NKC logo

NKC reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
NKC reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4256
NKC logo
Website
nkc.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen NKC

Op reis gaan is één van de grootste geneugten van het leven. Even heerlijk ontspannen en een nieuwe cultuur of een nieuwe streek leren kennen. Niets ook zo handig dan op reis gaan met de camper. Camperen geeft je heel wat vrijheid en mobiliteit. Bovendien hoef je nooit op zoek naar een slaapplaats: je hebt ze gewoon mee. Niet voor niets is de camper in Nederland een echte mainstay op heel wat opritten. Heb je interesse in een camper? Of ben je gewoon op zoek naar tips voor het camperen? Dan is NKC de website en de vereniging die je zoekt. Lees hier de ervaringen met en beoordelingen over NKC. Zo weet jij op basis van de reviews of NKC een goed idee is!

Over NKC

NKC is een website, een vereniging en een informatief platform. NKC wordt aanzien als de grootste camperclub van Europa en is de plek waar je terecht kunt voor advies, een reisaanbod, informatie en eigenlijk alles wat je ooit wou weten over de camper. NKC staat voor de Nederlandse Kampeerauto Club en heeft een geschiedenis die terug gaat tot 1976. Vandaag de dag telt de vereniging bijna 60 000 leden! Bij NKC kan je dus absoluut terecht voor de beste tips en voor de mooiste plekjes. Bovendien vind je er ook heel wat informatie over campings, camperplaatsen en onderhoudsbedrijven. Wil je deze info altijd op zak hebben? Dan kan je de app Campercontact downloaden. Daarnaast houdt NKC ook jaarlijks een verkiezing voor Kampeerauto van het jaar. Ontvang je graag leuke campertips en het laatste nieuws binnen de sector in jouw mailbox? Dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief van NKC.

Waarom kiezen voor NKC?

NKC is een gekende vereniging die heel wat expertise op één en dezelfde locatie verzamelt. Op de website vind je categorieën als advies, verzekeringen, lidmaatschap, events en op reis. Je vindt er bijvoorbeeld een ruim aanbod aan maatwerkreizen, aan camperroutes en natuurlijk ook een uitleg over de voordelen die je als lid hebt. Daarnaast kan je op het forum terecht voor een levendig gesprek over eender wat in de wereld van de campers. Ben je op zoek naar informatie? Dan vind je op de website heel wat info over de campers op de markt, over banden, over de juiste voorbereiding, de specifieke wetgeving in bepaalde landen en ga zo maar door. In de webshop kan je ook handige reisdagboeken en informatieve literatuur over camperen terugvinden!

Is NKC betrouwbaar?

NKC bestaat ondertussen al sinds 1976 en heeft dus een ruime schat aan ervaring. Bovendien is het bedrijf over het gehele land bekend en bracht het ooit zelf een eigen keurmerk uit. NKC telt bovendien bijna 60 000 leden en heeft connecties doorheen de hele sector. Het staat dus buiten kijf dat NKC een betrouwbare onderneming is. Daarnaast kan je ook op eender welk moment de klantendienst contacteren voor vragen of bij problemen. Ook op sociale media vind je op bijvoorbeeld Facebook, Twitter en Instagram profielen van NKC terug. Op de website zelf vind je belangrijke bedrijfsinformatie terug zoals bijvoorbeeld het adres in Soesterberg. Ten slotte is het ook goed om te weten dat de verbinding met de website SSL-beveiligd is!

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag? Dan ben je vast blij om te weten dat NKC een ontzettend uitgebreide sectie aan veelgestelde vragen heeft. Daarnaast kan je ook gewoon lekker ouderwets met de klantendienst contact opnemen. Dat kan door telefonisch contact op te nemen. Op de website vind je per categorie van vraag het juiste nummer terug. Je kunt echter ook een mail sturen of gebruik maken van het contactformulier op de website. Liever ouderwets? Dan kan je een brief opsturen. Liever modern? Dan kan je via sociale media contact opnemen. Klachten stuur je bij voorkeur per mail of via het contactformulier op. De klantendienst van NKC geeft in de regel binnen enkele uren een antwoord of een ontvangstbevestiging op werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een lid van NKC? Of was je er in het verleden eentje? Dan heb je ongetwijfeld heel wat te vertellen over NKC. Wat is bijvoorbeeld jouw ervaring met de ledenvoordelen? Zijn ze de moeite waard? Is de informatie op de website goed? Zou je de tips en tricks als nuttig beoordelen? Biedt NKC voor de gemiddelde camperaar een meerwaarde? Vertel het ons in een review op deze pagina en help anderen!

Reviews over NKC
Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
Kingpolis logo
Kingpolis
9 beoordelingen
4,9
Nationale-Nederlanden logo
Nationale-Nederlanden
5 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen
5
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over NKC

NKC is geverifieerd door ons expert team. De webshop NKC bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is NKC lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via NKC. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

NKC is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van nkc.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van NKC.

Geplaatst op: 04-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Keert na afgesproken schadeafhandeling niet uit

Na een schade aan onze camper aan NKC voorgelegd of dit gedekt was en hoe af te wikkelen.
Naderhand komt er een mail waarin men de schade niet vergoedt, de gemaakte afspraken ontkent (hoewel opgenomen) en reageert niet meer op mail.

Geplaatst op: 22-08-2023
Laatst bewerkt op: 22-08-2023
Geschreven door: Jeroen B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NKC verzekering mist menselijke maat

Medio juli 2022 is onze camper, via de NKC alarmcentrale, voor reparatie bij de dealer opgehaald door een bergingsbedrijf. Onderweg is de camper losgeraakt van het bergingsvoertuig met als gevolg veel (motor)schade (+ € 10.000) en een aanzienlijke reparatietijd. Op dat moment hadden we niet direct een vervangende camper nodig. Dit aangegeven bij NKC verzekeringen. Zij gaven aan dat we maar aan moesten geven wanneer een vervangende camper nodig was dan zouden zij dit regelen. Toen we hiervan gebruik wilde maken (in augustus) gaf de schadeafdeling aan dat de termijn hiervoor verstreken was en de verzekering geen vervangende camper zou vergoeden. Vergoeding voor een vervangende camper via de verzekering van de tegenpartij zou niet volledig gedekt worden. Door geen rekening te houden met de menselijke maat bij NKC verzekeringen zitten we nu, geheel buiten ons toedoen, dus voorlopig zonder camper.

Geplaatst op: 17-08-2022
Laatst bewerkt op: 17-08-2022
Geschreven door: Leen T.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over NKC
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
Kingpolis logo
Kingpolis
9 beoordelingen
4,9
Nationale-Nederlanden logo
Nationale-Nederlanden
5 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is NKC een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over NKC. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is NKC actief?

NKC is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverzekeraars , camperverzekeraars , caravanverzekeraar , fietsverzekeraar , inboedelverzekeraars , rechtsbijstandverzekering en reisverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de NKC reviews? Dan kun je naar de website van NKC gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie