Parship logo

Parship ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

39 beoordelingen • 4,0
Bezoek de website
Parship logo
Parship ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
39 beoordelingen • 4,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
39 beoordelingen
4
5 sterren
10%
4 sterren
13%
3 sterren
5%
2 sterren
10%
1 ster
62%
4
4
4
4

Gerelateerde bedrijven

NieuweRelatie.nl logo NieuweRelatie.nl
1 beoordelingen
8
Chisple logo Chisple
1 beoordelingen
8
Partnerselect.nl logo Partnerselect.nl
1 beoordelingen
9

Parship ervaringen

Op deze site kun je reacties lezen van mensen die hun Parship ervaringen graag delen. Heb je zelf gebruik gemaakt van deze website dan kun jij je Parship ervaringen delen door een review te plaatsen een een oordeel te geven over deze site.

Over Parship

Parship is een datingsite speciaal voor hoogopgeleide singles. Parship is niet alleen een datingsite voor hoogopgeleide mensen maar met hun unieke matchingmethode kunnen mensen aan elkaar gematcht worden op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Elke single die zich inschrijft vult 74 vragen in en zo wordt er een persoonlijkheidsprofiel opgebouwd. Aan de hand van dit profiel worden dan passende matches gemaakt. De verdeling tussen mannenen vrouwen op de site is met 49% mannen en 51% vrouwen ongeveer gelijk verdeeld. Ook dit is uniek ten opzichte van andere datingsites. De grootste groep van de gebruikers van de site is tussen de 28 en 55 jaar oud en hoogopgeleid. Dat Parship een succesvolle datingsite is blijkt uit de succesratio. Ongeveer 38% van de leden vindt een geschikte partner via deze site. Parship voert sinds 2011 de Thuiswinkel waarborg. Daarmee garanderen ze veiligheid en privacy voor alle leden.

Gratis inschrijven bij Parship

De Parship service werkt op basis van twee stappen. In de eerste stap waarin je GRATIS kan registreren en de Parship persoonlijkheidstest kan maken, kun je zien wat de website te bieden heeft. Je ontvangt diverse partnervoorstellen, contactverzoekjes sturen, "ijsbrekers" en "glimlachen" versturen en ontvangen. Wil je meer dan kun je overgaan tot de tweede stap. Als je actief contact wilt opbouwen met andere singles dan kun je premium lid worden. Je kunt dan onbeperkt berichten versutren en ontvangen en foto's uitwisselen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Parship

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-05-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Maffiabende

Je betaalde abonnement schriftelijk opzeggen !
Dat kan toch niet? Wat zit daarachter ? Het lijken wel de Middeleeuwen.

Ik wilde mijn profiel verwijderen. Vele keren geprobeerd: steeds waren er technische problemen( volgens hun).
Tenslotte persoonlijke berichten gestuurd om mijn profiel dan maar zo te verwijderen. Totaal geen reactie !

Waardeloos !

profielfoto van Johan
Johan
24-04-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oproep tot actie. Parship = geldklopperij

De site is duur en onbetrouwbaar. Ik lees veel kwade en teleurgestelde reviews. Minder dan de helft is tevreden over deze site. Extreem laag. De door hen genoemde succescijfers zijn niet onafhankelijk traceerbaar.
Ik had een jaarabonnement. Na verloop daarvan werd stilletjes bijna 80 euro per maand afgeschreven van mijn rekening. Na 240 euro kwam ik daar achter. Het zal ongetwijfeld in de kleine letters staan dat dat mag, maar in het Consumentenrecht staat dat de leverancier moet waarschuwen als er een wijziging in de situatie ontstaat.
Je wordt gepaaid met een coulanceregeling die inhoud dat je toch extra betaalt. Mijn emailadres is: boeket@planet.nl Laten we hier wat tegen ondernemen!

profielfoto van Johan
Johan
24-04-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geldklopperij

De site is duur en onbetrouwbaar. Ik lees heel veel kwade en teleurgestelde reviews. Minder dan de helft is tevreden over deze site. Extreem laag. De successcores die zij noemen zijn niet traceerbaar.
Ik had een jaarabonnement. Na verloop daarvan werd stilletjes bijna 80 euro per maand afgeschreven van mijn rekening. Na 240 euro kwam ik daar achter. Het zal ongetwijfeld in de kleine letters staan dat dat mag, maar in het Consumentenrecht staat dat de leverancier moet waarschuwen als er een wijziging in de situatie ontstaat.

Dit kan niet anno 2016!
Ik doe een oproep om tot actie te komen, mbv consumentenbond en journalistiek
reageer naar mijn site: boeket@planet.nl

profielfoto van Vincent
Vincent
13-03-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
trap er niet in!!

Het lijkt allemaal er mooi, maar als je gaat inloggen blijken heel veel mensen niet meer actief te zijn.De kans dat je een date vind is dus erg klein.
Maar het ergste vind ik nog het opzeggen van het abonnement.....
Als je ruim optijd aangeeft dat je het lidmaatschap niet meer wil doorzetten wordt hierop niet gereageerd.... Als je vervolgens nog een mail stuurt ter herinnering dan zijn ze oppeens alle mails kwijt??!! Het enige dat ze wel kunnen zeggen is dat je flink moet betalen, omdat je niet hebt opgezegd. De klantenservice bied dus geen service, het enige wat ze doen is op geld jagen. Erg professioneel is dit dus allemaal niet.... Dus pas op voor deze site die maar op een ding uit is en dat is GELD!!!!

profielfoto van Hieke
Hieke
18-01-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
MISLEIDING!

je wordt misleid over de herroepingsperiode. Ze factureren door op basis van contacten die je legt (die overigens niets meer terugzeggen na 1 mail). Dus dat is bij 1 contact al meer dan een maandbedrag aangezien ze zeggen dat ze 7 contacten garanderen, 1 contact is dus al 1/7e van het jaarbedrag dat ze in de herroepingsperiode afschrijven.

profielfoto van Nik
Nik
10-01-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
parship - ik zou goed opletten...!

Wat een saaie muurbloemetjes site....
Ten eerste zie je in het begin slechts wazige foto´s en niet eens de voornaam van een persoon. Echt vervelend is ook de vage kilometeraanduiding ipv. vermelding van woonplaats. Ik heb binnen de herroepingsperiode opgezegd en heb nu een juridische strijd met parship over het geldbedrag, dat ze hebben afgeboekt. in de algemene voorwaarden teken je voor "waardecompensatie" en als je pech hebt betaal je na een paar dagen al het veelvuldige van je maandbedrag voor "gelegde contacten", die na het cancelen natuurlijk verdwenen zijn. shame on you, parship.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-05-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
PARSHIP = OPLICHTER!!!

Op 30 maart 2015 heb ik een 12 maanden premium lidmaatschap bij Parship afgesloten, met de optie van 2 keer betalingen, per 6 maanden. Het 1ste factuur bedraagt € 97.20.
Het staat duidelijk vermeld op de e-mail bevestiging dat ik een ‘Herroepingsrecht’ had om de lidmaatschap binnen 14 dagen te annuleren. Na een tijdje rondkijken in de website, en een paar berichten sturen, heb ik besloten om mijn premium lidmaatschap te annuleren. Dit heb ik gedaan op 10 april.

Reden van annulering: Te weinig actieve leden op de site, de meeste zijn niet actief en niet meer inloggen op de site. (De meeste leden bij Parship - Ik zeg rond 80% - zijn na de eerste of de tweede keer inloggen op de website beseffen dat ze niets kan (geen persoonlijk bericht kan sturen, en ook geen foto kunnen zien van andere leden) en daarom de meesten besloten om niet meer inloggen.)

Ik heb mijn premium lidmaatschap wel binnen 14 dagen geannuleerd, dus Ik dacht dat ik het volledige lidmaatschap bedrag terug zou ontvangen. FOUT!

Op 14 april ontving ik een bericht van Parship met de bevestiging van het beëindiging van mijn premium lidmaatschap, maar omdat ik tot die tijd 6 contacten hebben gemaakt, moest ik een ‘waardecompensatie’ van € 115.33 aan hun betalen.
In plaats van mijn € 97.20 terug ontvangen, hebben ze (zonder verder toestemming) nog € 18.13 afgeschreven vanuit mijn PayPal rekening!!!
Dus in totaal € 115.33 was geïncasseerd van mijn rekening, voor een lidmaatschap dat nog geen twee weken duurde. Ik vind dit bedrag onredelijk, en onterecht. Dit is vergelijkbaar met een diefstal!
Wat een Oplichter!!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-03-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Incassobureau na stilzwijgende verleniging

Na in verweer te zijn gegaan met mijn stilzwijgende verlenging nooit meer van Parship gehoord. Tot ik ineens een incasso bureau in mijn nek had. Men kan geen enkele betalingsherinnering of in gebreke stelling overleggen, maar of ik wel ipv 59,90 even 115,19 wil betalen.
Incasso Partners Nederland werkt met anonieme medewerkers die geagiteerd worden als je ze op belt, omdat je bewijzen wilt zien waarop hun zaak is gebaseerd. Als ik niet binnen een week betaal stappen ze naar de rechter..?

Met de site van Parship is niet zoveel mis. Ik heb er nauwelijks gebruik van gemaakt, maar er valt feitelijk niet veel negatiefs over te zeggen.

Het gaat met name om de financiële afwikkeling die behoorlijke verbazing en irritatie opwekt.
Let dus op. Stuur tijdig je opzegging en vraag hiervan een bevestiging!!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
15-10-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Bandieten

Niet mee in zee gaan. Ze maken misbruik van consumentenvertrouwen en verlengen alle abonnementen stilzwijgend. Dit zonder verwittiging van opzegmodaliteiten. Lees alle internetreviews goed : er zijn al veel slachtoffers gevallen met deze methode. NIET DOEN !

Schrijf een review over Parship

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

NieuweRelatie.nl logo NieuweRelatie.nl
1 beoordelingen
8
Chisple logo Chisple
1 beoordelingen
8
Partnerselect.nl logo Partnerselect.nl
1 beoordelingen
9