Osw.nl logo

Osw.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Osw.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1848
Osw.nl logo
Website
osw.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen OSW.nl

Wil je graag snel en veilig van je auto, camper, sloopauto, caravan, motor of boot af? Dan zou je prima zaken kunnen doen met OSW.nl. Om je een beter beeld te schetsen van deze onderneming, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen van OSW.nl samengevat. Na het lezen van die samenvatting beslis je zelf of je ook voor de diensten van OSW kiest.

Over OSW.nl

ViaOSW.nl word je de mogelijkheid geboden om snel je voertuig te verkopen. Dit doe je met behulp van deze aanbieder helemaal online. Bovendien verkoop je op volledig veilige wijze. OSW.nl ontzorgt en biedt jouw auto meteen aan via het eigen Marketplace. Al binnen 24 uur krijg je een vrijblijvend bod op jouw voertuig. Het mooie aan OSW.nl is de ontzorging. Alles wat bij de verkoop van een voertuig komt kijken, word je uit handen genomen.

Waarom kiezen voor OSW.nl

Je kiest voor OSW.nl met name om het gemak waarmee jij jouw voertuig kunt verkopen. Verkopen via OSW.nl begint met het invullen van gegevens. Daarna gaat OSW.nl voor je aan de slag en krijg je binnen 24 uur een vrijblijvend bod op je voertuig. Ga je akkoord? Dan wordt jouw voertuig opgehaald en afgerekend en krijg je meteen een vrijwaring. Daardoor geniet je dus volledige ontzorging. Je kiest eveneens voor OSW.nl als je zelf zoekt naar een mooie gebruikte auto, motor, camper, caravan of boot. Via de Marketplace van deze specialist koop je voordelig nog prima occasions.

Is OSW betrouwbaar?

Uit de vele reviews en ervaringen over OSW.nl komt een beeld naar voren van een betrouwbare partij. Er is daadwerkelijk sprake van ontzorging, zoals alle gemaakte afspraken nagekomen worden. In het voordeel van de onderneming spreekt zeker ook dat het in het bezit is van Webwinkel Keur, een keurmerk dat alleen aan de betere online opererende bedrijven toegekend wordt. Ook het rapportcijfer dat de klanten OSW.nl geven spreekt boekdelen. Want bij OSW.nl is men trots op het cijfer 8,8.

Klantenservice en klachten

Hoewel het getuige de beoordelingen slechts zelden voorkomt, kan het natuurlijk gebeuren dat je een keer minder goed te spreken bent over de geleverde diensten. In dat geval wil je contact opnemen om de klacht neer te leggen. Dat kan bij OSW.nl op verschillende manieren. Je kunt een schriftelijke klacht indienen, want het adres vind je gewoon op de website. Je kunt daarna het contactformulier gebruiken, e-mailen en je kunt bellen of WhatsAppen met OSW.nl. Het mag dus geen enkele moeite kosten om contact te leggen met deze specialist in de verkoop van voertuigen.

Wil jij ook beoordelen?

Door deze samenvatting heb je een veel beter beeld gekregen van OSW.nl. Het kan je helpen om de beste beslissing te nemen, waarmee de toegevoegde waarde van reviews en ervaringen maar weer eens bewezen is. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun jij andere mensen ook helpen, extra informatie bieden en ze zo ondersteunen bij het nemen van de beste beslissing.

Reviews over Osw.nl
Gerelateerde bedrijven
AutoVendi logo
AutoVendi
4 beoordelingen
6,3
IkRij logo
IkRij
5 beoordelingen
9
Vwe automotive logo
Vwe automotive
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Osw.nl

Het bedrijf Osw.nl is geverifieerd door ons. De webshop osw.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Osw.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Osw.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Osw.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van osw.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

Reageren niet op mails, laten je vallen als de koper een lagere prijs bied

Geplaatst op: 09-07-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super meedenkend

Ik heb mijn auto bij meerdere bedrijven te koop gezet maar bij dit bedrijf werdt mijn vraagprijs het meest sireus aangenomen. Ik heb het ook rond mijn vraag prijs kunnen verkopen en het hele proces is snel verlopen.

Geplaatst op: 21-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Seth V.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Osw.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AutoVendi logo
AutoVendi
4 beoordelingen
6,3
IkRij logo
IkRij
5 beoordelingen
9
Vwe automotive logo
Vwe automotive
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Osw.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Osw.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Osw.nl actief?

Osw.nl is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto verkopen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Osw.nl reviews? Dan kun je naar de website van Osw.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie