Ikwilvanmijnautoaf logo

Ikwilvanmijnautoaf reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Ikwilvanmijnautoaf reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
398
Ikwilvanmijnautoaf logo
Website
ikwilvanmijnautoaf.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Ikwilvanmijnautoaf

Als je je auto gaat verkopen wil je er zeker van zijn dat je de best mogelijke prijs krijgt en dat alles goed geregeld is bij de verkoop. Een bedrijf waar je je auto aan kunt verkopen is Ikwilvanmijnautoaf. Wil je weten hoe de ervaringen van anderen zijn met dit bedrijf? En hoe anderen de service en diensten van Ikwilvanmijnautoaf beoordelen? Wij hebben op basis van onderzoek en reviews de belangrijkste zaken die je moet weten over Ikwilvanmijnautoaf gebundeld. Om erachter te komen of dit bedrijf betrouwbaar is lees je hieronder verder. Doe er je voordeel mee!

Over Ikwilvanmijnautoaf

Belangrijk om te weten is dat Ikwilvanmijnautoaf zelf geen auto’s koopt. Zij fungeren meer als tussenpersoon tussen jou en autohandelaren. Jij geeft de gegevens van je auto op en levert foto’s aan. Zij bieden jouw auto vervolgens aan meerdere handelaren tegelijk aan en zorgen ervoor dat jij de beste prijs krijgt. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan tien jaar en doet naast in Nederland zaken in België en Duitsland.

Als belangrijkste troeven biedt Ikwilvanmijnautoaf:

  • Geen kosten voor de verkoper
  • Een uitgebreid netwerk van aangesloten (RDW-erkende) dealers
  • Aanmelden en verkopen van een auto is geheel vrijblijvend
  • Geheel onafhankelijk

Je vraagt je misschien af: als de verkoop voor mij gratis is, waarmee verdient Ikwilvanmijnautoaf dan zijn geld? Het antwoord hierop is dat de aangesloten kopers de kosten dragen. Alle dienstverlening, van aanmelden tot daadwerkelijke verkoop, is voor de verkoper gegarandeerd kosteloos.

Als missie heeft DealerDirect (het moederbedrijf van Ikwilvanmijnautoaf): “Wij willen voor zowel de dealer als particulier een betrouwbare partner zijn omtrent de in- en verkoop van tweedehands voertuigen.” Hun streven is een (aan- dan wel verkoop-) transactie zo transparant mogelijk te maken en deze zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Waarom kiezen voor Ikwilvanmijnautoaf

Doordat Ikwilvanmijnautoaf als tussenpersoon fungeert, hoef jij niet met je auto te “leuren”. Afgezien van de tijd die dit kost, heeft Ikwilvanmijnautoaf gewoon een veel groter netwerk dan jij en dus gaat de verkoop makkelijker en sneller. Ook ontzorgen zij jou met de administratieve afhandeling. In afspraak met de koper wordt de auto ter plekke gevrijwaard en heb je daar dus geen omkijken meer naar. Overigens kan je niet alleen je auto verkopen via Ikwilvanmijnautoaf. Je kunt ook je caravan bij hun verkopen, je oldtimer, bedrijfsbusje, camper of vrachtauto.

Is Ikwilvanmijnautoaf betrouwbaar?

Het klinkt allemaal mooi, maar doet Ikwilvanmijnautoaf ook wat ze beloven en is hun service betrouwbaar? Op hun website claimen ze al meer dan 450.000 auto's te hebben verkocht. Hoewel dat van hieruit een beetje moeilijk te controleren is zegt het toch wel wat. Misschien heb je hun advertenties al wel eens gezien of gehoord – het bedrijf is redelijk prominent aanwezig in bushokjes en op radio en televisie.

Het bedrijf is heel transparant over zijn geschiedenis, de mensen die er werken en de oprichters. Voor zover wij hebben kunnen achterhalen zijn ze niet aangesloten bij een branchevereniging, wel werkt men enkel samen met erkende RDW-bedrijven. De vestigingsinformatie is gemakkelijk te vinden.

