Foyer Global Health Insurance logo

Foyer Global Health Insurance reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Foyer Global Health Insurance reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2802
Foyer Global Health Insurance logo
Website
Foyer Global Health Insurance
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Foyer Global Health Insurance

De expatverzekering van Foyer Global Health beschermt jouw gezondheid 24/7, waar ter wereld je ook bent. De verzekeraar richt zich op expats, digital nomads en reizigers. Jij profiteert van een eersteklas gezondheidsdekking en eersteklas medische diensten. Denk jij er over na om een verzekering af te sluiten bij Foyer Global Health Insurance? Dan is het verstandig om eerst beoordelingen van andere verzekerden te lezen. Hierdoor kun je een weloverwogen keuze maken om hier wel of geen verzekering af te sluiten. Om je op weg te helpen hebben wij de reviews van Foyer Global Health Insurance op een rij gezet.

Over Foyer Global Health Insurance

Foyer Global Health Insurance is een merk van de Luxemburgse toonaangevende verzekeringsmaatschappij Foyer Group dat zich specifiek richt op expats. De verzekeringsopties zijn gebaseerd op tientallen jaren ervaring met klanten van over de hele wereld. Foyer Global Health Insurance biedt een eersteklas ziektekostenverzekering in combinatie met uitgebreide medische hulpdiensten en andere diensten, die aan jouw verzekeringsplan kunnen worden toegevoegd wanneer dit overeenkomt met jouw individuele behoeften. Het klantenbestand omvat tegenwoordig meer dan 100 verschillende nationaliteiten.

Waarom kiezen voor Foyer Global Health Insurance

Je vindt zeker een zorgverzekering die bij je past op de website van Foyer Global Health Insurance. Het maakt niet uit of je een kort of langer verblijf in het buitenland plant, of je alleen reist of met jouw gezin en naar welk land je gaat. Als je hier een verzekering hebt afgesloten ontvang je 24/7 hulp wanneer nodig. Foyer Global Health Insurance biedt cliënten altijd en overal uitstekende medische hulp en advies. De partner van de zorgverzekeraar heeft meer dan 50 jaar ervaring in internationale medische hulpverlening en zorgt voor 300 miljoen klanten in 208 landen. Jij gaat deel uitmaken van een community waar mensen elkaar helpen om goede gezondheidszorg te vinden. Je kunt namelijk zorgaanbieders vergelijken en beoordelingen van anderen lezen.

Dien jouw medische facturen in, raadpleeg je uitkeringsoverzichten, vraag om een betalingsgarantie, wijzig je persoonlijke gegevens en werk deze bij, raadpleeg jouw verzekeringspapieren en volg je claims allemaal online.

Is Foyer Global Health Insurance betrouwbaar?

Foyer Group, het bedrijf achter Foyer Global Health Insurance, is opgericht in 1922. De toonaangevende Luxemburgse financiële groep is in particulier bezit. Het eigen vermogen bedraagt meer dan €760 miljoen en de verzekeraar voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Er zijn vele manieren om contact op te nemen met de klantenservice. Bij Foyer Global Health Insurance begrijpen ze dat het afsluiten van een verzekering is gebaseerd op verschillende persoonlijke voorkeuren, waardoor het belangrijk is om een goed advies te krijgen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice zorgt ervoor dat je snel een duidelijk antwoord ontvangt op jouw vragen over producten of diensten. Allereerst vul je online in waar jouw vraag over gaat, zodat je direct met de juiste persoon in contact wordt gebracht. Vervolgens kun je een contactformulier invullen of ervoor kiezen om telefonisch contact op te nemen met de verzekeraar.

Wil jij ook beoordelen?

Voordat je op reis gaat of wanneer je naar het buitenland gaat verhuizen is het belangrijk om jezelf goed te verzekeren tegen kosten die je zelf niet kunt dragen. Heb jij een verzekering afgesloten via Foyer Global Health Insurance? Deel dan jouw Foyer Global Health Insurance review op deze pagina zodat je anderen helpt bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van de hulp die je hebt ontvangen bij het afsluiten van de verzekering, of je in veel gevallen verzekerd bent en of het makkelijk is om kosten te verhalen op de verzekeraar. Het kost je slechts enkele momenten van je tijd en je biedt anderen een uniek inzicht in dit bedrijf.

Reviews over Foyer Global Health Insurance
Gerelateerde bedrijven
Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
De Friesland logo
De Friesland
1 beoordeling
10
Postcode Zorgcollectief logo
Postcode Zorgcollectief
3 beoordelingen
9,7
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Foyer Global Health Insurance

Ons team van experts heeft Foyer Global Health Insurance geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Foyer Global Health Insurance bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Foyer Global Health Insurance is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Foyer Global Health Insurance is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Foyer Global Health Insurance te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede ervaringen

Ik heb alleenmaar goede ervaringen gehad met deze verzekeringsmaatschappij. Ik ben al in geen jaren zo'n goede klanten service meer gezien. Er zijn altijd wel klantvriendelijke mensen die je altijd goed kunnen helpen. Bedankt hiervoor!

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Olivia S.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Foyer Global Health Insurance
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
De Friesland logo
De Friesland
1 beoordeling
10
Postcode Zorgcollectief logo
Postcode Zorgcollectief
3 beoordelingen
9,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Foyer Global Health Insurance een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Foyer Global Health Insurance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Foyer Global Health Insurance actief?

Foyer Global Health Insurance is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) reisverzekeraars en zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Foyer Global Health Insurance reviews? Dan kun je naar de website van Foyer Global Health Insurance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie