Ikwilvanmijnautoaf logo

Ikwilvanmijnautoaf ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Ikwilvanmijnautoaf logo
Ikwilvanmijnautoaf ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

AutoVendi logo AutoVendi
0 beoordelingen
10
DealKiezer logo DealKiezer
0 beoordelingen
10
Osw.nl logo Osw.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Ikwilvanmijnautoaf

Als je je auto gaat verkopen wil je er zeker van zijn dat je de best mogelijke prijs krijgt en dat alles goed geregeld is bij de verkoop. Een bedrijf waar je je auto aan kunt verkopen is Ikwilvanmijnautoaf. Wil je weten hoe de ervaringen van anderen zijn met dit bedrijf? En hoe anderen de service en diensten van Ikwilvanmijnautoaf beoordelen? Wij hebben op basis van onderzoek en reviews de belangrijkste zaken die je moet weten over Ikwilvanmijnautoaf gebundeld. Om erachter te komen of dit bedrijf betrouwbaar is lees je hieronder verder. Doe er je voordeel mee!

Over Ikwilvanmijnautoaf

Belangrijk om te weten is dat Ikwilvanmijnautoaf zelf geen auto’s koopt. Zij fungeren meer als tussenpersoon tussen jou en autohandelaren. Jij geeft de gegevens van je auto op en levert foto’s aan. Zij bieden jouw auto vervolgens aan meerdere handelaren tegelijk aan en zorgen ervoor dat jij de beste prijs krijgt. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan tien jaar en doet naast in Nederland zaken in België en Duitsland.

Als belangrijkste troeven biedt Ikwilvanmijnautoaf:
  • Geen kosten voor de verkoper
  • Een uitgebreid netwerk van aangesloten (RDW-erkende) dealers
  • Aanmelden en verkopen van een auto is geheel vrijblijvend
  • Geheel onafhankelijk

Je vraagt je misschien af: als de verkoop voor mij gratis is, waarmee verdient Ikwilvanmijnautoaf dan zijn geld? Het antwoord hierop is dat de aangesloten kopers de kosten dragen. Alle dienstverlening, van aanmelden tot daadwerkelijke verkoop, is voor de verkoper gegarandeerd kosteloos.

Als missie heeft DealerDirect (het moederbedrijf van Ikwilvanmijnautoaf): “Wij willen voor zowel de dealer als particulier een betrouwbare partner zijn omtrent de in- en verkoop van tweedehands voertuigen.” Hun streven is een (aan- dan wel verkoop-) transactie zo transparant mogelijk te maken en deze zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Waarom kiezen voor Ikwilvanmijnautoaf

Doordat Ikwilvanmijnautoaf als tussenpersoon fungeert, hoef jij niet met je auto te “leuren”. Afgezien van de tijd die dit kost, heeft Ikwilvanmijnautoaf gewoon een veel groter netwerk dan jij en dus gaat de verkoop makkelijker en sneller. Ook ontzorgen zij jou met de administratieve afhandeling. In afspraak met de koper wordt de auto ter plekke gevrijwaard en heb je daar dus geen omkijken meer naar. Overigens kan je niet alleen je auto verkopen via Ikwilvanmijnautoaf. Je kunt ook je caravan bij hun verkopen, je oldtimer, bedrijfsbusje, camper of vrachtauto.

Is Ikwilvanmijnautoaf betrouwbaar?

Het klinkt allemaal mooi, maar doet Ikwilvanmijnautoaf ook wat ze beloven en is hun service betrouwbaar? Op hun website claimen ze al meer dan 450.000 auto's te hebben verkocht. Hoewel dat van hieruit een beetje moeilijk te controleren is zegt het toch wel wat. Misschien heb je hun advertenties al wel eens gezien of gehoord – het bedrijf is redelijk prominent aanwezig in bushokjes en op radio en televisie.

Het bedrijf is heel transparant over zijn geschiedenis, de mensen die er werken en de oprichters. Voor zover wij hebben kunnen achterhalen zijn ze niet aangesloten bij een branchevereniging, wel werkt men enkel samen met erkende RDW-bedrijven. De vestigingsinformatie is gemakkelijk te vinden.

Klantenservice en klachten

Voor een dergelijk groot bedrijf is het van het grootste belang dat de communicatie met de klanten goed verloopt. Dit wordt ook zo gesteld in het Mission Statement. De klantenservice is in ieder geval goed bereikbaar: maandag tot vrijdag van 08:30 tot 20:30 uur en op zaterdag & zondag van 09:00 tot 17:30 uur. Je kunt bij ze terecht via mail en telefoon en ook zijn ze aanwezig op de social media kanalen.

Wat betreft reviews en beoordelingen van klanten: dit levert een grotendeels positief beeld op. Op trustpilot zijn 70& van de klanten zeer tevreden en slechts 3% beoordeeld Ikwilvanmijnautoaf met “slecht” of “zeer slecht”. Op andere sites komt Ikwilvanmijnautoaf er vaak slechter vanaf. Wel moet hier opgemerkt worden dat de klachten van klanten vaak over de uiteindelijke koper gaan en niet over Ikwilvanmijnautoaf zelf. Opvallend (hoewel te begrijpen) is dat de review pagina op de site van Ikwilvanmijnautoaf zelf louter en alleen de goede beoordelingen toont en niet de slechte. Daarnaast zouden we willen dat een bedrijf dat zich ten doel stelt om optimaal te communiceren inhoudelijk en zichtbaar reageert op klachten. Dit doet Ikwilvanmijnautoaf naar ons inzicht te weinig.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaringen met Ikwilvanmijnautoaf? En wil je deze graag delen met onze lezers? Jouw mening telt en wordt gewaardeerd. Laat hier dus je review voor Ikwilvanmijnautoaf achter. Namens onze lezers: bedankt!

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Ikwilvanmijnautoaf

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Ikwilvanmijnautoaf

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

AutoVendi logo AutoVendi
0 beoordelingen
10
DealKiezer logo DealKiezer
0 beoordelingen
10
Osw.nl logo Osw.nl
0 beoordelingen
10