Klantenservice en klachten

Voor een dergelijk groot bedrijf is het van het grootste belang dat de communicatie met de klanten goed verloopt. Dit wordt ook zo gesteld in het Mission Statement. De klantenservice is in ieder geval goed bereikbaar: maandag tot vrijdag van 08:30 tot 20:30 uur en op zaterdag & zondag van 09:00 tot 17:30 uur. Je kunt bij ze terecht via mail en telefoon en ook zijn ze aanwezig op de social media kanalen.

Wat betreft reviews en beoordelingen van klanten: dit levert een grotendeels positief beeld op. Op trustpilot zijn 70& van de klanten zeer tevreden en slechts 3% beoordeeld Ikwilvanmijnautoaf met “slecht” of “zeer slecht”. Op andere sites komt Ikwilvanmijnautoaf er vaak slechter vanaf. Wel moet hier opgemerkt worden dat de klachten van klanten vaak over de uiteindelijke koper gaan en niet over Ikwilvanmijnautoaf zelf. Opvallend (hoewel te begrijpen) is dat de review pagina op de site van Ikwilvanmijnautoaf zelf louter en alleen de goede beoordelingen toont en niet de slechte. Daarnaast zouden we willen dat een bedrijf dat zich ten doel stelt om optimaal te communiceren inhoudelijk en zichtbaar reageert op klachten. Dit doet Ikwilvanmijnautoaf naar ons inzicht te weinig.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaringen met Ikwilvanmijnautoaf? En wil je deze graag delen met onze lezers? Jouw mening telt en wordt gewaardeerd. Laat hier dus je review voor Ikwilvanmijnautoaf achter. Namens onze lezers: bedankt!

Reviews over Ikwilvanmijnautoaf
Gerelateerde bedrijven
Kenteken Check logo
Kenteken Check
2 beoordelingen
9,5
Banden Pneus Online logo
Banden Pneus Online
4 beoordelingen
7,8
BandenShop.nl logo
BandenShop.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7,8
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Ikwilvanmijnautoaf

Het bedrijf Ikwilvanmijnautoaf is geverifieerd door ons. De webshop ikwilvanmijnautoaf.nl is al sinds 2006 een betrouwbare partij om te bestellen. Ikwilvanmijnautoaf is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Ikwilvanmijnautoaf maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Ikwilvanmijnautoaf is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van ikwilvanmijnautoaf.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Ikwilvanmijnautoaf.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Vlot contact en redelijke prijs

Het proberen waard als je vooral geen geleur wil met je voertuig.

Geplaatst op: 11-07-2024
Laatst bewerkt op: 12-07-2024
Geschreven door: Pieter S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
2 maal gelagerd oo 1 dag

Nadat er een bod was geaccepteerd heb ik een afspraak met de koper gemaakt om de suto ruim een week tater op te halen. Ik neem vrij en wacht thuis. Belr de koper ern galf uuc van te voren af omdat het midel hem.jirt aanstond
Dat had ie moeten bedenken voordat ie een bod deed. Voor het volgende bod moest ik de auto zelf brengen (53 min) en bjj aankomst kreeg ik een nieuw bod, 300 euro lager. Autohandelaar zijn allemaal beun hazen

Geplaatst op: 28-07-2022
Laatst bewerkt op: 28-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 3/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Werkt goed

We hebben onze auto aangemeld op de website en toen hebben we bijna gelijk een bod erop gekregen. Deze hebben we geaccepteerd en toen hebben we het snel verkocht. De site is goed maar de reclame is wel een beetje vervelend.

Geplaatst op: 15-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Milo A.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ikwilvanmijnautoaf
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kenteken Check logo
Kenteken Check
2 beoordelingen
9,5
Banden Pneus Online logo
Banden Pneus Online
4 beoordelingen
7,8
BandenShop.nl logo
BandenShop.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ikwilvanmijnautoaf een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Ikwilvanmijnautoaf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ikwilvanmijnautoaf actief?

Ikwilvanmijnautoaf is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto verkopen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ikwilvanmijnautoaf reviews? Dan kun je naar de website van Ikwilvanmijnautoaf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie