het motiveert en daardoor verbeter je automatisch ook je prestaties. Via de datingsite vind je snel en gemakkelijk lopers bij jou in de buurt.

Is Runnersdate betrouwbaar?

Mensen die de moeite hebben genomen om een beoordeling te maken en dus al gebruik maken van Runnersdate laten weten dat Runnersdate een betrouwbaar platform is. Het beschikt dan ook over het Webshop Keurmerk. Daarmee wordt duidelijk dat Runnersdate zich aan de geldende wetten en regels houdt en veilig en betrouwbaar is. Je bent op het platform veilig en er worden geen bankgegevens opgeslagen. De wachtwoorden die je gebruikt komen bovendien gecodeerd opgeslagen in een database. Bovendien worden alle aangemaakte profielen op het platform gecontroleerd.

Klantenservice en klachten

Mocht je klachten hebben over Runnersdate, iets dat in de praktijk zelden voorkomt overigens, dan kun je die klacht uiteraard kenbaar maken. Runnersdate zal er alles aan doen om de klacht uit de wereld te helpen. Om te klacht in te dienen, kun je gebruik maken van een speciaal contactformulier op de website. Runnersdate is ook actief op de social media kanalen Facebook, Instagram en Twitter. Je zou ook op die manier contact kunnen maken en je probleem of klacht kenbaar kunnen maken.

Wil jij ook beoordelen?

Niets heeft zoveel meerwaarde als beoordelingen van mensen die al gebruik maken van een bepaald product of dienst. Het is praktische en bruikbare informatie die je helpt de beste beslissing te nemen. Om die reden willen we je vriendelijk vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook van dienst zijn als ze keuzes moeten maken namelijk.

Reviews over Runnersdate
Gerelateerde bedrijven
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
Opzoeknaarjou.nl logo
Opzoeknaarjou.nl
2 beoordelingen
9
StedenDating logo
StedenDating
4 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Runnersdate

Ons team van experts heeft Runnersdate geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Runnersdate bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Runnersdate is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Runnersdate is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van runnersdate.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke site

Ik heb me hier een tijdje geleden aangemeld en ik vind het een super leuk concept. Het is echt een goede manier om iemand te leren kennen en je weet meteen dat je dezelfde hobby hebt!

Geplaatst op: 02-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lola P.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Runnersdate
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
Opzoeknaarjou.nl logo
Opzoeknaarjou.nl
2 beoordelingen
9
StedenDating logo
StedenDating
4 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Runnersdate een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Runnersdate. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Runnersdate actief?

Runnersdate is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) regio gebonden dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Runnersdate reviews? Dan kun je naar de website van Runnersdate gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie