Kenteken Check logo

Kenteken Check reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Kenteken Check reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
827
Kenteken Check logo
Website
kentekencheck.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Kenteken Check

Een tweedehands auto kopen is een hele goede optie, maar wel een die natuurlijk de nodige risico’s met zich meebrengt. Althans, wanneer je het vergelijkt met een nieuwe auto heb je een stuk minder zekerheid. Het maakt hierbij niet zo heel veel uit of je nou een auto bij een dealer of van een particulier koopt. Dus wat wil je dan? Zoveel mogelijk informatie over de auto en bijvoorbeeld het daadwerkelijke aantal gereden kilometers, het schadeverleden en meer. En dat kan bij Kenteken Check! Is dat een betrouwbare site? Wat zeggen de ervaringen en reviews over Kenteken Check? Dat hebben wij voor je uitgezocht, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen om wel of niet bij Kenteken Check een rapport te kopen. Het basisrapport, dat ook al zeer uitgebreid is, is overigens geheel gratis. Je betaald enkel voor de meer gedetailleerde rapporten naar keuze.

Over Kenteken Check

Kenteken Check was het eerste bedrijf in Nederland dat doet wat zij doen. Kenteken Check is een bedrijf met een eenvoudig doel, over elk kenteken in Nederland informatie verschaffen. Hiervoor hebben ze een eigen database met alle gegevens. Dat doen ze al jarenlang en dat doen ze goed. Je kunt bij Kenteken Check heel eenvoudig zaken als de kilometerstand en het schadeverleden checken. Daarnaast kun je ook een nog meer uitgebreide rapporten aanvragen of een eigenaren check laten uitvoeren. Wat je ook wil weten over je eventuele nieuwe auto, bij Kenteken Check helpen ze je graag verder!

Waarom kiezen voor Kenteken Check

Waarom zou je nou bij deze site een rapport van je potentiële nieuwe auto aanvragen? Allereerst omdat je nooit zomaar weet wat een auto voor verleden heeft. In Nederland zijn er op dit moment bijna 15 miljoen kenteken actief. Dat is nog al wat natuurlijk. Het is dan ontzettend handig als je simpelweg met dat kenteken zoveel mogelijk informatie kunt verzamelen over een bepaalde auto. En dat kan bij Kenteken Check dus als geen ander. De reden om hiervoor te kiezen is dan ook eenvoudig, je krijgt simpelweg waar voor je geld.

Is Kenteken Check betrouwbaar?

Kenteken Check is een bekend bedrijf dat al behoorlijk lang bestaat. Het voordeel daarvan is dat er enorm veel informatie te vinden is. De reviews en beoordelingen van Kenteken Check zijn bijna zonder uitzondering positief te noemen. Het bedrijf geniet grote bekendheid in Nederland en staat altijd als betrouwbaar te boek. Ook weet je vooraf heel duidelijk wat je kan verwachten, dus je komt nooit voor verrassingen te staan. Wat dat betreft kun je hier eigenlijk niet de mist mee ingaan.

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk altijd een keer voorkomen dat er toch iets misgaat, of dat je om welke reden dan ook niet tevreden bent over het product of de service. Dan is het wel belangrijk dat Kenteken Check goed bereikbaar is en een goede klantenservice heeft. Ook op dat gebied kunnen we eigenlijk alleen maar heel positief zijn. Kenteken Check heeft ook qua klantenservice en klachten afhandeling de zaakjes uitstekend op orde. Op dit moment zijn ze telefonisch niet bereikbaar, maar via het contactformulier op de site heb je snel antwoord op al je vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij nou ook ervaring met Kenteken Check? Laat dan vooral een review achter op deze site. Het kan ook zijn dat je ervaring hebt met de klantenservice van Kenteken Check, ook dan mag je uiteraard altijd een beoordeling achterlaten. Met elke beoordeling helpen we weer nieuwe mensen verder met het maken van de juiste keuze! Reviews over Kenteken Check
Gerelateerde bedrijven
IkRij logo
IkRij
5 beoordelingen
9
Quickparking.nl logo
Quickparking.nl
4 beoordelingen
6,3
Monkey-parts logo
Monkey-parts
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Kenteken Check

Ons team van experts heeft Kenteken Check geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Kenteken Check bestaat al sinds 2003 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Kenteken Check is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Kenteken Check is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van kentekencheck.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Kenteken Check.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Handige informatie

Via de website heb ik mijn kenteken van mijn auto gechecked en je kunt precies zien wie de vorige eigenaren waren van de auto. Verder kun je ook nog de schadeverledens opvragen wat erg handig is. Je kunt het ook goed gebruiken voor als je een auto wilt kopen.

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dion V.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kenteken Check
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
IkRij logo
IkRij
5 beoordelingen
9
Quickparking.nl logo
Quickparking.nl
4 beoordelingen
6,3
Monkey-parts logo
Monkey-parts
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kenteken Check een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kenteken Check. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kenteken Check actief?

Kenteken Check is vooral actief in de categorie autos.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kenteken Check reviews? Dan kun je naar de website van Kenteken Check gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie